• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ισίδωρος Ντογιάκος

Παρέμβαση Ντογιάκου για Τέμπη: Να μην μείνετε στον σταθμάρχη – Ευθύνες όπου αντιστοιχούν

2 Μαρτίου 2023

Χάσετ: Έως έξι ενδομάδες θα διαρκέσει ο πόλεμος

15 Μαρτίου 2026

Deal Ιράν – Ινδίας: Στέλνει δύο LPG τάνκερ

15 Μαρτίου 2026

Νέες κωλοτούμπες pre-open Τραμπ: Μιλά για συμφωνία, ζητά πλοία

15 Μαρτίου 2026

Οι φωτιές από μπαταρίες λιθίου παραλύουν τα λιμάνια

15 Μαρτίου 2026
Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

15 Μαρτίου 2026

Καζακστάν: Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος

15 Μαρτίου 2026

Κούβα: Απελευθερώθηκαν 14 πολιτικοί κρατούμενοι

15 Μαρτίου 2026

Ιράν: Επίθεση σε εργοστάσιο στο Ισφαχάν με τουλάχιστον 15 νεκρούς

15 Μαρτίου 2026

Τραμπ: “Θα βομβαρδίζουμε το Ιράν για πλάκα”

15 Μαρτίου 2026

Η AI θα βρεθεί στο επίκεντρο των ενδιάμεσων εκλογών του 2026

15 Μαρτίου 2026
Weather Update

Καιρός: Λίγες βροχές σε Ιόνιο, ορεινά ηπειρωτικά και Κρήτη – Ισχυροί νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο

15 Μαρτίου 2026

Που μένουν οι υπερ-πλούσιοι σήμερα

15 Μαρτίου 2026

Vintage τεχνολογία δίνει λύσεις στον πόλεμο του Ιράν

15 Μαρτίου 2026

Jefferies: Υπερκέρδη 60 δισ. δολάρια για αμερικανικές πετρελαϊκές και άλλες πονάνε τρελά

15 Μαρτίου 2026

Ρεκόρ: 104,3 εκατομμύρια Αμερικανοί εκτός εργατικού δυναμικού

15 Μαρτίου 2026

Beta Weekender: Αντιμέτωποι με την διάρκεια

14 Μαρτίου 2026
Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

14 Μαρτίου 2026
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Η ώρα των κεντρικών τραπεζών έφτασε – Η κρίση είναι παρούσα

14 Μαρτίου 2026

Δεν υπάρχει εναλλακτική στο Ορμούζ και τα τάνκερ!

14 Μαρτίου 2026

Οι πύραυλοι πλήττουν τη Wall Street! Οι αγορές φοβούνται

14 Μαρτίου 2026
ομόλογα

Το γεωπολιτικό ρίσκο χτυπάει τα κρατικά ομόλογα – Ανεβαίνουν οι αποδόσεις

14 Μαρτίου 2026
Πόλεμος στο Ιράν: Πλήγματα σε καίριες εγκασταστάσεις - Κλυδωνισμοί στον στενό κύκλο του Τραμπ

Πόλεμος στο Ιράν: Πλήγματα σε καίριες εγκασταστάσεις – Κλυδωνισμοί στον στενό κύκλο του Τραμπ

14 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Παρέμβαση Ντογιάκου για Τέμπη: Να μην μείνετε στον σταθμάρχη – Ευθύνες όπου αντιστοιχούν

Νέα παρέμβαση στην εν εξελίξει έρευνα για την υπόθεση των δυστυχήματος στα Τέμπη κάνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος,

NewsRoomΑπόNewsRoom
2 Μαρτίου 2023
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
21 1
0
Ισίδωρος Ντογιάκος

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος

60
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Νέα παρέμβαση στην εν εξελίξει έρευνα για την υπόθεση των δυστυχήματος στα Τέμπη κάνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, καθώς με επιστολή του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας ζητά διεξοδική και προς πάσα κατεύθυνση διερεύνηση και να μην περιοριστεί η διαδικασία στον σταθμάρχη, ενώ ζητά και φυσική παρουσία στον τόπο του δυστυχήματος.

Ταχεία διερεύνηση, που δεν θα περιοριστεί στον σταθμάρχη και θα κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση, με επιλογή νομικού πλαισίου από τις οικείες αρχές θα αποδώσει Δικαιοσύνη, ζητά με επιστολή του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας ο Ισίδωρος Ντογιάκος.

Σχετικάθέματα

Το ZDF για ΟΠΕΚΕΠΕ και το Stern για χρυσαυγίτες

13 Μαρτίου 2026
Τέμπη: 57 οι νεκροί - 14 απανθρακωμένα - Σακούλες με ανθρώπινα μέλη

Τέμπη: Mαζικές συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

28 Φεβρουαρίου 2026
Δικαστήριο

Υποκλοπές: Βαριές ποινές για τις υποκλοπές – Υπόλογος ξανά ο Μητσοτάκης

26 Φεβρουαρίου 2026

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, που έχει επικριθεί για τον χειρισμό υποθέσεων, όπως οι υποκλοπές, φαίνεται ότι επιχειρεί τώρα -στην εκπνοή της θητείας του- να αποδείξει ότι είναι υπεράνω, “λύνοντας” τα χέρια των εισαγγελέων που θα χειριστούν την υπόθεση.

Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης. Με αυτή τη διαπίστωση ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος με νέα παρέμβαση του ζητά διερεύνηση προς κάθε κατεύθυνση, απόδοση ποινικών ευθυνών όπου κι αν αυτές ανήκουν συλλογή όλων των κρίσιμων αποδεικτικών μέσων και ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου το συντομότερο δυνατόν για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην έγγραφη παραγγελία του προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο στον οποίο από χθες έχει αναθέσει την εποπτεία του συνόλου των ερευνών για το τραγικό δυστύχημα, χωρίς να κρύβει τη συγκινησιακή του χειριστή θέτει ξεκάθαρους και άμεσους άμεσους στόχους των ερευνών, σημειώνοντας ως προτεραιότητα, την άμεση ανάγκη συλλογικής, σε αυτό το στάδιο, όλων των αποδείξεων, που θα χρησιμεύσουν στην απόδοση ευθυνών και στον εντοπισμό των υπευθύνων.

Στο κάδρο και το… Μάτι

Παραπέμπει δε στην κριτική που έχει δεχθεί η δικαιοσύνη και στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι επισημαίνοντας ότι χρέος όλων των αρμοδίων εισαγγελικών και δικαστικών αρχών είναι να κινηθούν άμεσα και αποτελεσματικά στην υπόθεση αυτή ώστε το συντομότερο δυνατόν οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν προς κρίση ενώπιον του δικαστηρίου.

«Η αυτοπρόσωπη και ενεργός παρουσία σας στον τόπο της άδικης απώλειας τόσων ανθρώπινων ζωών για τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων, που θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας, ασφαλώς και είναι απολύτως απαραίτητη. Τα στοιχεία αυτά επιβάλλεται να εξεταστούν αρμοδίως, εξονυχιστικά και διεξοδικά», σημειώνει ο κ. Ντογιάκος.

Σε ό,τι αφορά το πεδίο των εν εξελίξει ερευνών ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, παραγγέλλει έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

«Δεν πρέπει, επισημαίνει, να παγιδευτεί η δικανική κρίση σε ποινικές ευθύνες συγκεκριμένων ατόμων και μόνο. Αντίθετα, επιβάλλεται η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης από κάθε πλευρά και η απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ουσιαστικές ποινικές διατάξεις, την ισχύουσα δικονομική τάξη»

«Η ορθή απονομή δικαιοσύνης θα αποτελεί το καλύτερο και αιώνιο μνημόσυνο για τις ψυχές των νεκρών» σημειώνει ο κ Ντογιάκος.

Η νέα παραγγελία του κ. Ντογιάκου.

Με άφατη θλίψη και ψυχική οδύνη, ολόκληρος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και βιώνει πραγματικά το γεγονός και τις τραγικές συνέπειες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28-2-2023, στην περιοχή των Τεμπών.

Η μοίρα έδειξε το χειρότερο πρόσωπό της σε κάθε έναν ξεχωριστά άλλα και σε όλους μαζί τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Πόνος πολύς – Θλίψη ανείπωτη – Οικογένειες απορφανισμένες – Όνειρα νέων ανθρώπων οριστικά ανεκπλήρωτα.

Η εντονότατη συγκίνηση και ταραχή που προκάλεσε το απροσδόκητο αυτό γεγονός σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Χώρας επιβάλλουν την κινητοποίηση, άμεσα και αποτελεσματικά, του κρατικού μηχανισμού σε όλα τα επίπεδα.

Πρωτίστως, όμως, αυτή τη στιγμή είναι η ώρα της Δικαιοσύνης, η οποία σε όλο το εύρος της, πρέπει να επιβάλει κυριαρχικά την παρουσία της και χωρίς δισταγμό να παρέμβει καίρια, ουσιαστικά και αποτελεσματικά κατά το πρώτο διαδικαστικό στάδιο της συλλογής των αποδείξεων, οι οποίες μελλοντικά θα χρησιμεύσουν για την απόδοση των ευθυνών στους υπαίτιους, όποιοι και αν είναι, όπου και αν ανήκουν, από όπου και αν προέρχονται, ό,τι και να εκπροσωπούν.

Η αυτοπρόσωπη και ενεργός παρουσία σας στον τόπο της άδικης απώλειας τόσων ανθρώπινων ζωών για τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων, που θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας, ασφαλώς και είναι απολύτως απαραίτητη. Τα στοιχεία αυτά επιβάλλεται να εξεταστούν αρμοδίως, εξονυχιστικά και διεξοδικά. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που, κατ’ αρχήν, οδηγούν στην απόδοση ευθυνών προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, δεν πρέπει να παγιδευτεί η δικανική κρίση σε ποινικές ευθύνες συγκεκριμένων και περιορισμένων ατόμων και μόνο. Αντίθετα, επιβάλλεται η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης από κάθε πλευρά και η απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ουσιαστικές ποινικές διατάξεις και την ισχύουσα δικονομική τάξη.

Είναι μακάβριο να λέγεται, αλλά, ενίοτε, ισχύει, ότι ένα δυσάρεστο γεγονός όπως ο θάνατος μπορεί να αποτελέσει την αφορμή, ώστε να γεννηθεί κάτι καλό. Στο πρόσφατο παρελθόν η Ελληνική Δικαιοσύνη δέχτηκε έντονη κριτική σε άλλη τραγωδία που επίσης συγκλόνισε τη Χώρα και θρηνήσαμε εκατόμβες θυμάτων.

Ως εκ τούτων, η ανώτατη εποπτεία εκ μέρους σας του ανακριτικού έργου, σύμφωνα με το άρθρο 32 εδαφ.α΄ του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, την οποία σας αναθέσαμε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 1706/1-3-2023 έγγραφο-παραγγελία μας, έχει τεράστια σημασία και αποβλέπει στην πλήρη και ταχύτατη συγκέντρωση των αναγκαίων αποδεικτικών στοιχείων και την όσο το δυνατόν ταχύτερη περάτωση του ανακριτικού έργου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα εκδαπανήσετε όλες τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις σας, ώστε η ήδη αρξαμένη ανακριτική διαδικασία, το θεσμικό πλαίσιο της οποίας θα επιλέξετε κυριαρχικά, κατά τις διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και σύμφωνα με τις ανάγκες της έρευνας της ουσίας της υπόθεσης, να περατωθεί το συντομότερο δυνατόν, ασφαλώς υπό καθεστώς νηφαλιότητας, ψυχραιμίας και δικαιοκρισίας, αγνοώντας ψιθύρους και κραυγές, από οπουδήποτε και αν προέρχονται, οποιουσδήποτε και αν εξυπηρετούν.

Η ορθή και ταχεία απονομή δικαιοσύνης θα αποτελεί αιώνιο μνημόσυνο για τις ψυχές των νεκρών.

Σχετικά

Tags: Hellenic TrainΆρειος ΠάγοςΔικαιοσύνηΟΣΕΤέμπη
Share24Tweet15Share4Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Το ZDF για ΟΠΕΚΕΠΕ και το Stern για χρυσαυγίτες

13 Μαρτίου 2026
Τέμπη: 57 οι νεκροί - 14 απανθρακωμένα - Σακούλες με ανθρώπινα μέλη
Πολιτική & Οικονομία

Τέμπη: Mαζικές συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

28 Φεβρουαρίου 2026
Δικαστήριο
Crisis Zone

Υποκλοπές: Βαριές ποινές για τις υποκλοπές – Υπόλογος ξανά ο Μητσοτάκης

26 Φεβρουαρίου 2026
Επόμενο άρθρο
Ο Γιάννος Κοντόπουλος, CEO της ΕΧΑΕ

Δικλείδες Κοντόπουλου για να ελέγξει τον επενδυτικό ακτιβισμό στο ταμπλό

Έπεσε στο 6,5% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Που μένουν οι υπερ-πλούσιοι σήμερα

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Νέες κωλοτούμπες pre-open Τραμπ: Μιλά για συμφωνία, ζητά πλοία

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Vintage τεχνολογία δίνει λύσεις στον πόλεμο του Ιράν

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ανεβάζει τον πήχη η Βρεττού – Τα KPI’s που πούλησε στους αναλυτές

    157 shares
    Share 63 Tweet 39

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Χάσετ: Έως έξι ενδομάδες θα διαρκέσει ο πόλεμος
  • Deal Ιράν – Ινδίας: Στέλνει δύο LPG τάνκερ
  • Νέες κωλοτούμπες pre-open Τραμπ: Μιλά για συμφωνία, ζητά πλοία
  • Οι φωτιές από μπαταρίες λιθίου παραλύουν τα λιμάνια
  • Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr