• Τελευταία
  • Trending
  • All

Βομβαρδισμοί στην ανατολική Συρία

27 Μαρτίου 2024

Ποιές ομάδες έχουν κερδίσει τα περισσότερα Champions League

1 Ιουνίου 2025
Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

1 Ιουνίου 2025

Αυξάνονται τα πλοία, μικραίνει η χωρητικότητα

1 Ιουνίου 2025
Weather Update

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

1 Ιουνίου 2025
?????????????

Scope για Ελλάδα: Τα 4 προβλήματα που απειλούν την οικονομία

1 Ιουνίου 2025
8: Από αριστερά, Βίκυ Μαργαρίτη- Ακόλουθος Ψηφιακής Πολιτικής και ΤΝ,
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ, Αθανάσιος Κοσμόπουλος - Υπεύθυνος
Προστασίας Δεδομένων Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Επιχειρησιακός
Συντονιστής Παρατηρητηρίου Ανάλυσης Υβριδικών Απειλών, Δημοσθένης
Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής
Διακυβέρνησης – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δρ. Μαρία-Ωραιοζήλη
Κουτσουπιά,AI Legal Expert, Ιδρύτρια Ινστιτούτου Rythmisis, Γιώργος Γαλανόπουλος,
Συνιδρυτής - Πρόεδρος Rythmisis και Δικηγόρος και Στέλλα Τσαγκαράκη – Δ/ντρια
Επικοινωνίας και Marketing Ινστιτούτου Rythmisis.

Δίκαιο και Τεχνητή Νοημοσύνη

31 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Scope: Επιβεβαιώνει το BBB για την Ελλάδα – Σταθερό outlook παρά τις διαρθρωτικές αδυναμίες

31 Μαΐου 2025

Η Εθνική έχει λεφτά για εξαγορές – Ο Μυλωνάς όμως… δεν βιάζεται

30 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά

30 Μαΐου 2025

«Κλειδώνουν» κέρδη στο κλείσιμο 5μήνου – Έπεσε ξύλο σε πολλά blue chips

30 Μαΐου 2025
Δικαστήριο

ΗΠΑ: Νίκη Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο – Ξεμπλόκαραν οι μαζικές απελάσεις

30 Μαΐου 2025

Οι Big Tech κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο

30 Μαΐου 2025
Global pollution concept with fossil fuel and industrial toxic waste as the planet earth eating petroleum and dirty polluted energy as an environmental icon with 3D illustration elements.

Η Κομισιόν προωθεί πολύ χαλαρή Κλιματική Στόχευση…

30 Μαΐου 2025

Κοπελούζος, Ανδρεάδης και Lamda Dev. +8 ακόμη θέλουν την Ακτή Ποσειδίου

30 Μαΐου 2025

Η Ινδία θα γίνει η τέταρτη οικονομία στον κόσμο – Πάνω από Ιαπωνία, ΗΒ, Γαλλία

30 Μαΐου 2025

Η Ελληνική Ναυτιλία στο Προσκήνιο της Βιώσιμης Ανάπτυξης

30 Μαΐου 2025

Νέο φωτοβολταϊκό 88 MW από τη ΔΕΗ στη Βουλγαρία

30 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Επίσκεψη της διοίκησης στην Κρήτη

30 Μαΐου 2025

Το οικονομικό αποτύπωμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου

30 Μαΐου 2025

ΕΚΟ Κύπρου: Χορηγός των εθνικών ομάδων μπάσκετ και του FIBA EuroBasket

30 Μαΐου 2025

Η META ετοιμάζει φυσικά καταστήματα

30 Μαΐου 2025

25η Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών στην Ύδρα

30 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 1 Ιουνίου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Βομβαρδισμοί στην ανατολική Συρία

Τουλάχιστον 17 νεκροί, ανάμεσά τους εργαζόμενος ΠΟΥ

NewsRoomΑπόNewsRoom
27 Μαρτίου 2024
Στις Crisis Zone, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
13 1
0
37
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τρεις Ιρανοί, ανάμεσά τους αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης και τουλάχιστον ένδεκα μαχητές που φέρονται να ανήκαν σε ένοπλες οργανώσεις προσκείμενες στην Τεχεράνη, σκοτώθηκαν σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην ανατολική Συρία, οι οποίοι στοίχισαν επίσης τη ζωή σε πολίτη, εργαζόμενο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), κατά πληροφορίες που δημοσιοποίησαν χθες Τρίτη μη κυβερνητική οργάνωση και ο διεθνής οργανισμός.

Προηγούμενος απολογισμός της ΜΚΟ έκανε λόγο για 14 νεκρούς μαχητές προσκείμενους στην Τεχεράνη.

Οι βομβαρδισμοί εξαπολύθηκαν στην επαρχία Ντέιρ Εζούρ, η οποία γίνεται συχνά θέατρο αεροπορικών επιδρομών, κυρίως ισραηλινών, ενίοτε αμερικανικών, κατά το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σχετικάθέματα

Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

30 Μαΐου 2025
Ο Dennis Shen

Scope: Οι αγορές έχουν υποεκτιμήσει τους κινδύνους – Δεν βλέπει συμφωνίες μέχρι τις 9 Ιουλίου

30 Μαΐου 2025
Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

Το παρασκήνιο πίσω από τη “βόμβα” για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

29 Μαΐου 2025

Ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ περιορίστηκε να πει πως δεν επρόκειτο για αμερικανικό βομβαρδισμό.

Από την πλευρά του, το Ισραήλ πολύ σπάνια σχολιάζει δημόσια τους βομβαρδισμούς που εξαπολύει στην επικράτεια της Συρίας.

«Ιρανός σύμβουλος, μέλος των Φρουρών της Επανάστασης, δυο ιρανοί σωματοφύλακές του, εννιά ιρακινοί μαχητές και δυο σύροι μαχητές οργανώσεων προσκείμενων στην Τεχεράνη σκοτώθηκαν στα πλήγματα», σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους στηλίτευσε μέσω X την «τραγική απώλεια ενός από εμάς σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία το πρωί» χθες, διευκρινίζοντας πως επρόκειτο για μηχανικό ειδικευμένο σε ζητήματα ύδρευσης και αποχέτευσης, τον Ιμάντ Σεχάμπ, που εργαζόταν στη Ντέιρ Εζούρ.

Το ιρανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA ανέφερε ότι «μέλος της Δύναμης Κουντς», ο Μπαχρούζ Βαχεντί, σκοτώθηκε «κατά τη διάρκεια επίθεσης που διεξήγαγε το σιωνιστικό καθεστώς».

Η Δύναμη Κουντς («Ιερουσαλήμ») είναι ο βραχίονας που είναι επιφορτισμένος με τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό των Φρουρών της Επανάστασης, επίλεκτης δύναμης του στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, εκ των πιο στενών συμμάχων του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ωστόσο, πηγή του συριακού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων SANA στον στρατό κατηγόρησε «τις αμερικανικές δυνάμεις κατοχής» πως ευθύνονταν για την επίθεση κι έκανε λόγο για «επτά στρατιωτικούς κι έναν πολίτη νεκρούς».

«Ακούσαμε σφοδρές εκρήξεις που μας ξύπνησαν, κατόπιν τις σειρήνες ασθενοφόρων», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Χαμούντ αλ Τζαμπούρ, κάτοικος, διευκρινίζοντας πως το σπίτι του δεν απέχει παρά εκατό μέτρα από την τοποθεσία-στόχο στη Ντέιρ Εζούρ.

«Τα παράθυρα του σπιτιού μου κομματιάστηκαν, η ηλεκτροδότηση διακόπηκε σε συνοικίες της πόλης κι οι κυριότεροι δρόμοι έκλεισαν», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης βρισκόταν σε «εξοχικό που χρησιμοποιείτο ως κέντρο επικοινωνιών», τον στόχο του βομβαρδισμού, που καταστράφηκε. Εκτός από αυτόν, σκοτώθηκαν άλλοι εννιά άνθρωποι στο πλήγμα, οι δυο σωματοφύλακές του, δυο σύροι μαχητές, άλλοι τέσσερις Ιρακινοί και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Έγιναν βομβαρδισμοί εναντίον και άλλων στόχων, ιδίως στην Μπουκάμαλ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, όπου σκοτώθηκαν πέντε ιρακινοί μαχητές, κατά την ίδια ΜΚΟ, η οποία έχει έδρα τη Βρετανία και διαθέτει ευρύ δίκτυο πηγών στη Συρία.

Εξάλλου πάνω από 34 άνθρωποι τραυματίστηκαν στους βομβαρδισμούς, ανάμεσά τους δέκα πολίτες, πρόσθεσε.

Από το ξέσπασμα το 2011 του πολέμου στη Συρία, το Ισραήλ έχει εξαπολύσει εκατοντάδες επιδρομές στη χώρα, κυρίως εναντίον οργανώσεων προσκείμενων στην Τεχεράνη. Οι ΗΠΑ έχουν επίσης βάλει στο στόχαστρο τις οργανώσεις αυτές στην ανατολική Συρία.

Στις αρχές του μήνα, μέλος των Φρουρών της Επανάστασης και άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό στη Μπανιάς, στα συριακά παράλια στη Μεσόγειο.

Το λιβανικό ισλαμιστικό κίνημα Χεζμπολά και το Ιράν, μέσω συμβούλων κυρίως, παρέχουν στρατιωτική βοήθεια στο συριακό καθεστώς από το 2011 κι έχουν ισχυρή παρουσία στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μερικές ώρες πριν από τους χθεσινούς βομβαρδισμούς, προσγειώθηκε στη Ντέιρ Εζούρ ιρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος που είχε αναχωρήσει από τη Δαμασκό. Μετέφερε τεχνικό υλικό και το μέλος των Φρουρών της Επανάστασης που σκοτώθηκε, αξιωματικό με ειδικότητα στις διαβιβάσεις, πρόσθεσε η ΜΚΟ.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, τουλάχιστον 29 μαχητές οργανώσεων προσκείμενων στο Ιράν, ανάμεσά τους έξι μέλη της Χεζμπολά, σκοτώθηκαν στη Ντέιρ Εζούρ και στην Αλ Μαγιαντίν σε βομβαρδισμούς των ΗΠΑ, κατά το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επρόκειτο για αντίποινα σε επίθεση αποδοθείσα από την Ουάσιγκτον σε φιλοϊρανικές οργανώσεις εναντίον αμερικανικής βάσης στην Ιορδανία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ, την 28η Ιανουαρίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν τρία μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά

Tags: γεωπολιτικό ρίσκοΣυρία
Share15Tweet9Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο
The Wire

Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

30 Μαΐου 2025
Ο Dennis Shen
On the Radar

Scope: Οι αγορές έχουν υποεκτιμήσει τους κινδύνους – Δεν βλέπει συμφωνίες μέχρι τις 9 Ιουλίου

30 Μαΐου 2025
Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο
The Wire

Το παρασκήνιο πίσω από τη “βόμβα” για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

29 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Λωρίδα της Γάζας: Διεθνής πίεση για κατάπαυση του πυρός

Δ
εκατρία οράματα που περιμένουν να γίνουν πραγματικότητα, δεκατρείς ιστορίες που θέλουν να μετατραπούν σε success stories

Ποιες είναι οι 13 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στην οικογένεια του ΟΠΑΠ Forward 

MostPopular

  • Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

    Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    1038 shares
    Share 415 Tweet 260
  • «Κλειδώνουν» κέρδη στο κλείσιμο 5μήνου – Έπεσε ξύλο σε πολλά blue chips

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Scope για Ελλάδα: Τα 4 προβλήματα που απειλούν την οικονομία

    39 shares
    Share 16 Tweet 10

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr