• Τελευταία
  • Trending
  • All
Mohamed Abara

Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

26 Ιουνίου 2022

Έβρος: Διασώζουν τους μετανάστες μετά τον διασυρμό

15 Αυγούστου 2022
Ο Αλέξης Παπαχελάς

Παπαχελάς: Οι εκλογές είναι μια λύση – Τα προβλήματα του Μητσοτάκη

15 Αυγούστου 2022
f16

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 στην Κίναρο

15 Αυγούστου 2022
oil tanker

Βουτιά στο πετρέλαιο: Δεν υπάρχει ζήτηση – μεγάλα περιθώρια αύξησης της παραγωγής

15 Αυγούστου 2022
Ανάπτυξη για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο, αλλά ηπιότερη των προβλέψεων κατέγραψε η ιαπωνική οικονομία, επηρεασμένη από την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19.

Ιαπωνία: Τρίτο σερί τρίμηνο ανάπτυξης του ΑΕΠ

15 Αυγούστου 2022
Απρόσμενη μείωση των επιτοκίων ανακοίνωσε η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας, για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες, καθώς προσπαθεί να αναζωογονήσει την οικονομία

Κίνα: Αιφνιδιαστική μείωση επιτοκίων

15 Αυγούστου 2022
Την πρώτη ένδειξη επιβράδυνσης καταγράφουν οι τιμές χονδρικής στη Γερμανία, καθώς υποχώρησαν τον Ιούλιο για πρώτη φορά μετά από 10 συναπτούς μήνες ανόδου.

Γερμανία: Ενδείξεις αποθέρμανσης της οικονομίας – Μειώθηκε ο πληθωρισμός χρονδρικής

15 Αυγούστου 2022
Κίνα: Πολύ κάτω από τις προβλέψεις η βιομηχανική παραγωγή

Κίνα: Πολύ κάτω από τις προβλέψεις η βιομηχανική παραγωγή

15 Αυγούστου 2022

Αίγυπτος: 41 νεκροί -18 παιδιά από τη φωτιά στην εκκλησία

15 Αυγούστου 2022

“Έγκλημα ειρήνης” στον Έβρο: Ένας νεκρός – Παρέμβαση τώρα!

14 Αυγούστου 2022
Ακραία καιρικά φαινόμενα: Σίφωνες στην Ελλάδα! - Εικόνες

Ακραία καιρικά φαινόμενα: Σίφωνες στην Ελλάδα! – Εικόνες

14 Αυγούστου 2022
Άλμα επί κοντώ

Ευρωαγορές: Ανοδικό σερί και νέα υψηλά

14 Αυγούστου 2022
OPEC

Ταβάνι στα 100 βρίσκει το πετρέλαιο – Αδύναμη η άνοδος

14 Αυγούστου 2022
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

14 Αυγούστου 2022

60 χρόνια Nissan σε 30 δευτερόλεπτα

14 Αυγούστου 2022
Rally

Ράλι στη Wall Street: Η δυναμική και γιατί μπορεί να κολλήσει… στην άμμο

14 Αυγούστου 2022
Σε υψηλό τριμήνου το καταναλωτικό κλίμα στις ΗΠΑ

Σε υψηλό τριμήνου το καταναλωτικό κλίμα στις ΗΠΑ

14 Αυγούστου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα γερμανικά media σφυροκοπούν τον Μητσοτάκη

13 Αυγούστου 2022

Το τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 6 εκατ. ευρώ την Κυριακή

13 Αυγούστου 2022
Άστατος θα είναι ο καιρός σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας και το Σάββατο 13/08, απαριθμώντας την τρίτη συνεχόμενη ημέρα καιρικής αστάθειας

Έπαθε… πανσήληνο ο καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι

13 Αυγούστου 2022
Bull VS Bear

Ήπια αποφόρτιση στην τελευταία συνεδρίαση ενόψει τριημέρου

12 Αυγούστου 2022

Χάος στο Μαξίμου: Προσωρινός ΓΓ του πρωθυπουργού ο Κουτνατζής – Ερωτηματικά για Μπρατάκο

12 Αυγούστου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
26 Ιουνίου 2022
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Reading Time: 1 min read
57 1
0
Mohamed Abara

Να ασκήσει πίεση και να ποδηγετήσει στην ελληνική κυβέρνηση έκοντες - άκοντες στον μηχανισμό αποκλιμάκωσης στο NATO

157
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Να ασκήσει πίεση και να ποδηγετήσει την ελληνική κυβέρνηση εκούσα- άσκουσα στον μηχανισμό αποκλιμάκωσης στο NATO, φαίνεται ότι προσπαθεί η Τουρκία στήνοντας σκηνικό κατασκοπικού θρίλερ, από το οποίο προσδοκά αποτελέσματα τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό.

  • Η σύλληψη του επιχειρηματία
  • Τα γεγονότα που προηγήθηκαν
  • Οι κατηγορίες
  • Το προφίλ
  • Το τουρκικό playbook

Ακόμα και θέμα κατασκοπείας αναδεικνύει η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας, με την Άγκυρα να δείχνει διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει το σύνολο του πολιτικού και διπλωματικού playbook για να πειθαναγκάσει την Αθήνα σε διαπραγματεύσεις σε format και φόρουμ που η Ελλάδα θέλει να αποφύγει πάσει θυσία. Υπ΄ αυτό το πρίσμα, εξηγείται καλύτερα, η σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία τόσο υπέρ της Ελλάδας όσο και υπέρ του Φετουλάχ Γκιουλέν -δηλαδή και για συνεργασία με τρομοκράτες-

Σχετικάθέματα

Έβρος: Διασώζουν τους μετανάστες μετά τον διασυρμό

15 Αυγούστου 2022
Ο Αλέξης Παπαχελάς

Παπαχελάς: Οι εκλογές είναι μια λύση – Τα προβλήματα του Μητσοτάκη

15 Αυγούστου 2022
f16

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 στην Κίναρο

15 Αυγούστου 2022

Νέο γύρο παρασκηνιακών διεργασιών πυροδοτεί η ανακοίνωση της σύλληψης του Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, από τις τουρκικές αρχές μετά από ειδοποίηση της MIT ότι πρόκειται για κατάσκοπο, που δρούσε μάλιστα τόσο για την Ελλάδα όσο και για λογαριασμό του Φετουλάχ Γκιουλέν. Αν και οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν, αυτό λίγη σημασία έχει.

Χρονικά, η σύλληψη του Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, για κατασκοπεία, ακολουθεί την σύλληψη της ανιψιάς του Φετουλάχ Γιουλέν, στα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας στον Έβρο καθώς προσπαθούσε να εισέλθει -παράνομα σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές- στην Ελλάδα.

Από ελληνικής πλευράς εντύπωση προκαλεί ότι παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων, που επικαλούνται διπλωματικές πηγές και ανάδειξη ακόμα και της οικογένειας του συλληφθέντος, δεν έχει υπάρξει αντίδραση του ΥΠΕΞ, με ανακοίνωση ή Tweet. Για την υπόθεση δέσμευσης ελληνικών συμφερόντων τάνκερ από το Ιράν, για παράδειγμα, η αντίδραση ήταν άμεση και υψηλών τόνων.

Προβοκάτσια βλέπει η Ελλάδα

Από την πλευρά της, η Αθήνα διέψευσε από την πρώτη στιγμή ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε σχέση με τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές αναφορικά με τον Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα πριν από λίγες εβδομάδες.

Έκτοτε, η ελληνική Πρεσβεία είχε επανειλημμένα και μετά επιτάσεως θέσει το ζήτημα στις τουρκικές αρχές, οι οποίες, όμως, ουδέποτε έδωσαν κάποια απάντηση.

Ξαφνικά, πάντως, και ενώ ο επιχειρηματίας αγνοείται για μέρες, εμφανίζονται σε εφημερίδες -όχι σε κανάλια- διαρροές από τους συγγενείς του, οι οποίοι βλέπουν τουρκική πρροβοκάτσια. Σύμφωνα με την “Καθημερινή”, οι ίδιοι υπογραμμίζουν πως εκείνος «δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν».

Auditor’s note: Tit for tat diplomacy

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει πρώτη χρησιμοποιήσει πρακτικές από το playbook της πολιτικο-διπλωματικής κλιμάκωσης, συλλαμβάνοντας Τούρκους πολίτες και διπλωματικούς υπαλλήλους με την κατηγορία της κατασκοπείας στη Ρόδο. Η υπόθεση αυτή, μάλιστα, καταγράφεται στις 21 Ιουνίου του 2021 στη Ρόδο. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2021 ελληνικό δικαστήριο καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών τον γραμματέα του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, για κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδας και φυλάκισης πέντε ετών τον μάγειρα.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, πάντως, παρά τις αρχικές διαρροές για την κίνηση χρήματος που αποδεικνύει την εγχρήματη σχέση μεταξύ του διπλωματικού υπαλλήλου -ως χειριστή- και του μάγειρα -ως πράκτορα-, ουδέποτε ζήτησε άνοιγμα λογαριασμών από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, ούτε από την τράπεζα που χρησιμοποιεί η Τουρκία για τη μισθοδοσία του προσωπικού της.

Τούτων δοθέντων και καθώς η Ελλάδα έδωσε σαφή μηνύματα ότι μπορεί άμεσα να αλλάξει στάση με την κατάλληλη πίεση, όπως συνέβη στην υπόθεση του Ιράν, η Άγκυρα φαίνεται ότι σπεύδει να αξιοποιήσει την άρτι κτηθείσα γνώση.

Όπως όλα δείχνουν, η Τουρκία θέλει να στήσει σκηνικό ανταλλαγής κρατουμένων, το οποίο θέλει να εντάξει στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και μάλιστα χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό αποκλιμάκωσης που έχει διαμορφωθεί στο NATO. Με την κίνηση αυτή και ενώ έχει κατεβάσει τους τόνους στο Αιγαίο, η Άγκυρα ξεκαθαρίζει ότι ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις θα είναι εφ’ όλης της ύλης και όχι αποσπασματικές.

Το Crisis Monitor έχει κατ επανάληψη επισημάνει ότι η Τουρκία, σε αυτή τη φάση, επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει σε κάθε επίπεδο την ενισχυμένη γεωπολιτική της ισχύ στο πλαίσιο του NATO και στις σχέσεις με την ΕΕ, λόγω του ρόλου που έχει οικοδομήσει στην κρίση της Ουκρανίας.

Το προφίλ του επιχειρηματία

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» που συνομίλησε με ανθρώπους από το περιβάλλον του συλληφθέντος Έλληνα, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας ζει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νότια προάστια της Αττικής. Όπως τονίζουν, ο φερόμενος ως συλληφθείς από τις τουρκικές Αρχές συνεργάζεται με λατομείο στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια επέκτεινε τις δραστηριότητές του, εισάγοντας χαλιά από την Τουρκία.

Πριν από 35 ημέρες ταξίδεψε με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες στη γειτονική χώρα προκειμένου να επισκεφθεί έκθεση χαλιών και να συνάψει εμπορικές συμφωνίες. Από τότε, η οικογένειά του έχει χάσει τα ίχνη του.

Οι συγγενείς του, οι οποίοι έχουν ενημερώσει τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές στην Τουρκία και το υπουργείο Εξωτερικών, τον εντόπισαν σήμερα για πρώτη φορά μέσα από τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία έχουν υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό.

Το διπλωματικό θρίλερ

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η εξαφάνιση του Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, είχε δηλωθεί στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα πριν από λίγες εβδομάδες. Έκτοτε, όπως σημειώνουν, η ελληνική πρεσβεία έχει επανειλημμένα και μετ’ επιτάσεως θέσει το ζήτημα στις τουρκικές Αρχές, οι οποίες, όμως, ουδέποτε έδωσαν κάποια απάντηση.

Σημειώνεται ότι τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) συνέλαβαν τον Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα για κατασκοπεία.
Ύστερα από έρευνες της ΜΙΤ, αποκαλύφθηκε, όπως υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ότι ο Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, ο οποίος συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία, διενεργούσε κατασκοπεία για λογαριασμό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Ισχυρίζονται επίσης ότι ακολουθώντας τις εντολές της ΕΥΠ, συγκέντρωνε πληροφορίες για τις τουρκικές δυνάμεις στα σύνορα και τις μεταβίβαζε στις ελληνικές υπηρεσίες, ενώ ερευνούσε Σύρους στην Τουρκία, καθώς και επιχειρηματίες που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ σημειώνουν, επίσης, ότι κατασκόπευε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για επιχειρηματίες στην Τουρκία που στηρίζουν τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Σχετικά

Tags: NATOγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΚατασκοπείαρίσκο
Share63Tweet39Share11Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Προσφυγικό

Έβρος: Διασώζουν τους μετανάστες μετά τον διασυρμό

15 Αυγούστου 2022
Ο Αλέξης Παπαχελάς
Πολιτική & Οικονομία

Παπαχελάς: Οι εκλογές είναι μια λύση – Τα προβλήματα του Μητσοτάκη

15 Αυγούστου 2022
f16
Ελληνοτουρκικά

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 στην Κίναρο

15 Αυγούστου 2022
Επόμενο άρθρο

Λουξ: Τιμήθηκε με το βραβείο Μάρκετινγκ “Γεώργιος Αυλωνίτης”

Οι G7 κύρηξαν γεωοικονικό πόλεμο με 600 δισ.

Οι G7 κήρυξαν γεωοικονομικό πόλεμο με 600 δισ.

MostPopular

  • Ο Αλέξης Παπαχελάς

    Παπαχελάς: Οι εκλογές είναι μια λύση – Τα προβλήματα του Μητσοτάκη

    132 shares
    Share 53 Tweet 33
  • “Έγκλημα ειρήνης” στον Έβρο: Ένας νεκρός – Παρέμβαση τώρα!

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Έβρος: Διασώζουν τους μετανάστες μετά τον διασυρμό

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Τα γερμανικά media σφυροκοπούν τον Μητσοτάκη

    129 shares
    Share 52 Tweet 32
  • Ακραία καιρικά φαινόμενα: Σίφωνες στην Ελλάδα! – Εικόνες

    88 shares
    Share 35 Tweet 22

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}