• Τελευταία
  • Trending
  • All
Εντείνεται η κινητικότητα των ομολογιούχων της Credit Suisse, με τους κατόχους των AT1 τίτλων να συζητούν τα περιθώρια νομικής δράσης, καθώς η αξία τίτλων 17 δισ. εκμηδενίστηκε στο πλαίσιο της "εξαγοράς" της δεύτερης μεγαλύτερης ελβετικής τράπεζας.

Credit Suisse: Τα 17 δισ. που έγιναν σκόνη ψάχνουν… αξία

22 Μαρτίου 2023

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Αγορές

Credit Suisse: Τα 17 δισ. που έγιναν σκόνη ψάχνουν… αξία

Εντείνεται η κινητικότητα των ομολογιούχων της Credit Suisse, με τους κατόχους των AT1 τίτλων να συζητούν τα περιθώρια νομικής δράσης, καθώς η αξία τίτλων 17 δισ. εκμηδενίστηκε στο πλαίσιο της "εξαγοράς" της δεύτερης μεγαλύτερης ελβετικής τράπεζας.

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
22 Μαρτίου 2023
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 1
0
Εντείνεται η κινητικότητα των ομολογιούχων της Credit Suisse, με τους κατόχους των AT1 τίτλων να συζητούν τα περιθώρια νομικής δράσης, καθώς η αξία τίτλων 17 δισ. εκμηδενίστηκε στο πλαίσιο της "εξαγοράς" της δεύτερης μεγαλύτερης ελβετικής τράπεζας.

Εντείνεται η κινητικότητα των ομολογιούχων της Credit Suisse, με τους κατόχους των AT1 τίτλων να συζητούν τα περιθώρια νομικής δράσης, καθώς η αξία τίτλων 17 δισ. εκμηδενίστηκε στο πλαίσιο της "εξαγοράς" της δεύτερης μεγαλύτερης ελβετικής τράπεζας.

44
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Οδούς για ενδεχόμενη ανάκτηση μέρος της αξίας των 17 δισ. που έχασαν από την εκμηδένιση των AT1 ομολόγων της Credit Suisse αναζητούν οι ομολογιούχοι, καθώς η Ελβετική κυβέρνηση επέλεξε ένα σχέδιο για την σωτηρία της Credit Suisse, ώστε η πράξη να μη χαρακτηριστεί διάσωση αλλά εξαγορά.

Εντείνεται η κινητικότητα των ομολογιούχων της Credit Suisse, με τους κατόχους των AT1 τίτλων να συζητούν τα περιθώρια νομικής δράσης, καθώς η αξία τίτλων 17 δισ. εκμηδενίστηκε στο πλαίσιο της “εξαγοράς” της δεύτερης μεγαλύτερης ελβετικής τράπεζας.

Σχετικάθέματα

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Standoff Τραμπ – Αγορών μετά τη σφαλιάρα της Moody’s

19 Μαΐου 2025

Έτσι, αντί για συνολικό bail-in που θα σήμαινε dillution των μετόχων, διαχωρισμό της τράπεζας σε good και bad, η ελβετική κυβέρνηση επέλεξε τη λύση του επιλεκτικού bail-in, στα πρότυπα της Ισπανίας, μηδενίζοντας τα AT1 ομόλογα και επιβάλλοντας εξαναγκαστικό κούρεμα στους μετόχους, ενώ παρέκαμψε με νομοθετική παρέμβαση την ψήφιση της συμφωνίας από τη γενική συνέλευση.

Ορισμένοι κάτοχοι ομολόγων της Credit Suisse δήλωσαν την Τρίτη ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο νομικής προσφυγής μετά την… εξαΰλωση 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων ομολόγων AT1 της τράπεζας ως μέρος της έκτακτης πώλησής της στην UBS.

Η ελβετική ρυθμιστική αρχή FINMA ανακοίνωσε την Κυριακή ότι οι τίτλοι AT1, που θεωρούνται ευρέως ως σχετικά ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα απομειωθούν στο μηδέν, ενώ οι μέτοχοι θα λάβουν συνολικά 3 δισ. φράγκα σε μετοχές της UBS.

Ο David Benamou, επικεφαλής επενδύσεων στην Axiom Alternative Investments και κάτοχος ομολόγων AT1 της Credit Suisse , είπε στο CNBC την Τρίτη ότι θα συμμετείχε στη δίκη μαζί με «πιθανώς τους περισσότερους κατόχους ομολόγων».

Η δικηγορική εταιρία Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan, με έδρα την Καλιφόρνια, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συγκέντρωσε μια «ομάδα δικηγόρων από την Ελβετία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο», μετά τη συμφωνία διάσωσης.

Τα ομόλογα AT1 της Credit Suisse προσέφεραν υψηλότερες αποδόσεις από πολλές αντίστοιχες επενδύσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις με απόδοση σχεδόν 10%, αντανακλώντας τον εγγενή κίνδυνο που αναλάμβαναν οι επενδυτές.

Προέβλεπαν επίσης μια ρήτρα που επέτρεπε να μηδενίζονται από τις ελβετικές αρχές σε περίπτωση που η τράπεζα δεν είναι πλέον βιώσιμη, ανεξάρτητα από τους μετόχους.

Τα επικίνδυνα ομόλογα της Credit Suisse

Η πρακτική μηδενισμού των AT1 ομολόγων είναι συνηθισμένη. Στην Ευρώπη εφαρμόστηκε στην περίπτωση διάσωσης της banco Poular από τη Santader, εκεί το σχήμα που επελέγη δεν ήταν πολύ διαφορικό από αυτό της διάσωσης της Credit Suisse.

Οι ομολογιούχοι AT1 είναι οι πρώτοι που… πληρώνουν το μάρμαρο σε περιόδους κρίσεων, καθώς τα ομόλογα αυτά είναι πιο ριψοκίνδυνα μιας και κατατάσσονται πρώτα στη σειρά για bail-in.

Τα ομόλογα δημιουργήθηκαν μετά την Παγκόσμια Χρηματοπιστωτική Κρίση ως μέσο εκτροπής του κινδύνου κρίσης ώστε να συμμετέχουν και οι αγορές στο διαμοιρασμό του βάρους, πριν από τους φορολογούμενους.

Διάσωση όχι εξαγορά

Αυτή τη φορά όμως, η εκμηδένιση των 17 δισ. αποτελεί πραγματικό σοκ για τις αγορές ομολόγων, καθώς η εκμηδένισή τους συνιστά de facto πιστωτικό γεγονός και αποτελεί το μεγαλύτερο dillution από την δημιουργία των AT1.

Στην πραγματικότητα, οι ελβετικές αρχές προκειμένου να αποφύγουν τον χαρακτηρισμό της κίνησης ως “διάσωση” ή χρεοκοπία, επέλεξαν να μην μηδενίζουν την αξία των μετόχων, αλλά να πλήξουν πρώτα του ομολογιούχους και για να κάνουν μεγάλο haircut στους μετόχους, σώζοντας εν τέλει τις καταθέσεις. Στόχος της επιλογής αυτής ήταν η διάσωση όχι μόνο της Credit Suisse, αλλά κυρίως της φήμης του τραπεζικού συστήματος της Ελβετίας.

Η απόφαση των ελβετικών αρχών να ανατρέψουν τα καθιερωμένα πρότυπα και να «χτυπήσουν» τους κατόχους ομολόγων AT1 έναντι των επενδυτών μετόχων έχει επικριθεί, καθότι επιφέρει καταστροφή της εμπιστοσύνης στα περιουσιακά στοιχεία, δημιουργώντας πιθανώς δευτερεύουσα επίδραση στις παγκόσμιες αγορές

Η Αρχή Τραπεζικής Εποπτείας της ΕΚΤ, το Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης (SRB) και η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (EBA) εξέδωσαν κοινή δήλωση τη Δευτέρα, επιδιώκοντας να καθησυχάσουν τους επενδυτές ότι η συμφωνία με την Credit Suisse είναι εφάπαξ. Η Ελβετία δεν είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επομένως δεν υπόκειται στους κανονισμούς της.

Οι δείκτες της Credit Suisse

Από το τέλος του 2022, η Credit Suisse είχε δείκτη κεφαλαίου κοινών μετοχών της κατηγορίας 1 (CET 1), δείκτη φερεγγυότητας τραπεζών 14,1% και δείκτη κάλυψης ρευστότητας 144%. Αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η τράπεζα ήταν φερέγγυα και διέθετε άφθονη ρευστότητα, γεγονός που οδήγησε τον Benamou της Axiom να αμφισβητήσει εάν η τράπεζα θα έπρεπε να θεωρηθεί «αποτυχούσα», υπό αυτήν την έννοια.

Η τράπεζα έχασε την εμπιστοσύνη των επενδυτών και των καταθετών τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα την ελεύθερη πτώση της τιμής της μετοχής και τις τεράστιες εκροές περιουσιακών στοιχείων.

Ένας από τους καταλύτες για την πιο πρόσφατη πτώση της τιμής της μετοχής της Credit Suisse ήταν η ανακοίνωση από τον μεγαλύτερο επενδυτή, την Εθνικής Τράπεζας της Σαουδικής Αραβίας ότι δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει περαιτέρω οικονομική βοήθεια. Αυτό που προκάλεσε την κατάρρευση ήταν η αποστροφή στη δήλωση “δεν μπορούμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας για μια σειρά από λόγους, όχι τον προφανή θεσμικό ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε πάνω από 9,9%”. Η διατύπωση αυτή έδειξε ότι οι Σαουδάραβες που είχαν βάλει πρόσφατα 1,5 δισ. για το 10%, είχαν δει…  τέρατα.

Η απόκτηση του μεριδίου της 9,9% τον Οκτώβριο έπαιξε μεγάλο ρόλο στη χρηματοδότηση της τεράστιας στρατηγικής αναμόρφωσης της Credit Suisse, ενώ η Qatar Investment Authority έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της τράπεζας αφού διπλασίασε το μερίδιό της στο 6,8% στα τέλη του περασμένου έτους.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι υπήρχε πολιτικό κίνητρο πίσω από την απόφαση να εξασφαλιστούν οι μετοχές ενώπιον των ομολογιούχων της AT1, δεδομένης της κλίμακας των μετόχων της Credit Suisse, ο Benamou είπε ότι αυτή ήταν η «μόνη λογική εξήγηση».

 

Σχετικά

Tags: Credit Suisseομόλογα
Share17Tweet11Share3Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής
On the Radar

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Standoff Τραμπ – Αγορών μετά τη σφαλιάρα της Moody’s

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Fed, FOMC

Πάει για 25άρα αύξηση επιτκίων η Fed - Φωνές για... πάγωμα

Ο Σαρακάκης επαναφέρει την Peugeot Motorcycles στην Ελλάδα

Ο Σαρακάκης επαναφέρει την Peugeot Motorcycles στην Ελλάδα

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    164 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr