• Τελευταία
  • Trending
  • All
The Underdog

The Underdog: Κρίσιμη ημέρα για Καϊλή – Το μεγάλο βήμα του Βαγγέλη Μυτιληναίου και τα ντεσού, Η σύγκρουση Μητσοτάκη – τραπεζιτών

14 Δεκεμβρίου 2022

Η διαφθορά είναι πρόβλημα, όχι το ίδιο όμως για όλους

15 Φεβρουαρίου 2026

Αναβιώνει το έθιμο του «Αράπη» στον Δορίσκο Έβρου

15 Φεβρουαρίου 2026

Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών

15 Φεβρουαρίου 2026
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα

15 Φεβρουαρίου 2026

Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι

15 Φεβρουαρίου 2026

Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

15 Φεβρουαρίου 2026

Προσωρινά κρατούμενος ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα»

14 Φεβρουαρίου 2026 - Ενημερώθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2026

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

14 Φεβρουαρίου 2026

MSF αναστέλλει μη αναγκαίες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Νάσερ στη Γάζα

14 Φεβρουαρίου 2026

Μια νεκρή σε επιδρομή drones της Ρωσίας στην Οδησσό

14 Φεβρουαρίου 2026
Weather news, Καιρός

Παροδικές νεφώσεις, καταιγίδες στα βορειοδυτικά και άνεμοι έως 8 μποφόρ

14 Φεβρουαρίου 2026

Bad Bunny ή Trump; Η δημοσκόπηση που άναψε φωτιά μετά το Super Bowl

14 Φεβρουαρίου 2026

Munich Security Report: Η αναξιοπιστία των ΗΠΑ χτυπάει κόκκινο

13 Φεβρουαρίου 2026

Κινεζικά J16 λόκαραν F22…ξανά!

13 Φεβρουαρίου 2026

Αιφνιδιαστική μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

13 Φεβρουαρίου 2026

Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

13 Φεβρουαρίου 2026

Η Scope αναβάθμισε την Εθνική… υψηλότερα από την Ελλάδα

13 Φεβρουαρίου 2026

Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

13 Φεβρουαρίου 2026

Zero Waste HORECA 2026: 3.200 επιχειρήσεις για ένα βιώσιμο μέλλον

13 Φεβρουαρίου 2026

Beta Weekender: Μηδενική ανοχή

13 Φεβρουαρίου 2026

50 χρόνια Μασούτης – 50 εβδομάδες «Σπάμε τις τιμές! Μόνο στον Μασούτη!»

13 Φεβρουαρίου 2026

Ρότας στο Allwyn Game Time: Στόχος η κορυφή

13 Φεβρουαρίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

The Underdog: Κρίσιμη ημέρα για Καϊλή – Το μεγάλο βήμα του Βαγγέλη Μυτιληναίου και τα ντεσού, Η σύγκρουση Μητσοτάκη – τραπεζιτών

Επειδή πολλά γράφονται, αλλά ελάχιστα έχουν ουσία και... πληροφορία, η στήλη επανέρχεται για να φωτίσει αθέατες πτυχές σε πολιτικό και... επιχειρηματικό επίπεδο.

UnderdogΑπόUnderdog
14 Δεκεμβρίου 2022
Στις Crisis Zone, On the Radar, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
31 1
0
The Underdog

*Underdog είναι ένα άτομο ή μια ομάδα σε έναν διαγωνισμό, συνήθως σε αθλητικές και δημιουργικές εργασίες, που αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να χάσει. Το κόμμα, η ομάδα ή το άτομο που αναμένεται να κερδίσει ονομάζεται φαβορί ή top dog.

87
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Επειδή πολλά γράφονται, αλλά ελάχιστα έχουν ουσία και… πληροφορία, η στήλη επανέρχεται για να φωτίσει αθέατες πτυχές σε πολιτικό και… επιχειρηματικό επίπεδο. Το #QatarGate, που ερευνούν οι βελγικές αρχές έχει προεκτάσεις που υπερβαίνουν τα σύνορα του Βελγίου και φτάνουν στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς τα ηλεκτρονικά και φυσικά ίχνη του χρήματος λένε άλλες ιστορίες.

Βέβαια, στις Βρυξέλλες σήμερα κρίνεται η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή και των άλλων τριών κρατουμένων. Προγνωστικά δεν υπάρχουν, καθώς τα προφανή στην Ελλάδα δεν έχουν ανταπόκριση εκεί. Οπότε περιμένετε να δούμε. Με βάση το κατηγορητήριο, πάντως, οι μέγιστες ποινές δεν είναι μεγάλες. Σε πολιτικό επίπεδο τα μηνύματα έχουν σταλεί, ενώ τα στόματα έχουν ήδη ανοίξει.

Σχετικάθέματα

Η Scope αναβάθμισε την Εθνική… υψηλότερα από την Ελλάδα

13 Φεβρουαρίου 2026

Beta Weekender: Μηδενική ανοχή

13 Φεβρουαρίου 2026

Απασχόληση και μεταποίηση ενισχύθηκαν στο δ’ τρίμηνο – Βελτίωση ελλείμματος με ώθηση από πετρελαιοειδή

13 Φεβρουαρίου 2026

Λογικά, θα υπάρξει και δεύτερος γύρος συλλήψεων, αυτή τη φορά μεσαίων στελεχών, τα οποία και κρατούσαν τους διαύλους ανοιχτούς και λειτουργικούς.

Στα καθ ημάς,

Δεν είναι νέος πια, αλλά είναι ωραίος…

Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος ανακοινώνει σήμερα το πλάνο μετασχηματισμού του ομίλου του, διαμορφώνοντας αυτό που λέγεται διάδοχο κατάσταση. Ήτοι, ο επιχειρηματίας θα παρουσίαση έναν νέο όμιλο, διαφοροποιώντας τις πηγές εσόδων, τις εξαρτήσεις κα ενισχύοντας την κυκλικότητα. Παράλληλα, δείχνει ο ίδιος διάθεση να βάλει συνεταίρους. Αυτό δείχνει το deal με τον Watsa.

Ο Βαγγέλης είναι ίσως στην καλύτερή του φάση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει μεγαλώσει. Αυτό ακριβώς είναι και το μείζον θέμα που θέλει να αντιμετωπίσει εισάγοντας τη νέα κουλτούρα της διαρκούς μετεξέλιξης του ομίλου MYTILINEOS.

Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος μπορούσε πάντα να πείθει επενδυτές, προτάσσοντας το track record του, την επιχειρηματική του οξύτητα και το πολιτικό του διαμέτρημα. Καθώς όμως τα χρόνια περνούν και οι επιτυχίες διαμορφώνουν έναν κραταιό όμιλο, απαιτείται η εμπέδωση της τεχνογνωσίας αυτής θεσμικά και οργανικά.

Ωριμότητα και γκρίνιες

Ο επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να δείξει ωριμότητα, προωθώντας την ανανέωση και διατηρώντας ο ίδιος κομβική θέση και καταλυτικό ρόλο αλλά με τρόπο που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των μετόχων ακόμα και μετά την εποχή του…

Μεταξύ των αλλαγών, είναι και οι μετακινήσεις στελεχών. Νέοι έρχονται και αναλαμβάνουν πόστα και παλαιότεροι μετακινούνται σε συμβουλευτικούς ρόλους, που σε πολλές περιπτώσεις θα είναι… προσωρινοί μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση και να… βρουν άλλες καριέρες.

Επιχειρηματικά, οι πρωτοβουλίες είναι στην λογική κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φέρνουν γκρίνιες, στεναχώριες και… συγκρούσεις εσωτερικά.

Η επόμενη ημέρα

Επενδυτικά, όπως έχει ήδη γράψει η στήλη και το Crisis Monitor, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος θα επιδιώξει ενεργά την είσοδο στον FTSE 100, αλλά ως… Utility Company. Γι’ αυτό κι ετοιμάζει την Smart Cities. Η εταιρία θα πάρει προίκα κάποια ώριμα ενεργειακά έργα, θα κλείσει νέες δουλειές και θα αποκτήσει το δικό της χαρτοφυλάκιο ανεκτέλεστων έργων. Στόχος είναι να παρεμβαίνει κάθετα στις κοινωνίες, παρέχοντας λύσεις ολιστικής διαχείρισης ποιότητας ζωής.

Έτσι, μετά τον πιλότο με τα Άσπρα Σπίτια, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος είναι έτοιμος να ανακοινώσει συμφωνία και με τον Δήμο Αθηναίων, που θα περιλαμβάνει από τη διαχείριση απορριμμάτων και την παραγωγή ενέργειας, μέχρι την ενεργειακή εκπαίδευση και την καινοτομία.

Αυτό το deal θα είναι το πρώτο, όχι το μόνο. Ο Βαγγέλης δεν σκοπεύει να περιοριστεί εντός τοιχών. Στα Βαλκάνια -όσο περίεργο κι αν φαίνεται- το κλίμα και οι διεργασίες είναι πιο ώριμα από την Ελλάδα για την ανάπτυξη και προώθηση λύσεων ολιστικής διαχείρισης ποιότητας ζωής. Έτσι, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία και σε δεύτερη -αλλά όχι πολύ μακρινή- φάση… Τουρκία, βρίσκονται στο ραντάρ του επιχειρηματία.

Κράχτης ο Watsa

Η επόμενη ημέρα, θα βρει την MYTILINEOS να προσπαθεί να υιοθετήσει μοντέλο agility, δηλαδή διαρκούς προσαρμοστικότητας. Σε αυτό, εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει η Fairfax, που αποτελεί -μεταξύ άλλων- και κοιτίδα στελεχών…

Το deal Μυτιληναίου – Watsa θα αποδώσει στην τσέπη του Βαγγέλη, καθώς η Fairfax θα αγοράσει μετοχές από τον επιχειρηματία και όχι από την αγορά. Παράλληλα, όμως, θα δώσει το στίγμα σε άλλους επενδυτές ότι ο όμιλος γίνεται λιγότερο προσωποκεντρικός, και είναι έτοιμος να μπολιασθεί και να… εξελιχθεί.

Έτσι, η αύξηση του ποσοστού της Fairfax εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει ως “κράχτης” για την προσέγγιση και άλλων επενδυτών που δεν τους αρέσουν τα προσωποκεντρικά σχήματα.

Τράπεζες και πολιτική…

Με το θέμα δεν ασχολούμαστε, ουσιαστικά. Απλά να ξέρετε ότι οι τραπεζίτες δεν διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση τη μείωση των κερδών τους. 

Με αυτό κατά νου, μπορούμε να συζητήσουμε για μείωση προμηθειών, αναδιαρθρώσεις δανείων, κλπ.

Αν πραγματικά υπάρχει “τζαρτζάρισμα” των τραπεζιτών από την κυβέρνηση, τότε κερδισμένος βγαίνει ο Ενρία… κι αυτό δεν το θέλει κανείς,

Να θυμίσουμε, όμως, ότι στις αρχές της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, η Επιτροπή Ανταγωνιστικότητας έκανε έφοδο στις τράπεζες και πήρε από τηλέφωνα μέχρι στικάκια… Η έρευνα αυτή τότε… δεν έβγαλε αποτελέσματα… Αν, λέμε τώρα, η κυβέρνηση θελήσει να πιέσει τους τραπεζίτες, μάλλον μπορεί… τώρα.

Σχετικά

Tags: #QatarGateAlpha BankEurobankMetlenΕθνική ΤράπεζαΕύα ΚαϊλήΕυάγγελος ΜυτιληναίοςΤράπεζα Πειραιώς
Share35Tweet22Share6Send
Underdog

Underdog

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η Scope αναβάθμισε την Εθνική… υψηλότερα από την Ελλάδα

13 Φεβρουαρίου 2026
On the Radar

Beta Weekender: Μηδενική ανοχή

13 Φεβρουαρίου 2026
On the Radar

Απασχόληση και μεταποίηση ενισχύθηκαν στο δ’ τρίμηνο – Βελτίωση ελλείμματος με ώθηση από πετρελαιοειδή

13 Φεβρουαρίου 2026
Επόμενο άρθρο

H κάτοχος του τίτλου κόντρα στη μεγάλη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου  

Η Λουξ είναι Μεγάλος Χορηγός στο “The Christmas Factory”

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    3238 shares
    Share 1295 Tweet 810
  • Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

    92 shares
    Share 37 Tweet 23
  • MSF αναστέλλει μη αναγκαίες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Νάσερ στη Γάζα

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Η διαφθορά είναι πρόβλημα, όχι το ίδιο όμως για όλους
  • Αναβιώνει το έθιμο του «Αράπη» στον Δορίσκο Έβρου
  • Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
  • Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα
  • Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr