• Τελευταία
  • Trending
  • All

Γιατί καλπάζουν οι τιμές του αερίου στην Ευρώπη – Το ελληνικό πρόβλημα

19 Αυγούστου 2023

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Γιατί καλπάζουν οι τιμές του αερίου στην Ευρώπη – Το ελληνικό πρόβλημα

Με τους αποθηκευτικούς χώρους φυσικού αερίου σε επίπεδα-ρεκόρ πληρότητας που προσεγγίζουν το 90% και τα terminals στο 65%, η Κομισιόν θεωρεί ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
19 Αυγούστου 2023
Στις Crisis Zone, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
25 0
0
70
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με τους αποθηκευτικούς χώρους φυσικού αερίου σε επίπεδα-ρεκόρ πληρότητας που προσεγγίζουν το 90%, οι τιμές καλπάζουν ξανά γιατί οι traders φοβούνται. Μπορεί η Κομισιόν να νιώθει ασφαλής, επειδή οι στόχοι επιτυγχάνονται απριόρι, οι αγορές όμως έχουν άλλη άποψη. Ενδεικτικό είναι ότι τα συμβόλαια του TTF να ενισχύθηκαν για τρίτη διαδοχική εβδομάδα, δημιουργώντας μια εγγενώς αντιφατική εικόνα.

Πως μπορεί η πληρότητα των χώρων αποθήκευσης να υπερβαίνει τους στόχους και οι τιμές του φυσικού αερίου να γράφουν σερί τριών ανοδικών εβδομάδων; Το πρόβλημα λέγεται “βραχυχρόνιες συμβάσεις”. Η ΕΕ δεν θέλησε να αλλάξει τον σχεδιασμό ενεργειακής μετάβασης, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να διαπραγαμτευτεί βιώσιμα συμβόλαια με διυλιστήρια και χώρες για την προμήθεια φυσικού αερίου, γεγονός που την αφήνει εκτεθειμένη σε βραχυχρόνιες διακυμάνσεις και γεγονότα που επηρεάζουν την προσφορά, την ώρα που αυτά συμβαίνουν.

Σχετικάθέματα

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Όπερ σημαίνει ότι οι διακοπές παραγωγής λόγω συντήρησης στη Νορβηγία, οι απεργίες στην Αυστραλία και οι εκρήξεις σε αμερικανικά terminal φόρτωσης, επηρεάζουν δυσανάλογα πολύ και άμεσα την τιμή της μεγαβατώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα κι αν το buffer -που δεν είναι άλλο από τα ευρωπαϊκά terminals και τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης- είναι σε επίπεδα ρεκόρ, η εσωτερική αγορά είναι ευεπίφορη σε εξωγενή stress.

Η ΕΕ δεν θέλησε να αλλάξει τον σχεδιασμό ενεργειακής μετάβασης, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να διαπραγαμτευτεί βιώσιμα συμβόλαια με διυλιστήρια και χώρες για την προμήθεια φυσικού αερίου

Τούτων δοθέντων, μια πιο προσεκτική εξέταση του ενεργειακού μίγματος της ΕΕ, των καιρικών προβλέψεων και της δυνατότητας υποκατάστασης καυσίμου σε σταθμούς και δίκτυα παραγωγής σε περιόδους αιχμής, αποκαλύπτει ακόμα περισσότερες πηγές ανησυχίας.

Όπως και πέρυσι έτσι φέτος η γαλλική εταιρία ενέργειας EDF αντιμετωπίζει προβλήματα έγκαιρης και επαρκούς συντήρησης των πυρηνικών αντιδραστήρων, με τη Γερμανία να εγείρει ζήτημα αξιοπιστίας και να ζητά διαβεβαιώσεις. Το Βερολίνο, από την πλευρά του, επιμένει στην πολιτική απενεργοποίησης πυρηνικών αντιδραστήρων για την παραγωγή ενέργειας, στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης, γεγονός που αυξάνει την εξάρτησή της χώρας με την ισχυρότερη βιομηχανία της ΕΕ σε ορυκτά καύσιμα, χωρίς όμως μακροχρόνιες συμβάσεις. Τις ανησυχίες αμβλύνουν, κάπως, τα νέα εργοαστάσια άνθρακα με μηδενικές ή πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Η Ελλάδα χωρίς σχεδιασμό ασφαλείας

Για την Ελλάδα, παρά τα πομπώδη δημοσιεύματα και τις κυβερνητικές συσκέψεις, τα προβλήματα είναι ακόμη μεγαλύτερα! Η Ελλάδα δεν διαθέτει κανένα(!) χώρο αποθήκευσης LNG και κανένα έργο για τη δημιουργία, μέχρι στιγμής έχει μόνο μεταβατική αποθήκευση στη Ρεβυθούσα και αγωγούς. Στο μεταξύ, εσωτερικά υπάρχουν ζητήματα μεταξύ παραγωγών, κυβέρνησης και διαχειριστή δικτύου, τα οποία είναι κατά καιρούς εντονότερα. Τα νέα, υπό κατασκευή Terminals σε Βόλο, Αλεξανδρούπολη και Ρεβυθούσα απέχουν από την υλοποίηση, αλλά ακόμα και όταν τεθούν σε λειτουργία δεν θα εξυπηρετούν την εγχώρια αγορά, αλλά θα έχουν ξεκάθαρα εξαγωγικό προσανατολισμό.

Η Ελλάδα δεν διαθέτει κανένα(!) χώρο αποθήκευσης LNG και κανένα έργο για τη δημιουργία,

Όσον αφορά την αποθήκευση, ακόμα και το υπάρχον terminal της ΔΕΣΦΑ, έχει χαμηλότερα επίπεδα πληρότητα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, όταν ελλείψει άλλων εγκαταστάσεων θα περίμενε κανείς να είναι υπερπλήρες και με αναμονή. Όσον αφορά τους χώρους αποθήκευσης, η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει καλές τιμές σε δημοπρασίες timeslots στην Ιταλία, ενώ η κυβερνητική συμφωνία με τη Βουλγαρία δεν έχει δοκιμαστεί, ούτε έχει ενεργοποιηθεί από τις εταιρίες.

Συνεπώς, στο ενδεχόμενο stress οι τιμές που θα κληθεί να πληρώσει η Ελλάδα για την προσέλκυση φορτίων φυσικού αερίου θα είναι σαφώς υψηλότερες από αυτές που θα έχουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δικαιολογώντας έτσι την πάντα αυξημένη τιμή μεγαβατώρας στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Μ
ε τους αποθηκευτικούς χώρους φυσικού αερίου σε επίπεδα-ρεκόρ πληρότητας που προσεγγίζουν το 90%, οι τιμές καλπάζουν ξανά γιατί οι traders φοβούνται

Η κατάσταση στην Ευρώπη

Τα στοιχεία από την Gas Infrastructure Europe έδειξαν οι αποθήκες φυσικού αερίου των χωρών-μελών της ΕΕ έχουν πλέον χωρητικότητα 90,12% — υπερβαίνοντας τον ευρω-στόχο πλήρωσης του 90% που υποχρεούνται νομικά οι Βρυξέλλες να επιτύχουν μέχρι τον Νοέμβριο.

«Η επιβεβαίωση ότι έχουμε εκπληρώσει τις απαιτήσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου νωρίτερα ως τώρα από το χρονοδιάγραμμα υπογραμμίζει ότι η ΕΕ είναι καλά προετοιμασμένη για τον χειμώνα και αυτό θα βοηθήσει στην περαιτέρω σταθεροποίηση των αγορών τους επόμενους μήνες», δήλωσε στο Politico η η Επίτροπος Ενέργειας Κάντρι Σίμσον.

«Η αγορά ενέργειας της ΕΕ βρίσκεται σε πολύ πιο σταθερή θέση από ό,τι ήταν το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι», πρόσθεσε. Ωστόσο, αναγνώρισε πως «τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε ότι η αγορά φυσικού αερίου παραμένει ευαίσθητη» και ότι η Κομισιόν θα συνεχίσει να την παρακολουθεί καθώς η γηραιά ήπειρος οδεύει προς ψυχρότερο καιρό.

Η είδηση υπογραμμίζει την επιτυχία της ΕΕ στην προσπάθεια απεξάρτησης από τους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου, οι οποίοι πριν από τον πόλεμο τροφοδοτούσε περίπου το 40% της ζήτησης του ευρω-μπλοκ.

Το ρωσικό φυσικό αέριο έχει αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό με εισαγωγές από ΗΠΑ, Νορβηγία, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν (που εμπίπτει στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας και της Τουρκίας) και άλλες χώρες, μειώνοντας δραματικά τις τιμές από την κορύφωσή τους το 2022.

Οι τιμές

Ο ολλανδικός δείκτης τιμολόγησης φυσικού αερίου TTF έφτασε τα 320 ευρώ ανά μεγαβατώρα τον περασμένο Αύγουστο, αλλά κυμάνθηκε γύρω στα 38 ευρώ αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, το κόστος του φυσικού αερίου παραμένει υψηλότερο από ό,τι ήταν πριν από τον πόλεμο, όταν κυμαινόταν γύρω στα 20 ευρώ ανά μεγαβατώρα, που σημαίνει μεγαλύτερους λογαριασμούς για τα νοικοκυριά και χαμηλότερη παραγωγικότητα για την ευρωπαϊκή βιομηχανία για το ορυκτό καύσιμο και για τα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας που καθορίζονται από τις διακυμάνσεις στη χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρισμού.

οι traders στα χρηματιστήρια εμπορευμάτων στον τομέα της ενέργειας εξακολουθούν να ανησυχούν για την προσφορά.

Οι τιμές του φυσικού αερίου χονδρικής μπορεί να είναι σημαντικά χαμηλότερες από ό,τι πριν από ένα χρόνο, αλλά παραμένουν αισθητά πιο ακριβές από τις ιστορικές τιμές του φυσικού αερίου την τελευταία δεκαετία», δήλωσε ο Tom Marzec-Manser, επικεφαλής ανάλυσης φυσικού αερίου. στην εταιρεία ανάλυσης αγοράς ICIS, προειδοποιώντας ότι οι traders στα χρηματιστήρια εμπορευμάτων στον τομέα της ενέργειας εξακολουθούν να ανησυχούν για την προσφορά.

«Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές αποθήκες είναι σχεδόν γεμάτες νωρίτερα από το κανονικό -συνήθως φτάνουν σε αυτό το επίπεδο γύρω στον Οκτώβριο- δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η τιμή θα μειωθεί περαιτέρω, δυστυχώς. Το αποθηκευμένο φυσικό αέριο μπορεί να μην αποδειχθεί αρκετό εάν ο χειμώνας είναι πολύ κρύος για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο» για την τιμή του φυσικού αερίου, πρόσθεσε.

Το ενεργειακό μίγμα της ΕΕ

Η παραγωγή ενέργειας στην ΕΕ κατανέμεται σε μια σειρά από διαφορετικές πηγές ενέργειας: στερεά καύσιμα, φυσικό αέριο, αργό πετρέλαιο, πυρηνική ενέργεια και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (όπως η υδροηλεκτρική, η αιολική και η ηλιακή ενέργεια).

Από ΑΠΕ η μεγαλύτερη παραγωγή

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (41% της συνολικής παραγωγής ενέργειας της ΕΕ) ήταν η μεγαλύτερη πηγή που συνέβαλε στην παραγωγή πρωτογενούς ενέργειας στην ΕΕ το 2021. Η πυρηνική ενέργεια (31%) ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή, ακολουθούμενη από τα στερεά καύσιμα (18%), το φυσικό αέριο ( 6%) και αργό πετρέλαιο (3%).

Ωστόσο, η παραγωγή ενέργειας διαφέρει μεταξύ των κρατών-μελών.
Το 2021, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ήταν η αποκλειστική πηγή πρωτογενούς παραγωγής στη Μάλτα (με άλλα λόγια, αυτή η χώρα δεν παρήγαγε κανένα άλλο είδος ενέργειας) και αντιπροσώπευε την κύρια πηγή σε ορισμένα κράτη μέλη, με μερίδια άνω του 95% στη Λετονία, την Πορτογαλία και την Κύπρο.

Η πυρηνική ενέργεια έπαιζε -και συνεχίζει- κεντρικό ρόλο στη Γαλλία (76% της συνολικής εθνικής παραγωγής ενέργειας), στο Βέλγιο (70%) και στη Σλοβακία (60%).

Τα στερεά καύσιμα ήταν η κύρια πηγή ενέργειας που παράγεται στην Πολωνία (72%), στην Εσθονία (56%) και στην Τσεχία (45%).

Το φυσικό αέριο είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην Ολλανδία (58%) και στην Ιρλανδία (42%), ενώ το μερίδιο του αργού πετρελαίου ήταν μεγαλύτερο στη Δανία (35%).

Παραγωγή ενέργειας

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας πρωτοστατούν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην ΕΕ
Περίπου το 24% της τελικής ενέργειας που καταναλώνουμε είναι ηλεκτρική ενέργεια και προέρχεται από διαφορετικές πηγές. Το 2021 στην ΕΕ, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ήταν η πρώτη πηγή στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (38%), μπροστά από τα ορυκτά καύσιμα (36%) και τους πυρηνικούς σταθμούς (25%).

Μεταξύ των ανανεώσιμων πηγών, το μεγαλύτερο μερίδιο ηλεκτρικής ενέργειας προήλθε από ανεμογεννήτριες και υδροηλεκτρικούς σταθμούς (και οι δύο 13%), βιοκαύσιμα και ηλιακή ενέργεια (και οι δύο 6%).

Οι πηγές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας διαφέρουν μεταξύ των κρατών μελών. Το 2021 στη Δανία, σχεδόν το ήμισυ της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (49%) προερχόταν από την αιολική ενέργεια,
ενώ το 60% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Αυστρία προερχόταν από υδροηλεκτρικούς σταθμούς. Πάνω από το 80% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προερχόταν από ορυκτά καύσιμα στη Μάλτα, την Κύπρο και την Πολωνία, ενώ σχεδόν το 70% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προήλθε από πυρηνικούς σταθμούς στη Γαλλία, ακολουθούμενες από τη Σλοβακία και το Βέλγιο με περίπου 50% το καθένα.

 

Σχετικά

Tags: Energy CrisisγεωοικονομίαΕνέργειαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΚομισιόνρίσκοΦυσικό Αέριο
Share28Tweet17Share5Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025
On the Radar

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai
The Wire

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Μητσοτάκης παίζει το Βαλκανικό χαρτί με δείπνο στο Μαξίμου

Ελβετία: Hackers έκλεψαν αριθμούς κινητών 2800 αστυνομικών

MostPopular

  • The Underdog

    Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    283 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr