• Τελευταία
  • Trending
  • All
Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα

Το ΔΝΤ προειδοποιεί …αλλά δε λέει για τη λέξη από “S”

7 Απριλίου 2023

Αναβιώνει το έθιμο του «Αράπη» στον Δορίσκο Έβρου

15 Φεβρουαρίου 2026

Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών

15 Φεβρουαρίου 2026
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα

15 Φεβρουαρίου 2026

Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι

15 Φεβρουαρίου 2026

Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

15 Φεβρουαρίου 2026

Προσωρινά κρατούμενος ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα»

14 Φεβρουαρίου 2026 - Ενημερώθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2026

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

14 Φεβρουαρίου 2026

MSF αναστέλλει μη αναγκαίες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Νάσερ στη Γάζα

14 Φεβρουαρίου 2026

Μια νεκρή σε επιδρομή drones της Ρωσίας στην Οδησσό

14 Φεβρουαρίου 2026
Weather news, Καιρός

Παροδικές νεφώσεις, καταιγίδες στα βορειοδυτικά και άνεμοι έως 8 μποφόρ

14 Φεβρουαρίου 2026

Bad Bunny ή Trump; Η δημοσκόπηση που άναψε φωτιά μετά το Super Bowl

14 Φεβρουαρίου 2026

Munich Security Report: Η αναξιοπιστία των ΗΠΑ χτυπάει κόκκινο

13 Φεβρουαρίου 2026

Κινεζικά J16 λόκαραν F22…ξανά!

13 Φεβρουαρίου 2026

Αιφνιδιαστική μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

13 Φεβρουαρίου 2026

Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

13 Φεβρουαρίου 2026

Η Scope αναβάθμισε την Εθνική… υψηλότερα από την Ελλάδα

13 Φεβρουαρίου 2026

Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

13 Φεβρουαρίου 2026

Zero Waste HORECA 2026: 3.200 επιχειρήσεις για ένα βιώσιμο μέλλον

13 Φεβρουαρίου 2026

Beta Weekender: Μηδενική ανοχή

13 Φεβρουαρίου 2026

50 χρόνια Μασούτης – 50 εβδομάδες «Σπάμε τις τιμές! Μόνο στον Μασούτη!»

13 Φεβρουαρίου 2026

Ρότας στο Allwyn Game Time: Στόχος η κορυφή

13 Φεβρουαρίου 2026

Τα τρακτέρ φτάνουν στο Σύνταγμα

13 Φεβρουαρίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Το ΔΝΤ προειδοποιεί …αλλά δε λέει για τη λέξη από “S”

Προειδοποίηση για παρατεταμένα χαμηλή πτήση της παγκόσμιας οικονομίας εξέδωσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς προβλέπει ότι η ανάπτυξη την προσεχή πενταετία θα είναι η πλέον αδύναμη από τη δεκαετία του 1990.

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
7 Απριλίου 2023
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
20 0
0
Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα

Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα

55
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Προειδοποίηση για παρατεταμένα χαμηλή πτήση της παγκόσμιας οικονομίας εξέδωσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς προβλέπει ότι η ανάπτυξη την προσεχή πενταετία θα είναι η πλέον αδύναμη από τη δεκαετία του 1990. Στην πραγματικότητα, αυτό που σκέφτονται στο ΔΝΤ αλλά δεν θέλουν ακόμα να αναφέρουν είναι η λέξη από “S”. Με βάσει τα τρέχοντα δεδομένα του υψηλού πληθωρισμού και της γεωοικονομικής αναδιάταξης, δημιουργείται δυναμική στασιμοπληθωρισμού.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προειδοποίησε ότι οι προοπτικές του για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη τα επόμενα πέντε χρόνια είναι οι πιο αδύναμες σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες, προτρέποντας τα έθνη να αποφύγουν τον οικονομικό κατακερματισμό που προκαλείται από γεωπολιτική ένταση και να λάβουν μέτρα για την ενίσχυση της παραγωγικότητας.

Σχετικάθέματα

Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

13 Φεβρουαρίου 2026

Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

13 Φεβρουαρίου 2026

Σεισμικές μετατοπίσεις στις αγορές- Τι προκάλεσε την πτώση στη Wall 

13 Φεβρουαρίου 2026

Ο δανειστής έκτακτης ανάγκης βλέπει την παγκόσμια οικονομία να επεκτείνεται περίπου κατά 3% την επόμενη μισή δεκαετία καθώς τα υψηλότερα επιτόκια δαγκώνουν, όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια Kristalina Georgieva σε ομιλία της στην Ουάσιγκτον την Πέμπτη. Αυτή είναι η χαμηλότερη μεσοπρόθεσμη πρόβλεψη ανάπτυξης από το 1990 και λιγότερο από τον μέσο όρο της πενταετίας του 3,8% από τις δύο τελευταίες δεκαετίες.

Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι για το ΔΝΤ ανάπτυξη κάτω από 2% σηματοδοτεί ύφεση.

Για το 2023, το ΑΕΠ πιθανότατα θα αυξηθεί κατά λιγότερο από 3%, είπε. Αυτό είναι σύμφωνο με την πρόβλεψη του ταμείου Ιανουαρίου για 2,9%.

Περίπου το 90% των προηγμένων οικονομιών θα δει την ανάπτυξη να επιβραδύνεται φέτος, καθώς η αυστηρότερη νομισματική πολιτική επιβαρύνει τη ζήτηση και επιβραδύνει την οικονομική δραστηριότητα στις ΗΠΑ και τη ζώνη του ευρώ, ανέφερε το ΔΝΤ.

Το Ταμείο σκοπεύει να δημοσιεύσει μια πιο λεπτομερή έκθεση για τις Παγκόσμια Οικονομικές Προοπτικές στις 11 Απριλίου στο πλαίσιο των εαρινών συνεδριάσεων που θα πραγματοποιηθούν μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα.

Πιο εύθραυστη η παγκόσμια οικονομία

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει επιδεινώσει τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, επιδείνωσε μια παγκόσμια κρίση πληθωρισμού και υποκινεί την πείνα σε όλο τον κόσμο.

«Η παγκόσμια οικονομία στο σύνολό της είναι πλέον λιγότερο ικανή να υποστηρίξει τα πιο αδύναμα μέλη», είπε η Γκεοργκίεβα σε μια συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg με τον Τομ Κιν. “Γιατί? Το μέρισμα ειρήνης έχει φύγει».

Ορισμένες αναδυόμενες αγορές παρουσιάζουν δυναμική, ιδιαίτερα στην Ασία, με την Ινδία και την Κίνα να αναμένεται να ευθύνονται για το ήμισυ της παγκόσμιας επέκτασης. Αλλά τα κράτη με χαμηλό εισόδημα εμποδίζονται από την αποδυνάμωση της ζήτησης για τις εξαγωγές τους,
με την αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματός τους να παραμένει χαμηλότερη από αυτή των αναδυόμενων οικονομιών. Η φτώχεια και η πείνα που αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού θα μπορούσαν να αναζωπυρωθούν.

Το φάρμακο και οι αρρώστιες

Παρά τις ζοφερές προοπτικές ανάπτυξης, ο υψηλός πληθωρισμός σημαίνει ότι οι κεντρικές τράπεζες πρέπει να συνεχίσουν να αυξάνουν τα επιτόκια, όσο οι πιέσεις για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα παραμένουν περιορισμένες μετά την πρόσφατη αναταραχή του τραπεζικού κλάδου στις ΗΠΑ και την Ελβετία, δήλωσε η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.

Αλληλεπικαλυπτόμενες κρίσεις

Εάν το τραπεζικό σύστημα γίνει ασταθές, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα αντιμετωπίσουν πιο περίπλοκο και αντιφατικό σύστημα μεταξύ του πληθωρισμού και της διαφύλαξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος, πρόσθεσε η Γκεοργκίεβα. «Να είστε σε εγρήγορση και πιο ευκίνητοι από ποτέ».

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρόκειται να συγκλίνουν στην Ουάσιγκτον για συναντήσεις που επικεντρώνονται σε πολλές παγκόσμιες προκλήσεις, από το μη βιώσιμο χρέος στις αναπτυσσόμενες χώρες έως τον πληθωρισμό και την κλιματική αλλαγή.

Η δυναμική ανάπτυξη είναι εκτός συζήτησης

«Με τις αυξανόμενες γεωπολιτικές εντάσεις, με τον πληθωρισμό να συνεχίζει να τρέχει σε υψηλά επίπεδα, μια ισχυρή ανάκαμψη παραμένει άπιαστη», δήλωσε η Γκεοργκίεβα στην ομιλία της. «Αυτό βλάπτει τις προοπτικές όλων, ειδικά για τους πιο ευάλωτους ανθρώπους και τις πιο ευάλωτες χώρες».

Το ηχηρό μήνυμα της Γκεοργκίεβα έρχεται μια ημέρα αφότου το ΔΝΤ προειδοποίησε ότι ο γεωπολιτικός κατακερματισμός, λόγω των εντάσεων μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, κινδυνεύει να βλάψει την παγκόσμια οικονομία, με τις άμεσες ξένες επενδύσεις και άλλα κεφάλαια να διοχετεύονται όλο και περισσότερο προς ευθυγραμμισμένα μπλοκ χωρών.

Τέλος, η επικεφαλής του ΔΝΤ επανέλαβε μια προειδοποίηση που είχε αρχικά διατυπώσει τον Ιανουάριο: Ότι ο μακροπρόθεσμος κατακερματισμός του εμπορίου — συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών στη μετανάστευση, στις ροές κεφαλαίων και στη διεθνή συνεργασία — θα μπορούσε να μειώσει το παγκόσμιο ΑΕΠ έως και 7% — που ισοδυναμεί με τη συνδυασμένη ετήσια παραγωγή της Γερμανίας και της Ιαπωνίας, ή περίπου 7 τρισ. δολάρια.

Οι αναταραχές στο εμπόριο τεχνολογίας θα μπορούσαν να έχουν απώλειες έως και 12% του ΑΕΠ για ορισμένες χώρες, σύμφωνα με την Γκεοργκίεβα.

Σπειροειδής πληθωρισμός

Η εισβολή της Ρωσίας πέρυσι οδήγησε τον ήδη ισχυρό πληθωρισμό σε πολλά έθνη που έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών. Η υποστήριξη του Κινέζου προέδρου Xi Jinping προς τον Ρώσο ηγέτη, Βλαντιμίρ Πούτιν, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού υψηλού προφίλ στη Μόσχα τον περασμένο μήνα, προκάλεσε κριτική από την κυβέρνηση Μπάιντεν και επιδείνωσε τη σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου έχουν επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια. Επιδεινώθηκαν επί πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ξεκίνησε έναν εμπορικό πόλεμο που οδήγησε σε δασμούς εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν τήρησε σκληρή γραμμή, εστιασμένη κυρίως στην οικονομική και εθνική πολιτική ασφαλείας.

Η Ουάσιγκτον πέρυσι επέβαλε σκληρές κυρώσεις και περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογιών ημιαγωγών στην Κίνα και έχει περάσει χρόνια στοχεύοντας την Huawei Technologies Co., ηγέτη στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές που οι ΗΠΑ θεωρούν απειλή για την εθνική ασφάλεια με δεσμούς με την κινεζική κυβέρνηση.

Η μάχη των μικροτσίπ

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το Πεκίνο άνοιξε ένα νέο μέτωπο στην κλιμακούμενη μάχη για τα τσιπ, ξεκινώντας μια επισκόπηση της κυβερνοασφάλειας των εισαγωγών από τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τσιπ μνήμης της Αμερικής, τη Micron Technology Inc. Και την Τετάρτη, ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Kevin McCarthy και μια δικομματική ομάδα νομοθετών συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ταϊβάν Tsai Ing -wen στην Καλιφόρνια.
μια επίσκεψη στις ΗΠΑ για την οποία η Κίνα διαμαρτυρήθηκε.

Εν μέσω αυτής της σύγκρουσης και μετά τις διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας του Covid-19, οι ΗΠΑ ενθάρρυναν την προσέλκυση και την «υποστηρίξη φίλων», προτρέποντας τις εταιρίες να επιλέγουν προμηθευτές και να μετακινήσουν την παραγωγή τους σε χώρες που ευθυγραμμίζονται με τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ, απομακρυνόμενοι από την Ασία και την Κίνα.

Η Γκεοργκίεβα προέτρεψε τις χώρες να είναι ρεαλιστικές όσον αφορά την ενίσχυση των αλυσίδων εφοδιασμού. Επανέλαβε επίσης μια έκκληση προς τα μέλη του ΔΝΤ να παράσχουν ελάφρυνση χρέους σε αναξιοπαθούντα έθνη και να συνεισφέρουν σε μια εμπιστοσύνη για τις φτωχότερες χώρες, η οποία κοστίζει δισεκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά

Tags: ΑνάπτυξηγεωοικονομίαΔΝΤΠαγκόσμια Οικονομίαρίσκο
Share22Tweet14Share4Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

13 Φεβρουαρίου 2026
On the Radar

Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

13 Φεβρουαρίου 2026
On the Radar

Σεισμικές μετατοπίσεις στις αγορές- Τι προκάλεσε την πτώση στη Wall 

13 Φεβρουαρίου 2026
Επόμενο άρθρο
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες

ΟΠΑΠ Game Time: Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο μικροσκόπιο του Τσάρλυ

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Σεισμικές μετατοπίσεις στις αγορές- Τι προκάλεσε την πτώση στη Wall 

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    3234 shares
    Share 1294 Tweet 809
  • Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

    63 shares
    Share 25 Tweet 16

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Αναβιώνει το έθιμο του «Αράπη» στον Δορίσκο Έβρου
  • Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
  • Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα
  • Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι
  • Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr