• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ στη Γάζα

23 Μαΐου 2024

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ στη Γάζα

Μετά την αναγνώριση κράτους της Παλαιστίνης από 3 ευρωπαϊκές χώρες

NewsRoomΑπόNewsRoom
23 Μαΐου 2024
Στις Crisis Zone, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
14 0
0
38
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κλιμακώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μετά την αναγνώριση από τρεις ευρωπαϊκές χώρες κράτους της Παλαιστίνης, εν μέσω του πολέμου του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ομάδα του Γαλλικού Πρακτορείου έκανε λόγο για σφοδρούς βομβαρδισμούς σε τομέα της Ράφας (νότια), ενώ αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για πλήγματα στην πόλη της Γάζας (βόρεια), ερειπωμένη έπειτα από επτά και πλέον μήνες αδιάκοπου πολέμου.

Άρματα μάχης έφθασαν στα όρια πυκνοκατοικημένης συνοικίας της Ράφας, ενώ η νύχτα σημαδεύτηκε από τους πιο σφοδρούς βομβαρδισμούς αφότου άρχισαν χερσαίες επιχειρήσεις στην πόλη στις αρχές του μήνα.

Σχετικάθέματα

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025

Τα άρματα μάχης βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στη Γίμπνα, στο κέντρο της Ράφας, είπαν κάτοικοι στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς από την πλευρά του ανέφερε πως έπληξε με αντιαρματικές ρουκέτες δυο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

Σύμφωνα με κατοίκους, ο ισραηλινός στρατός βάλλει στη Γίμπνα και άνοιξε επίσης πυρ εναντίον αλιευτικών σκαφών στα παράλια, με αποτέλεσμα κάποια να πάρουν φωτιά.

Τα πυρά του Ισραήλ «δεν σταμάτησαν όλη νύχτα, από drones, ελικόπτερα, αεροσκάφη, άρματα μάχης», είπε κάτοικος που ζήτησε να μην κατονομαστεί για μην αντιμετωπίσει κίνδυνο η ασφάλειά του. Άρματα «προωθήθηκαν προς τα νοτιοανατολικά (…) δεχόμενα σφοδρά πυρά», πρόσθεσε.

Αναγνώριση

Η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Νορβηγία ανακοίνωσαν χθες την απόφασή τους να αναγνωρίζουν από κοινού κράτος της Παλαιστίνης, με την ελπίδα να ωθήσουν κι άλλες χώρες να πράξουν το ίδιο καθώς η λύση των δύο κρατών διατρέχει ολοένα πιο σοβαρό «κίνδυνο», όπως το έθεσε η Μαδρίτη.

Η ίδρυση βιώσιμου κράτους της Παλαιστίνης μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιη, καθώς οι διαπραγματεύσεις για αυτό παραμένουν σε αδιέξοδο ατελείωτα χρόνια και στο μεταξύ η εποικιστική δραστηριότητα του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη συνεχίζεται.

Η αναγνώριση χαρακτηρίζεται διπλωματική νίκη για την Παλαιστινιακή Αρχή του Μαχμούντ Αμπάς, καθώς το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν πλέον, κατ’ αυτή, 142 από τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ, τα οποία στην πλειονότητά τους δεν ανήκουν στη Δύση.

Ή αλλιώς νέα διεθνή διπλωματική ήττα του Ισραήλ, μετά την ανακοίνωση του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Καρίμ Χαν πως ζήτησε την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από τη μια του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και του υπουργού Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ και από την άλλη ηγετών της Χαμάς, που κατηγορεί για εγκλήματα πολέμου.

«Το Ισραήλ δεν θα παραμείνει σιωπηλό για το ζήτημα αυτό», διεμήνυσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Ισραέλ Κατς ανακοινώνοντας την ανάκληση των πρεσβευτών της χώρας του στην Ισπανία, στην Ιρλανδία και στη Νορβηγία για διαβουλεύσεις καθώς και ότι κλήθηκαν οι πρεσβευτές των τριών χωρών για να τους επιδοθούν επίσημες διαμαρτυρίες.

Μετά την ανακοίνωσή τους, η Κολομβία επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στην εφαρμογή του σχεδίου της να ανοίξει πρεσβεία στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπου βρίσκεται η έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής του Μαχμούντ Αμπάς.

Στις αρχές Μαΐου ο πρόεδρος της Κολομβίας, η χώρα του οποίου ήταν για δεκαετίες σύμμαχος-κλειδί του Ισραήλ στη Λατινική Αμερική, ανακοίνωσε τη διακοπή των διμερών διπλωματικών σχέσεων, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου πως διαπράττει «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας.

«Επιβράβευση» της Χαμάς

Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους είναι «επιβράβευση της τρομοκρατίας», πέταξε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, που εναντιώνεται στην ίδρυση κράτους της Παλαιστίνης πλάι στο Ισραήλ.

«Το 80% των Παλαιστίνιων της Ιουδαίας και της Σαμάρειας (σ.σ. έτσι αποκαλεί η ισραηλινή κυβέρνηση τη Δυτική Όχθη) υποστηρίζουν τη φρικτή σφαγή της 7ης Οκτωβρίου», είπε.

«Σε αυτό το κακό δεν μπορείς να δώσεις κράτος», επέμεινε. «Θα ήταν τρομοκρατικό κράτος. Θα προσπαθούσε να επαναλάβει τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου ξανά και ξανά. Δεν θα συναινέσουμε».

«Η επιβράβευση της τρομοκρατίας δεν θα φέρει την ειρήνη ούτε θα μας εμποδίσει να νικήσουμε τη Χαμάς».

Επικριτές του κ. Νετανιάχου έχουν επισημάνει επανειλημμένα ότι ανέχθηκε αν δεν προώθησε την ανάδειξη της Χαμάς, κινήματος αντίπαλου της Φάταχ του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, ώστε να διχάσει τους Παλαιστίνιους και εντέλει να αποτρέψει την ίδρυση κράτους της Παλαιστίνης.

«Αφού η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς διέπραξε τη μεγαλύτερη σφαγή Εβραίων μετά το Ολοκαύτωμα (…) οι χώρες αυτές επέλεξαν να επιβραβεύσουν τη Χαμάς (…) και να αναγνωρίσουν παλαιστινιακό κράτος», πλειοδότησε ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Κατς.

Οι τρεις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανακοίνωσαν την απόφασή τους την ώρα που ο πόλεμος του Ισραήλ και της Χαμάς μαίνεται, έπειτα από την άνευ προηγουμένου έφοδο του στρατιωτικού βραχίονα του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος με ορμητήριο τη Λωρίδα της Γάζας σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας.

Στην επίθεση αυτή έχασαν τη ζωή τους πάνω από 1.170 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα.

Από τους 252 ανθρώπους που απήχθησαν και οδηγήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας εκείνη την ημέρα, 124 εκτιμάται πως εξακολουθούν να κρατούνται εκεί, αλλά 37 πιστεύεται πως είναι νεκροί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Οι οικογένειές τους ενέκριναν χθες Τετάρτη να μεταδοθεί από την ισραηλινή τηλεόραση βίντεο στις οποίες εικονίζονται πέντε νεοσύλλεκτες με πιτζάμες, κάποιες με ματωμένα τα πρόσωπα, καθισμένες κάτω, προτού οδηγηθούν σε τζιπ. Σκοπός των οικογενειών ήταν να εντείνουν την πίεση στην κυβέρνηση Νετανιάχου να κλείσει συμφωνία στις έμμεσες διαπραγματεύσεις -που έχουν στην ουσία ανασταλεί- για να απελευθερωθούν όμηροι.

Σε αντίποινα για την επίθεση αυτή ο κ. Νετανιάχου ορκίστηκε να αφανίσει τη Χαμάς και ο στρατός του εξαπέλυσε ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις η Λωρίδα της Γάζας όπου η Χαμάς, την οποία χαρακτηρίζουν τρομοκρατική οργάνωση το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ, πήρε την εξουσία το 2007.

Τουλάχιστον 35.709 Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, έχουν σκοτωθεί στις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του θυλάκου.

«Άδειο κέλυφος»

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα χαιρέτισε χθες Τετάρτη την αναγνώριση, κάνοντας λόγο για «σημαντικό σταθμό», ενώ η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ), ο επίσημος αντιπρόσωπος των Παλαιστινίων στη διεθνή σκηνή, αναφέρθηκε σε «ιστορικές στιγμές». Αραβικά κράτη επίσης χαιρέτισαν την αναγνώριση.

Αλλά στη Ράφα, όπου οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί είναι ασταμάτητοι καθημερινά, ο Άχμεντ Ζιάντ, 35 χρονών, είπε πως δεν θα πρόκειται παρά για «άδειο κέλυφος» αν οι ΗΠΑ και άλλες ευρωπαϊκές χώρες «δεν υποστηρίξουν» την αναγνώριση.

Ο Τζο Μπάιντεν, ο πρόεδρος της χώρας που αποτελεί τον σημαντικότερο σύμμαχο του Ισραήλ σε διεθνές επίπεδο, επανέλαβε τη θέση ότι παλαιστινιακό κράτος θα μπορέσει να ιδρυθεί μόνο έπειτα από «απευθείας διαπραγματεύσεις» των δυο πλευρών, όχι «με μονομερή αναγνώριση».

Πιο «στοχευμένη»

Οι εξελίξεις αυτές καταγράφτηκαν ενώ ο ισραηλινός στρατός εντείνει τις επιχειρήσεις εναντίον της Χαμάς στη Ράφα.

Οι ΗΠΑ, που είχαν απειλήσει πως θα προχωρούσαν στην αναστολή κάποιων παραδόσεων όπλων και πυρομαχικών σε περίπτωση χερσαίας επίθεσης ευρείας κλίμακας στη Ράφα, όπου είχαν παγιδευτεί κάπου ένα εκατομμύριο άμαχοι, έκριναν χθες Τετάρτη ότι η ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση είναι πλέον πιο «στοχευμένη» και «περιορισμένη», ωστόσο πρόσθεσαν πως συνεχίζουν να ανησυχούν για την τύχη των αμάχων.

Όταν μπήκε με άρματα μάχης στην ανατολική Ράφα, ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε τον έλεγχο της παλαιστινιακής πλευράς της διέλευσης στα σύνορα με την Αίγυπτο, της κυριότερης πύλης για τη διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια, και κατόπιν το έκλεισε.

Έκτοτε, οι παραδόσεις βοήθειας έχουν σταματήσει σχεδόν εντελώς, την ώρα που, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 1,1 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας είναι αντιμέτωποι με «καταστροφικό» επίπεδο λιμού.

Σχετικά

Tags: ΠαλαιστίνηΠόλεμος στη Γάζα
Share15Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Fed, FOMC

Fed: Ο πληθωρισμός θα μειωθεί... αλλά θα αργήσει

Ο ΟΔΔΗΧ "σήκωσε" 250 εκατ. από τις αγορές

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr