• Τελευταία
  • Trending
  • All
poker, ποκερ

Το πολεμικό… πόκερ κλυδωνίζει τις αγορές 

18 Φεβρουαρίου 2022

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Αγορές

Το πολεμικό… πόκερ κλυδωνίζει τις αγορές 

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
18 Φεβρουαρίου 2022
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
poker, ποκερ
44
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Εβδομάδα κλυδωνισμών, ρευστοποιήσεων και μείωσης του επενδυτικού ρίσκου ήταν για όλες τις αγορές μετοχών αυτή που παρέρχεται, καθώς το πολεμικό «πόκερ» συνεχίζεται όπως και ο πόλεμος νεύρων, μέσα από ένα υβριδικό μοντέλο στο οποίο εμπλέκονται μέσα ενημέρωσης, παιχνίδια διαρροών και άλλες τακτικές. 

  • Καλύτερη η εικόνα του Χ.Α. το πενθήμερο έναντι των ξένων αγορών
  • Άμυνα με συρρίκνωση των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο
  • Πτώση 1,56% στο Γ.Δ. το πενθήμερο, στο -2,24% οι τράπεζες
  • Καλύτερη η εικόνα στη μεσαία τάξη, οριακή άνοδο σε εβδομαδιαίο επίπεδο

Σ’ αυτό το αβέβαιο επενδυτικό περιβάλλον και με το σκηνικό σ’ ότι αφορά το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας να παραμένει ιδιαιτέρως θολό, οι επενδυτές μείωσαν κατακόρυφα το ρίσκο τους, «κλείδωσαν» ρευστότητα και λειτούργησαν αμυντικά. Αυτό, είχε σημαντική αντανάκλαση στο Χ.Α. όπου στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις η αξία συναλλαγών μειώθηκε κατά 40% και 50% αντίστοιχα συγκριτικά με τα πρόσφατα επίπεδα. 

Σχετικάθέματα

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025

Έτσι κι αλλιώς αυτή η εβδομάδα αλλά και η επόμενη, είναι ένα στοίχημα και ένα κρίσιμο crash test για την ελληνική αγορά που μετά το φρενήρες ξεκίνημα της χρονιάς, έρχεται αντιμέτωπη με τη γεωπολιτική κρίση, οπότε καλείται να διαχειριστεί μια κατάσταση που δεν ελέγχει, ούτε μπορεί να υποτιμήσει. Στόχος, σύμφωνα με τους αναλυτές είναι αυτό το κρίσιμο διάστημα το Χ.Α. να μην «κόψει» τις… γέφυρες με το momentum που έχει διαμορφώσει, να μη χάσει περιοχές που θα χαλούσαν την ψυχολογία της αγοράς, αλλά να κρατήσει άμυνες εν μέσω συντήρησης.

Προς το παρόν κρατήθηκε η περιοχή των 950 μονάδων με το Γ.Δ. να κλείνει την Πέμπτη στις 955,37 μονάδες με πτώση 0,85%, ενώ πτωτικά – διορθωτικά κινήθηκαν και οι υπόλοιποι κύριοι δείκτες αλλά και οι τράπεζες. Στο ακόμη πιο ακραίο σενάριο, το Χ.Α. δε θα πρέπει να χάσει την ευρύτερη ζώνη των 900 – 920 μονάδων το επόμενο διάστημα, πάντα βεβαίως σε συνάρτηση με το κλίμα που θα διαμορφώνεται διεθνώς.

Μεγαλύτερη η πτώση διεθνώς

Η πτώση στις διεθνείς αγορές αυτή την εβδομάδα ήταν αρκετά μεγαλύτερη συγκριτικά με το Χ.Α. που για ακόμη μια φορά έδειξε καλές άμυνες και διάθεση μερικής ανεξαρτητοποίησης. Ειδικά στη συνεδρίαση της Πέμπτης, στη Wall Street έλαβε χώρα γενικευμένο ξεπούλημα οδηγώντας και τους τρεις δείκτες σε μεγάλη πτώση. Ο πιο βαρύς δείκτης στον κόσμο, ο αποκαλούμενος και «δείκτης των δεικτών» S&P 500 έχασε 94,75 μονάδες ή ποσοστό 2,12%, ο Nasdaq είχε απώλειες 407,38 μονάδων ή ποσοστό 2,88%, ενώ ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones είχε επίσης μεγάλες απώλειες χάνοντας 622,24 μονάδες, ή ποσοστό 1,78%, πέφτοντας στις 34.312,03 μονάδες. Θυμίζουμε πως το ιστορικό υψηλό του Dow Jones είναι στις 36.952,65 μονάδες, που σημαίνει ότι χάνει ήδη 2.640 μονάδες ή ποσοστό 5,58%.

…ξεπούλημα την Πέμπτη στη Wall Street

Οι επενδυτές στο αμερικανικό χρηματιστήριο στράφηκαν προς αμυντικούς τομείς και ασφαλή καταφύγια όπως ομόλογα και χρυσός, καθώς οι γεωπολιτικές εντάσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Ρωσίας για την Ουκρανία φούντωσαν. Μετά την ανταλλαγή πυρών μεταξύ ουκρανικών δυνάμεων και φιλορωσικών αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι υπάρχουν όλες οι ενδείξεις ότι η Ρωσία σχεδιάζει να εισβάλει τις επόμενες ημέρες στην Ουκρανία και ετοιμάζει μια πρόφαση για να το δικαιολογήσει.

Την Παρασκευή, σύσσωμοι οι ευρωπαϊκοί δείκτες κινήθηκαν εκ νέου πτωτικά με τον Stoxx 600 στο -0,81% και τον DAX της Φρανκφούρτης στο -1,47% και στο όριο των 15.000 μονάδων, ενώ νέα πτώση σημειώνουν και οι τρεις δείκτες της Wall Street. 

Άμυνες στις 950 έβγαλε ο Γενικός Δείκτης

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον το ελληνικό χρηματιστήριο έδειξε άμυνες και αναχώματα, κρατώντας το όριο των 950 μονάδων, εν μέσω κατακόρυφης μείωσης συναλλαγών. Την Πέμπτη οι συναλλαγές έπεσαν στα 57,02 εκατ. ευρώ, ενώ την Παρασκευή ο τζίρος έπεσε στα 48,37 εκατ. ευρώ, επίδοση που είναι η μικρότερη των τελευταίων δυόμισι μηνών καθώς μικρότερη είχε να λάβει χώρα από τις 5 Ιανουαρίου 2022. 

Ο Γ.Δ. είχε διακύμανση την Παρασκευή μόλις τέσσερις μονάδες, με χαμηλό στις 950,84 μονάδες (-0,47%) και υψηλό στις 959,13 μονάδες (+0,39%), ενώ έκλεισε στις 955,93 μονάδες σταθεροποιητικά (+0,06%). Κλείσιμο δηλαδή που είναι πάνω από το μέσο όρο της διετίας και πάνω από το ξεκίνημα της πανδημίας στην Ελλάδα. Ο FTSE 25 έκλεισε στις 2.338 μονάδες επίσης σταθεροποιητικά (-0,02%), ο Mid Cap είχε καλύτερη εικόνα με άνοδο 0,36% στις 1.600,93 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,16% στις 728,95 μονάδες. 

Η πορεία του Γενικού Δείκτη

Η πορεία του γενικού δείκτη
Το πολεμικό… πόκερ κλυδωνίζει τις αγορές

Σε εβδομαδιαίο επίπεδο ο Γ.Δ. είχε διόρθωση 1,56%, ο FTSE 25 έχασε 1,60%, ο Mid Cap διαφοροποιήθηκε θετικά με άνοδο 0,20%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης υποχώρησε κατά 2,24%. Έτσι, σε επίπεδο έτους, τα κέρδη για το Γ.Δ. διαμορφώνονται στο +7,01%, για τον FTSE 25 στο +8,80%, για τον Mid Cap στο +7,31% και για τις τράπεζες στο +26,79%. Με λίγα λόγια, το ελληνικό χρηματιστήριο – τουλάχιστον προς το παρόν – κρατάει περίπου το 90% έως 95% των κερδών των πρώτων δυόμισι μηνών του έτους. 

Όπως σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ Ηλίας Ζαχαράκης, «ο ταλαντωτής βρίσκεται σε διόρθωση περιμένοντας να δούμε πότε είναι έτοιμος και πάλι να δοκιμάσει ανοδικά. Τα επίπεδα των 953 μονάδων είναι η κοντινή στήριξη (σ.σ. άντεξαν προς το παρόν), ενώ μια ενδεχόμενη διάσπαση μπορεί να φέρει το Γ.Δ. στις 945 μονάδες αρχικά. Αντίστοιχα μία διάσπαση των κοντινών 961 μονάδων, μπορεί να δώσει κίνηση προς τις 979 μονάδες». 

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος ανάλυσης της Beta Χρηματιστηριακή Μάνος Χατζηδάκης, τονίζει πως «το χτίσιμο της ανόδου γίνεται με ιδιαίτερο τρόπο, κατακτώντας κάθε φορά ένα υψηλότερο σκαλοπάτι και εν συνεχεία διορθώνοντας σχετικά ήπια χωρίς να διαταράσσονται κομβικά σημεία της τάσης. 

Αν και ο ΜACD έχασε το αγοραστικό σήμα στην συνεδρίαση της Πέμπτης, οι αγορασμένοι κινητοί μέσοι των 30 και 50 ημερών δεν απειλήθηκαν, ενώ και οι ταλαντωτές παρέμειναν σε ουδετερότητα διατηρώντας το ανοδικό περιθώριο των 990 μονάδων πριν εισέλθουν σε υπερτιμημένες ζώνες. Η ανάλωση χρόνου μεταξύ 930 και 960 δεν αποκλείεται να συνεχιστεί με τους αγοραστές να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης οι οποίοι μπορεί να έχασαν το momentum, έχουν όμως αποφορτίσει την έντονα ανοδική εικόνα του τραπεζικού κλάδου ο οποίος οδηγεί την αγορά».

Movers & Shakers

οι πιο ενεργες μετοχές στο ταμπλό του Χ.Α.
Το πολεμικό… πόκερ κλυδωνίζει τις αγορές

 

Σχετικά

Tags: Γενικός ΔείκτηςΧρηματιστήριο
Share18Tweet11Share3Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025
On the Radar

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025
On the Radar

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Σημαία αυτονομημένου Ντόνετσκ

Νέα προειδοποίηση Μπάιντεν για εισβολή Πούτιν

ΟΠΑΠ, OPAP

Στα 8,5 εκατ. ευρώ το mega τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    306 shares
    Share 122 Tweet 77
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    103 shares
    Share 41 Tweet 26

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr