if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο Πούτιν στέλνει στρατό σε Ντόνμπας και Λούχανσκ

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν

Μια ακόμη κίνηση που είναι σαφές πως θα ερμηνευτεί από τη Δύση κάνει ο Βλάντιμιρ Πούτιν, καθώς μετά την υπογραφή του διατάγματος που αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Ντόνμπας και του Λούχανσκ, έδωσε εντολή να μεταβούν στις περιοχές ειρηνευτικές δυνάμεις.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε το υπουργείο Άμυνας του να στείλει Ρώσους ειρηνευτικές δυνάμεις στις δύο αποσχισμένες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με διάταγμα που δημοσιεύθηκε νωρίς την Τρίτη, αφού είπε ότι η Μόσχα θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία τους.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Ο Πούτιν υπέγραψε νωρίτερα διατάγματα για την αναγνώριση των δύο αποσχισμένων περιοχών — της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ — ως ανεξάρτητα κράτη που αψηφούν τις δυτικές προειδοποιήσεις ότι ένα τέτοιο βήμα θα ήταν παράνομο και θα διακόψει τις μακροχρόνιες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

Αν τελικά κάτι τέτοιο συμβεί, τότε, οι διπλωματικές διεργασίες θα τερματιστούν και η Δύση θα αναγκαστεί να επιβάλλει σκληρές κυρώσεις στη Ρωσία. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Μπάιντεν έχει ανακοιινώσει light κυρώσεις στις αποσχισθείσες περιοχές, ενώ η Ευρώπη έχει δηλώσει ετοιμότητα για να επιβάλλει, ανανγνωρίζοντας την υπογφραφή διατάγματος από τον Πούτιν ως κατάφορη παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητα της Ουκρανίας.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version