• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο εκβιασμός Κασσελάκη και το μόνο όπλο που μπορεί να φέρει ανατροπές

14 Οκτωβρίου 2024

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ο εκβιασμός Κασσελάκη και το μόνο όπλο που μπορεί να φέρει ανατροπές

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
14 Οκτωβρίου 2024
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
42 0
0
115
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αν και η μάχη για τα κλειδιά του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει τελειώσει ακόμη, παράλληλα έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τν ίδρυση νέου κόμματος που θα τοποθετείται στην κεντροαριστερά και στο οποίο θα κληθεί να ηγηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μπορεί δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει καταρρεύσει και πολιτικά να έχει απωλέσει ερείσματα και επιρροή, η μάχη όμως για τα κλειδιά του κόμματος διαρκεί και παραμένει σκληρή, καθώς τόσο οι 84+ όσο η πλευρά Κασσελάκη επιζητούν την ασφάλεια της υφιστάμενης πλατφόρμας, του ονόματος και της βάσης ακολουθεί “το νόημα που είχε κάτι τις φωτιές”. Παράλληλα όμως, το σύστημα που υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη έχει από καιρό ξεκινήσει και εσχάτως επισπεύσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία νέου κόμματος, το οποίο θα κινηθεί στον χώρο της κεντροαριστεράς και θα επιχειρήσει να απευθυνθεί στον κόσμο με τα κριτήρια της λογικής, να μιλήσει στις ελίτ και να αποκτήσει πρόσβαση στη Μεσαία Τάξη..

Σχετικάθέματα

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

Στον ΣΥΡΙΖΑ, Κεντρική Επιτροπή και Πολιτική Γραμματεία έχουν ευθυγραμμιστεί, δημιουργώντας ενιαίο μέτωπο απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη. Τελευταία ελπίδα του έκπτωτου προέδρου είναι το Συνέδριο, το οποίο όμως γίνεται προσπάθεια να αναβληθεί και μαζί και οι εσωκομματικές εκλογές για πρόεδρο, έτσι ώστε να παγώσει η αντιπαράθεση και να αλλάξει η ατζέντα. Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να ανακοινώσει το νέο κόμμα, εφόσον δεν θα υπάρχει επαρκής κινητικότητα που να δικαιολογεί την αυξημένη δημοσιότητα που ο ίδιος έχει ανάγκη.

Αλλαγή ισορροπιών

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι πρότινος απολάμβανε τη στήριξη των Media τόσο από την πλευρά Βαρδινογιάννη (Star, Alpha), όσο και από την πλευρά Μαρινάκη (Mega, In.gr, Βήμα, Νέα). Εσχάτως όμως, η πλευρά Μαρινάκη φαίνεται ότι αλλάζει στρατηγική και hedgάρει τα στοιχήματά της, βλέποντας με μεγαλύτερη συμπάθεια του 84+.

Αν και η κατάσταση παραμένει ακόμη ρευστή, η δυναμική δείχνει να εδραιώνεται και ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να έχει χάσει σημαντικά ερείσματα όσον αφορά στην προσπάθειά του να ελέγξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τακτικισμοί

Μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία και καθώς τα σενάρια αναβολής του Συνεδρίου εντάθηκαν, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμενόμενο ότι θα προσπαθούσε “να παίξει τα ρέστα του”. Ενδεχομένως να ήταν αυτός ο στόχος των διαρροών και του κλίματος αναβολής του Συνεδρίου, ώστε να αναγκαστεί η πλευρά Κασσελάκη να ανοίξει πρώιμα όλα τα χαρτιά της.

Από την πλευρά των 84+ ξεδιπλώνονται παράλληλα δύο εναλλακτικά σενάρια, αυτό του τυπικού συνεδρίου, στο οποίο οι σύνεδροι θα επιβεβαιώσουν τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα εισηγηθεί και την αναβολή των προεδρικών εκλογών και της αναβολής του Συνεδρίου και κατ επέκταση των προεδρικών εκλογών, με στόχο την οργανωτική ανασύνταξη και την εμπέδωση της εσωκομματικής ηρεμίας. Στο δεύτερο σενάριο, όπως δήλωσε και ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το Πολιτικό Γραφείο ή μια Εκτελεστική Γραμματεία θα αναλάβει τη διαχείριση του κόμματος, με τη λογική της συλλογικής διοίκησης και με προγραμματισμένες συγκλήσεις των οργάνων.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης διαμηνύει ότι είναι σε θέση να ανατρέψει τη δυναμική αυτή, να παρέμβει επιθετικά στις εξελίξεις πυροδοτώντας δημοψήφισμα μελών. Σύμφωνα με το καταστατικό αυτό μπορεί να προκληθεί είτε με την απόλυτη πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής, που δεν έχει, είτε από το 15 των οικονομικά ενήμερων μελών, το οποίο θεωρεί ότι το διαθέτει. Ωστόσο, το ζήτημα εδώ δεν είναι η υποστήριξη στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά η δυνατότητα κινητοποίησης των μελών αυτών και εξασφάλισης των συνθηκών εκείνων που θα επιβάλλουν τη βούληση στο Συνέδριο.

Μέχρι στιγμής πάντως, οι προσπάθειες του Στέφανου Κασσελάκη για μαζική κινητοποίηση υποστηρικτών του αποδείχθηκαν κατώτερες των προσδοκιών, ακόμα και των εσωκομματικών αντιπάλων του.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει και ο Σωτήρης; Μπολάκης, στο In.gr, “η οργανωτική ικανότητα του στρατοπέδου Κασσελάκη φαίνεται ότι εξαντλήθηκε σε ένα αποτυχημένο κάλεσμα σε μέλη της «ΚΕ Κασσελάκη» και οπαδούς για αντισυγκέντρωση όπως σημειώνουν στελέχη της πλειοψηφίας”.

Ειδικότερα, στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής η κινητοποίηση της πλευράς Κασσελάκη, βρήκε μικρή απήχηση και κυρίως σε συγκεκριμένες δυνάμεις. Μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρονται σε γνωστά τρολ και γνωστούς παράγοντες της Κ.Ε που τελικά στάφηκαν κατά των δημοσιογράφων που κάλυπταν το γεγονός και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα μέσω X (πρώην Twitter).

Το μόνο όπλο Κασσελάκη

Στην πραγματικότητα, το εγχείρημα του Δημοψηφίσματος είναι περισσότερο απειλή, παρά ουσιαστική πολιτική τακτική, καθώς το 15% είναι αρκετά χιλιάδες άτομα, ενώ η ταυτοποίησή τους, εκτός πλατφόρμας δύσκολη και η διαδικασία θα μπορέσει εύκολα να αμφισβητηθεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απέκτησε ποτέ τα κλειδιά Τοπικών και Νομαρχιακών Ομάδων,. που συνεπάγεται ότι δεν διαθέτει -χωρίς τη στήριξη άλλων εσωκομματικών παραγόντων- τη δυνατότητα να αποκτήσει πρόσβαση σε κομματικούς καταλόγους και τους απαιτούμενους μηχανισμούς για να προκαλέσει και να επιβάλλει ένα εσωκομματικό δημοψήφισμα.

Η μόνη ουσιαστική επιλογή που διαθέτει ο Στέφανος Κασσελλάης είναι η επιρροή των υπστηρικτών του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη, αλλά τόση ώστε να στερήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ το προνόμιο του τίτλου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Υπ΄ αυτό το πρίσμα, το ερώτημα είναι ποιοι βουλευτές θα τον ακολουθήσουν σε τυχόν νέο εγχείρημα. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Πέτρος Παππάς και η Νίνα Κασιμάτη. Κοντά σε αυτούς τοποθετούνται και οι Γιάννης Σαρακιώτης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Γιώτα Πούλου και Γιώργος Γαβρήλος. Στην ίδια ομάδα φαίνεται ότι ανήκει και η Κυριακή Μάλαμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τον τίτλο και τα προνόμια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την αποχώρηση τεσσάρων βουλευτών. Οι οποίοι όμως έχουν επίσης να χάσουν… πολλά. Σ’ αυτό το σημείο υπεισέρχεται η παράμετρος της κάκυψης των απωλειών από το “συνεγγυητικό” δηλαδή τους ισχυρούς υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη. Με δεδομένο ότι οι αποχωρήσαντες θα είναι λίγοι και δεν θα έχουν άλλες πολιτικές συνάφειες στη Βουλή, θα βρεθούν σε απομόνωση, χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα και με περιορισμένα προνόμια και παρουσία.

Η ζημιά όμως που μπορεί να πετύχουν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, καθώς θα συμβάλλουν ενεργά στην αλλαγή των Κοινοβουλευτικών και Πολιτικών ισορροπιών, αναδεικνύοντας το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αυτό όμως το γνωρίζει και η πλειοψηφία του ελέγχει τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό αναζητά διαύλους με τους αποχωρήσαντες της ΝΕ.ΑΡ και άλλους, ώστε να μπορέσει σε ένα τέτοιο σενάριο να “σώσει οτιδήποτε, αν σώζεται”.

Σχετικά

Tags: πολιτικό ρίσκορίσκοΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑ
Share46Tweet29Share8Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.
On the Radar

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

SpaceX: Ένα βήμα πιο κοντά στην αποστολή στον Άρη

Στην Quest το 70% της Μπενρουμπή έναντι 27,2 εκατ. ευρώ

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    975 shares
    Share 390 Tweet 244
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2040 shares
    Share 816 Tweet 510
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    277 shares
    Share 111 Tweet 69

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr