• Τελευταία
  • Trending
  • All

Allianz: Τα σενάρια και οι κίνδυνοι των εκλογών στην Ελλάδα

18 Μαΐου 2023

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Allianz: Τα σενάρια και οι κίνδυνοι των εκλογών στην Ελλάδα

Κινδύνους για την οικονομία εγκυμονεί το ενδεχόμενη παράταση της πολιτικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση της Allianz,

NewsRoomΑπόNewsRoom
18 Μαΐου 2023
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
27 0
0
75
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Κινδύνους για την οικονομία εγκυμονεί το ενδεχόμενη παράταση της πολιτικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση της Allianz, η οποία ωστόσο, προβλέπει συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μετά τις δεύτερες εκλογές.

Ενώ οι αγορές φαίνεται να έχουν προεξοφλήσει το σενάριο των διπλών εκλογών και ακολούθως τον σχηματισμό κυβέρνησης είτε αυτοδύναμη της ΝΔ, είτε με συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, το ενδεχόμενο πολιτικών αδιεξόδων που μπορεί να ανακύψει, αν και δεν ευνοείται από τις δημοσκοπήσεις, μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας.

Σχετικάθέματα

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025

Σύμφωνα με το report της Allianz, το πιο πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ένας συνασπισμός μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μετά τις δεύτερες εκλογές, καθώς ένας συνασπισμός μεταξύ των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ (29%) και του ΠΑΣΟΚ θα χρειαζόταν πιθανότατα περισσότερα μικρότερα κόμματα για να κυβερνήσει.

«Aν η ΝΔ καταφέρει να διατηρηθεί στην εξουσία, αναμένουμε τη συνέχιση της σημερινής “συνετής” και προσανατολισμένης στην οικονομία πολιτικής, με κάποιους συμβιβασμούς με το ΠΑΣΟΚ»,

αναφέρει το τμήμα ανάλυσης της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής ασφαλιστικής εταιρίας.

Ωστόσο, ο τρόπος που καταγράφει το αδύναμο ενδεχόμενο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καταδεικνύει ότι δεν ανησυχεί αν τελικά καταστεί δυνατό, αλλά δεν το εντοπίζει μαθηματικά πιθανό.

Οι αναλυτές εστιάζουν στο νέο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο που θα ισχύσει από το 2024, το οποίο περιορίζει την ελευθερία χάραξης δημοσιονομικής πολιτικής, επιβάλλοντας κόφτη δαπανών, με γνώμονα τον έλεγχο του χρέους. Επίσης, προτείνουν μηχανισμό πλαφόν για το χρέος για την ενίσχυση της δημοσιονομικής πειθαρχίας και αξιοπιστίας.

Στην έκθεση, βέβαια, επισημαίνεται, ότι ακόμα και υπό το δυσμενές σενάριο η Ελλάδα θα επιτύχει μείωση του χρέους κατά 30 μονάδες, κάτω από το 150% του ΑΕΠ μακροπρόθεσμα, γεγονός που αποτελεί ισχυρή δικλείδα ασφαλείας και μπορεί να ενισχύσει

«Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα αυτή την Κυριακή θα είναι καθοριστικά για το αν η χώρα θα μπορέσει να διατηρήσει τη βιωσιμότητα του χρέους και να επιστρέψει στην επενδυτική βαθμίδα μέχρι το τέλος του έτους», επισημαίνει η Allianz.

Η ανάλυση των δημοσκοπήσεων

Το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 36%, αλλά είναι απίθανο να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία, καθώς πρόσφατες αλλαγές στον εκλογικό νόμο εμποδίζουν το νικηφόρο κόμμα να λάβει έδρες μπόνους. Ως αποτέλεσμα, είναι πιθανό να διεξαχθούν νέες εκλογές στις αρχές Ιουλίου, όπου θα ισχύσει μια “ενισχυμένη” πλειοψηφία, με το πρώτο κόμμα που θα λάβει 40 έδρες μπόνους να ανακηρύσσεται νικητής.

Οποιοδήποτε πολιτικό αδιέξοδο θα μπορούσε να απειλήσει μια βιώσιμη πορεία ανάκαμψης
Η οικονομία και το ΑΕΠ της Ελλάδας παραμένουν χαμηλότερα από ό,τι το 2008 πριν από το χτύπημα της κρίσης δημόσιου χρέους αλλά πλέον η χώρα έχει ανακάμψει εντυπωσιακά τα τελευταία τρία χρόνια, φθάνοντας στο τέλος του 2022 στο 6,4% πάνω από τα προ της πανδημίας επίπεδα.

Δεν υπάρχουν ουσιαστικοί κίνδυνοι

Ωστόσο, η κρατική στήριξη προς τα νοικοκυριά και τους καταναλωτές που ισοδυναμεί με περίπου 5,2% του ΑΕΠ προκάλεσε προσωρινή επιδείνωση της δημοσιονομικής δυναμικής μετά από χρόνια “αναγκαστικής” δημοσιονομικής πειθαρχίας και εξυγίανσης.

«Δεν βλέπουμε ουσιαστικούς κινδύνους απόκλισης από την ατζέντα “μετά το πρόγραμμα μακροοικονομικής εποπτείας”, αλλά ακόμη και μια μέτρια περίοδος πολιτικής αβεβαιότητας θα επιβάρυνε τις οικονομικές προοπτικές της Ελλάδας»,

εκτιμά η Allianz.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους κύριους δικαιούχους των κονδυλίων επόμενης γενιάς της ΕΕ, αλλά κρίσιμες μεταρρυθμίσεις (π.χ. μεταρρυθμίσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα για την αντιμετώπιση της ιδιωτικής υπερχρέωσης και την ενίσχυση των κεφαλαιαγορών ή μεταρρυθμίσεις για τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα και τη βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου) θα πρέπει να εφαρμοστούν τα επόμενα χρόνια για να λάβουν τους πόρους. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε καθυστέρηση στην εφαρμογή λόγω παύσης της πολιτικής δραστηριότητας θα καθυστερήσει τον θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

Η πολιτική αβεβαιότητα

Η πολιτική αβεβαιότητα θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει την υποσχόμενη επιστροφή στην επενδυτική βαθμίδα μέχρι το τέλος του 2023, δεδομένου ότι η πολιτική και δημοσιονομική δυναμική της χώρας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις αξιολόγησης.

Είναι ενθαρρυντικό ότι τα ελληνικά κρατικά ομόλογα διαπραγματεύονται τώρα σε αποδόσεις που συνάδουν με τις αποδόσεις των χωρών που αξιολογούνται με επενδυτική βαθμίδα και οι αγορές δεν φαίνεται να τιμολογούν οποιαδήποτε πολιτική αναταραχή.

Σε δυνατά χέρια το δημόσιο χρέους

Το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους παραμένει σε επίσημα χέρια (76% το 2022 από 26% το 2011) και επιμήκυνση της μέσης διάρκειας του χρέους σε 17,5 έτη το 2022 (από 6,3 έτη το 2011), γεγονός που μετριάζει την επιβάρυνση από τα επιτόκια εν μέσω αύξησης των επιτοκίων πολιτικής. «Παρ’ όλα αυτά, αναμένουμε αύξηση της επιβάρυνσης του δημόσιου χρέους από τα χαμηλά επίπεδα-ρεκόρ που παρατηρούνται το 2022 (2,4% του ΑΕΠ), αν και όχι τόσο σημαντική όσο αναμένεται σε άλλες χώρες της περιφέρειας», προβλέπει ο οίκος.

Τι προβλέπει για το μέλλον της χώρας

Κοιτάζοντας πέρα από το 2023, και στο πλαίσιο της φιλόδοξης αναθεώρησης των δημοσιονομικών κανόνων της ΕΕ, η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα τη σταθεροποίηση του δημοσιονομικού ισοζυγίου της και παράλληλα να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επενδύσεις για την ενίσχυση της δυνητικής ανάπτυξης.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η Ελλάδα πέτυχε μια αξιοσημείωτη δημοσιονομική ανάκαμψη. Ωστόσο, η βιωσιμότητα του χρέους απαιτεί συνεχή δημοσιονομική προσαρμογή καθώς η χώρα ανακάμπτει τόσο από την πανδημία όσο και από την ενεργειακή κρίση. Η τήρηση των δημοσιονομικών κανόνων της ΕΕ που επανήλθαν θα είναι κρίσιμη για την Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει τα δημοσιονομικά της αποθέματα.

Έρχεται το νέο… “Μνημόνιο”

Οι νέοι κανόνες προσφέρουν μια πορεία καθαρών δαπανών ανά χώρα που βασίζεται σε απλούστερους κανόνες και με μεγαλύτερη ευελιξία για την προσαρμογή των αναγκαίων δαπανών σε τομείς προτεραιότητας, με αντάλλαγμα αυστηρότερη εποπτεία και ισχυρότερη επιβολή.

Για την Ελλάδα, η διατήρηση της εστίασης στις δαπάνες που ενισχύουν την ανάπτυξη θα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του χρέους μόλις οι τρέχουσες κυκλικές πιέσεις από την ενεργειακή κρίση υποχωρήσουν και δώσουν τη θέση τους στις διαρθρωτικές προκλήσεις από την πράσινη μετάβαση.

Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης που έκανε η Allianz για το χρέος υποδηλώνουν ότι ο απλουστευμένος κανόνας δαπανών της ΕΕ ως ενιαίος λειτουργικός στόχος θα λειτουργούσε καλά για την Ελλάδα, υποδηλώνοντας μέση αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ κατά +1,3% ετησίως, σύμφωνα με τη δυνητική ανάπτυξη.

Ο κανόνας αυτός μειώνει σημαντικά την πολυπλοκότητα του ισχύοντος δημοσιονομικού πλαισίου, ενώ εξακολουθεί να οδηγεί την κυβέρνηση προς μια αξιόπιστη εξυγίανση του χρέους. Ο συνδυασμός του με έναν μηχανισμό φρένου χρέους μπορεί επίσης να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις ειδικές συνθήκες της Ελλάδας, επιτρέποντάς της μεγαλύτερη περίοδο προσαρμογής για τη μείωση του υπερβολικού χρέους.

Ακόμη και υπό ένα δυσμενές σενάριο για το χρέος, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να μειώσει περαιτέρω το βάρος του χρέους της κατά περισσότερο από 30% σε λιγότερο από 150% του ΑΕΠ μακροπρόθεσμα. Η μέση πραγματική ανάπτυξη βάσει του κανόνα δαπανών θα είναι επίσης κατά μέσο όρο περίπου 1,3% ετησίως, που είναι κοντά στο δυνητικό προϊόν της χώρας.

Σχετικά

Tags: AllianzΕλληνικές εκλογέςπολιτικό ρίσκορίσκο
Share30Tweet19Share5Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
Πολιτική & Οικονομία

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
σεισμός

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

NAMOS, Mykonos

Λουκέτο στο NAMOS - Ό,τι πρέπει να ξέρετε

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    101 shares
    Share 40 Tweet 25

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr