• Τελευταία
  • Trending
  • All

Eurobank: Περιοδεία Διοίκησης στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο

11 Μαΐου 2022
Ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Τζόνσον δεν θέλει άμεση λήξη του πολέμου

25 Ιουνίου 2022
tanker Lana

Ελλάδα – Ιράν: Ελεύθερο το Lana – Eπιστρέφεται το πετρέλαιο

25 Ιουνίου 2022
hellenic police

Έλεγχος ΕΛ.ΑΣ – Μήνυμα Θεοδωρικάκου στη Μαφία της Μυκόνου

25 Ιουνίου 2022

Η Wall Street επέστρεψε από την Άβυσσο… αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει

25 Ιουνίου 2022

Σημαντική πρόοδος στο έργο των Σκουριών

25 Ιουνίου 2022

ΗΠΑ: Το Aνώτατο Δικαστήριοσκότωσε το δικαίωμα στην άμβλωση

24 Ιουνίου 2022
traders

Το πολιτικό ρίσκο “νέκρωσε” το Χρηματιστήριο

24 Ιουνίου 2022
Turkeagean

Η ΕΕ ενέκρινε το Turkeagean – Μεγάλα προβλήματα για την Ελλάδα

24 Ιουνίου 2022

Επιμένει η ζέστη στη Νότια Ελλάδα

24 Ιουνίου 2022
Kyriakos Mitstoakis

Προσπάθεια Μητσοτάκη να κατεβάσει τόνους με Ερντογάν

24 Ιουνίου 2022

Ο Τουρισμός ανακάμπτει αλλά υπάρχουν… κίνδυνοι

24 Ιουνίου 2022

INTERLIFE: «Το στοίχημα της Ανάπτυξης στη νέα Οικονομική & Γεωπολιτική τάξη πραγμάτων»

24 Ιουνίου 2022

Η  Americraft Marine εξαγόρασε το ναυπηγείο St. Johns Ship Building

24 Ιουνίου 2022

Υπό πίεση το βαμβάκι λόγω… ύφεσης

24 Ιουνίου 2022

Γερμανία / Ifo: Η ενεργειακή ανασφάλεια δυναμιτίζει την οικονομία

24 Ιουνίου 2022
Energy Crisis

Η Ελλάδα δεν μπορεί να χτίσει αποθέματα φυσικού αερίου

24 Ιουνίου 2022

Η COSMOTE συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

24 Ιουνίου 2022

Οι ουκρανικές δυνάμεις αναδιπλώνονται: Απόσυρση από το Σεβεροντονέτσκ

24 Ιουνίου 2022

AHK: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

24 Ιουνίου 2022
Πετρέλαιο, oil

Προς δεύτερη εβδομάδα απωλειών το πετρέλαιο

24 Ιουνίου 2022

H νέα σεζόν της Premier League στο ΟΠΑΠ Game Time με την Ελεάνα Παπαϊωάννου

24 Ιουνίου 2022
Σε υψηλά επτάμισι ετών παρέμεινε ο πληθωρισμός στην Ιαπωνία τον Μάιο, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών,

Ιαπωνία: Σε υψηλά 7,5 ετών ο πληθωρισμός

24 Ιουνίου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Δελτία Τύπου

Eurobank: Περιοδεία Διοίκησης στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο

NewsRoomΑπόNewsRoom
11 Μαΐου 2022
Στις Δελτία Τύπου
Reading Time: 1 min read
15 0
0
41
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τριήμερη περιοδεία που περιλαμβάνει επισκέψεις στη Δυτική Ελλάδα και την  Ήπειρο πραγματοποιεί η Διοίκηση της Eurobank, από τη Δευτέρα, 9 Μαΐου έως και την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022. Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, κ. Γεώργιος Ζανιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Φωκίων Καραβίας, οι Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι, κ.κ. Αντρέας Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Βασιλείου και Σταύρος Ιωάννου, έχουν διαδοχικές συναντήσεις με πελάτες, εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορείς, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας στην περιοχή.

Σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία, η περιοδεία της Διοίκησης της Eurobank, η πρώτη ευρείας κλίμακας μετά από την διετή περίοδο της πανδημίας, υπογραμμίζει την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Τράπεζας να προσανατολίσει όλες τις δυνάμεις της για τη χρηματοδότηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, σε όλη την Ελλάδα. Τη Διοίκηση συνοδεύουν οι Γενικοί Διευθυντές, Retail Banking, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Δικτύου Καταστημάτων, κ. Γιάννης Σεραφειμίδης, Commercial Banking, κ. Ανδρέας Χασάπης, και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment, κ. Δημήτρης Οικονόμου. Στην περιοδεία συμμετέχουν επίσης, οι Γενικοί Διευθυντές, Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Νατάσσα Πασχάλη και Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου, κ. Μιχάλης Βλασταράκης, καθώς και κλιμάκια ανώτερων στελεχών της Τράπεζας. H Διοίκηση και τα στελέχη επισκέφθηκαν χθες την Πάτρα, το Αίγιο, το Κιάτο, τον Πύργο, την Αμαλιάδα, τα Λεχαινά, ενώ σήμερα και αύριο επισκέπτονται τη Ναύπακτο, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, την Άρτα, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, καταληκτικό σταθμό της περιοδείας.

Η τακτική επαφή με τους πελάτες, φορείς και εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, σε όλη την περιφέρεια, αποτελεί πάγια πρακτική στην οποία η Τράπεζα αποδίδει ιδιαίτερη σημασία, επιδιώκοντας να στηρίζει τις επιχειρήσεις για την αξιοποίηση αναπτυξιακών δυνατοτήτων, σε κάθε συγκυρία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φ. Καραβίας, παρέθεσε, τη Δευτέρα στην Πάτρα, δείπνο εργασίας σε επιχειρηματικούς πελάτες, παρουσία των στελεχών της Διοίκησης. Μετά την ομιλία του ακολούθησε ανοικτή συζήτηση για τα Επιδοτούμενα και Συγχρηματοδοτούμενα Αναπτυξιακά Προγράμματα και οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα ανώτατα στελέχη της Τράπεζας και να συζητήσουν λύσεις και πρωτοβουλίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιχείρησής τους. Αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα στα Ιωάννινα, τον επόμενο βασικό σταθμό της περιοδείας της Διοίκησης.

Σχετικάθέματα

INTERLIFE: «Το στοίχημα της Ανάπτυξης στη νέα Οικονομική & Γεωπολιτική τάξη πραγμάτων»

24 Ιουνίου 2022

Η COSMOTE συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

24 Ιουνίου 2022

AHK: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

24 Ιουνίου 2022

Τα στελέχη της Διοίκησης συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τον Δήμαρχο Πατραίων, κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Χρήστο Μπούρα, ενώ σήμερα, είναι προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, κ. Μωυσή Ελυσάφ, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη. Μεταξύ άλλων, έχει προγραμματισθεί και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, κ. Αλκιβιάδη Παϊπέτη, και αντίστοιχη επίσκεψη στο Πάρκο, ένα χώρο που αναβαθμίζει την ευρύτερη περιοχή σε σημαντικό τεχνολογικό κόμβο επιχειρηματικής καινοτομίας, στην οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση ο Όμιλος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, δήλωσε: «Σήμερα, εν μέσω διαδοχικών κρίσεων στη διεθνή οικονομία, παραμένουμε στο πλευρό των πελατών μας για να τους υποστηρίξουμε και να χρηματοδοτήσουμε τις ανάγκες τους, προκειμένου να ξεπεράσουμε από κοινού και τις νέες, ισχυρές, προκλήσεις. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που επισκεφθήκαμε διαθέτουν δυναμική σε κλάδους αιχμής, επιβεβαίωσαν με επιτυχία την ικανότητά τους για παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, και είναι έντονα ανταγωνιστικές, τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η ανάπτυξη ακαδημαϊκών κόμβων ενίσχυσης της καινοτομίας και η ανάδειξη των περιοχών αυτών σε ισχυρούς τουριστικούς προορισμούς. Διαρκής δέσμευσή μας είναι η στήριξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας, της απασχόλησης και των επιχειρήσεων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή τους εντός και εκτός συνόρων.».

Στο πλαίσιο της περιοδείας τα στελέχη της Τράπεζας πραγματοποίησαν χθες, και συνεχίζουν σήμερα και αύριο, επισκέψεις στο δίκτυο καταστημάτων και στα Business Centers της περιοχής. Οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για τη στρατηγική του Ομίλου και έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία όσο και για ευρύτερα θέματα της οικονομίας._

Σχετικά

Tags: content from partnersEurobank
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Δελτία Τύπου

INTERLIFE: «Το στοίχημα της Ανάπτυξης στη νέα Οικονομική & Γεωπολιτική τάξη πραγμάτων»

24 Ιουνίου 2022
Δελτία Τύπου

Η COSMOTE συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

24 Ιουνίου 2022
Δελτία Τύπου

AHK: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

24 Ιουνίου 2022
Επόμενο άρθρο
Η Κριστίν Λαγκάρντ

ΕΚΤ: Κλείδωσε αύξηση επιτοκίων τον Ιούλιο

Επιβραδύνθηκε μεν ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, ωστόσο η αύξηση ξεπέρασε τις προσδοκίες καταδεικνύοντας ότι οι υποβόσκουσα τάση είναι ισχυρότιερη

ΗΠΑ: Ανθεκτικός ο πληθωρισμός - ξεπέρασε τις προβλέψεις

MostPopular

  • Turkeagean

    Η ΕΕ ενέκρινε το Turkeagean – Μεγάλα προβλήματα για την Ελλάδα

    178 shares
    Share 71 Tweet 45
  • Έλεγχος ΕΛ.ΑΣ – Μήνυμα Θεοδωρικάκου στη Μαφία της Μυκόνου

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Intralot: Η “μεγάλη αμερικανική ζαριά” του Σωκράτη Κόκκαλη 

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Ελλάδα – Ιράν: Ελεύθερο το Lana – Eπιστρέφεται το πετρέλαιο

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο Τζόνσον δεν θέλει άμεση λήξη του πολέμου

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}