• Τελευταία
  • Trending
  • All
Νίκος Δένδιας και Κατερίνα Τσαμούρη @ Delphi Economic Forum

Ηγετική εμφάνιση Δένδια στους Δελφούς: Επιμένει στην προσέγγιση με Τουρκία

29 Απριλίου 2023
Breaking News

Ελικόπτερο κατέπεσε στη Βόρεια Εύβοια

28 Σεπτεμβρίου 2023
Economic Outlook

EBRD: Βλέπει ανάπτυξη 2,4% φέτος στην Ελλάδα – Νεό ρεκόρ ο Τουρισμός

28 Σεπτεμβρίου 2023
Eurobank logo

Eurobank :Εγκρίθηκε η εκταμίευση για την 5η δόση του Ταμείου Ανάκαμψης

28 Σεπτεμβρίου 2023
Ο αργός εμβολιασμός επηρεάζει την ανάκαμψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Allianz “Global Wealth Report: Σε δεινή οικονομική θέση τα νοικοκυριά

28 Σεπτεμβρίου 2023

Εικόνες καταστροφής στον Βόλο-Σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια

28 Σεπτεμβρίου 2023

Πομπέο: Εξαιρετική η συνεργασία των ΗΠΑ με Ελλάδα και Κύπρο

28 Σεπτεμβρίου 2023
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Που θα βρέξει σήμερα

28 Σεπτεμβρίου 2023
Crisis, Κρίση

Αυτό είναι το κοκτέιλ της νέας διττής κρίσης στην Ευρώπη

28 Σεπτεμβρίου 2023

Σκληρό πλήγμα του Σι στην κινεζική Μαφία: 6400 συλλήψεις στο Χονγκ Κονγκ

28 Σεπτεμβρίου 2023

Elias: Εκτός θέσης Μπέος και κυβέρνηση στον Βόλο

27 Σεπτεμβρίου 2023

Οpinion Poll: Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν όσοι ψήφισαν Κασσελάκη

27 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο, αιφνίδιο τραπεζικό ξεφόρτωμα στο ΧΑ, προς τις 1.200 μονάδες ο Γ.Δ.

27 Σεπτεμβρίου 2023

Κέρδη για Intrakat στο 6μηνο- Πάει για μέρισμα

27 Σεπτεμβρίου 2023
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Τί είπε ο Περιστέρης στην ΕΘΕ-Τί λέει η μετοχή στο ταμπλό

27 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχες στα …παρασκήνια με φόντο το Συνέδριο

27 Σεπτεμβρίου 2023
ELIAS: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας - Επιδείνωση από Τετάρτη

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία

27 Σεπτεμβρίου 2023

Φωτιά στις κυλιόμενες σκάλες στην πεζογέφυρα του ΟΛΠ

27 Σεπτεμβρίου 2023
Κυριάκος Μητσοτάκης;

Υπουργικό Συμβούλιο: Δύο καυτά θέματα στην ατζέντα

27 Σεπτεμβρίου 2023

Μαζική νομιμοποίηση 300 χιλ. μεταναστών προωθεί η ελληνική κυβέρνηση

27 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΛΘ: Πτώση 12% στα καθαρά κέρδη εξαμήνου

27 Σεπτεμβρίου 2023
Την αλλαγή σελίδας στην επιχειρηματικής ιστορία επιβεβαιώνει η Ideal Holdings με τα αποτελέσματα πρώτου 6μηνου

Ideal Holdings: Κοντά στα 7,9 ευρώ η δίκαιη τιμή απο την Eurobank Equities

27 Σεπτεμβρίου 2023
Hellenic Train, FSI

Hellenic Train: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις λόγω κακοκαιρίας – Πώς κινείται ο προαστιακός

27 Σεπτεμβρίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Ηγετική εμφάνιση Δένδια στους Δελφούς: Επιμένει στην προσέγγιση με Τουρκία

Άμεσα και έμμεσα μηνύματα στο εγχώριο και διεθνές ακροατήριο έστειλε από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας,

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
29 Απριλίου 2023
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
37 0
0
Νίκος Δένδιας και Κατερίνα Τσαμούρη @ Delphi Economic Forum

Νίκος Δένδιας και Κατερίνα Τσαμούρη @ Delphi Economic Forum

101
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Άμεσα και έμμεσα μηνύματα στο εγχώριο και διεθνές ακροατήριο έστειλε από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα επαναφέρει το προ-σεισμών κλίμα για να κερδίσει ψήφους.

Ρητορική που τον απομακρύνει από την ακροδεξιά και δίνει διαπιστευτήρια για ηγετικό του προφίλ χρησιμοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Έδειξε αυτοσυγκράτηση, επιμονή στην σχεδιασθείσα κατεύθυνση και απείχε από διατυπώσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι υπονομεύουν την προσπάθεια οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Σχετικάθέματα

Πομπέο: Εξαιρετική η συνεργασία των ΗΠΑ με Ελλάδα και Κύπρο

28 Σεπτεμβρίου 2023
Crisis, Κρίση

Αυτό είναι το κοκτέιλ της νέας διττής κρίσης στην Ευρώπη

28 Σεπτεμβρίου 2023

Οpinion Poll: Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν όσοι ψήφισαν Κασσελάκη

27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Νίκος Δένδιας απέρριψε τις φωνές που καλούν σε σκλήρυνση της στάσης λόγω των εξάρσεων που προκαλεί η προεκλογική περίοδος και συγκυριακοί παράγοντες στην Τουρκία. Επίσης, απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνώρισε την εγκατάλειψη του αντι-τουρκικού lobbying στην Ουάσιγκτον και τον de facto διαχωρισμό ελληνοτουρκικών και Κυπριακού.

Συνολικά, η στάση του Νίκου Δένδια  σκιαγραφεί με σαφήνεια το νέο μονοπάτι που ακολουθούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, επισημαίνει τα ρίσκα και αναγνωρίζει την ανεξαρτητοποίηση της εξωτερικής πολιτικής από την εσωτερική πολιτική ατζέντα.

Σημειολογικά, οι δηλώσεις αυτές, ενόψει εκλογών στην Ελλάδα, που μάλιστα κρίνονται από την ψήφο της ακροδεξιάς συνιστούν μήνυμα υψηλών τόνων, με αποδέκτη το διεθνή παράγοντα, έναντι του οποίου αναδεικνύεται ως “σταθερό χέρι”.

Οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια

Ειδικότερα, σε ερώτηση της συντονίστριας, δημοσιογράφου του Star Channel και της Απογευματινής, Κατερίνας Τσαμούρη, για την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησιά του Αιγαίου ακόμη και με προεκλογικό σποτ στη γειτονική χώρα, ο κ. Δένδιας απάντησε ότι αυτά δεν τα παίρνει τοις μετρητοίς, καθώς στην Τουρκία έχουν μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία μπροστά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα επαναφέρω το κλίμα της περιόδου προ σεισμών επειδή κάποιος αξιωματούχος τύπωσε ανοήτως τον χάρτη όπως τον τύπωσε. Έχω καθήκον να αφήσω παράθυρο ευκαιρίας ανοιχτό. Θα ήταν εύκολο και για μένα να σηκώσω το θέμα του χάρτη και να πάρω μερικές ψήφους, αλλά δεν θα το κάνω».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι:

«Ούτε αφελής είμαι, ούτε αιθεροβάμων. Ούτε θα μετακινηθούμε από τις πάγιες ελληνικές θέσεις. Έχω δει όμως κι άλλα στοιχεία στην τουρκική συμπεριφορά και έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε μια ευκαιρία».

Αποστάσεις από το αντι-τουρκικό λόμπι στην Ουάσιγκτον

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Άγκυρας απέναντι στην Ουάσιγκτον, είπε ότι οι ΗΠΑ θα κρίνουν με ποιους όρους πρέπει να δώσουν πολεμικό υλικό και σε ποια χώρα. «Δεν θα τους το υποδείξω εγώ. Το Κογκρέσο κάνει ενδελεχή έρευνα για την τήρηση των όρων πριν εγκρίνει πολεμικό υλικό», σημείωσε.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τη στήριξη της Ελλάδας προς την Τουρκία σχετικά με την υποψηφιότητά της στον IMO, με τον κ. Δένδια να επισημαίνει ότι «πρέπει να έχουμε γενναιότητα, να γίνονται βήματα και από τις δύο πλευρές. Αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε ρίσκο σε ο,τιδήποτε, δεν θα πάμε πουθενά». Τόνισε, παράλληλα, τη σημασία της ανοιχτής στήριξης της Τουρκίας προς την Ελλάδα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και μάλιστα με τη συγκεκριμένη ατζέντα της χώρας μας για το διεθνές δίκαιο, λέγοντας ότι θα ήταν εγκληματικό να μην το δοκιμάσουμε.

Απομάκρυνση από την Κύπρο

Σημείωσε ότι ο ίδιος είχε ενημερώσει τον Νίκο Χριστοδουλίδη για τη στάση της Ελλάδας, τονίζοντας ότι η Κύπρος από την πλευρά της δεν θα μπορούσε να ψηφίσει την τουρκική υποψηφιότητα, καθώς η Άγκυρα δεν επιτρέπει σε σκάφη με σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας να πηγαίνουν στα λιμάνια της. «Η Ελλάδα έπραξε σωστά, το ίδιο και η Κύπρος», είπε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας απολογισμό της κυβέρνησης στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, είπε ότι συνολικά καταθέτει καλή απολογία, φέρνοντας ως παράδειγμα τις συμφωνίες για ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο μετά από δεκαετίες διαπραγματεύσεων, την καταρχήν συμφωνία με την Αλβανία, τις αμυντικές συμφωνίες με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και τις εξαιρετικές σχέσεις με το Ισραήλ.

Πρόβλημα με Σερβία, πρόοδος με Αλβανία

Συγκεκριμένα για την οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αλβανία, ο υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο 2023, καθώς η αλβανική πλευρά ετοιμάζεται να υπογράψει έγγραφο πληρεξουσίου.

Για την ουδέτερη στάση της Ελλάδας στην ψηφοφορία σχετικά με την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στη συνέχεια την αντίδραση της Σερβίας, ο Υπουργός Εξωτερικών είπε: «την πονάμε τη Σερβία. Οι σχέσεις μας είναι ιστορικές. Ψηφίζουμε για να διευκολύνουμε το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής. Η Ελλάδα δεν έχει ιδιοτελή ατζέντα. Δεν επιδιώκουμε την επικυριαρχία. Η μόνη μας ατζέντα είναι η σταθερότητα και η οικονομική ανάπτυξη στα Βαλκάνια».

Τέλος, για τη διαφορετική στάση της Κύπρου σε αυτό το θέμα, σημείωσε ότι η Λευκωσία καταψήφισε γιατί υπήρχε η αντίληψη ότι η περίπτωση του Κοσόβου έχει αναλογίες με την κατεχόμενη Κύπρο, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι δύο αυτές περιπτώσεις είναι ξεχωριστές.

Σχετικά

Tags: Delphi Forumγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΝίκος ΔένδιαςρίσκοΣυνέδρια
Share40Tweet25Share7Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Πομπέο: Εξαιρετική η συνεργασία των ΗΠΑ με Ελλάδα και Κύπρο

28 Σεπτεμβρίου 2023
Crisis, Κρίση
Αναδυόμενες Κρίσεις

Αυτό είναι το κοκτέιλ της νέας διττής κρίσης στην Ευρώπη

28 Σεπτεμβρίου 2023
Πολιτική & Οικονομία

Οpinion Poll: Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν όσοι ψήφισαν Κασσελάκη

27 Σεπτεμβρίου 2023
Επόμενο άρθρο
Σε χαμηλό 8μηνου υποχώρησε ο πληθωρισμός στη Γερμανία τον Απρίλιο, παρά την αναθέρμανση των τιμών ενέργειας.

Γερμανία: Σε χαμηλό 8μηνου ο πληθωρισμός

Einstain of Wall Street

Διήμερο ράλι στη Wall Street

MostPopular

  • Μαζική νομιμοποίηση 300 χιλ. μεταναστών προωθεί η ελληνική κυβέρνηση

    112 shares
    Share 45 Tweet 28
  • Elias: Εκτός θέσης Μπέος και κυβέρνηση στον Βόλο

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Νέο, αιφνίδιο τραπεζικό ξεφόρτωμα στο ΧΑ, προς τις 1.200 μονάδες ο Γ.Δ.

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • ΣΥΡΙΖΑ: Μάχες στα …παρασκήνια με φόντο το Συνέδριο

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Τί είπε ο Περιστέρης στην ΕΘΕ-Τί λέει η μετοχή στο ταμπλό

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}