• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η Δημοκρατία υποχώρησε για 18η χρονιά – Τί έγινε με την Ελλάδα

29 Φεβρουαρίου 2024
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Spotlight

Η Δημοκρατία υποχώρησε για 18η χρονιά – Τί έγινε με την Ελλάδα

Η Freedom House δημοσίευσε την ετήσια κατάταξη των πιο ελεύθερων και πιο καταπιεσμένων εθνών στον κόσμο, με το γενικό συμπέρασμα να δείχνει ότι η δημοκρατία υποχώρησε για 18η χρονιά.

Statistics DepartmentΑπόStatistics Department
29 Φεβρουαρίου 2024
Στις Spotlight, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
33 0
0
93
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η Freedom House δημοσίευσε την ετήσια κατάταξη των πιο ελεύθερων και πιο καταπιεσμένων εθνών στον κόσμο, με το γενικό συμπέρασμα να δείχνει ότι η δημοκρατία υποχώρησε για 18η χρονιά.

Η έκθεση θεωρείται βασικό βαρόμετρο για την παγκόσμια δημοκρατία και η φετινή έκδοση διαπίστωσε ότι η παγκόσμια ελευθερία μειώνεται για 18η συνεχή χρονιά.

Σχετικάθέματα

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025

Μαζικό μπλόκο στις απελάσεις Τραμπ από τη Δικαιοσύνη

2 Μαΐου 2025

Συνολικά 195 χώρες και 15 εδάφη αναλύθηκαν ως προς τα επίπεδα πρόσβασής τους στα πολιτικά δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, προτού κατηγοριοποιηθούν είτε ως «ελεύθερες», «εν μέρει ελεύθερες» ή «μη ελεύθερες». Ενώ η δημοκρατία βρίσκεται σε παρακμή για σχεδόν δύο δεκαετίες, το παγκόσμιο τοπίο έχει βελτιωθεί από τότε που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά η έκθεση πριν από 51 χρόνια.
Τότε, 44 από τις 148 χώρες μετρούνταν ως «ελεύθερες», έναντι 83 από τις 195 σήμερα.

Μόνο 21 χώρες βελτίωσαν τη βαθμολογία ελευθερίας φέτος έναντι του προηγούμενου έτους, ανάμεσά τους η Ταϊλάνδη -που τώρα βαθμολογείται εν μέρει ελεύθερη μετά από πιο ανταγωνιστικές εκλογές- καθώς και τα Φίτζι, το Νεπάλ, η Λιβερία και η Μαυριτανία. 52 χώρες υποχώρησαν.

Η έκθεση επισημαίνει την αδυναμία του Ισημερινού να ελέγξει εγκληματικές οργανώσεις από την παρέμβαση στις εκλογές του 2023 με βίαιο τρόπο, υποβαθμίζοντας τη χώρα σε «μερικώς ελεύθερη». Οι υφιστάμενοι φορείς που δεν αποτρέπονται από την παρέμβαση στις εκλογές επηρέασαν τις αξιολογήσεις στην Πολωνία, την Τουρκία, την Καμπότζη, τη Γουατεμάλα και τη Ζιμπάμπουε.

Η Ελλάδα παραμένει ελεύθερη χώρα και βαθμολογείται πολύ υψηλά, με 85, ωστόσο και φέτος η δημοκρατία στην Ελλάδα επιδεινώθηκε -οριακά όμως-, ένδειξη της επικράτησης καθεστωτικών αντιλήψεων και της περιστολής ελευθεριών του Τύπου. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είχε χάσει μια μονάδα, το 2023, το 2022 και το 2021.

Μείζονα ευρήματα

Η παγκόσμια ελευθερία περιορίστηκε για 18η συνεχή χρονιά το 2023. Το εύρος και το βάθος της επιδείνωσης ήταν εκτεταμένα. Τα πολιτικά δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες μειώθηκαν σε 52 χώρες, ενώ μόνο 21 χώρες σημείωσαν βελτιώσεις. Οι λανθασμένες εκλογές και οι ένοπλες συγκρούσεις συνέβαλαν στην παρακμή, θέτοντας σε κίνδυνο την ελευθερία και προκαλώντας σοβαρό ανθρώπινο πόνο.

Τα εκτεταμένα προβλήματα με τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένης της βίας και της χειραγώγησης, οδήγησαν σε επιδείνωση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών. Το καθεστώς του Ισημερινού υποβιβάστηκε από ελεύθερο σε εν μέρει ελεύθερο, επειδή οι εκλογές του διαταράχθηκαν από βίαιες εγκληματικές οργανώσεις, που σκότωσε αρκετούς κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικούς υποψηφίους. Στην Καμπότζη, τη Γουατεμάλα, την Πολωνία, την Τουρκία και τη Ζιμπάμπουε, οι κατεστημένοι κυβερνώντες προσπάθησαν να ελέγξουν τον εκλογικό ανταγωνισμό, να εμποδίσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ή να τους εμποδίσουν να πάρουν την εξουσία μετά την ημέρα των εκλογών.
Ενώ η Ταϊλάνδη πέρασε από τη γραμμή από Μη Ελεύθερη σε Μερικώς Ελεύθερη χάρη σε πιο ανταγωνιστικές εκλογές, ένα στρατιωτικό σύνταγμα επέτρεψε σε μη εκλεγμένες οντότητες να στρεβλώσουν την επακόλουθη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης. Οι στρατιωτικές δυνάμεις ανέτρεψαν επίσης την εκλεγμένη κυβέρνηση στον Νίγηρα, οδηγώντας στη δεύτερη μεγαλύτερη πτώση βαθμολογίας του έτους και προσθέτοντας μια άλλη περίπτωση στο κύμα πραξικοπημάτων στην περιοχή Σαχέλ της Αφρικής που ξεκίνησε το 2020.

Οι ένοπλες συγκρούσεις και οι απειλές αυταρχικής επιθετικότητας έκαναν τον κόσμο λιγότερο ασφαλή και λιγότερο δημοκρατικό. Σε όλο τον κόσμο, η βίαιη σύγκρουση —συχνά οδηγούμενη από αυταρχική επιθετικότητα— προκάλεσε θάνατο και καταστροφή και έθεσε σε κίνδυνο την ελευθερία. Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μια περιοχή που έχει λάβει εδώ και καιρό τη δική της αξιολόγηση σε αυτήν την έκθεση, υπέστη τη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη μείωση της ελευθερίας του έτους και μετατράπηκε από Μερικώς Ελεύθερη σε Μη Ελεύθερη μετά από αποκλεισμό και στρατιωτική επίθεση από το καθεστώς του Αζερμπαϊτζάν που οδήγησε στη συνθηκολόγηση της αυτονομιστικής κυβέρνησής του και του εκδίωξη του αρμενικού πληθυσμού της.
Η πλήρους κλίμακας εισβολή του Κρεμλίνου στην Ουκρανία συνεχίστηκε για δεύτερο χρόνο, υποβαθμίζοντας περαιτέρω τα βασικά δικαιώματα στις κατεχόμενες περιοχές και προκαλώντας πιο έντονη καταστολή στην ίδια τη Ρωσία. Οι άμαχοι έφεραν επίσης το κύριο βάρος της σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής μαχητικής ομάδας Χαμάς, ενός εμφυλίου πολέμου που προέκυψε από το στρατιωτικό πραξικόπημα του 2021 στη Μιανμάρ και άγριες μάχες μεταξύ αντίπαλων στρατιωτικών και παραστρατιωτικών φατριών στο Σουδάν.

Η άρνηση των πολιτικών δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών σε αμφισβητούμενα εδάφη παρέσυρε την ελευθερία στις συνδεδεμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων δημοκρατιών. Άτομα που ζουν σε αμφισβητούμενες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε αυτο-
Η αποφασιστικότητα ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη σε καταχρήσεις από τις αρχές χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους της εξουσίας τους. Το Πεκίνο συνέχισε να περιορίζει τις λίγες ελευθερίες που είναι διαθέσιμες στους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ και του Θιβέτ, ενώ το ρωσικό καθεστώς προώθησε τις προσπάθειές του να καταστείλει ευάλωτους πληθυσμούς στην Κριμαία και να στρατολογήσει τους ντόπιους στον επιθετικό του πόλεμο. Η καταστολή σε αμφισβητούμενα εδάφη διενεργήθηκε σε μεγάλο βαθμό από αυταρχικά καθεστώτα, αλλά οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις του Ισραήλ και της Ινδίας ήταν συνένοχοι στην παραβίαση των βασικών δικαιωμάτων στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας και στο Κασμίρ που διοικείται από την Ινδία, αντίστοιχα.
Αυτές οι επιζήμιες πολιτικές ήταν συνυφασμένες με απειλές κατά των δημοκρατικών αρχών και θεσμών στις μεγαλύτερες χώρες.

Ο πλουραλισμός δέχεται επίθεση, αλλά παραμένει πηγή δύναμης για όλες τις κοινωνίες. Η απόρριψη του πλουραλισμού – η ειρηνική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετικές πολιτικές ιδέες, θρησκείες, ή εθνοτικές ταυτότητες—από αυταρχικούς ηγέτες και ένοπλες ομάδες προκάλεσαν καταστολή, βία και απότομη πτώση της συνολικής ελευθερίας το 2023. Αυτές οι τάσεις δημιουργούν ένα περιβάλλον δυσμενές για τη δημοκρατία, καθώς ο κόσμος μπαίνει σε ένα επακόλουθο έτος εκλογών. Αλλά αντλώντας δύναμη από τη διαφορετικότητα, προστατεύοντας τη διαφωνία, και οικοδομώντας διεθνείς συνασπισμούς για να υποστηρίξουν τα δικά τους πρότυπα και αξίες, οι δημοκρατικές δυνάμεις μπορούν ακόμα να αντιστρέψουν τη μακρά παρακμή της παγκόσμιας ελευθερίας.

Infographic: The State of Freedom in the World | Statista You will find more infographics at Statista

Σχετικά

Tags: Ανθρώπινα ΔΙκαιώματαΔικαιοσύνη
Share36Tweet23Share6Send
Statistics Department

Statistics Department

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025
The Wire

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Μαζικό μπλόκο στις απελάσεις Τραμπ από τη Δικαιοσύνη

2 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Weather Update

Καιρός: Καταιγίδες και χιόνια

Δικαιώματα των Εργαζομένων: Το πραγματικό Grexit είναι εδώ!

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr