• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το ψυχογράφημα του Χρηματιστηρίου: Οι καταλύτες και τα triggers των τάσεων

8 Μαΐου 2023 - Ενημερώθηκε: 9 Μαΐου 2023

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Αγορές

Το ψυχογράφημα του Χρηματιστηρίου: Οι καταλύτες και τα triggers των τάσεων

Μπροστά σε ισχυρή αντίσταση έφτασε το Χρηματιστήριο της Αθήνας καταγράφοντας την πέμπτη σερί ανοδική του συνεδρίαση τη Δευτέρα, οδηγούμενο από τις τράπεζες και ενώ το rotation των αγοραστών στους κλάδους της μεγάλης κεφαλαιοποίησης συνεχίζεται,

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
8 Μαΐου 2023 - Ενημερώθηκε: 9 Μαΐου 2023
Στις On the Radar, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
25 0
0
70
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπροστά σε ισχυρή αντίσταση έφτασε το Χρηματιστήριο της Αθήνας καταγράφοντας την πέμπτη σερί ανοδική του συνεδρίαση τη Δευτέρα, οδηγούμενο από τις τράπεζες και ενώ το rotation των αγοραστών στους κλάδους της μεγάλης κεφαλαιοποίησης συνεχίζεται, με την ανακύκλωση κερδών και με χαμηλά επίπεδα αέρα.

Η αγορά μοιάζει να κινείται σε πολιτικά αποστειρωμένη περιοχή, υποβαθμίζονται και ενίοτε αγνοώντας το εκλογικό ρίσκο, ενώ επικεντρώνει στη δυναμική της οικονομίας και ιδιαίτερα των μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς οι ξένοι επενδυτές έλκονται τώρα από την εμπεδωμένη τάση και την υπεραπόδοση έναντι του μέσου όρου της ΕΕ, καθώς επίσης και από την απουσία βραχυχρόνιων κινδύνων.

Σχετικάθέματα

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025

Όσο όμως τα στοιχεία αυτά διαμορφώνουν το θετικό επενδυτικό κλίμα, το Χρηματιστήριο έχει διανύσει μεγάλες αποστάσεις και σε κάθε αντίσταση επανέρχεται επιτακτικά το ερώτημα: Μήπως κουράστηκε; Πόσα κεφάλαια υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, πόσο και με τι προοπτικές. Για την ώρα, οι προοπτικές αγοράζονται, ενδεχομένως μάλιστα η καθυστέρηση της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας να συμβάλλει στη συνέχιση του ράλι, δίνοντας χρόνο στους τελευταίους να ανέβουν στο τρένο,

Όσο η γενική πεποίθηση για τις εκλογές είναι ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί εκτροχιάσει την οικονομία και να αντιστρέψει τις μεταρρυθμίσεις, τότε το Χρηματιστήριο δεν έχει ιδιαίτερους λόγους για να γυρίσει ουσιωδώς πίσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εκδηλώνονται διορθώσεις, αλλά ότι η αναμέτρηση είναι με την ισχύ της ανοδικής δυναμικής και ότι με την ανακοπή των πωλητών.

Για την ώρα, πάντως, το πολιτικό σκηνικό, όσο τοξικό κι αν καθίσταται δεν επηρεάζει το κλίμα στο Χρηματιστήριο, με την αγορά να επιδεικνύει πολιτική ωριμότητα και κοινωνική ανθεκτικότητα.

Η εικόνα του Γενικού Δείκτη

Ο Γενικός Δείκτης σκαρφάλωσε ενδοσυνεδριακά σε νέα υψηλά, υπερβαίνοντας την αντίσταση των 1123 μονάδων, επίπεδα που όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει, επιστρέφοντας για να κλείσε στις 1121,9 μονάδες. Το στοίχημα της υπέρβασης παραμένει ανοιχτό, η δυναμική είναι πλάγια, αλλά τα σήματα έχουν γυρίσει ανοδικά. Για την υπέρβαση, βέβαια, χρειάζονται τρία διαδοχικά κλεισίματα υψηλότερα και για να γίνει αυτό χρειάζεται φρέσκο χρήμα…

Το ψυχογράφημα του Χρηματιστηρίου: Οι καταλύτες και τα triggers των τάσεων

Ο τζίρος παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα, απέχοντας από τα υψηλά, αλλά με αρκετά πακέτα, που καταδεικνύουν την κινητικότητα θεσμικών επενδυτών σε πολλά χαρτιά του FTSE-25.

Παρά την εν γένει θετική εικόνα, οι απόψεις των ειδικών διίστανται και αυτό γιατί η εξίσωση είναι πολυπαραγοντική και τα αποτελέσματα οριακά. Έτσι, ψυχολογία, τεχνική εικόνα και φόβοι διαπλέκονται και θολώνουν το τοπίο. Επίσης, μπορεί το Χ.Α να μην ενστερνίζεται την πολιτική αβεβαιότητα στο εσωτερικό, είναι κατά καιρούς -όμως- ιδιαίτερα ευεπίφορο στις διεθνείς τάσεις και διακυμάνσεις, ιδιαίτερα λόγω της μεγάλης εξάρτησης από διεθνή χαρτοφυλάκια.

Πλέον, μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας απομένουν άλλες 9 συνεδριάσεις μέχρι τις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου. Το στοίχημα της αγοράς όμως θα παιχτεί κυριολεκτική την επόμενη ημέρα, όταν διαβάζοντας τα ποσοστά θα λάβει θέση έναντι των σεναρίων που θα κριθούν εφικτά και απέναντι στον τρόπο που τελικά αυτά θα ξεδιπλωθούν.

Το ημερολόγιο

Στις ημερομηνίες που αξίζουν προσοχής, η Τετάρτη 10 Μάϊου, όταν και αναμένεται η ανακοίνωση του πληθωρισμού Απριλίου στις ΗΠΑ, ενώ την Πέμπτη 11 Μάϊου, η Τράπεζα της Αγγλίας, πιθανότατα θα Fed και ECB, αυξάνοντας τα επιτόκια της στερλίνας κατά 25 μονάδες βάσης, στο 4,50%.

Το βράδυ της Πέμπτης αναμένονται οι εξαμηνιαίες αλλαγές στο δείκτη MSCI και μένει να φανεί αν θα υπάρξει μία ακόμα Ελληνική είσοδος στον MSCI Greece Standard. Όλες οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν, θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου, ή μετά το πέρας της συνεδρίασης της 31ης Μαϊου.

Από την προσεχή Τετάρτη 10 Μαΐου, ξεκινάει στην αγορά Παραγώγων. η διαπραγμάτευση του MSCI Rebased που θα περιλαμβάνει τις μετοχές του MSCI.

Η εικόνα της συνεδρίασης

ΟΓενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα σε θετική περιοχή, φτάνοντας μέχρι τις 1125,23 μονάδες (+1,26%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 1123,68 (+1,12%) και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στις 1121,9 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 0,96%.

Ο τζίρος στα 74,1 εκατ., από τα οποία τα 9,3 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές σε Τρ. Πειραιώς, Εθνική, Motor Oil και Σαράντη. Επίσης, το 56% του τζίρου απορρόφησαν ΕΤΕ, ΠΕΙΡ, ΑΛΦΑ, ΜΟΗ και ΜΥΤΙΛ. Μάλιστα τα 68,3 εκατ. αφορούν συναλλαγές σε μετοχές του FTSE25.

Στο ταμπλό

Η ΕΕΕ παραμένει στην πρώτη θέση των κεφαλαιοποιήσεων με αποτίμηση 10,5 δισ. , ενώ ακολουθεί ο ΟΠΑΠ με 5,9 δισ., ο ΟΤΕ με 5,8, η Eurobank 5,2, η Εθνική 4,8, η MYTILINOS με 3,7 , ΔΕΗ 3,1 δισ.  Jumbo και Πειραιώς από 3 έκαστη, Alpha Bank 2,8 δισ. , Motor Oil και ΤΕΝΕΡΓ με 2,3 δισ. και HELLENiQ ENERGY 2,2 δισ. ευρώ.

Στα τεχνικά, η ΕΕΕ είναι σε υπεραγορασμένη ζώνη και μοιάζει λίγο κουρασμένη. Αυτό φάνηκε και στο ταμπλό, αγού άνοιξε ανοδικά, τραβώντας την αγορά υψηλότερα, αλλά τελικά παρέδωσε σκυτάλη στις τράπεζες και κυρίως στο δίδυμο ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα της ΔΕΗ, η οποία δεν είναι τόσο κραυγαλέα όμως, αλλά δείχνε να αδυνατεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη φάση, παρότι δυνατά χέρια συχνά της δίνουν ώθηση, η οποία αποδεικνύεται βραχύβια.

Σε αυτή τη φάση βαρίδια αποδεικνύονται ΜΥΤΙΛ και ΜΟΗ, ενώ ο ΟΤΕ συνεχίζει να ζορίζεται και να ζορίζει τους πιστούς του…

Η MYTILINEOS, που οδηγεί σταθερά την αγορά, τώρα βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Αν δεν καταφέρει να υπερβεί πειστικά τα 26,238 ευρώ, επίπεδο που τέμνονται ο 9άρης και π 30 ΚΜΟ, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες ενός σεναρίου διόρθωσης υπό το οποίο ο τίτλος θα μπορούσε να υποχωρήσει μέχρι την περιοχή των 24 ευρώ.

Η Alpha Bank τράβηξε ψηλότερα καθώς “χώθηκαν” αγοραστές κάνοντας front running για τα αποτελέσματα και παίζοντας τις επακόλουθες δηλώσεις του Βασίλη Ψάλτη για τη διανομή του 20% των κερδών του 2023 ως μέρισμα. ο τίτλος έχει δώσει ημερήσιο αγοραστικό σήμα, το οποίο αναιρείται με επιστροφή και κλείσιμο χαμηλότερα των 1,122 ευρώ.

Η Πειραιώς παλεύει με τα θεριά, καθώς οι πιθανότητες να μπει στον MSCI ενόψει εκλογών είναι μικρές, αλλά όχι αμελητέες και κανείς δεν παίρνει αδικαιολόγητα ρίσκα τέτοιους καιρούς…

Movers & Shakers

Σχετικά

Tags: Alpha BankMetlenΓενικός ΔείκτηςΕθνική ΤράπεζαρίσκοΤράπεζα ΠειραιώςΧρηματιστήριο
Share28Tweet17Share5Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025
On the Radar

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025
On the Radar

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Jannet Yellen

Προειδοποίηση Γέλεν: Ο Μπάιντεν δεν θα συμβιβαστεί με το πιστόλι στον κρόταφο

The Underdog

The Underdog: Ο Εξάρχου τρώει για πρωινό... προέδρους

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    62 shares
    Share 25 Tweet 16

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr