• Τελευταία
  • Trending
  • All
Οκτώ όμιλοι και κοινοπραξίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Λιμένα του Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της πώλησης του 67%.

ΤΑΙΠΕΔ: 8 θέλουν το Λιμάνι του Βόλου – Τα προφίλ των παιχτών

5 Φεβρουαρίου 2023
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Καιρός : Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

28 Μαρτίου 2023
Τί κρύβει η σύγκρουση Ανδρουλάκη Λοβέρδου και γιατί δεν το... τερματίζουν τώρα

Τί κρύβει η σύγκρουση Ανδρουλάκη – Λοβέρδου και γιατί δεν το… τερματίζουν τώρα

27 Μαρτίου 2023
Η καρατόμηση του υπουργού Άμυνας ξεχείλισε το ποτήρι της κοινωνικής ανοχής - Πυρομανή μεταξύ εμπρηστικών χαρακτηρίζουν τον Μπίμπι και την κυβέρνησή του τα Media

Ο Νετανιάχου στήνει εμφύλιο: Κινητοποιεί τους ακροδεξιούς σε αντιδιαδηλώσεις

27 Μαρτίου 2023
ΕΧΑΕ

ΕΧΑΕ: Κέρδη 8,2 εκατ. και μέρισμα 0,15€ ανά μετοχή

27 Μαρτίου 2023

PwC: Αναπτυξιακό άλμα 15ετίας για τις οικογενειακές επιχειρήσεις

27 Μαρτίου 2023
ΗΠΑ: Γυναίκα εκτελεστής γάζωσε σχολείο - 6 νεκροί

ΗΠΑ: Γυναίκα εκτελεστής γάζωσε σχολείο – 6 νεκροί

27 Μαρτίου 2023

Ο Νετανιάχου παγώνει τη μεταρρύθμιση – Στα πρόθυρα ανάφλεξης το Ισραήλ

27 Μαρτίου 2023
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Αντίδραση μερικής αποκατάστασης στις αγορές 

27 Μαρτίου 2023
έγκλημα, τόπος εγκλήματος, crime scene

Πυροβολισμός 16χρονου στο Λαγονήσι: Νέα δεδομένα – θολά τα κίνητρα

27 Μαρτίου 2023 - Updated On 28 Μαρτίου 2023
Chinese Premier Li Qiang

Η Κίνα στρώνει κόκκινο χαλί για επιχειρήσεις

27 Μαρτίου 2023
traders

Άνοδος με πατερίτσες στις αγορές – Ποντάρουν στα μέτρα στήριξης και ανησυχούν για νάρκες

27 Μαρτίου 2023

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ – Κόλαση στα social media

27 Μαρτίου 2023
Οι Σαουδάραβες έδιωξαν τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας λόγω... Credit Suisse

Οι Σαουδάραβες έδιωξαν τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας λόγω… Credit Suisse

27 Μαρτίου 2023
Γάζωσαν το μεγαλύτερο κανάλι στην Αλβανία - Ένας νεκρός

Γάζωσαν το μεγαλύτερο κανάλι στην Αλβανία – Ένας νεκρός

27 Μαρτίου 2023

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στηρίζει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

27 Μαρτίου 2023
Masked kiss, φιλί με μάσκα

Τέλος από σήμερα η μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

27 Μαρτίου 2023

 Η NOVA ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές τηλεόρασης

27 Μαρτίου 2023
Fed dot plot: Ορατό το ταβάνι για τα επιτόκια

Fed dot plot: Ορατό το ταβάνι για τα επιτόκια

27 Μαρτίου 2023
κάλπη, εκλογές

Εκλογές: Τα 3+1 σενάρια για κυβέρνηση συνεργασίας – Η στρατηγική των κομμάτων

27 Μαρτίου 2023

Ο Νετανιάχου παγώνει τη δικαστική μεταρρύθμιση

27 Μαρτίου 2023
Η καρατόμηση του υπουργού Άμυνας ξεχείλισε το ποτήρι της κοινωνικής ανοχής - Πυρομανή μεταξύ εμπρηστικών χαρακτηρίζουν τον Μπίμπι και την κυβέρνησή του τα Media

O Νετανιάχου βάζει φωτιά στο Ισραήλ: Μαζικές νυχτερινές διαδηλώσεις

27 Μαρτίου 2023
Πλήγμα που υπερβαίνει την ημέρα και εύρος των απεργιακών κινητοποιήσεων δέχονται οι αεροπορικές εταιρίες και ο κλάδος του τουρισμού και των μεταφορών

Μεγάλη απεργία στη Γερμανία: Χωρίς αεροπλάνα και τρένα

27 Μαρτίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Επιχειρήσεις

ΤΑΙΠΕΔ: 8 θέλουν το Λιμάνι του Βόλου – Τα προφίλ των παιχτών

Οκτώ όμιλοι και κοινοπραξίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Λιμένα του Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της πώλησης του 67%.

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
5 Φεβρουαρίου 2023
Στις On the Radar, The Wire, Επιχειρήσεις, Πολιτική & Οικονομία
Reading Time: 1 min read
18 0
0
Οκτώ όμιλοι και κοινοπραξίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Λιμένα του Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της πώλησης του 67%.

Οκτώ όμιλοι και κοινοπραξίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Λιμένα του Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της πώλησης του 67%.

51
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Οκτώ όμιλοι και κοινοπραξίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Λιμένα του Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της πώλησης του 67%.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων έχει εκδηλώσει ο ΟΛΘ, του Ιβάν Σαββίδη, η ΓΕΚ Τέρνα του Γιώργου Περιστέρη, η Intrakak των Μπάκου – Εξάρχου και Καϋμενάκη καθώς και τα Ισραηλινά Ναυπηγεία.

Σχετικάθέματα

Δημήτρης και Γιώργος Μελισσανίδης

Ο Μελισσανίδης παίρνει με 6,5 εκατ. το Ιππικό Κέντρο

10 Μαρτίου 2023
Lamda Development Project Ελληνικό

Η Lamda πήρε 180 εκατ. από ακίνητα από το εικονικό Ελληνικό

10 Μαρτίου 2023

Αντίδραση στο Χ.Α. αλλά με υψηλό volatility και… υψοφοβία

9 Μαρτίου 2023

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού, υπέβαλαν φακέλους Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος τα εξής οκτώ (8) επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

  • Advance Properties O.O.D.
  • Κοινοπραξία Goldair Cargo A.E. – Goldair Handling Α.Ε.
  • Κοινοπραξία Intrakat A.E. – TΕΚΑΛ Α.Ε.
  • Κοινοπραξία Israel Shipyards Ltd – Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε.
  • Mariner Capital Ltd
  • QTerminals W.L.L.
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
  • Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Μετά την αξιολόγηση των υποβληθέντων φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια προεπιλογής θα κληθούν να συμμετάσχουν στη Β φάση του διαγωνισμού (φάση δεσμευτικών προσφορών).

Η Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Δημοσίου και της Ο.Λ.Β. Α.Ε. έχει διάρκεια 60 ετών από την υπογραφή της και λήγει το 2062. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν υπηρεσίες εμπορευμάτων και εμπορευματοκιβωτίων, χάλυβα και παλιοσίδερα, ξηρό και υγρό χύδην φορτίο και υπηρεσίες επιβατών, συμπεριλαμβανομένων ferry boat προς τις Σποράδες, καθώς και δραστηριότητες κρουαζιέρας.

Το προφίλ των ενδιαφερομένων

Advance Properties O.O.D

Η Advance Properties είναι ένας βουλγαρικός όμιλος με διαφοροποιημένες δραστηριότητες που ιδρύθηκε από την οικογένεια Domuschiev, ο οποίος διαθέτει σήμερα επενδύσεις σε 107 θυγατρικές και 4 συνδεδεμένες εταιρείες σε 26 χώρες. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται κυρίως στα φαρμακευτικά προϊόντα, τη ναυτιλία (32 bulk carriers και 6 υπό κατασκευή) και τη διαχείριση λιμένων (2 τερματικοί σταθμοί λιμένων στο Μπουργκάς), και άλλες δραστηριότητες, που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ακίνητα και ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές.

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

O Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα, εισηγμένος στο Χ.Α. με δραστηριότητες σε 16 χώρες παγκοσμίως, στους τομείς των υποδομών, της παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας από θερμικές πηγές και ΑΠΕ, των παραχωρήσεων, της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων.

Κοινοπραξία Goldair Cargo S.A. – Goldair Handling ()

Οι εταιρείες της κοινοπραξίας είναι μέλη του Ομίλου Goldair, έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνικούς ομίλους εταιρειών στους τομείς του τουρισμού και των μεταφορών. Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν εκπροσώπηση αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, διαχείριση εδάφους αεροσκαφών και επιβατών, υπηρεσίες μεταφοράς φορτίου, αποθήκευση, διαχείριση και διανομή, καθώς και εσωτερικές και διεθνείς τουριστικές υπηρεσίες, διεθνή συνέδρια, εκθέσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Κοινοπραξία ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΤΕΚΑΛ Α.Ε.

Η Intrakat, ελληνική εταιρία, με βασικό μέτοχο τη Thrivest, εταιρία που ελέγχεται από τους εφοπλιστές Μπάκο, Καϋμενάκη και τον Αλέξανδρο Εξάρχου, διαθέτει σημαντική διεθνή παρουσία. Η Intrakat κατέχει ηγετική θέση στον κατασκευαστικό τομέα της χώρας με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων, το οποίο περιλαμβάνει δημόσια έργα υποδομών, ΣΔΙΤ – Παραχωρήσεις, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) – περιβαλλοντικά και έργα ανάπτυξης ακινήτων.

Η ΤΕΚΑΛ Α.Ε. είναι ελληνική κατασκευαστική εταιρεία με τεχνογνωσία σε λιμενικά και εξειδικευμένα κατασκευαστικά έργα και δραστηριοποιείται στους τομείς της πολιτικής μηχανικής, της μηχανικής, της κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και στην παροχή ποικιλόμορφων υπηρεσιών που άπτονται των τομέων αυτών στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ν. Ευρώπης.

Κοινοπραξία Israel Shipyards Industries Ltd – ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε

Η Israel Shipyards Industries είναι ένας ισραηλινός όμιλος, μερικώς εισηγμένος στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ. Οι δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν τρεις κύριους τομείς, και συγκεκριμένα, τον ναυτιλιακό τομέα (ναυπηγικές και επισκευαστικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν το Ναυτικό και τις εμπορικές θαλάσσιες αγορές), τον λιμενικό τομέα (φόρτωση και εκφόρτωση φορτίου, στο μοναδικό ιδιόκτητο λιμάνι του Ισραήλ, στον κόλπο της Χάιφα ) και τον κλάδο του τσιμέντου με προϊόντα για τον κατασκευαστικό κλάδο. Επιπλέον, ο όμιλος παρέχει υπηρεσίες logistics και υποστήριξης για την υπεράκτια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και τη ναυτιλία φορτίου σε όλο τον κόσμο.

Η Χαλυβουργία Ελλάδος είναι ελληνική εταιρία, συμφερόντων της οικογένειας Μάνεση, παραγωγής και επεξεργασίας σιδήρου πάσης μορφής καθώς και εμπορίας προϊόντων σιδήρου και άλλων μετάλλων, με εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο (υπό συμφωνία εξυγίανσης με HIG Capital), το Βελεστίνο και το Βόλο

MARINER CAPITAL LIMITED

Η Mariner Capital έχει έδρα στη Μάλτα και ελέγχεται από την οικογένεια Hili, είναι εταιρία επενδύσεων, ανάπτυξης και ανεξάρτητης λειτουργίας/εκμετάλλευσης τερματικών σταθμών μεσαίου μεγέθους θαλάσσιων λιμένων και άλλων συναφών δραστηριοτήτων στον κλάδο των logistics και της ναυτιλίας. Η Mariner λειτουργεί τρεις τερματικούς σταθμούς στην Ευρώπη και συγκεκριμένα, τον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων της Βαλτικής (BCT) στη Ρίγα της Λετονίας, τον τερματικό σταθμό Intermodale Venezia (TIV) στη Βενετία της Ιταλίας και τον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων του Δυρραχίου, στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

QTerminals W.L.L.

Η QTerminals είναι μια εταιρία εκμετάλλευσης τερματικού σταθμού που ιδρύθηκε από κοινού από την Qatar Ports Management Company (Mwani Qatar – 51% συμμετοχή) και την Qatar Navigation (Milaha – 49% συμμετοχή), υπεύθυνη για τη διευκόλυνση των εισαγωγών και εξαγωγών του Κατάρ και των θαλάσσιων εμπορικών δραστηριοτήτων του. Η QTerminals παρέχει υπηρεσίες εφοδιασμού εμπορευματοκιβωτίων, γενικού φορτίου, RORO, κτηνοτροφικών και υπεράκτιων φορτίων, στη Φάση 1 του λιμανιού Hamad του Κατάρ.

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.)

O ΟΛΘ είναι οργανισμός διαχείρισης λιμένων που διαχειρίζεται το μεγαλύτερο λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας, αυτό της  Θεσσαλονίκης, βάσει σύμβασης παραχώρησης με την Ελληνική Δημοκρατία, παρέχοντας υπηρεσίες ελλιμενισμού των πλοίων, διακίνησης όλων των ειδών των φορτίων και εξυπηρέτησης της επιβατικής κίνησης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.  Ο ΟΛΘ είναι εταιρία εισηγμένη στο Χ.Α. και ελέγχεται από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Σχετικά

Tags: ΑποκρατικοποιήσειςΓΕΚ ΤΕΡΝΑΛιμένεςΟΛΘΤΑΙΠΕΔ
Share20Tweet13Share4Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Δημήτρης και Γιώργος Μελισσανίδης
Επιχειρήσεις

Ο Μελισσανίδης παίρνει με 6,5 εκατ. το Ιππικό Κέντρο

10 Μαρτίου 2023
Lamda Development Project Ελληνικό
Επιχειρήσεις

Η Lamda πήρε 180 εκατ. από ακίνητα από το εικονικό Ελληνικό

10 Μαρτίου 2023
Αγορές

Αντίδραση στο Χ.Α. αλλά με υψηλό volatility και… υψοφοβία

9 Μαρτίου 2023
Επόμενο άρθρο
Χριστίνα Μαξούρη  «Τα τραγούδια της Σωτηρίας»

Φεστιβάλ Αθηνών: «Τα τραγούδια της Σωτηρίας»

Meteo: Που θα χιονίσει, πόσο και που θα το στρώσει

Meteo: Που θα χιονίσει, πόσο και που θα το στρώσει

MostPopular

  • κάλπη, εκλογές

    Εκλογές: Τα 3+1 σενάρια για κυβέρνηση συνεργασίας – Η στρατηγική των κομμάτων

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Τί κρύβει η σύγκρουση Ανδρουλάκη – Λοβέρδου και γιατί δεν το… τερματίζουν τώρα

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ – Κόλαση στα social media

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Λαγκάρντ – Πάουελ στήνουν τρελό ράλι στο ευρώ!

    97 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Πυροβολισμός 16χρονου στο Λαγονήσι: Νέα δεδομένα – θολά τα κίνητρα

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}