• Τελευταία
  • Trending
  • All

Σε crisis mode ο τουρισμός στην Ελλάδα – Γιατί μειώθηκαν οι εισπράξεις

29 Οκτωβρίου 2024

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Σε crisis mode ο τουρισμός στην Ελλάδα – Γιατί μειώθηκαν οι εισπράξεις

Έλενα ΕρμείδουΧρήστος ΦράγκουΑπόΈλενα ΕρμείδουκαιΧρήστος Φράγκου
29 Οκτωβρίου 2024
Στις On the Radar, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
33 1
0
92
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τα στοιχεία για τη μείωση των τουριστικών εσόδων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, τη μείωση της κατά κεφαλή δαπάνης και την επιβάρυνση που δημιουργεί ο τουρισμός στο Real Estate και τα δίκτυα ενέργειας έχουν προκαλέσει ανησυχία, δεν ήταν όμως άγνωστα, αλλά το πολιτικό προσωπικό και πολλά media είχαν επιλέξει να τα παραβλέπουν, εμφορούμενοι από την γενικότερη αισιοδοξία που δημιουργεί η αύξηση των αφίξεων…

Τη μυωπική στάση του πολιτικού προσωπικού και των επαγγελματιών του κλάδου πληρώνει ο ελληνικός τουρισμός, καθώς -όπως αποδεικνύεται- ενδείξεις και προειδοποιήσεις είτε παραβλέφθηκαν, είτε αγνοήθηκαν με αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων από τον τουρισμό, υποβάθμιση του μίγματος των τουριστών και την απώλεια ανταγωνιστικότητας σε επίπεδο προϊόντος.

Σχετικάθέματα

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Έτσι, η τουριστική βιομηχανία, που αποτέλεσε λοκομοτίβα για τη διατήρηση υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στην οικονομία και το Real Estate φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει να συντηρήσει τα περιθώρια κέρδους που είχε τα προηγούμενα χρόνια, προοπτική που θα μπορούσε να υπονομεύσει νέες επενδύσεις και να θέσει σε καθεστώς αναθεώρησης και εν εξελίξει project.

Να σημειωθεί ότι οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν μείωση 1,8%, παρά την άνοδο των αφίξεων 6,6% με πτώση της τουριστικής δαπάνης κατά 8,8% τον υψηλότερο στην τουριστική κίνηση μήνα του χρόνου τον Αύγουστο στην Ελλάδα. Τον Ιούλιο επίσης οι εισπράξεις ήταν μειωμένες κατά 4,2% παρά την άνοδο των αφίξεων.

Οι απειλές για το τουριστικό προϊόν

Το crisismonitor.gr μετά από αποστολές σε πόλεις της Γερμανίας όπου λειτουργούν μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία, μετά από δύο συμμετοχές σε διεθνή αεροπορικά συνέδρια του εξωτερικού έχει γράψει σε άρθρα του πώς: ο ελληνικός τουρισμός απειλείται από τον άνοιγμα νέων αεροπορικών κατευθείαν πτήσεων προς νέους μοναδικούς άγνωστους άλλοτε προορισμούς που έχουν κάνει σοβαρή δουλειά, αξιοποιώντας στο έπακρο Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά κονδύλια.

Απειλείται από τις υπερχρεώσεις και τις κατά κάποιον τρόπον κρυφές χρεώσεις στην εστίαση, τα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά, αλλά και από τις φυσικές καταστροφές και κυρίως τις πυρκαγιές που καίνε την Ελλάδα. Απειλείται από την έλλειψη ενός ολιστικού επαγγελματικού τουριστικού μοντέλου. Από την προχειρότητα και ανικανότητα των Αρχών να υποβάλλουν προτάσεις που να επαληθεύεται η αποδοτικότητα τους, ώστε η χώρα αντί να διασκορπίζει και σπαταλά Ευρωπαϊκούς πόρους να αντλήσει χρηματοδοτικά κονδύλια, ΕΣΠΑ κτλ για την συνολική αναμόρφωση των πόλεων της. Παρόμοια κονδύλια έχουν δουλέψει με επιτυχία άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις για παράδειγμα στις διασυνδέσεις και τις μεταφορές των δημοσίων μέσων μεταφοράς, οι υπογειοποιήσεις κεντρικών λεωφόρων μεγαλουπόλεων με την δημιουργία μεγάλων εκτάσεων πάρκων και δρόμων για πεζοπορία και ποδηλασία. Και ενώ, σε όλη την Ευρώπη επενδύουν στην αναμόρφωση των πόλεων αξιοποιώντας κάθε μέσο, στην Ελλάδα αυτό που ακούγεται περισσότερο ως επένδυση είναι οι ψηφιακοί οδηγοί τουριστών στις πόλεις και τα συναφή.

Φυσικές καταστροφές, γεωπολιτικό ρίσκο και οργανωμένο έγκλημα

Ο ελληνικός τουρισμός επίσης απειλείται από τις οικονομικές κρίσεις και τη γεωπολιτική ρευστότητα.

Οι σχέσεις με τη Ρωσία έχουν πληγεί, οι σχέσεις με την Κίνα δεν βελτιώνονται με ρυθμούς που θα αποδίδουν, ενώ η αύξηση της εξάρτησης από τουρίστες από το Ισραήλ υπονομεύει την ανθεκτικότητα των μικρών μονάδων, κυρίως λόγω του αυξημένου κόστους εξυπηρέτησης αυτών των πελατών του αντικτύπου που συχνά έχουν.

Επίσης, η Ελλάδα χωρίς σαφή εκστρατεία μάρκετινγκ και μετά από τα κανόνια σε μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του Εξωτερικού δεν φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο είδος, ύφος και την γεωγραφική κατανομή του τουρισμού που θέλει να προσεγγίσει.

Οι φωτιές, η προβληματική ανταπόκριση των αρχών στις φυσικές καταστροφές, η κλιματική αλλαγή και η έλλειψη επενδύσεων σε υποδομές, καθώς και η βαριά ειδησεογραφία για τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος και ιδιαίτερα σε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, επιδεινώνουν την εικόνα στο εξωτερικό. Η επιχείρηση κάθαρσης των δύο μεγάλων νησιών από το οργανωμένο έγκλημα έδειξε να αποδίδει καρπούς στην προσέλκυση νέων επενδύσεων, καθώς Four Seasons και Hilton έχουν προγραμματίσει επενδύσεις, ενώ και μεγάλες ελληνικές εταιρίες όπως η Intrakat έχουν σπεύσει να αναμορφώσουν και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους. Στο μεταξύ όμως, η τουριστική κίνηση και τα έσοδα έχουν καταρρεύσει στους συγκεκριμένους προορισμούς.

Βάζουν ανεμογεννήτριες, αλλά λείπουν δίκτυα και υποδομές

Αν σε αυτά προστεθεί η “πράσινη απόβαση”, δηλαδή τα μαζικά project τοποθέτησης ανεμογεννητριών, που πλήττουν τη φυσική ομορφιά, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων, τότε η προοπτική προσέλκυσης τουρισμού υψηλής εισοδηματικής κλίμακας θολώνει.

Η διαμόρφωση όμως βιώσιμου τουριστικού προϊόντος απαιτεί επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές: Μεταφορών, ηλεκτρισμού, ύδρευσης και υγειονομικής περίθαλψης. Η θέση της Ελλάδας σε αυτά είναι χαμηλή, οι εξαγγελθείσες προοπτικές δεν φαίνονται ικανές να καλύψουν το κενό και έτσι οι προοπτικές δεν βελτιώνονται αλλά εξασθενούν.

Τα Τέμπη και η έλλειψη τρένων ευρωπαϊκού επιπέδου, το ολιγοπωλιακό καθεστώς στις τουριστικές μεταφορές, σε αερομεταφορές και ναυτιλία, το υψηλό κόστος των καυσίμων, η περιορισμένη ανάπτυξη δικτύου ταχυφορτιστών αυτοκινήτων

Σκουπίδια και VIP τουρίστες… a no go

Ο ελληνικός τουρισμός επίσης απειλείται από την κακή διαχείριση των απορριμμάτων που στοιβάζονται σε γωνιές έξω από ορισμένα ξενοδοχεία ή στοιβάζονται σε περιοχές. προκαλώντας οσμές και αποκρουστικές εικόνες στους ταξιδιώτες σύμφωνα με μαρτυρίες στο crisisomonitor ανθρώπων από τον τουρισμό που διαθέτουν πολυτελείς επαύλεις στην Σαντορίνη και που δηλώνουν απογοητευμένοι από την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού. Οι ίδιοι καταγγέλλουν το πράσινο τέλος εισπράττεται, δεν ανταποδίδεται και δεν εκπληρώνει το στόχο του. Το γεγονός αυτό προκαλεί αθροιστικές βλάβες στον τουρισμό ενώ φρενάρει ακόμα περισσότερο του τους VIP τουρίστες οι οποίοι θα επιλέξουν άλλους προορισμούς.

Η κίνηση από τις κυριότερες αγορές

Τον Αύγουστο του 2024, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 1,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 5,1% κατέγραψαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.599,2 εκατ. ευρώ, έναντι 2.473,8 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2023, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των λοιπών χωρών εμφάνισαν μείωση κατά 13,9% (Αύγουστος 2024: 1.506,4 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2023: 1.750,3 εκατ. ευρώ). Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 13,0% και διαμορφώθηκαν στα 729,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 9,6% και διαμορφώθηκαν στα 331,7 εκατ. ευρώ. Αυξημένες κατά 18,5% ήταν οι εισπράξεις από την Ιταλία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 396,1 εκατ. ευρώ.

Από τις λοιπές χώρες, μείωση κατά 14,6% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 647,3 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 14,7% εμφάνισαν οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 215,9 εκατ. ευρώ. Τέλος, δεν σημειώθηκαν εισπράξεις από τη Ρωσία, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαγεωπολιτικό ρίσκοελληνική οικονομίακυβέρνηση ΝΔρίσκοτουρισμός
Share37Tweet23Share6Send
Έλενα Ερμείδου

Έλενα Ερμείδου

Η Έλενα Ερμείδου είναι ανεξάρτητη ρεπόρτερ με εστίαση στην ασφαλιστική αγορά. Στην 20ετή και πλέον δημοσιογραφική της διαδρομή έχει συνεργαστεί με πολλά μέσα ενημέρωσης, ενώ η προσήλωσή της στο ασφαλιστικό ρεπορτάζ δημιουργεί ικανό υπόβαθρο και εμπειρία, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζει εγκαίρως κρίσεις, τάσεις και δυναμικές

Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025
On the Radar

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai
The Wire

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

O Naim Qassem νέος ηγέτης της Χεζμπολάχ μετά τη δολοφονία του Nasrallah

Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες απομακρυσμένων περιοχών της χώρας με τη δράση “TeenSkills”

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    306 shares
    Share 122 Tweet 77
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    67 shares
    Share 27 Tweet 17

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr