• Τελευταία
  • Trending
  • All
Rally

Με… γκάζια μπήκαν οι αγορές στη νέα χρονιά

9 Ιανουαρίου 2023

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025

Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

25 Μαΐου 2025

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Οι 7 πιθανοί διάδοχοι του Τραμπ το 2028 και δύο twists…

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Αγορές

Με… γκάζια μπήκαν οι αγορές στη νέα χρονιά

Oι αγορές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, κινούνται ανοδικά και το πρώτο 10ήμερο του νέου έτους. 

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
9 Ιανουαρίου 2023
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
Rally
41
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με την ενεργειακή κρίση παγκόσμια να κινείται σε πολύ λιγότερο ανησυχητικά επίπεδα συγκριτικά με προηγούμενους μήνες και την κατάσταση να είναι προς το παρόν διαχειρίσιμη, αλλά και πολλούς δείκτες μάκρο σε Ευρώπη και Αμερική να δείχνουν βελτίωση ευρύτερα, οι αγορές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, κινούνται ανοδικά και το πρώτο 10ήμερο του νέου έτους. 

  • Υποχώρηση ενεργειακής κρίσης, πληθωρισμός και ανεργία, δίνουν τον τόνο
  • Σε πολύμηνα υψηλά οι διεθνείς δείκτες
  • Κλείνουν την ψαλίδα της πτώσης λόγω πολέμου οι αγορές
  • Μπροστά στην πρόκληση της υπέρβασης το Χρηματιστήριο
  • Αύξηση τζίρου στο Χ.Α., αναβαθμισμένες οι προοπτικές

Οι αγορές συνεχίζουν να εκπλήσσουν θετικά τους συνδαιτυμόνες, με τους αγοραστές να είναι στο «τιμόνι» οριοθετώντας τις εξελίξεις, ήδη αρκετοί διεθνείς δείκτες έχουν καλύψει ένα σημαντικό μέρος της μεγάλης πτώσης που είχαν κάνει λόγω του πολέμου και κινούνται στο να κλείσουν το… ρήγμα που άνοιξε μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Σχετικάθέματα

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Αν και υπάρχουν κίνδυνοι και αρκετοί αστάθμητοι παράγοντες στις αγορές, φαίνεται πως μπαίνουν στο νέο έτος με μια σαφή διάθεση ανατιμολόγισης και επαναζυγίσματος αποτιμήσεων, θέσεων και προοπτικών, με focus στα νέα δεδομένα και την ελπίδα ότι θα επιβεβαιωθούν σύντομα τα σενάρια ότι οι κεντρικές τράπεζες θα αλλάξουν σταδιακά πολιτική στα επιτόκια. 

Η περιρέουσα ατμόσφαιρα

Την περασμένη εβδομάδα, οι ανακοινώσεις για τον πληθωρισμό στην Ευρωζώνη, αλλά και οι θετικές εξελίξεις στο θέμα των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ, πυροδότησαν νέα άνοδο, με τις αγορές να κάνουν ράλι την Παρασκευή, ημέρα που το Χ.Α. είχε αργία λόγω των Θεοφανίων. 

Η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου πρόσθεσε 223.000 θέσεις εργασίας τον περασμένο Δεκέμβριο, επίδοση χαμηλότερη του Νοεμβρίου (256.000 θέσεις εργασίας) και των εκτιμήσεων της αγοράς. Ένα άλμα στο εργατικό δυναμικό και η συγκράτηση της αύξησης των μισθών υποδηλώνουν ότι η αγορά εργασίας των ΗΠΑ αρχίζει να κινείται με τον τρόπο που ήλπιζε η Federal Reserve, δηλαδή να έλθει η προσφορά και τη ζήτηση για εργαζόμενους σε καλύτερη ισορροπία, ώστε να συγκρατηθεί ο πληθωρισμός.

Στην Ευρώπη, ο πληθωρισμός στην ζώνη του κοινού νομίσματος σημείωσε μεγαλύτερη του αναμενόμενου επιβράδυνση, στο 9,2% από 10,1% τον Νοέμβριο και ενώ αναλυτές σε δημοσκόπηση του Reuters «έβλεπαν» να τρέχει στο 9,7%. Το μεγαλύτερο μέρος της πτώσης προέρχεται από τη μείωση στις ενεργειακές τιμές, ενώ όλα τα βασικά στοιχεία του δομικού πληθωρισμού αυξήθηκαν. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη οι ευρωπαϊκοί δείκτες έκλεισαν την Παρασκευή σε υψηλά 7μήνου, ενώ με ράλι άνω του 2% έκλεισαν και οι δείκτες της Wall Street. 

Το θετικό κλίμα διατηρήθηκε και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, με τις ευρωπαϊκές αγορές να διευρύνουν το ανοδικό τους σερί, ενώ θετικά συνδράμει στην ευρύτερη ψυχολογία αλλά και το παγκόσμιο οικονομικό… ρολάρισμα, το άνοιγμα της κινεζικής οικονομίας. 

Η εικόνα των αγορών

O πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600, που την Παρασκευή έκλεισε με τις καλύτερες εβδομαδιαίες του επιδόσεις σε πάνω από εννέα μήνες, σήμερα είχε νέα άνοδο σε ποσοστό 0,88% κλείνοντας στις 448,35 μονάδες. Ο γερμανικός DAX κέρδισε 1,25% και έκλεισε στις 14.792,83 μονάδες, ο γαλλικός CAC ενισχύθηκε κατά 0,68% στις 6.907,36 μονάδες, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 ολοκλήρωσε με μικρά κέρδη 0,33% στις 7.724,94 μονάδες. Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 25.385,09 μονάδες με άνοδο 0,81%, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 8.694,90 μονάδες με οριακή πτώση 0,07%. 

Στη Wall Street, στις 20:20 μ.μ. ώρα Ελλάδος, και οι τρεις δείκτες καταγράφουν σημαντικά κέρδη, με τον τεχνολογικό Nasdaq να ξεχωρίζει με άνοδο άνω του 2%, στο +1,01% και στις 3.934 μονάδες κινείται ο… βαρύς S&P 500, ενώ ο Dow Jones κερδίζει 145 μονάδες ή +0,43% στις 33.774 μονάδες. 

Κοντά στο ρεκόρ των 973 μονάδων πλέον το Χ.Α.

Μέσα σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον, το ελληνικό χρηματιστήριο το οποίο έβγαλε σημαντικές άμυνες το 2022 έχοντας άνοδο 4,08% όταν κορυφαίοι διεθνείς δείκτες είχαν μεγάλη πτώση, κινείται πολύ καλά και το νέο έτος. Μάλιστα, στις πέντε έως τώρα συνεδριάσεις του 2023 το Χ.Α. δεν έχει δει πτώση, με το Γενικό Δείκτη πλέον να βρίσκεται κοντά στο να κάνει νέες υπερβάσεις. Φαίνεται πως στο Χ.Α. έχουν ξεκινήσει δειλά πονταρίσματα με φόντο την – μεσοπρόθεσμη – αλλαγή του επενδυτικού προφίλ της χώρας, η οποία θα έρθει με την ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας. 

Την περασμένη εβδομάδα ο Γ.Δ. ενισχύθηκε σε ποσοστό 2,33%, ο FTSE 25 κέρδισε 2,61%, o Mid Cap +2,07%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 5,81%. Παράλληλα, προοδευτική αύξηση σημειώνουν οι συναλλαγές, κάτι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. 

Από τα 63,12 εκατ. ευρώ της περασμένης Πέμπτης και τα 57,44 εκατ. ευρώ της Τετάρτης, σήμερα ο τζίρος της αγοράς εκτοξεύτηκε στα 143 εκατ. ευρώ, με τα 66,71 εκατ. ευρώ σε πακέτα, εκ των οποίων τα 50 εκατ. ευρώ στη Μυτιληναίος. 

Πιο αναλυτικά, ο επενδυτικός όμιλος Fairfax εξαγόρασε 2,7 εκατ. μετοχές της Μυτιληναίος που αντιπροσωπεύουν το 1,9% του συνόλου των μετοχών του, στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε γίνει προ μερικών εβδομάδων, για την απόκτηση άνω του 5% στην ελληνική εισηγμένη. Το πακέτο έγινε στα 18,50 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι με discount έναντι της τιμής της μετοχής το ταμπλό, που έκλεισε σήμερα στα 20,18 ευρώ με πτώση 1,08%. 

Παρά τα μεγάλα πακέτα λοιπόν, ο  «καθαρός» τζίρος συναλλαγών ανήλθε στα 76,29 εκατ. ευρώ, που αποτελεί μια εξαιρετικά μεγάλη επίδοση και μαρτυρά την αφύπνιση ισχυρών διεθνών «παικτών». Ο Γενικός Δείκτης κινούμενος όλη την ημέρα θετικά έκλεισε στις 962,84 μονάδες με άνοδο 1,20%, απέχοντας πλέον ελάχιστα από το υψηλό των 973,27 μονάδων που είχε βρεθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2022. 

Ο FTSE 25 έκλεισε στις 2.340,56 μονάδες με άνοδο 1,31%, ο Mid Cap ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 1.453,47 μονάδες με άνοδο 0,89%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης ξεχώρισε με άνοδο 3,54% που ήταν και το υψηλό ημέρας, κλείνοντας στις 701,66 μονάδες! 

Σχετικά

Tags: cacdax-30Wall StreetΓενικός ΔείκτηςγεωοικονομίαΧρηματιστήριο
Share16Tweet10Share3Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας
On the Radar

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ
On the Radar

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Μια ακόμη συνάντηση θα έχουν αξιωματούχοι από την Ουκρανία και τη Ρωσία, πάλι στην Τουρκία, ακολουθώντας τηλεφωνική συνομιλία του Ταγίπ Ερντογάν με τους προέδρους Πούτιν και Ζελένσκι

Νέα συνάντηση Ρώσων και Ουκρανών στην Τουρκία

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ του Βήματος αναδεικνύει με τεράστιο θέμα του την μεγάλη φρουρά του Τάκη Θεοδωρικάκου, του "κολλάει" προσωνύμιο και τον περνάει γενεές δεκατέσσερις.

Underdog Spinoff: Επίθεση Μαρινάκη σε... Θεοδωρικάκο

MostPopular

  • Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    989 shares
    Share 396 Tweet 247

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr