• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το μέλλον του κλάδου της Τεχνολογίας στην Ελλάδα: Προκλήσεις & Ευκαιρίες

11 Ιουνίου 2023
Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Σύλληψη Πολωνού υπόπτου για κατασκοπεία στη βάση της Σούδας

12 Μαρτίου 2026

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ! Πάνω από τα $100 το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026

Μάτωσε η Wall Street – Φοβάται τη λέξη από “Σ”

12 Μαρτίου 2026

Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ

12 Μαρτίου 2026
Λευκός Οίκος

Ο Τραμπ θα αναστείλει νόμο 100 ετών για να ελέγξει τις τιμές στα καύσιμα

12 Μαρτίου 2026

Νεκρός ο δράστης επίθεσης σε συναγωγή στο Μίσιγκαν

12 Μαρτίου 2026

Η Ρωσία δείχνει τους αμερικανικούς στόχους στο Ιράν – Στο παιχνίδι και η Κίνα

12 Μαρτίου 2026

Γερουλάνος: «Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια»

12 Μαρτίου 2026

Προϋπολογισμός ΕΕ 2028‑2034: Οι γνώμες του ΕΕΣ για Erasmus+ και AgoraEU

12 Μαρτίου 2026
Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

12 Μαρτίου 2026

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk

12 Μαρτίου 2026

Τα 98α βραβεία OSCARS® έρχονται στην COSMOTE TV

12 Μαρτίου 2026

CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος

12 Μαρτίου 2026

IEA: Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή προκαλεί τη μεγαλύτερη διαταραχή στην προσφορά πετρελαίου

12 Μαρτίου 2026
Greenpeace activists empty sacks of genetically modified corn in giant toilets outside the US embassy in Greece. The action takes place on the eve of the World Trade Organisation (WTO) Conference in Cancun, Mexico where the US is trying to impose GMO's on consumers and farmers all over the world. Here the activists are dressed in orange suits with signs around their necks saying "GMO's: We just don't want them" in Greek and English.

Greenpeace και φορείς κατά των νέων μεταλλαγμένων στην Ευρώπη

12 Μαρτίου 2026
Κομισιόν

Κομισιόν: Προς προσωρινή εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur από τον Μάιο

12 Μαρτίου 2026
lng carriers

Ινδία: Στροφή σε Ευρώπη και ΗΠΑ για LPG μετά το κλείσιμο του Περσικού

12 Μαρτίου 2026

Ο Jannik Sinner και ο όμιλος Allianz ανακοινώνουν πολυετή παγκόσμια συνεργασία

12 Μαρτίου 2026

ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση ομολόγου για κατοίκους Κοζάνης και Φλώρινας με απόδοση 8%

12 Μαρτίου 2026

Το Ιράν κλείνει τα Στενά του Ορμούζ – Φόβοι για πετρέλαιο στα 250 δολ.

12 Μαρτίου 2026

Τουρκία για Patriot στην Κάρπαθο: «Παράνομη ενέργεια» – «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»

12 Μαρτίου 2026
Drone

Λίβανος: Ισραηλινές επιθέσεις με 8 νεκρούς στο παραλιακό μέτωπο της Βηρυτού

12 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Δελτία Τύπου

Το μέλλον του κλάδου της Τεχνολογίας στην Ελλάδα: Προκλήσεις & Ευκαιρίες

NewsRoomΑπόNewsRoom
11 Ιουνίου 2023
Στις The Wire, Δελτία Τύπου
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
27 0
0
74
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στο αύριο του κλάδου της Τεχνολογίας στην χώρα εν μέσω σημαντικών αλλαγών που διαμορφώνουν ένα δυναμικό οικοσύστημα επιχείρησε να απαντήσει συζήτηση με τη συμμετοχή ειδικών στο πλαίσιο της ημερίδας Atoms to Algos που διοργάνωσε η Applied Materials Greece για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Την οργάνωση έχει αναλάβει η Think Silicon, μέλος της Applied Materials.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Managing Director της Endeavor Greece κ. Παναγιώτης Καραμπίνης ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία των συνεργειών με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού αλλά και τον κομβικό ρόλο που μπορούν να παίξουν παγκόσμιοι κολοσσοί, που έρχονται στη χώρα, στη διαμόρφωση ενός νέου τεχνολογικού οικοσυστήματος.

Ο κ. Χαράλαμπος Μπακολιάς, Director and General Manager της Ansys Hellas αναφέρθηκε στις τεράστιες αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο ελληνικό οικοσύστημα τα τελευταία χρόνια τονίζοντας πως έχουν μειωθεί σημαντικά οι χρόνοι προκειμένου να υπάρξουν συμφωνίες χρηματοδότησης νέων ιδεών. Εντούτοις, υπογράμμισε την μεγάλη απόσταση με τις αγορές του εξωτερικού σημειώνοντας πως το ελληνικό οικοσύστημα ξεκίνησε να αναπτύσσεται αργά.  Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα που είναι απαραίτητα για την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς, τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθούν κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) που με τη σειρά τους θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στον περιορισμό του brain drain. Επιπρόσθετα, υπογράμμισε την ανάγκη διασύνδεσης της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την αγορά και τη σταθερή χρηματοδότηση της έρευνας.

Σχετικάθέματα

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk

12 Μαρτίου 2026

Η Samsung Electronics φέρνει τα Galaxy S26 και Buds4 σε Ελλάδα & Κύπρο

12 Μαρτίου 2026

XMoney: Το νέο σχέδιο του Musk για να μετατρέψει το X σε «everything app»

11 Μαρτίου 2026

 

Χαράλαμπος Μπακολιάς, Director and General Manager της Ansys Hellas

Ο κ. Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, Head of TTS – R&D της Samsung Electronics και Founder της spin-off startup Innoetics, μιλώντας για τη διαδικασία απορρόφησης της εταιρείας από τη Samsung αναφέρθηκε στο σύνθετο τοπίο που είχαν να αντιμετωπίσουν οι ελληνικές startups τα προηγούμενα χρόνια. Όπως είπε, οι σχετικές συζητήσεις ξεκίνησαν από το 2017, όταν η εικόνα της χώρας ήταν ακόμα τραυματισμένη από την πολυετή οικονομική κρίση. Αναφερόμενος στην εικόνα του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτόμου επιχειρηματικότητας υποστήριξε πως υπάρχει μία αξιοσημείωτη αλλαγή τα τελευταία χρόνια με τις σχετικές χρηματοδοτήσεις να έχουν τετραπλασιαστει και να υπάρχουν όλο και περισσότερες υγιείς επιχειρήσεις με θετικό αποτύπωμα. Σύμφωνα με τον κ. Χαλαμανδάρη, το ελληνικό οικοσύστημα είναι νέο, αλλά ήδη έχει βιώσει μεγάλες αλλαγές και χαρακτηρίζεται από ένα υψηλό επίπεδο ωριμότητας. Μιλώντας για την ανάπτυξη Deep Tech εταιρειών υπογράμμισε την ανάγκη σύνδεσης των πανεπιστημίων και της έρευνας με την αγορά όπως επίσης και της ανάπτυξης μιας νοοτροπίας επιχειρηματικότητας εντός του εκπαιδευτικού συστήματος.

Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, Head of TTS – R&D της Samsung Electronics και Founder της spin-off startup Innoetics

Ο κ. Γιώργος Δημητρόπουλος Co-founder & CEO της Adveos που εξαγοράστηκε το 2020 από την κινεζική εταιρεία σχεδιασμού ημιαγωγών με έδρα τη Σαγκάη, Benken Corporation, αναφέρθηκε στη διαδικασία προσέλκυσης του επενδυτή σημειώνοντας πως αντιμετώπισαν προκλήσεις τόσο σε νομοθετικό και ρυθμιστικό επίπεδο όσο και εξαιτίας της διαφορετικής κουλτούρας. Υπογράμμισε πως πρόκειται για μία επιτυχημένη συνέργεια με την ομάδα της εταιρείας να έχει σχεδόν διπλασιαστεί εντός της τριετίας αυτής, από 40 άτομα πριν την συμφωνία σε 75 σήμερα. Μιλώντας για το ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα υπογράμμισε πως είναι μικρό, αλλά έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος τα τελευταία 15 χρόνια τονίζοντας πως το ελληνικό brand name γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό. Ενδεικτικό της προόδου, είπε, είναι το γεγονός πως είναι σημαντικά αυξημένες οι επισκέψεις Ελλήνων επιχειρηματιών και ερευνητών σε διεθνείς εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

«Αυτό για εμένα είναι ευλογία. Είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά υπάρχει ακόμα έδαφος βελτίωσης» υποστήριξε.

Γιώργος Δημητρόπουλος, Co-founder & CEO της Adveos

 

Ο κ. Μάριος Παπαγεωργίου, Account Executive – Enterprise Corporate Sales in Mediterranean & Turkey της Salesforce ανέφερε πως η μεγάλη πρόκληση σήμερα είναι να καταφέρουμε να διακρατήσουμε το ταλέντο στη χώρα παρέχοντας κίνητρα στους νέους να μείνουν στην Ελλάδα. Παράλληλα, τόνισε πως οι νέοι επαγγελματίες θα πρέπει να μπορούν να δουν τους εαυτούς τους ως επιχειρηματίες και να μην φοβούνται να αποτύχουν.

«Σήμερα, δεν έχουμε πλέον την απόσταση που είχαμε σε σύγκριση με το εξωτερικό στο παρελθόν. Καλύψαμε γρήγορα το κενό και βλέπουμε πλέον μεγάλους κολοσσούς να έρχονται στην ελληνική αγορά»

σημείωσε και τόνισε πως θα πρέπει να συνεχιστεί η επένδυση στο brand name της χώρας με τη διενέργεια δράσεων, συνεδρίων, προώθηση και υλοποίηση σχετικών πολιτικών και μέσω της προώθησης στα ΜΜΕ.

Μάριος Παπαγεωργίου, Account Executive – Enterprise Corporate Sales in Mediterranean & Turkey της Salesforce

Ο κ. Γιώργος Σαρμονικάς, Director of Innovation and Strategy της Ericsson κατέθεσε την εκτίμησή του για την ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτόμου επιχειρηματικότητας που συντελείται τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια. Όπως είπε, από το 2000 παρατηρεί τρία κύματα ανάπτυξης με το τρίτο να εξελίσσεται από το 2010 έως και σήμερα κατακτώντας το υψηλότερο επίπεδο ωριμότητας. Στο πλαίσιο αυτό, είπε, βλέπουμε σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις με ελληνικές startups όπως η Blueground να αποκτούν σημαντική θέση σε παγκόσμιες αγορές. Εντούτοις, σημείωσε πως, παρά τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και το τεράστιο ταλέντο που εντοπίζεται από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, το ελληνικό οικοσύστημα παραμένει μικρό και κινείται με αργά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τόνισε, επίσης, πως η πολιτική και οικονομική σταθερότητα των τελευταίων ετών στη χώρα εκτιμάται από τους μεγάλους παίκτες του εξωτερικού, αν και χρειάζεται περισσότερος χρόνος και επένδυση σε ένα δυνατό brand name για τη χώρα προκειμένου να πειστούν και νέοι επενδυτές. Υπογράμμισε πως οι Έλληνες ερευνητές εντάσσονται στην «αφρόκρεμα» του 0,5% του ταλέντου παγκοσμίως σημειώνοντας πως αυτό, σε συνδυασμό με τους χαμηλούς μισθούς αποτελεί ισχυρό κίνητρο επενδύσεων.

Γιώργος Σαρμονικάς, Director of Innovation and Strategy της Ericsson

 

Σχετικά

Tags: Τεχνολογία
Share30Tweet19Share5Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk

12 Μαρτίου 2026
The Wire

Η Samsung Electronics φέρνει τα Galaxy S26 και Buds4 σε Ελλάδα & Κύπρο

12 Μαρτίου 2026
On the Radar

XMoney: Το νέο σχέδιο του Musk για να μετατρέψει το X σε «everything app»

11 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο
Ρωσία: Επιτάχυνση του πληθωρισμού μετά από 12 μήνες αποκλιμάκωσης

Ρωσία: Επιτάχυνση του πληθωρισμού μετά από 12 μήνες αποκλιμάκωσης

Σε τροχιά επιβράδυνση παραμένει σταθερή η βιομηχανική παραγωγή στη Σαουδική Αραβία, αν και η χώρα συμπλήρωσε 24 μήνες διαρκούς επέκτασης.

Επιβραδύνει η βιομηχανική παραγωγή στη Σαουδική Αραβία

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Οι αγορές σορτάρουν τον Τραμπ – Στα ύψη το ρίσκο, ξανά στα 100 το πετρέλαιο

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • K-Patriot… η νέα «μόδα» στον πόλεμο του Ιράν

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Ο Τραμπ τα έκανε μπάχαλο: Οι αγορές τον αγνοούν, ο πόλεμος δεν τελειώνει

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Τα σήματα του Ιράν για εκεχειρία με εγγυήσεις

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Σύλληψη Πολωνού υπόπτου για κατασκοπεία στη βάση της Σούδας
  • Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ! Πάνω από τα $100 το πετρέλαιο
  • Μάτωσε η Wall Street – Φοβάται τη λέξη από “Σ”
  • Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ
  • Ο Τραμπ θα αναστείλει νόμο 100 ετών για να ελέγξει τις τιμές στα καύσιμα

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr