• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο Μιχάλης Σάλλας

Που κολλάει το deal Σάλλα – HSBC

14 Φεβρουαρίου 2022

Η realme παρουσιάζει τη 16 Pro Series

18 Μαρτίου 2026

Ακύρωση αναχωρήσεων 27 και 30 Μαρτίου 2026 με το Celestyal Discovery

18 Μαρτίου 2026

Χρυσό Βραβείο για το NITRO Digital Europe Action στα Cyber Security Awards 2026

18 Μαρτίου 2026

Η METRO AEBE ενισχύει την ανακύκλωση

18 Μαρτίου 2026

Το Ισραήλ παραδέχεται πλήγμα σε θέση του ΟΗΕ στον Λίβανο και ζητά συγγνώμη

18 Μαρτίου 2026

BAT Hellas: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας ο Δημήτρης Ιατρίδης

18 Μαρτίου 2026

Με πυραύλους διασποράς απαντά το Ιράν στο Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Larijani

18 Μαρτίου 2026

Το Bloomberg ανοίγει μέτωπο με τον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ

18 Μαρτίου 2026

Piraeus Bank και Wikifarmer παρουσιάζουν τη FarmClick

18 Μαρτίου 2026

Σε ποιες χώρες οδηγεί ο Τραμπ τους ταξιδιώτες για καλοκαιρινές διακοπές

18 Μαρτίου 2026

Τουρκία: Νέο σύστημα Patriot στα Άδανα αναπτύσσει το ΝΑΤΟ

18 Μαρτίου 2026

Ποιοι κορυφαίοι Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του πολέμου

18 Μαρτίου 2026
φωτ.:  Gunawan Kartapranata / Wikimedia Commons

Η ASEAN ποντάρει στο κοινό μέτωπο για να φέρει πράσινες επενδύσεις

18 Μαρτίου 2026

Στα Attica το IGDS Global High Potential Programme 2026

18 Μαρτίου 2026

Η Ευρώπη ξεπαγώνει την εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ

18 Μαρτίου 2026

Βηρυτός: Ισοπεδώθηκε κτήριο στο κέντρο από αεροπορική επίθεση

18 Μαρτίου 2026

Η στρατηγική δένδια για την ΕΑΒ: Ο Κένταυρος και δύο μικρά του αδερφάκια που κάνουν θραύση

18 Μαρτίου 2026

Κατάρ: Εκρήξεις στη Ντόχα – Αναχαιτίστηκε πύραυλος εν μέσω έντασης στον Κόλπο

18 Μαρτίου 2026

Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ

18 Μαρτίου 2026

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Έργο προστασίας νερού στο Αίγιο

18 Μαρτίου 2026

Η Κίνα φορτίζει τα EV σε 5 λεπτά – Οι ΗΠΑ επενδύουν, αλλά μένουν πίσω

18 Μαρτίου 2026

Η AI κερδίζει έδαφος και στο content marketing – Θετικά τη βλέπει το 74%

18 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Τράπεζες

Που κολλάει το deal Σάλλα – HSBC

Οδικό χάρτη για ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου και ενδεχομένως αύξηση του ποσού της, πριν την εξαγορά της HSBC Ελλάδας ζητά η Τράπεζα της Ελλάδας

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
14 Φεβρουαρίου 2022
Στις On the Radar, The Wire, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
94 2
0
Ο Μιχάλης Σάλλας

Ο Μιχάλης Σάλλας

261
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Να κλειδώσει τα πονταρίσματα -στην ορολογία- του πόκερ ζητά η Τράπεζα της Ελλάδος από τον Μιχάλη Σάλλα, προκειμένου να ξεκινήσει την ουσιαστική συζήτηση για το deal απορρόφησης της HSBC Ελλάδος από την Παγκρήτια, καθώς οι επόπτες ζητούν -εμμέσως πλην σαφώς- να τρέξει η αύξση κεφαλαίου πριν και ανεξάρτητα από την εξαγορά. Αυτό συνεπάγεται ότι η Lyktos Group, ως βασικός μέτοχος, θα πρέπει να επενδύει απριόρι στην Παγκρήτια.

Στη διεύθυνση εποπτείας Τραπεζικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος προς… εξέταση βρίσκεται ο φάκελος εξαγοράς της HSBC Ελλάδος από την Παγκρήτια, με τους επόπτες να ζητούν πρόσθετα στοιχεία και ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης από τον Μιχάλη Σάλλα. Πρόκειται για deal υπό το οποίο η Παγκρήτια αποκτά το δάνεια, καταθέσεις και προσωπικό της HSBC Ελλάδος αντί ενός ευρώ, με τους Βρετανούς να καλύπτουν σε δεύτερη φάση την αμκ.

Σχετικάθέματα

Το Bloomberg ανοίγει μέτωπο με τον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ

18 Μαρτίου 2026

Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

17 Μαρτίου 2026
Ο CEO της Optima Bank Δημήτρης Κυπαρίσσης

Η Optima καταθέτει πρόταση εξαγοράς της Euroxx

17 Μαρτίου 2026

Τα προβλήματα

Σε διαπραγματεύσεις για τον οδικό χάρτη και τα επιμέρους σημεία του deal μεταβίβασης του χαρτοφυλακίου της HSBC Ελλάδος (πλην των ναυτιλιακών δανείων) στην Παγκρήτια Τράπεζα βρίσκονται η διοίκηση της τράπεζας με τη διεύθυνβση εποπτείας Τραπεζικού Συστήματος. Μια πρώτη προσέγγιση έγινε την Παρασκσυεή 11 Φεβρουαρίου, η οποία όμως δεν πήγε και πολύ καλά.

Το χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές σε αυτή τη φάση είναι σημαντικό, αλλά όχι αγεφύρωτο. Η επικεφαλής από την πλευρά της ΤτΕ, Χέδερ Ντενίς Γκίμπσον, ζητά περισσότερες λεπτομέρειεες και ολοκληρωμένο business plan. καθώς και ολοκλήρωση της προαναγγελθείσας αύξησης κεφαλαίου από την Παγκρήτια πριν από την εξαγορά της HSBC Ελλάδος. Μείζον θέμα για τους επόπτες αποτελεί ηασφάλεια του προσωπικού της HSBC το οποίο , σύμφωνα με τους όρους του deal, μεταφέρεται στην εξ ολοκλήρου και χωρίς απολύσεις τη Παγκρήτια, εκτοξεύοντας το μισθολογικό κόστος.

Από την πλευρά της Παγκρήτιας Δημόπουλος και Σάλλας επιμένουν σε ένα πιο χαλαρό χρονοδιάγραμμα, ζητώντας κατ αρχήν έγκριση με βάση το due diligence και τη συμφωνία των διοικητικών συμβουλίων, η οποία περιλαμβάνει letter of intend των Βρετανών για να εισφέρουν 85 εκατ. στην επικείμενη αμκ της Παγκρήτιας.

“Πρώτα εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν”

Ωστόσο, η Τράπεζα της Ελλάδος δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί το προτεινόμενο από τον Μιχάλη Σάλλα πλαίσιο και ζητά πλήρη κάλυψη σε επίπεδο ιδίων κεφαλαίων και αναλαμβανόμενου κινδύνου απριόρι. Ο ΜΙχάλης Σάλλας, όμως, φαίνεται να επιθυμεί την επίσπευση της διαδικασίας -αν και εκ του νόμου το deal έχει περίοδο ολοκλήρωσης 18 μηνών-. Στόχος το πάλαι ποτέ κραταιού τραπεζίτη είναι να ολοκληρώσει ταυτόχρονα την απορρόφηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και της HSBC αποκτώντας έτσι το κρίσιμο μέγεθος για τη συμμετοχή στο Ταμείο Ανάκαμψης και τα άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα που θα τρέξουν με ένταση τους προσεχείς μήνες.

Σε αυτή τη φάση, οι δύο πλευρές ανασυντάσσονται, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη παράλληλες κινήσεις με στόχο την αύξηση της πίεσης. Έτσι, από την πλευρά Σάλλα φαίνεται ότι επιχειρείται κινηξτοποίηση σε πολιτικό και μιντιακό επίπεδο ώστε να ασκηθεί πίεση στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο κεντρικός τραπεζίτης, εμφανίζεται σκεπτικός και ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις, δεν έχει ζητήσει επίσημη ενημέρωση από τα τεχνικά κλιμάκια, ώστε να μη θεωρηθεί ότι παρεμβαίνει.

Όσο όμως το deal καθυστερει, ο κίνδυνος να συναντήσει πρόσθετες αντιστάσεις – ανδτιδράσεις ισχυροποιείται. Ο Μιχάλης Σάλλας φαίνεται ότι ποντάρει στην ισχυρή θέληση των Βρετανών για απεμπλοκή και το γεγονός πότι είχαν ήδη διαπραγματευτεί με τις τρεις από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε συμφωνία, καθιστώντας την Παγκρήτια τη μόνη λύση.

Για την ώρα, η πλευρά Σάλλα επιχειρεί να μεταθέσει μέρος της πίεσης που -ήταν αναμενόμενο να δεχθεί- από την Τράπεζα της Ελλάδος, στους Βρετανούς, θέλοντας να επιτύχει πιο δεσμευτικές και άμεσες κινήσεις.

Το deal και η επόμενη ημέρα για την Παγκρήτια

Εκτός από τα 15 καταστήματα πανελλαδικά που θα αποκτήσει η Παγκρήτια από την HSBC, θα παραλάβει και ένα χαρτοφυλάκιο στεγαστικών δανείων, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλυμμένο από προβλέψεις σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα οι επισφάλειες και τα Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα (NPEs) να είναι σε πολύ χαμηλό ποσοστό.

Παράλληλα, η Παγκρήτια θα βρεθεί με μία επιπλέον assets λογιστικής αξίας περίπου 2 δισ ευρώ (συνολικό ενεργητικό 1,9 δισ. ευρώ ) με ένα σημαντικό απόθεμα καταθέσεων ύψους 1,7 δισ. ευρώ και ένα χαρτοφυλάκιο δανείων 500 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της Παγκρήτιας, η αμκ θεωρείτα δεδομένη στο ύψος; των 85 εκατ., ήτοι το ποσό που έχουν δεσμευτεί κνα καλύψουν μέσω συνδεδεμένων funds οι Βρετανοί.

Τα στοιχεία αυτά διαφοροποιούν ουσιωδώς το προφίλ της Παγκρήτιας Τράπεζας και καθιστούν τον Μιχάλη Σάλλα de facto ηγέτη του μεσαίου τραπεζικού χώρου που είχε εξαφανιστεί -πρακτικά- μετά από την κατάρρευση της Proton και της FBB. Η μόνη μεσαία τράπεζα -που δεν περιλαμβάνεται στις συστημικές- είναι η Attica Bank, αλλά ταλανίζεται από προβλήματα και βρίσκεται σε διαρκή ένδοια στελεχών και… κεφαλαίων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει ουσιατικό ρόλο στη χρηματοδότηση της οικονομίας.

Αν και ο νόμος δίνει 18μηνη προθεσμία για την ολοκλήρωση του deal, ο Μιχάλης Σάλλας επιχειρεί να αιφνιδιάσει και να κερδίσει χώρο, χρόνο και να αναπτύξει δυναμική. Τέτοιες συμφωνίες είναι πάντα χρονικά ευαίσθητες, καθώς τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές κινούνται στο πλαίσιο συγκυριών, εντός των οποίων τα deal βγάζουν νόημα. Αν το παράθυρο ευκαιρίας κλείσει, τότε είναι πιθανό ένας ή και οι δύο παράγοντες να αναζητήσουν διαφορετικές λύσεις, ή να αναγκαστούν να τις βρουν προκειμένου να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους μετις δυνατόν μικρότερες απώλειες.

Σχετικά

Tags: HSBCΓιάννης ΣτουρνάραςΕξαγορέςΜιχάλης ΣάλλαςΠαγκόσμια Τράπεζαρίσκο
Share104Tweet65Share18Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Το Bloomberg ανοίγει μέτωπο με τον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ

18 Μαρτίου 2026
On the Radar

Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

17 Μαρτίου 2026
Ο CEO της Optima Bank Δημήτρης Κυπαρίσσης
On the Radar

Η Optima καταθέτει πρόταση εξαγοράς της Euroxx

17 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο
Alpha Bank

Project Sky: Η Alpha Bank ξεφορτώνει δάνεια και εργαζομένους στην Cerberus

Ταγίπ Ερντογάν

Επαναπροσέγγιση Τουρκίας - Ισραήλ: Η ατζέντα και οι εππτώσεις

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Η στρατηγική δένδια για την ΕΑΒ: Ο Κένταυρος και δύο μικρά του αδερφάκια που κάνουν θραύση

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Το Bloomberg ανοίγει μέτωπο με τον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Το ράλι σε Motor Oil, ΕΛΠΕ και Τιτάν έφτιαξε την εικόνα στον Γενικό Δείκτη 

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Το νερό μπαίνει στη γραμμή πυρός – Στο στόχαστρο οι μονάδες αφαλάτωσης

    82 shares
    Share 33 Tweet 21

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Η realme παρουσιάζει τη 16 Pro Series
  • Ακύρωση αναχωρήσεων 27 και 30 Μαρτίου 2026 με το Celestyal Discovery
  • Χρυσό Βραβείο για το NITRO Digital Europe Action στα Cyber Security Awards 2026
  • Η METRO AEBE ενισχύει την ανακύκλωση
  • Το Ισραήλ παραδέχεται πλήγμα σε θέση του ΟΗΕ στον Λίβανο και ζητά συγγνώμη

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr