• Τελευταία
  • Trending
  • All
διαδήλωση ΜΑΤ

Ελλάδα: Ο πληθωρισμός σκίζει τα ράμματα της κοινωνικής συνοχής

11 Μαΐου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης

24 Σεπτεμβρίου 2023

Πολιορκία μοναστηριού στο Κόσοβο από ένοπλους με τεθωρακισμένα

24 Σεπτεμβρίου 2023
Crisis, Κρίση

ΟΟΣΑ: Έρχονται νέες κρίσεις με επίκεντρο τα τρόφιμα!

24 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιοί και πόσα λεφτά έχουν δώσει στην Ουκρανία

24 Σεπτεμβρίου 2023
Καταιγίδα

Νέα κακοκαιρία: 112 στη Θεσσαλία και κλειστά σχολεία – Ποιές περιοχές είναι στο κόκκινο

24 Σεπτεμβρίου 2023

Beta Weekender: Επιστροφή στον Μάιο

24 Σεπτεμβρίου 2023
Έτσι ξεπλένεται το ρωσικό πετρέλαιο

Οι εκτιμήσεις για την πορεία τιμών σε πετρέλαιο θέρμανσης και ρεύμα

24 Σεπτεμβρίου 2023

Σε ΗΥBRID mode φέτος το forum Women in Business|Together to the next level

24 Σεπτεμβρίου 2023

Νορβηγία: Η περίεργη σύλληψη του διοικητή της Wagner

24 Σεπτεμβρίου 2023
Game of Thrones, Castle

Η μάχη για τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη ξεκινήσει

24 Σεπτεμβρίου 2023
Λιμενικό, πρόσφυγες

Ηράκλειο: Βρέθηκαν 47 μετανάστες που είχαν αποβιβαστεί στην παραλία Κομμός της Μεσαράς

24 Σεπτεμβρίου 2023
Weather Alert

Ψυχρή λίμνη θα πλήξει τη Θεσσαλία

24 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ε.Αχτσιόγλου ψήφισε : «Την επόμενη ημέρα,επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική τροχιά»

24 Σεπτεμβρίου 2023
??????????

Meteo για Θεσσαλία: Μεγάλα ύψη βροχής

24 Σεπτεμβρίου 2023
Έρευνα CERVED για το Real Estate στην Ελλάδα της πανδημίας

Ο νέος οδικός χάρτης για τις αγοραπωλησίες ακινήτων και την αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης

24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Χακάν Φιντάν

Χακάν Φιντάν για ελληνουρκικά: Βούληση να λυθούν τα προβλήματα

24 Σεπτεμβρίου 2023

2ο Mykonos Running Festival: Ζήσε την τριήμερη εμπειρία!

24 Σεπτεμβρίου 2023
Weather, Καιρός

Πέφτει απο σήμερα η θερμοκρασία

24 Σεπτεμβρίου 2023
Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν οι μετεωρολογικές παρατηρήσεις με δορυφόρους, τροπικοί κυκλώνες με ένταση Κατηγορίας 5 στην πενταβάθμια κλίμακα Saffir-Simpson έχουν αναφερθεί σε κάθε ωκεανό του πλανήτη μας μέχρι στιγμής το 2023.

Tροπικοί κυκλώνες Κατηγορίας 5 σε όλους τους ωκεανούς για πρώτη φορά!

23 Σεπτεμβρίου 2023

Δύο τραπεζίτες και μια ανακοίνωση βούλιαξαν το ευρώ

23 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Βόλοντμιρ Ζελένσκι

Συνάντηση Ζελένσκι με τον ντε φάκτο επικεφαλής του Σουδάν

23 Σεπτεμβρίου 2023

Το dot plot της Fed: Που θα κορυφώσουν και πότε θα μειωθούν τα επιτόκια

23 Σεπτεμβρίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Ελλάδα: Ο πληθωρισμός σκίζει τα ράμματα της κοινωνικής συνοχής

Στα ύψη οι τιμές στα τρόφιμα ορατός ο κίνδυνος κοινωνικών αναταραχών και ανόδου της ακροδεξιάς

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
11 Μαΐου 2022
Στις The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
29 1
0
διαδήλωση ΜΑΤ
80
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τα πλέον απαισιόδοξα σενάρια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας επιβεβαιώνουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό, ενώ παράλληλα εγείρουν ανησυχία για την διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής και τον αντίκτυπο που θα είχε στο πολιτικό σκηνικό.

Καθώς οι αυξήσεις των τιμών, τόσο σε πρώτες ύλες και ενέργεια, όσο και σε βασικά διατροφικά είδη, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και πλήττουν το επίπεδο ζωής και υποβαθμίζουν τη δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης, η πολιτική σταθερότητα τίθεται επί κινδύνω.

Σχετικάθέματα

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης

24 Σεπτεμβρίου 2023
Crisis, Κρίση

ΟΟΣΑ: Έρχονται νέες κρίσεις με επίκεντρο τα τρόφιμα!

24 Σεπτεμβρίου 2023
Έτσι ξεπλένεται το ρωσικό πετρέλαιο

Οι εκτιμήσεις για την πορεία τιμών σε πετρέλαιο θέρμανσης και ρεύμα

24 Σεπτεμβρίου 2023

Στο 10,2% εκτινάχθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2022, για πρώτη φορά από το 1995, με το ενεργειακό κόστος να ανεβαίνει κατά 35% προσθέτοντας στην άνοδο κατά 29% του Μαρτίου και παρά τη ραγδαία αποκλιμάκωση των τιμών του φυσικού αερίου σε όλη την Ευρώπη.

Στην πραγματικότητα η Ελλάδα βερίσκεται εν τω μέσω αλληλεοπικαλυπτόμενων κρίσεων: της ενεργειακής, που βιώνει εξαιτίας της βίαιης και απρογραμμάτιστης απολιγνιτοποίησης, της έλλειψης ενεργειακής ρευστότητας, της διαταραχής στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω του post-covid effect και του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο πληθωρισμός

Auditor’s note: Οι επιπτώσεις που δεν πιάνει το μάτι

Απέναντι σε αυτό το πλέγμα κρίσεων η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να αντιτάξει μια εργαλειοθήκη ad hoc μέτρων ανακούφισης με διττή στόχευση, τη μείωση της επιβάρυνσης στους καταναλωτές και την αποφυγή νέας γενιάς κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων από τις επιχειρήσεις προς τις τράπεζες. Ωστόσο, με τον πληθωρισμό να επιμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και χωρίς μόνιμο μηχανισμό ανάσχεσης και ανακατανομής του πρόσθετου κόστους αλλά και ελλείψει διαδικασίας ex post διαχείρισης της κρίσης, οι αυξήσεις των τιμών εκτιμάται ότι θα μονιμοποιηθούν, περιορίζοντας δραστικά την κατανάλωση στο εσωτερικό, για περίοδο που θα ξεπεράσει τη διάρκεια του φαινομένου υψηλού πληθωρισμού.

Η έλλειψη τραπεζών καταναλωτικής πίστης, η υποχώρηση του αξιόχρεου των καταναλωτών για μεγάλες ομάδες του κοινωνικού συνόλου και η απουσία κυβερνητικής πολιτικής κατώτερου εγγυημένου σταθερού εισοδήματος, σε συνδυασμό με την πολιτική διεύρυνσης της φορολογικής βάσης, διαμορφώνουν συνθήκες μετάστασης των κρίσεων στον κοινωνικό ιστό. Μάλιστα, την αναγκαιότητα διευρυμένης πολιτικής εγγυημένου εισοδήματος έχει επισημάνει και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, διαφοροποιούμενος από την πολιτική κυβερνητικά καθοδηγούμενων αυξήσεων στον κατώτερο μισθό.

Ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ελλάδα

Κίνδυνος ανόδου του ακροδεξιού λαϊκισμού

Η δυναμική αυτή, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κοινωνικές αντιδράσεις. Με δεδομένη μάλιστα τη βιαιότητα της αστυνομίας και την υποχώρηση της ελευθερίας του Τύπου, ο κίνδυνος κοινωνικών αναταραχών αυξάνεται εκθετικά. Η κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα έχει διαρραγεί κατ επανάληψη τα μνημονιακά χρόνια και είχε αρχίσει να επουλώνεται μόνο την τελευταία 5ετία. Στο μεταξύ, η άνοδος του λαϊκισμού είχε οδηγήσει το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η τάση αυτή εμφανίζει ενδείξεις επανεμφάνισης τώρα, καθώς διαπιστώνεται συγκέντρωση δυνάμεων στις παρυφές της δεξιάς, οι οποίες αντλούν δυναμική από τον αποσυντεθειμένο χώρο της ακροδεξιάς.

Τα στοιχεία

Ο εθνικός δείκτης τιμών καταναλωτή σημείωσε άλμα 10,2% σε ετήσια βάση τον Απρίλιο, το υψηλότερο από τον Φεβρουάριο του 1995, λόγω της ηλεκτρικής ενέργειας και των καυσίμων, καθώς και των αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών και των μεταφορών, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ο εναρμονισμένος πληθωρισμός έφτασε στο 9,1%.

Η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί εσχάτως να λάβει μέτρα ανακούφισης, τα οποία όμως δεν έχουν κοινωνικό χαρακτήρα αλλά στοχεύουν στην πρόληψη νέου κύματος κόκκινων δανείων από επιχειρήσεις ενέργειας, τις οποίες επιδοτεί καταβάλλοντας μέρος του λογαριασμού ιδιωτών καταναλωτών, χωρίς όμως να αποτρέπει τις διακοπές ρεύματος, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα υπονόμευε τη διαμόρφωση κουλτούρας πληρωμών.

Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν επιδοτηθεί από τον Σεπτέμβριο και με 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ πρόσθετης στήριξης.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει επίσης να θέσει εκτός των λογαριασμών τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο, τουλάχιστον προσωρινά, αντισταθμίζοντας έως και τα δύο πέμπτα της προόδου της τιμής ανά κιλοβατώρα για καταναλωτές, επιχειρήσεις και αγρότες.

Ωστόσο, η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα εμφανίζει σημαντικές στρεβλώσεις, καθώς την ώρα που το κόστος στο φυσικό αέριο στην ΕΕ υποχωρεί -ακόμα και για τις χώρες με πολύ μεγαλύτερη εξάρτηση από τη Ρωσία- στην Ελλάδα οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται.

Επίσης, υπάρχει ζήτημα με τη λεγόμενη ρήτρα αναπροσαρμογής, η οποία περνάει το κόστος από τις επιχειρήσεις στους καταναλωτές. Τη νομιμότητα της συγκεκριμένης ρήτρας, η οποία έχει νομοθετηθεί, αμφισβητούν με ομαδική αγωγή πολίτες.

Οι αυξήσεις

Οι πιέσεις τιμών αυξήθηκαν σημαντικά στις

  • κατοικίες και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (35,2% έναντι 29,9% τον Μάρτιο) και
  • τα τρόφιμα και τα μη αλκοολούχα ποτά (10,9% έναντι 8,1%),
  • ενώ παρέμειναν σταθερές σε υψηλό επίπεδο για τις μεταφορές (15,4%).

Ο πληθωρισμός επιταχύνθηκε επίσης, αλλά σε μικρότερο βαθμό,

  • στα διαρκή αγαθά, τις οικιακές συσκευές και τις υπηρεσίες (4.2% έναντι 3,7%).
  • ξενοδοχεία, καφέ και εστιατόρια (3,8% έναντι 2,8%).
  • και διάφορα αγαθά και υπηρεσίες (0,9% έναντι 0,1%).

Σε μηνιαία βάση, οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν 2,1%, σημειώνοντας επιβράδυνση από άνοδο 2,7% τον Μάρτιο.

Σχετικά

Tags: ακροδεξιάελληνική οικονομίαΕνέργειακυβέρνηση ΝΔΠληθωρισμόςπολιτικό ρίσκορίσκο
Share32Tweet20Share6Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Πολιτική & Οικονομία

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης

24 Σεπτεμβρίου 2023
Crisis, Κρίση
Αναδυόμενες Κρίσεις

ΟΟΣΑ: Έρχονται νέες κρίσεις με επίκεντρο τα τρόφιμα!

24 Σεπτεμβρίου 2023
Έτσι ξεπλένεται το ρωσικό πετρέλαιο
Spotlight

Οι εκτιμήσεις για την πορεία τιμών σε πετρέλαιο θέρμανσης και ρεύμα

24 Σεπτεμβρίου 2023
Επόμενο άρθρο
Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Αλεξανδρούπολη: "Κρυφτό" Black Summit - Κοπελούζου - Καθυστερεί η πώληση του λιμένα

Eurobank: Περιοδεία Διοίκησης στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο

MostPopular

  • Game of Thrones, Castle

    Η μάχη για τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη ξεκινήσει

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Μήνυμα Στουρνάρα στα “γεράκια” της ΕΚΤ: Περιοριστείτε γιατί θα κάνουμε ζημιά

    119 shares
    Share 48 Tweet 30
  • ΟΟΣΑ: Έρχονται νέες κρίσεις με επίκεντρο τα τρόφιμα!

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Λάζαρος Μαυρόπουλος: Το βιογραφικό του νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ

    615 shares
    Share 246 Tweet 154

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}