if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο Ζούκερμπεργκ συρρίκνωσε τη Meta κατά 600 δισ. σε 9 μήνες

Η ελληνική χρηματιστηριακή αργκό έχει τουλάχιστον δυό εκφράσεις, η κλασική και καθώς πρέπει "δεν έχει πάτο το βαρέλι" και η πιο "πιασάρικη" για τους μυημένους "η μάνα του χωσέ δεν έκλαψε ποτέ"

η ελληνική χρηματιστηριακή αργκό έχει τουλάχιστον δυό εκφράσεις, η κλασική και καθώς πρέπει "δεν έχει πάτο το βαρέλι" και η πιο "πιασάρικη" για τους μυημένους "η μάνα του χωσέ δεν έκλαψε ποτέ"

Όταν ανεβαίνουν οι τιμές των μετοχών για παρατεταμένο χρονικό διάστημα στις αγορές το moto είναι αγγλικό “the sky is the limit”, όταν όμως γκρεμοτσακίζονται η ελληνική χρηματιστηριακή αργκό έχει τουλάχιστον δυό εκφράσεις, η κλασική και καθώς πρέπει “δεν έχει πάτο το βαρέλι” και η πιο “πιασάρικη” για τους μυημένους “η μάνα του χωσέ δεν έκλαψε ποτέ”, επειδή θα μιλήσουμε για το κραχ της Meta, της μητρικής του Facebook, μπορείτε να διαλέξετε ελεύθερα…

Τον Οκτώβριο του 2021, το Facebook έγινε Meta. Η μετονομασία είχε συμβολικό χαρακτήρα: Στο μέλλον, η εστίαση της εταιρίας δεν θα πρέπει πλέον να είναι στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά σε μια νέα ψηφιακή πραγματικότητα, το metaverse. Αλλά η τρισδιάστατη ενσάρκωση του Διαδικτύου εξακολουθεί να είναι μια ασαφής και χωρίς πολλούς υποστηρικτές θέση – και σύμφωνα με μια πρόβλεψη της Statista, είναι πιθανό να παραμείνει έτσι για την ώρα.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η απόδοση της εταιρίας στο χρηματιστήριο δείχνει επίσης πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για τη Meta όραμα του Zuckerberg. Σύμφωνα με το MarketCap.com, η Meta Platforms άξιζε περίπου 922 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2021, αλλά επί του παρόντος αξίζει περίπου 349 δισεκατομμύρια δολάρια.

Γιατί δεν λειτουργεί ο γενναίος νέος εικονικός κόσμος; Καμία ευδιάκριτη προστιθέμενη αξία για τους χρήστες. Τουλάχιστον αυτό λένε ορισμένοι σχολιαστές, προβλέποντας ότι το metaverse στην τρέχουσα μορφή του, όπως και το έργο Second Life πριν από αυτό, είναι καταδικασμένο να αποτύχει – παίρνοντας μαζί πολλά δισεκατομμύρια από την κεφαλαιοποίηση της Meta, την περιουσία του Ζούκερμπεργκ και πολλών ακόμα επενδυτών.

You will find more infographics at Statista 

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version