• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο Γιώργος Περιστέρης

Περιστέρης για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πήραμε ρευστότητα, πάμε σε νέες επενδύσεις

26 Ιουνίου 2024

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Περιστέρης για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πήραμε ρευστότητα, πάμε σε νέες επενδύσεις

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
26 Ιουνίου 2024
Στις On the Radar, The Wire, Επιχειρήσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
19 0
0
Ο Γιώργος Περιστέρης
52
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Την αλλαγή σελίδας για τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σηματοδότησε η ολοκλήρωση της πώλησης της Τέρνα Ενεργειακής, με τον Γιώργο Περιστέρη να προαναγγέλλει EBITDA πάνω από 700 εκατ. και νέες επενδύσεις…

Ο επικεφαλής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επισήμανε τις πυκνές εξελίξεις που είχε ο όμιλος τους τελευταίους μήνες, καθώς εκτός από την πώληση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κηρύχθηκε ανάδοχος στην Αττική Οδό και σε άλλα κομβικά έργα, εμπεδώνοντας τις ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές.

Σχετικάθέματα

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Πλέον, με την πώληση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής, ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επιτυγχάνει να αποδεσμεύσει κεφάλαια, να μειώσει τη μόχλευση και να βελτιώσει τους δείκτες αποδοτικότητας του management, καθώς και να κατεβάσει τα χρηματοοικονομικά κόστη που έπλητταν το bottom line.

Οπως είπε ο κ. Περιστέρης, στο διάστημα αυτό «μειώσαμε δανεισμό και απελευθερώσαμε ρευστότητα. Οφείλουμε να αναπληρώσουμε βεβαίως τα έσοδα που δεν θα ενοποιούμε μετά το πέρας της συναλλαγής. Ωστόσο κινούμαστε βάσει σχεδίου για νέες επενδύσεις που θα συνεχίσουν να παράγουν αξία και κέρδη».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η λειτουργική κερδοφορία της εταιρίας θα διαμορφωθεί στα 700 εκατ. ευρώ το 2028.

«Η παραπάνω ωστόσο συναλλαγή είναι μέρος του μετασχηματισμού του ομίλου που θέλει να πρωτοστατεί στις Παραχωρήσεις και στις Υποδομές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είμαστε ο μεγαλύτερος επενδυτής στη χώρα με πολύ νεαρό χαρτοφυλάκιο έργων Παραχώρησης. Εκτιμούμε ότι υπάρχει χώρος για αντίστοιχες επενδύσεις και στο εξωτερικό», τόνισε ο κ. Περιστέρης.

Συμπλήρωσε δε πως «πέρα από τις γνωστές προσφορές και διαγωνισμούς, έχουμε πλάνο επενδύσεων 10 δισ. ευρώ για το επόμενο διάστημα που εκτιμάμε ότι θα δημιουργήσουν 20.000 νέες θέσεις εργασίας.

Ολόκληρη η ομιλία του Γιώργου Περιστέρη

«Αγαπητοί μέτοχοι, φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Ομίλου μας.

Οι τελευταίοι 12 μήνες υπήρξαν εξαιρετικά πυκνοί σε εξελίξεις, θέτοντας ισχυρές βάσεις για μία νέα εποχή ανάπτυξης για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Θα ξεκινήσω από το πλέον πρόσφατο γεγονός, αυτό της συμφωνίας που συνάψαμε με τη Masdar για την πώληση της συμμετοχής μας στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Ας δούμε τι φέρνει αυτή η εξέλιξη για τον Όμιλό μας.

Καταρχάς, η πώληση του 36,6% της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, φέρνει στο ήδη πολύ ισχυρό ταμείο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επιπλέον ρευστότητα 900 εκατ. ευρώ.

Έτσι, η συνολική επενδυτική ισχύς του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ξεπερνάει, πλέον, συνολικά τα 3 δισ. ευρώ. Τα κεφάλαια αυτά θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε νέα μεγάλα έργα στις υποδομές και τις παραχωρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!
Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.gr

FOLLOW US
Ακολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Επιπλέον, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποκτά ένα ακόμη πιο ελκυστικό χρηματοδοτικό προφίλ, αφού πλέον αφαιρούνται από το συνολικό δανεισμό της περίπου 1,1 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα ο καθαρός δανεισμός του Ομίλου (Pro-Forma) να μηδενιστεί.

Και σε επίπεδο κερδοφορίας όμως, αναμένεται αντιστάθμιση της συνεισφοράς της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Τόσο η καθαρή όσο και η λειτουργική κερδοφορία μας θα συνεχίσει να αυξάνεται με διψήφιο ρυθμό τα επόμενα χρόνια και θα ξεπεράσει τα 700 εκατ. ευρώ λειτουργικής κερδοφορίας εντός των επόμενων 5 ετών (2028).

Η πώληση της συμμετοχής μας στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, αποτελεί μόνο ένα κομμάτι ενός ευρύτερου στρατηγικού πλάνου που υλοποιεί με συνέπεια και πειθαρχία εδώ και χρόνια η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Στόχος μας είναι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να μετεξελιχθεί σε έναν πλήρως καθετοποιημένο όμιλο, με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια υποδομών και παραχωρήσεων, όχι μόνο πια σε ελληνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κάνει το συγκεκριμένο άλμα προς το μέλλον ακριβώς τη στιγμή που αποκρυσταλλώνεται η ευκαιρία για νέες επενδύσεις σε υποδομές στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με υψηλές αποδόσεις.

Ενδεικτικό είναι ότι ο ΙΟΒΕ σε πρόσφατη μελέτη του για τον κατασκευαστικό κλάδο υπολογίζει τον συνολικό προϋπολογισμό των επενδύσεων σε κατασκευές ανά την επικράτεια στα επίπεδα των € 52 δισ. σε μέσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Σημειώνεται ότι παρόμοιες θετικές προοπτικές παρουσιάζονται και σε γειτονικές αγορές όπως Βαλκάνια και ΝΑ Ευρώπη, όπου καταγράφεται σημαντική ανάγκη καίριων υποδομών και ταυτόχρονα ισχυρή βούληση για σημαντικές επενδύσεις με στόχο τη σύγκλιση με το επίπεδο των υποδομών στη Δυτική Ευρώπη.

Όπως, αποδείχθηκε, εξάλλου, και μέσα στην πανδημία αλλά πλέον και από μεγάλα deals που γίνονται, όπως η φετινή εξαγορά από την BlackRock της Global Infrastructure Partners με συνολικό τίμημα περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια, η επένδυση σε περιουσιακά στοιχεία και εταιρείες που παρέχουν βασικές υπηρεσίες στον κλάδο των υποδομών και ειδικά στις μεταφορές, λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για μακροπρόθεσμους επενδυτές, ειδικά σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας.

Κυρίες και κύριοι μέτοχοι,

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον τομέα των υποδομών, έχοντας τοποθετηθεί ήδη στρατηγικά σε ένα κλάδο όπου έχει σαφέστατα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στον τομέα των παραχωρήσεων, είμαστε ο μεγαλύτερος επενδυτής διαθέτοντας ένα από τα νεαρότερα (μέση συμβατική διάρκεια 25 έτη), πιο διαφοροποιημένα και χαμηλού ρίσκου χαρτοφυλάκια με έργα όπως η Αττική Οδός, η Εγνατία Οδός, ο ΒΟΑΚ, το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης, κ.ά.

Η επικράτηση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε τόσο εμβληματικούς διεθνείς διαγωνισμούς καταδεικνύει τη συνέπεια με την οποία υλοποιούμε εδώ και χρόνια την επιχειρηματική μας στρατηγική, συμβάλλοντας όχι μόνο στην ανάπτυξη του Ομίλου μας, αλλά στη συνολική ευημερία της Ελλάδας.

Πραγματοποιώντας ιδιωτικές επενδύσεις με πολλαπλασιαστική αξία για την εγχώρια οικονομία αντί της απλής ανάληψης δημοσίων έργων, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, μέσω σοβαρών κι ανταγωνιστικών προσφορών που διασφαλίζουν τόσο τα συμφέροντα των μετόχων της εταιρείας, όσο και ιδιαιτέρως ικανοποιητικούς όρους για το ελληνικό Δημόσιο, εισφέρει στα δημόσια ταμεία πάνω από 6 δισ. ευρώ σήμερα (Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα στο Ελληνικό, Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης, Εγνατία Οδός, Αττική Οδός κ.α.), κάνοντας πράξη ένα επενδυτικό πλάνο άνω των 10 δισ. ευρώ που θα δημιουργήσει 20.000 νέες θέσεις εργασίας.

Δεν σταματάμε, όμως, εδώ. Ετοιμαζόμαστε για νέα έργα που έρχονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, στοχεύουμε στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας και πέραν των μεταφορικών κι ενεργειακών υποδομών, ενδεικτικά στους τομείς της διαχείρισης απορριμμάτων, της διαχείρισης υδάτινων πόρων και των τεχνολογικών υποδομών.

Στην Κατασκευή, είμαστε ο μεγαλύτερος και πλέον κερδοφόρος Όμιλος, με το υψηλότερο ανεκτέλεστο ύψους άνω των 5 δισ. ευρώ. Επί του συνολικού ανεκτέλεστου πάνω από 75% αφορά σε ιδιωτικά έργα (ίδιες επενδύσεις και έργα για τρίτους), ενώ άνω του 55% αφορά σε έργα ιδίων επενδύσεων. Σημειώνεται ότι το ανεκτέλεστο αναμένεται να ενισχυθεί, καθώς προχωρά η συμβασιοποίηση έργων που έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος (πχ. ΒΟΑΚ).

Ο κατασκευαστικός μας βραχίονας, η ΤΕΡΝΑ, το 2023, σημείωσε νέο ετήσιο υψηλό στον τομέα της κατασκευής, έχοντας καταφέρει να υπερδιπλασιάσει τα έσοδα του εντός των τελευταίων 2 ετών, ενδεικτικό της ικανότητας του να αναλαμβάνει και να εκτελεί τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στη χώρα.

Απόδειξη της αποτελεσματικότητας της ΤΕΡΝΑ είναι και η σημαντική προτίμηση που απολαμβάνει ως κατασκευαστής μεγάλων ιδιωτικών έργων. Πάνω από 1 δισ. ευρώ του ανεκτέλεστου της Κατασκευής, δηλαδή το 20% του συνολικού ανεκτέλεστου του Ομίλου, αφορά σε μεγάλα και εμβληματικά ιδιωτικά έργα, όπως ενδεικτικά το THE GRID, το νέο Κτήριο Γραφείων της PWC, το Κτήριο Γραφείων στο οικόπεδο του ΤΕΕ στο Δαχτυλίδι, το Four Seasons Hotel Mykonos, το One&Only Aesthesis Γλυφάδα, το Hub26 στη Θεσσαλονίκη, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ο Πύργος Πειραιά, και το Microsoft Data Center στα Σπάτα.

Αγαπητοί μέτοχοι,

Προτεραιότητα μας είναι η πρόοδος μας να λειτουργεί πολλαπλασιαστικά για την εθνική οικονομία, την απασχόληση, την ελληνική περιφέρεια, τους ανθρώπους μας, για όλη την ελληνική κοινωνία.

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ υλοποιεί ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο μόνο για το 2023 ανήλθε στα 11,6 εκατ. ευρώ, υπερδιπλάσιο δηλαδή από τα 5,1 εκατ. ευρώ που ήταν το 2022.

Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών, στηρίζουμε τη νέα γενιά, συνεισφέρουμε στη φροντίδα κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και ενδυναμώνουμε την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα, δηλώνοντας παράλληλα πάντα «παρών» στην αντιμετώπιση κρίσεων, φυσικών καταστροφών και έκτακτων αναγκών. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο καταστροφικός κυκλώνας Ντάνιελ στη Θεσσαλία, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επιδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά έσπευσε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, διαθέτοντας προσωπικό και πάνω από 250 μηχανήματα από τα γειτνιάζοντα εργοτάξια της ΤΕΡΝΑ στην ευρύτερη περιοχή.

Κύριες και κύριοι,

Στον ένα χρόνο που μεσολάβησε από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ενώπιον σας, σε αυτή εδώ την αίθουσα, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διένυσε πολύ μεγάλη απόσταση και σημείωσε σημαντικότατη πρόοδο.

Από πέρυσι ήδη, παράλληλα με την ανάπτυξη του Ομίλου μας, αυξάνεται σταδιακά και η επιβράβευση των μετόχων μας. Και σήμερα βλέπετε ότι το κάνουμε και αυτό πράξη με την πρότασή μας για επιστροφή κεφαλαίου 0,25 ευρώ ανά μετοχή.

Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη σας και σας υπόσχομαι πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με την ίδια αφοσίωση για να στεκόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας, αλλά και των προοπτικών του Ομίλου μας. Να είστε όλοι καλά».

Σχετικά

Tags: Business RiskΓΕΚ ΤΕΡΝΑκατασκευαστικέςΠεριστέρης
Share21Tweet13Share4Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης
On the Radar

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Weather Update

Καιρός: Ισχυρόι άνεμοι σήμερα και βροχές στα Βόρεια

Bolivian police hold the detained Juan Jose Zuniga, former general commander of the Army, in La Paz, Bolivia, Wednesday, June 26, 2024. An apparent failed coup attempt erupted Wednesday in the country, and Zuniga appeared to be leading the rebellion. (AP Photo/Juan Karita)

Βολιβία: Διεθνείς αντιδράσεις για την απόπειρα πραξικοπήματος

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr