• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο Θοδωρής Κριντας, CEO της Koubaras LTD

Κρίση κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, εντός κρίσης

8 Φεβρουαρίου 2023

«Πιστολίδι» στις αγορές με φόντο τη μεγάλη τραπεζική κρίση 

17 Μαρτίου 2023
Ένταλμα σύλληψης του Βλάντιμιρ Πούτιν εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Ρωσία για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.

Ένταλμα σύλληψης του Πούτιν από το ΔΠΔ

17 Μαρτίου 2023

“Ναι” Ερντογάν για ένταξη Φινλανδίας στο NATO

17 Μαρτίου 2023
Chinese Central bank, Peoples Bank of China

Ένεση ρευστότητας στην κινεζική οικονομία

17 Μαρτίου 2023
goldman sachs

ΕΚΤ: Η Goldman Sachs προβλέπει 25άρα αύξηση τον Μάιο

17 Μαρτίου 2023
Credit Suisse

Τελικά θα σωθεί η Credit Suisse: Τα σενάρια της επόμενης μέρας

17 Μαρτίου 2023

Σε διπλό ταμπλό η διάσωση της Attica Bank

17 Μαρτίου 2023

Ο Γουστάβο Πογέτ στο ΟΠΑΠ Game Time για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

17 Μαρτίου 2023
Χιόνια

Χιόνια στα ορεινά σε Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

17 Μαρτίου 2023

Ο Πρόεδρος της Κίνας θα επισκεφθεί την Ρωσία από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου

17 Μαρτίου 2023
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια την Παρασκευή

17 Μαρτίου 2023

H l’artigiano παρουσιάζει δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάστασης

17 Μαρτίου 2023

Αλλαγές στους Δείκτες της Αγοράς Μετοχών στο ΧΑ

17 Μαρτίου 2023

Τρέχουν να προλάβουν: 11 τράπεζες και 30 δισ. για τη διάσωση της First Republic

17 Μαρτίου 2023
Καιρός, Weather

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές

17 Μαρτίου 2023
tzoker.gr

Κλήρωση Τζόκερ : Οι τυχεροί αριθμοί της Πέμπτης

16 Μαρτίου 2023 - Updated On 17 Μαρτίου 2023
Covid-19, Coronavirus, κορονοϊός

Συνεχίζει να θερίζει ο Covid-19 στην Ελλάδα: 70 θάνατοι και 96 διασωληνωμένοι

16 Μαρτίου 2023
Μηνύματα για πολλούς αποδέκτες είχε η συνέντευξη Τύπου της Κριστίν Λαγκάρντ μετά την απόφαση της ΕΚΤ να αυξήσει τα επιτόκια κατά 50 μονάδες βάσης,

Τα μηνύματα Λαγκάρντ σε αγορές και… τραπεζίτες

16 Μαρτίου 2023
Διελκυστίνδα

Μάχη για να ανέβει η αγορά! – Η παρέμβαση δεν ήταν… αρκετή

16 Μαρτίου 2023
ΕΥΠ

Κατασκοπικό θρίλερ: Η ΕΥΠ βρήκε την deep cover κατάσκοπο

16 Μαρτίου 2023

Attica Bank: Πιέζει με… προθεσμίες για αμκ η Βρεττού

16 Μαρτίου 2023

Μαζικές πορείες… προγραμματισμένα επεισόδια

16 Μαρτίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Management

Κρίση κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, εντός κρίσης

Θα ήταν πραγματικά εύκολο να περιγράψει κανείς όχι μόνο την ίδια την κρίση αλλά και τις διεξόδους από αυτή, αν απλά ήταν μόνο μία…

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
8 Φεβρουαρίου 2023
Στις Crisis Management, Spotlight, The Wire
Reading Time: 1 min read
24 0
0
Ο Θοδωρής Κριντας, CEO της Koubaras LTD

Ο Θοδωρής Κριντας, CEO της Koubaras LTD

67
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αν συντονιστείτε στη συχνότητας κάποιου ΜΜΕ θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι γίνεται συντριπτική η παρουσίαση κρίσεων. Ειδήσεις για κρούσματα μολυσματικών ασθενειών, πολέμους στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη, συζήτηση για έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, ή ίσως για έναν με την Κίνα, την εξάλειψη της ιδιωτικότητας, φόβοι μιας οικονομικής κατάρρευσης και για νέα διεύρυνση στην παγκόσμια ανισότητα, κλιματικές αλλαγές σε τεράστια κλίμακα (megadrought, megasnow, megacold, megahheat), πολλαπλασιαζόμενη διαφθορά και ρατσιστική βία (κρατική, τρομοκρατική, ατομική).

Του Θεόδωρου Ν. Κρίντα, PhD, CIIA (*)

Σχετικάθέματα

Chinese Central bank, Peoples Bank of China

Ένεση ρευστότητας στην κινεζική οικονομία

17 Μαρτίου 2023

Ο Γουστάβο Πογέτ στο ΟΠΑΠ Game Time για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

17 Μαρτίου 2023

H l’artigiano παρουσιάζει δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάστασης

17 Μαρτίου 2023

Όξυνση των ωκεανών, η σχεδόν αιώνια μακροζωία των πλαστικών, θα αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της έλλειψης πετρελαίου – Peak oil ή του νερού – peak water; Η καθημερινή αναφορά κρίσεων πολλαπλασιάζεται σε θέματα, χώρους και διάφορες προσωρινότητες σήμερα και είναι τόσο επαναλαμβανόμενο που στο τέλος θα αντιμετωπίζεται με απάθεια. 

Στο Google το λήμμα “crisis” δίνει 2,1 δις αποτελέσματα. Τον τελευταίο χρόνο μόνο 675 εκατομμύρια! Το αντίστοιχο στα Ελληνικά 11,3 εκατομμύρια. Ζούμε στον καιρό των κρίσεων και έχει ενδιαφέρον γιατί με ένα χαρακτηριστικό τρόπο (Covid-19) εισήλθαμε στην δεκαετία με τις περισσότερες συγκεντρωμένες κρίσεις, μεταπολεμικά, αφού από το σύνολο των αποτελεσμάτων που καταγράφονται στη μηχανή αναζήτησης το 43% αφορούν τα τελευταία τρία και κάτι χρόνια.

Είναι θέμα κουλτούρας;

Τα παραπάνω εγείρουν εύλογα το ερώτημα σχετικά με το πώς και γιατί η κρίση έγινε τόσο κυρίαρχη στις κουλτούρες τόσο των πολιτών όσο και των μέσων ενημέρωσης. Σε οποιοδήποτε δεδομένο ζήτημα μας απασχολεί – αρρώστια, οικονομικά, πόλεμο ή περιβάλλον – υπάρχουν συγκεκριμένες ιστορικές στιγμές πιο βίαιες από σήμερα. Ωστόσο, το μέλλον προδιαγράφεται ολοένα και περισσότερο δυσοίωνο και μάλιστα με μεγαλύτερους βαθμούς δομικού χάους στα οικονομικά και στο περιβάλλον, όχι μόνο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στις ιδιωτικές συζητήσεις μας. Όταν ο μικρόκοσμός μας, το δικό μας σύμπαν ενσωματώνει τον κίνδυνο σε πολύ μεγάλη κλίμακα, τον καθιστά τόσο παρόν ώστε να βαραίνει τις αισθήσεις μας συνεχώς. Η δύναμη της κρίσης να σοκάρει από τη μία και η έλλειψη καλά διατυπωμένων θετικών μελλοντικών γεγονότων για την εξισορρόπηση τους διαμορφώνει ένα σχεδόν μόνιμο αρνητικό «περιβάλλον». 

Τα παραπάνω είναι πραγματικά γεγονότα. Συμβαίνουν καθημερινά. Τα αντιμετωπίζουμε ή τα διαχειριζόμαστε όλοι μας. Για να το θέσω απλά: αντιμετωπίζουμε μια κρίση κατά τη διάρκεια μας άλλης που βρίσκεται εντός μιας τρίτης κοκ. Δεν είμαι ο πρώτος που το αναφέρει υπάρχουν αρκετοί επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί όπως και η πρόεδρος του IMF. 

Το «εξωτερικό περίβλημα» των κρίσεων χρονολογικά είναι η πανδημία. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ανακήρυξε τον COVID διεθνές επείγον θέμα υγείας στις 30/1/2020. Ο COVID ανέτρεψε τις ζωές και τις οικονομίες μας και δεν είναι βέβαιο ότι έχει τελειώσει. Η συνεχιζόμενη εξάπλωση του θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη πιο μεταδοτικές ή χειρότερες  παραλλαγές, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα στη διαχείριση του.

Τα υγειονομικά προβλήματα, η κρίση, δημιούργησαν τεράστια αναστάτωση σε παγκόσμια κλίμακα και ταλάνισαν τις σχέσεις μεταξύ κρατών, συμμαχιών και γειτόνων. Εντός αυτού του περιβλήματος ξέσπασε ένας πόλεμος στην Ευρώπη. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι καταστροφική για την ουκρανική οικονομία και πάνω από όλα είναι μια ανθρώπινη τραγωδία που δημιουργεί τρομερά βάσανα στους απλούς πολίτες και κυρίως στα παιδιά στην Ουκρανία, ενώ έχει δημιουργήσει πάνω από 11 εκατομμύρια εκτοπισμένους. Μια Ελλάδα κατατρεγμένους δηλαδή.

 Οι οικονομικές συνέπειες του πολέμου, μια επόμενη πιθανή κρίση μέσα στη δεύτερη, εξαπλώθηκαν γρήγορα και μακριά, χτυπώντας σκληρότερα τους πιο ευάλωτους ανθρώπους του κόσμου. Εκατοντάδες εκατομμύρια οικογένειες ήδη αγωνίζονται με χαμηλότερα εισοδήματα και υψηλότερες τιμές ενέργειας και τροφίμων. Ταυτόχρονα, μετά από πολλά χρόνια, ο πληθωρισμός έχει γίνει σαφής και παρών κίνδυνος για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το τελευταίο οδήγησε τις κεντρικές τράπεζες σε άμεση αύξηση των επιτοκίων που σημαίνει ότι το διαθέσιμο χρήμα θα περιοριστεί και το κόστος του δανεισμού θα γίνει μεγαλύτερο. Σε απλά ελληνικά, τα εισοδήματα μειώνονται, οι ανθρώπινες δυσκολίες – για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο – για όλους όμως αυξάνονται και η ανησυχία – ο φόβος για το σπουδαιότερο αγαθό, την υγεία παραμένει μεγάλη. 

Είμαστε αισιόδοξοι…γιατί:

Κλείνοντας, αφού θέλουμε να συμβάλουμε στην θετική επιχειρηματολογία, πρέπει να αναπτύξουμε τους λόγους για τους οποίους παραμένουμε αισιόδοξοι.

  • Πρώτον, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει το φαινόμενο των κρίσεων εντός κρίσεων. Στα 200.000 χρόνια που ο άνθρωπος ζει στον πλανήτη, οι κλιματικές κρίσεις σε συνδυασμό με πανδημικές και διατροφικές ήταν μάλλον συχνό φαινόμενο. Ο πόλεμος; Μόνιμο.
  • Δεύτερον, είμαστε το πλέον ευπροσάρμοστο θηλαστικό. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός. Από τη μία μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε δηλαδή τη διανοητική ικανότητα, και από την άλλη η καθεμία και ο καθένας μας ανάλογα με την κλίση, τα κίνητρα και τη θέληση που διαθέτει προσαρμόζεται ή αλλάζει για να αντιμετωπίσει μια νέα διαφορετική κατάσταση, μια αλλαγή στο περιβάλλον.
  • Τρίτον, ο φόβος λειτουργεί συνεκτικά και μας οδηγεί γρήγορα να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις όλοι μαζί. Η ταχύτητα της φαρμακευτικής αντιμετώπισης της πανδημίας είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Από την άλλη όταν μια κατάσταση γίνεται συνήθεια, ενσωματώνεται στην καθημερινότητα, δε μας φοβίζει πλέον και προχωρούμε τη ζωή μας. Εδώ θέλει προσοχή στους συνανθρώπους μας. Δεν μπορούμε να συνηθίσουμε τον πόλεμο και τα ανθρώπινα δράματα. Ευτυχώς ποτέ στην ιστορία δεν το έκανε αυτό η ανθρωπότητα ακόμα και αν πήρε 400-500 χρόνια να διορθωθεί…

Διασυνδεσιμόητα σημαίνει συνεργασία

Ζούμε σε έναν κόσμο συνδεδεμένο. Σε ένα κόσμο που ο πόλεμος στην Ευρώπη δημιουργεί πείνα στην Αφρική. Σε ένα κόσμο που πανδημία έκανε τον γύρο του πλανήτη σε μέρες. Σε ένα κόσμο που οι εκπομπές οπουδήποτε σημαίνουν άνοδο της στάθμης της θάλασσας παντού. Σε ένα κόσμο που μια μικρή χώρα που κινδυνεύει με χρεωκοπία αναστατώνει τις αγορές παντού. Η μόνη αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων είναι η διεθνής συνεργασία. Δεν είναι όμως η μόνη μας ελπίδα. Πρέπει να κάνει κάτι και ο καθένας από εμάς. Να προστατέψει την υγεία του και της οικογένειάς του, να προσφέρει ότι και όσα μπορεί να διαθέσει για την υποστήριξη των άλλων όσο μακριά και αν είναι. Να διαχειριστεί τις ανάγκες του με τέτοιο τρόπο που να λειτουργήσει πυροσβεστικά σε μια ενεργειακή κρίση ή κρίση τροφίμων. Με λίγα λόγια να δράσει. Να δράσουμε. Ατομικά και κατά συνέπεια συλλογικά.


(*) Founder & CEO, Koubaras Ltd (Συμβουλευτική εταιρεία που δίνει έμφαση στις λύσεις και την άμεση εφαρμογή τους στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων)
Αντιπρόεδρος, AI CATALYST (Όμιλος Τεχνητής Νοημοσύνης)

 

Σχετικά

Tags: Business RiskClimate Riskcontent from partnerscountry riskΑπόψειςγεωοικονομία
Share26Tweet17Share5Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Chinese Central bank, Peoples Bank of China
Πολιτική & Οικονομία

Ένεση ρευστότητας στην κινεζική οικονομία

17 Μαρτίου 2023
Δελτία Τύπου

Ο Γουστάβο Πογέτ στο ΟΠΑΠ Game Time για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

17 Μαρτίου 2023
Δελτία Τύπου

H l’artigiano παρουσιάζει δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάστασης

17 Μαρτίου 2023
Επόμενο άρθρο
Ορειβάτης πάνω από τα σύννεφα

Φρέσκο και ξένο χρήμα στο Χρηματήριο ενόψει MSCI

Ο Janez Lenarcic, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων, ανακοίνωσε στο Twitter ότι σχεδόν συνολικά στην Τουρκία έχει θα μεταβούν 1.200 μέλη διασωστικών συνεργείων

Χιλιάδες ξένοι διασώστες στην Τουρκία - Ποιοί τους έστειλαν

MostPopular

  • Σε διπλό ταμπλό η διάσωση της Attica Bank

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Κατασκοπικό θρίλερ: Η ΕΥΠ βρήκε την deep cover κατάσκοπο

    111 shares
    Share 44 Tweet 28
  • Attica Bank: Πιέζει με… προθεσμίες για αμκ η Βρεττού

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Τρέχουν να προλάβουν: 11 τράπεζες και 30 δισ. για τη διάσωση της First Republic

    47 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Τα μηνύματα Λαγκάρντ σε αγορές και… τραπεζίτες

    49 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}