• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο ΟΔΔΗΧ βρίσκει φθηνό χρήμα… αλλά για πόσο; -Τα καμπανάκια Moody’s και ΙΟΒΕ

21 Μαρτίου 2024

Η πολιτική Τραμπ θάβει μικρές χώρες στα χρέη!

19 Μαΐου 2025

Ανάλυση της ρητορικής Τραμπ – Πούτιν μετά την επικοινωνία

19 Μαΐου 2025

Δίωρη επικοιωνία Τραμπ – Πούτιν: Θα κάτσουν στο τραπέζι Ρωσία – Ουκρανία

19 Μαΐου 2025

Κάτι συμβαίνει με τον χρυσό! Όχι, δεν είναι πλάκα

19 Μαΐου 2025
Η Εθνική Ασφαλιστική πωλείται! Σήμερα η απόφαση του ΤΧΣ

Τα μαζεύει η Εθνική Ασφαλιστική μετά τις αντιδράσεις

19 Μαΐου 2025

Έπιασε τις 1810 μονάδες το Χ.Α με οδηγούς ΔΑΑ, Coca Cola και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

19 Μαΐου 2025

Nova: Η ιστορία του Final Four γράφεται στα ελληνικά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

19 Μαΐου 2025

Η ΕΤΑΔ παραχωρεί στον Δήμο Κω παραθαλάσσια έκταση στη Νέα Αλικαρνασσό

19 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Σε τροχιά υποβάθμισης θέτει η Scope τις ΗΠΑ

19 Μαΐου 2025

Γιώργος Αμανατίδης και Θανάσης Κολιτσιδάκης στο Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta για τον τελικό κυπέλλου

19 Μαΐου 2025

Η Visa και η Ubisoft ανακοινώνουν τριετή στρατηγική συνεργασία

19 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Παγκόσμια αναγνώριση για την Πειραιώς στα βραβεία “The Banker Technology Awards 2025”

19 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Scope: Η Ρουμανία κρατά ευρωπαϊκή ρότα, αλλά με βαρίδια στα οικονομικά

19 Μαΐου 2025

Public: Κάνουν το κλιματιστικό προσιτό – Δώρο ο ΦΠΑ & εγγύηση χαμηλότερης τιμής

19 Μαΐου 2025

Delphi Forum Slemani: Η γεωπολιτική ανασύνθεση στην καρδιά της Μ. Ανατολής

19 Μαΐου 2025

Συνεργασία Snappi – Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού

19 Μαΐου 2025

HellasFin: Το παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό αλλάζει – H επόμενη ημέρα

19 Μαΐου 2025

 ΔΕΗ: Ξεκινά η κατασκευή δύο νέων BESS στη Δυτ. Μακεδονία

19 Μαΐου 2025

Θέλουν τη Lagarde για να σώσουν το WEF

19 Μαΐου 2025

Ο Δημήτρης Γανίτης Πρόεδρος του ICCA Mediterranean Chapter

19 Μαΐου 2025

Κομισιόν: Η Ελλάδα πατάει γκάζι – Τα προβλήματα κάτω από στοιχεία

19 Μαΐου 2025

Ευ. Λέκκας: Δεν αναμένουμε μεγάλο σεισμό στην Εύβοια – Θα κρατήσει η έξαρση

19 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 20 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ο ΟΔΔΗΧ βρίσκει φθηνό χρήμα… αλλά για πόσο; -Τα καμπανάκια Moody’s και ΙΟΒΕ

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
21 Μαρτίου 2024
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
26 1
0
75
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η Ελλάδα απολαμβάνει το after-effect της ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης και το εν γένει καλό track record στην υλοποίηση των δεσμεύσεων, ωστόσο οι υποκείμενες τάσεις στην οικονομία εγείρουν ανησυχία, η οποία μπορεί να μην τιμολογείται στα ομόλογα και το Χρηματιστήριο, προκαλεί όμως ανησυχία, η οποία δεν μπορεί να παραγνωρίζεται.

Μπορεί ο ΟΔΔΗΧ να κατάφερε μια ακόμη επιτυχή έξοδο στις αγορές, όμως συνολικά, η Ελλάδα αντικαθιστά χαμηλότοκο με υψηλότοκο χρέος, ενώ πλησιάζει ο χρόνος για την ενσωμάτων 16 τόκων στο χρέος, γεγονός που κάνει πολλούς διεθνείς παίχτες να βλέπουν την Ελλάδα ως βραχυπρόθεσμη πηγή αποδόσεων και όχι ως συστατικό του μακροπρόθεσμου χαρτοφυλακίου τους.

Σχετικάθέματα

Έπιασε τις 1810 μονάδες το Χ.Α με οδηγούς ΔΑΑ, Coca Cola και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

19 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Σε τροχιά υποβάθμισης θέτει η Scope τις ΗΠΑ

19 Μαΐου 2025

Κομισιόν: Η Ελλάδα πατάει γκάζι – Τα προβλήματα κάτω από στοιχεία

19 Μαΐου 2025

Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε 250 εκατ. με επιτόκιο 3,875% και με συνολικές προσφορές 929 εκατ., παρά την απόφαση της Moody’s να διατηρήσει την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας δύο βαθμίδες κάτω από την επενδυτική.

ΕΙδικότερα, η επανέκδοση του ομολόγου λήξης του 2028 βρήκε αυξημένη ζήτηση και πέτυχε χαμηλότερο επιτόκιο, με το Δημόσιο να αντλεί 250 εκατ. με κόστος 3,875%.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται στις αγορές ομολόγων είναι θετικό για την Ελλάδα, καθώς η εμβάθυνση της δευτερογενούς αγοράς και η ενίσχυση της ρευστότητας, σε συνδυασμό με την απόδοση επενδυτικής βαθμίδας από τους περισσότερους οίκους αξιολόγησης έχουν δημιουργήσει θετικό κλίμα. Σε αυτό συμβάλλουν οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για δημοσιονομική πειθαρχία και η επιστροφή στους στόχους των πλεονασμάτων, καθώς και η επιμονή στον στόχο για ονομαστική μείωση του χρέους μέσω αποκρατικοποιήσεων.

Ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters ότι η κυβέρνηση θα επισπεύσει την αποεπένδυση από τις τράπεζες με στόχο να την ολοκληρώσει εντός του έτους. Ωστόσο, αυτό αφορά μόνο τις συστημικές, ενώ το ΤΧΣ θα κληθεί να επενδύσει περί τα 500 εκατ. στην ανακεφαλαιοποίηση της Attica Bank. Σε κάθε περίπτωση, η ανάκληση σειράς μέτρων κοινωνικής στήριξης και οι χαμηλότερες τιμές ενέργειας έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην αποκατάσταση της δημοσιονομικής ισορροπίας στον προϋπολογισμό.

Καμπανάκια….

Από την άλλη πλευρά, τα μάκρο είναι ανησυχητικά, με την Τράπεζα της Ελλάδος να κατεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, το ΙΟΒΕ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δυναμική αποεπένδυσης, καθώς το απόθεμα επενδύσεων (συνυπολογίζοντας τις αποσβέσεις) είναι αρνητικό, παρά την αύξηση των ΑΞΕ.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το σταθερά μεγάλο του spread στο μέσο κόστος δανεισμού των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, το οποίο υπονομεύει την ανταγωνιστικότητα και θα μπορούσε να οδηγήσει νέο κύκλο αθετήσεων, ενώ δημιουργεί πρόβλημα στην προσβασιμότητα στο τραπεζικό σύστημα

Σύμφωνα με ανάλυση του ΙΟΒΕ καταγράφεται:

  • Άνοδος του ΑΕΠ το δ’ τρίμηνο του 2023, κατά 1,2%, από 2,1% στο γ’ τρίμηνο του 2023. Αύξηση στο δ’ τρίμηνο ισχυρότερη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (0,3%).
  • Ενίσχυση των εξαγωγών 2,1% το δ’ τρίμ. του 2023, από άνοδο εξαγωγών υπηρεσιών (4,7%) και μείωση εξαγωγών αγαθών (-1,6%).
  • Αμετάβλητη η ανεργία τον Ιανουάριο (y-o-y), στο 11,2% σε σχέση με ένα έτος πριν.
  • Υποχώρηση του οικονομικού κλίματος τον Φεβρουάριο, λόγω ισχυρής εξασθένισης σε Κατασκευές. Μικρή μείωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης.
  • Ήπια βελτίωση των προσδοκιών στη Βιομηχανία, στις 101,6 μονάδες τον Φεβρουάριο, από 101 μονάδες τον προηγούμενο μήνα, χαμηλότερα σε σχέση με ένα έτος πριν (111,5 μον.).
  • Άνοδος για τη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο του 2024 σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2023. Αύξηση 10,5% (y-o-y) στην Ελλάδα, έναντι υποχώρησης 5,7% στην ΕΕ27. Βελτίωση για την εγχώρια Μεταποίηση 5,3% (y-o-y).
  • Νέα υποχώρηση των εξαγωγών της Βιομηχανίας, 23,2% τον Δεκέμβριο του 2023 (y-o-y). Μείωση και για το εμπορικό έλλειμμα στα €3,3
    δισεκ., από €3,4 δισεκ. ένα έτος πριν.
  • Υποχώρηση του δείκτη κύκλου εργασιών της Βιομηχανίας 3,9% το 2023 στην Ελλάδα έναντι μείωσης 0,7% στην ΕΕ27.
  • Σε τρέχουσες τιμές, εξασθένιση για το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων 2,9% την ίδια περίοδο, από αύξηση 34,6% ένα έτος πριν.
  • Σχεδόν αμετάβλητη η Μεταποίηση, εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, σε συνέχεια ανόδου 27,7% ένα έτος πριν.
  • Το μη εποχικά προσαρμοσμένο ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε σε 11,2% τον
    Ιανουάριο του τρέχοντος έτους παραμένοντας αμετάβλητο σε σχέση με ένα έτος πριν.
  • Την ίδια περίοδο ο αριθμός των ανέργων ανήλθε στους 531,5 χιλ. καταγράφοντας αύξηση 3,9% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023.
  • Ο αριθμός των απασχολουμένων ενισχύθηκε 4,2% (y-o-y), στους 4.211 χιλ. τον Ιανουάριο.
  • Συγκριτικά με τον Δεκέμβριο του 2023, το εποχικά προσαρμοσμένο ποσοστό
    ανεργίας παρέμεινε αμετάβλητο στο 10,4%, ενώ το μη εποχικά προσαρμοσμένο
    σημείωσε άνοδο κατά 2,3 ποσοστιαίες μονάδες.

Η έκδοση

Την Τετάρτη, διενεργήθηκε επανέκδοση μέσω δημοπρασίας Ελληνικών τίτλων 3,875%, λήξεως 15 Ιουνίου 2028, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι συνολικές προσφορές ανήλθαν σε 929 εκατ. ευρώ και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers).

Η δευτερογενής αγορά

Κανονικά, τα επιτόκια μεγαλύτερης διάρκειας είναι υψηλότερα από τα επιτόκια βραχείας διάρκειας. Έτσι, η καμπύλη απόδοσης συνήθως κλίνει προς τα πάνω καθώς αυξάνεται η διάρκεια. Για το λόγο αυτό, το spread (δηλαδή η διαφορά απόδοσης) μεταξύ ενός μακρύτερου και ενός βραχύτερου ομολόγου θα πρέπει να είναι θετική. Εάν όχι, η καμπύλη απόδοσης μπορεί να είναι επίπεδη ή ανεστραμμένη.

Η κυρτότητα της καμπύλης μετράται λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες βασικές διάρκειες ομολόγων (συνήθως 2 έτη και 10 έτη, αλλά και άλλες λήξεις).

Σε χαμηλά έτους το spread

Το Spread με το bund ενισχύθηκε +7,9 bp την περασμένη εβδομάδα, αλλά έχει υποχωρήσει -6,9 bp τον περασμένο μήνα. Συνολικά, το τελευταίο χρόνο έχει περιοριστεί κατά 93,8 bp.

Στα τρέχοντα επίπεδα βρίσκεται κοντά στα χαμηλά έτους, ένδειξη ότι οι αγορές έχουν αναγνωρίσει την επενδυτική βαθμίδα ήδη από καιρό στα ελληνικά ομόλογα.

Η δυναμική του spread είναι πτωτική, με εξαίρεση το 2022 όταν εκτινάχθηκε, λόγω ανησυχιών για τη δυνατότητα της ελληνικής κυβέρνησης να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους, λόγω της χαλάρωσης που παρατηρήθηκε στην πανδημία. Ωστόσο, οι επιδόσεις κυρίως στο επίπεδο της οικονομικής μεγέθυνσης και εξαιτίας του πληθωρισμού, οδήγησαν σε υπεραπόδοση τόσο στο ΑΕΠ όσο και στις εισπράξεις του Δημοσίου, περιορίζοντας το χρέους σε αναλογία ως προς το Ακαθάριστο Προϊόν.

Πλέον, η κυβέρνηση στοχεύει στην επίτευξη δημοσιονομικού πλεονάσματος και παράλληλα στην μείωση του χρέους σε ονομαστικούς όρους, μέσω αποκρατικοποιήσεων, με έμφαση στην αποεπένδυση του ΤΧΣ από τις τράπεζες.

Οι ανησυχίες των αγορών

Πηγή ανησυχίας παραμένει το πολύ υψηλό ιδιωτικό χρέος και οι εγγυήσεις του Δημοσίου για τα κόκκινα δάνεια, οι οποίες δεν υπολογίζονται στο χρέος, καθώς και ο αναβαλλόμενος φόρος που υπολογίζεται στα ίδια κεφάλαια των τραπεζών. Πρόκειται για δευτερογενείς ανησυχίες, οι οποίες όμως συντηρούν την ανισορροπία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Προσφάτως, η Moody’s επιβεβαίωσε την αξιολόγηση της Ελλάδας δύο επίπεδα χαμηλότερα από την επενδυτική βαθμίδα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, μεταξύ άλλων, για την αποδοτικότητα των μεταρρυθμίσεων, το ιδιωτικό χρέος και την ποιότητα των επενδύσεων.

 

Σχετικά

Tags: ελληνική οικονομίαΟικονομίαπολιτικό ρίσκορίσκο
Share29Tweet18Share5Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Έπιασε τις 1810 μονάδες το Χ.Α με οδηγούς ΔΑΑ, Coca Cola και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

19 Μαΐου 2025
Sope Ratings
The Wire

Σε τροχιά υποβάθμισης θέτει η Scope τις ΗΠΑ

19 Μαΐου 2025
The Wire

Κομισιόν: Η Ελλάδα πατάει γκάζι – Τα προβλήματα κάτω από στοιχεία

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Στην εκκίνηση για ράλι οι ευρωαγορές - Πως κινούνται χρυσός, δολάριο και πετρέλαιο

Η Noval Property με δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση ακινήτων MIPIM 2024

MostPopular

  • ενεργειακή κρίση

    Ενεργειακό χρέος και… curtailment οδηγούν σε αλυσιδωτές κρίσεις και… εξαγορές

    208 shares
    Share 83 Tweet 52
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    226 shares
    Share 90 Tweet 57
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    885 shares
    Share 354 Tweet 221
  • Κομισιόν: Η Ελλάδα πατάει γκάζι – Τα προβλήματα κάτω από στοιχεία

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

    50 shares
    Share 20 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr