• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η Sunlight εξαγόρασε την Israeli Industrial Batteries

15 Φεβρουαρίου 2023

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Δελτία Τύπου

Η Sunlight εξαγόρασε την Israeli Industrial Batteries

Εδραιώνοντας την ισχυρή παρουσία της στο Ισραήλ και στην περιοχή ΜΕΝΑ

NewsRoomΑπόNewsRoom
15 Φεβρουαρίου 2023
Στις Δελτία Τύπου
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
15 1
0
42
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η Sunlight Group Συστήματα Ενέργειας (Sunlight Group), μέλος του διεθνούς επενδυτικού ομίλου Olympia Group και εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας από ΑΠΕ, συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της με την εξαγορά του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Israeli Industrial Batteries (IIB) Energy Storage Systems Ltd.

Πρόκειται για εταιρεία που ειδικεύεται στη συναρμολόγηση και διάθεση βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στο Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (περιοχή ΜΕΝΑ). Η συμφωνία εξαγοράς παγιώνει την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών την τελευταία δεκαετία. 

 

Σχετικάθέματα

Νανοδορυφόρος για την προστασία των υδάτων από τη Sunlight και το Δημοκρίτειο 

12 Μαρτίου 2025

Sunlight Group: Στη διεθνή έκθεση LogiMAT 2025

24 Φεβρουαρίου 2025

Η Sunlight πούλησε τη Voltabox AG – Εκ βάθρων αναδιάρθρωση

13 Φεβρουαρίου 2025

Από τη σύστασή της το 1992, η IIB συνιστά δυναμικό παραγωγό και διανομέα βιομηχανικών μπαταριών για διάφορες εφαρμογές, και ηγέτη στην αντίστοιχη αγορά του Ισραήλ. Η εταιρεία είναι 100% ιδιωτική και λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών μολύβδου-οξέος για αποθήκευση ενέργειας. Η ΙΙΒ διαθέτει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στο Ισραήλ για μπαταρίες ηλεκτρικών περονοφόρων, ως βασικός προμηθευτής Κατασκευαστών Αρχικού Εξοπλισμού (OEMs), όπως οι BT-Toyota, Hyster, Yale, Jungheinrich, Linde, και Still.

Στους πελάτες της ΙΙΒ συγκαταλέγονται επίσης αλυσίδες supermarket και franchise, κέντρα logistics κλπ. Επιπλέον, η ΙΙΒ αποτελεί βασικό προμηθευτή μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας για εφαρμογές τηλεπικοινωνιών και UPS. Σχετικοί πελάτες είναι το ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας και εταιρείες τηλεπικοινωνίας όπως οι Bezeq (εθνικός οργανισμός τηλεπικοινωνιών του Ισραήλ), PHI, Hot Mobile και Motorola.

Στα προϊόντα της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται ακόμη καινοτόμες μπαταρίες και προηγμένες εφαρμογές για την αεροπορική βιομηχανία. Από το 2004 η ΙΙΒ δραστηριοποιείται επίσης στα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, ενώ από το 2020 διαθέτει στις αγορές της και μπαταρίες ιόντων λιθίου για εφαρμογές βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης και αποθήκευσης ενέργειας – ταχέως αναπτυσσόμενα τμήματα του κλάδου παγκοσμίως. 

 

Η συμφωνία εξαγοράς του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΙΙΒ υπογράφηκε στο Τελ Αβίβ στις 16 Ιανουαρίου 2023 από τον Λάμπρο Μπίσαλα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας, και τον Ady Segal, απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Israeli Industrial Batteries Energy Storage Systems. Ο Ady Segal θα παραμείνει στην εταιρεία υποστηρίζοντας την περαιτέρω ανάπτυξή της ως κάτοχος του 49% των μετοχών, ως μη Εκτελεστικός Πρόεδρος και ως σύμβουλος της νέας Διοίκησης, ενώ ο Erez Pinto αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής. Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν την αυτόνομη επιχειρηματική λειτουργία τους, αναζητώντας ταυτόχρονα συνεργασίες και συνέργειες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αγορών του Ισραήλ, της Μέσης Ανατολής, και της Βόρειας Αφρικής. 

 

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight Group, σημείωσε:

 

«Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά με το κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς: με μία ακόμη σημαντική εξαγορά ενός μακρόχρονου και έμπιστου συνεργάτη στη διανομή των προϊόντων μας, και μιας ισχυρής εταιρείας στις μπαταρίες βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης και αποθήκευσης ενέργειας. Η συμφωνία αυτή συμβάλλει περαιτέρω στο στόχο μας να καταστούμε παγκόσμιοι ηγέτες στις βιομηχανικές μπαταρίες για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας και τα Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Επιπλέον, αυτή η εξαγορά εδραιώνει και επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη γεωγραφική μας παρουσία στην περιοχή ΜΕΝΑ και ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό μας με έμπειρους και εξειδικευμένους υπαλλήλους. Θα αξιοποιήσουμε την παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου συναρμολόγησης που η ΙΙΒ λειτουργεί στο Ισραήλ και τη γειτνίασή του με τις πολλά υποσχόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, για να μεγιστοποιήσουμε τη διάθεση των προϊόντων μας μέσω του τοπικού δικτύου πωλήσεων της ΙΙΒ. Επίσης, θα υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας να εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιό τους με την προσθήκη των καινοτόμων προϊόντων της Sunlight, τεχνολογίας ιόντων λιθίου και μολύβδου-οξέος. Όπως πάντα, είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την ανεξάρτητη ανάπτυξη των εταιρειών που προσθέτουμε στο Οικοσύστημά μας, να τις βοηθήσουμε να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατότητων τους, και να εκπληρώσουν το όραμά τους. Θέλουμε να βλέπουμε τις εταιρείες μας να αναπτύσσονται, να διαπρέπουν, και γιορτάζουμε μαζί τις επιτυχίες τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς και τους μετόχους μας για τη σταθερή τους στήριξη στην υλοποίηση του φιλόδοξου επιχειρηματικού μας πλάνου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα της IIB και να πραγματοποιήσουμε τους κοινούς μας στόχους».   

 

Από πλευράς της Israeli Industrial Batteries, ο μέτοχος και μη Εκτελεστικός Πρόεδρος, Ady Segal δήλωσε:

«Σε συνέχεια μίας μακράς και σταθερής συνεργασίας με τη Sunlight και με δεδομένη την πρόοδο που έχουμε σημειώσει τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο τεχνολογίας και προϊόντων, στην IIB –μια οικογενειακή εταιρεία– αποφασίσουμε να συνδέσουμε το μέλλον μας με έναν ισχυρό εταίρο που διαθέτει εξαιρετικά ικανούς και έμπιστους ανθρώπους και βρίσκεται σε σημαντική ανοδική πορεία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι γόνιμη για τις δύο εταιρείες και τους υπαλλήλους τους».

Sunlight Group – IIB acquisition_Ady Segal and Lampros Bisalas
Ο Erez Pinto, νέος Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της IIB, πρόσθεσε: 

«Η επιχειρηματική μας σχέση με τη Sunlight Group ξεκίνησε το 2014, όταν ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με μία αναπτυσσόμενη εταιρεία που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με μας, με την οποία εμβαθύναμε τη συνεργασία μας στο πέρασμα του χρόνου. Η απόφαση να γίνουμε μέλη της Sunlight Group ήταν το φυσικό επακόλουθο για μας και θα χρησιμοποιήσουμε τις συνέργειές μας ώστε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις δύο εταιρείες και να σημειώσουμε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Η εξαγορά αυτή συνιστά σημαντικό βήμα στη στρατηγική μας να παραμείνουμε ηγέτες στην αγορά των βιομηχανικών μπαταριών στο Ισραήλ, με αδιαπραγμάτευτο επαγγελματισμό και επιδίωξη καινοτομίας. Η συνεργασία αυτή θα είναι επίσης καταλύτης στις προσπάθειές μας να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δραστηριότητα της ΙΙΒ στις ενδιαφέρουσες αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Προσβλέπω με χαρά στην επέκταση της συνεργασίας μας με τη Sunlight και στη συλλογική μας προσπάθεια».

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.the-sunlight-group.com/el/greece

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Israeli Industrial Batteries Energy Storage Systems, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: eng.iib.co.il 

Σχετικά

Tags: SUNLIGHT
Share17Tweet11Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Νανοδορυφόρος για την προστασία των υδάτων από τη Sunlight και το Δημοκρίτειο 

12 Μαρτίου 2025
The Wire

Sunlight Group: Στη διεθνή έκθεση LogiMAT 2025

24 Φεβρουαρίου 2025
On the Radar

Η Sunlight πούλησε τη Voltabox AG – Εκ βάθρων αναδιάρθρωση

13 Φεβρουαρίου 2025
Επόμενο άρθρο
Το παιχνίδι με τη MIG: Γιατί σκουπίζουν το ταμπλό

Το παιχνίδι με τη MIG: Γιατί σκουπίζουν το ταμπλό

The Underdog

The Underdog: Τσούνης, Εξάρχου και Καλογρίτσας στο Athenee, Σφαγή στο ταμπλό και Πράσινο ξέπλυμα

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    963 shares
    Share 385 Tweet 241
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    72 shares
    Share 29 Tweet 18

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr