• Τελευταία
  • Trending
  • All
Τζο Μπάιντεν και Βλάντιμιρ Πούτιν στην Ελβετία

ΗΠΑ – Ρωσία: Από το αδιέξοδο στο… μπάχαλο

14 Ιανουαρίου 2022
Χάρτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς 28/5

Χάρτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς 28/5

28 Μαΐου 2022
Meteo για φωτιά στο Σχίνο: Τί έγινε στην πιο καταστροφική φωτιά

Meteo για φωτιά στο Σχίνο: Τί έγινε στην πιο καταστροφική φωτιά

28 Μαΐου 2022
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

28 Μαΐου 2022

ΔΕΗ: Έκτακτος φόρος 200 εκατ. για τα υπερκέρδη

27 Μαΐου 2022
tanker

Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς

Μυλωνάς: Μέρισμα από τα κέρδη του 2022

27 Μαΐου 2022
Rally

Πενθήμερο ράλι στο Χρηματιστήριο

27 Μαΐου 2022
Αποκαλυπτικό για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, τη συγκέντρωση του πλούτου είναι το top10 της λίστας των δισεκατομμυριούχων του Bloomberg,

Το top10 πλουσίων και οι επιδόσεις τους

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς

Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

27 Μαΐου 2022
Τουρισμός

Σημαντικές διακρίσεις για το La Mer Resort & Spa

27 Μαΐου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Στρατηγικό Συνέδριο “Επιμελώς Επιχειρείν 2022”

27 Μαΐου 2022
Ο Νίκος Δένδιας

Δένδιας: Δεν κάνουμε πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών

27 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο

“Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

27 Μαΐου 2022
Η τουρκική λίρα υποχώρησε περαιτέρω στα 16,4 ανά USD στα τέλη Μαΐου, πλησιάζοντας στο ιστορικό χαμηλό των 18,4

Τουρκία: Σταθερά τα επιτόκια – Ξύνει πάτο η λίρα

27 Μαΐου 2022
turkey interest rates

Τουρκία: Σταθερά τα επιτόκια -Παροδικός ο πληθωρισμός

27 Μαΐου 2022
OPEC

Με κέρδη κλείνει το πετρέλαιο την εβδομάδα

27 Μαΐου 2022

Ο Ζελένσκι εκβιάζει ανοιχτά τον Ορμπάν – Μπορεί να αντιδράσει η ΕΕ

27 Μαΐου 2022

Κερδοφόρα ξανά η Aegean – Αγχωμένη η διοίκηση

27 Μαΐου 2022
Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

27 Μαΐου 2022
Συρρικνώθηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2022 η αμερικανική οικονομία, καθώς ο πληθωρισμός ροκάνισε το διαθέσιμο εισόδημα,

ΗΠΑ: Συρρικνώνεται το ΑΕΠ- Τα στοιχεία

27 Μαΐου 2022
Russian Central Bank

Ρωσία: Νέα μείωση επιτοκίων κατά 300 μβ

27 Μαΐου 2022
ΔΕΗ LOGO

ΔΕΗ: Αντέχει στην κρίση! Προβληματίζει το υψηλό χρέος

27 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας

ΗΠΑ – Ρωσία: Από το αδιέξοδο στο… μπάχαλο

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
14 Ιανουαρίου 2022
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
Reading Time: 1 min read
15 0
0
Τζο Μπάιντεν και Βλάντιμιρ Πούτιν στην Ελβετία

Τζο Μπάιντεν και Βλάντιμιρ Πούτιν στην Ελβετία

40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε αδιέξοδο παραμένουν Ρωσία και NATO μετά την ολοκλήρωση τριών γύρων συζητήσεων. Την Πέμπτη, έγινε σαφές ότι ορισμένες διαφωνίες δεν είχαν επιλυθεί και σε τηλεοπτικές δηλώσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας αρνήθηκε να αποκλείσει την πιθανότητα αποστολής στρατιωτικών δυνάμεων στην Κούβα και τη Βενεζουέλα.

Αν και είναι σαφές από καιρό ότι η Μόσχα δεν επιυυμεί στρατιωτική εμπλοκή, τα όρια των δύο πλευρών έχουν θολώσει και η ανάπτυξη δυνάμεων αυξάνει τις πιθανότητες ατυχημάτων, όπως άλλωστε και η εμπλοκή στην ανατολική Ουκρανία.

Σχετικάθέματα

tanker

Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

27 Μαΐου 2022
Ο Νίκος Δένδιας

Δένδιας: Δεν κάνουμε πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών

27 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο

“Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

27 Μαΐου 2022

Το ζήτημα της Ουκρανίας, όμως, δεν είναι ούτε στατικό ότι γεωγραφικά περιορισμένο. Αντιθέτως, για τη Ρωσία η Ουκρανία αποτελεί μέρος αυτού που ονομάζει μαλακό υπογάστριο και κάθε προσέγγιση του NATO την ενοχλεί. Για την Ευρώπη και το NATO η Ουκρανία εντάσσεται στην ομάδα της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Τσεχίας και ως εκ τούτου μέρος της στρατηγικής ασφάλειας.

Σε γεωοικονομικό επίπεδο, η κατάσταση είναι ακόμη πιο σύνθετη. Η Ρωσία κινούμενη στα πρότυπα της Δύσης επιχειρεί να επιβάλλει οικονομική ένωση, την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση. Παράλληλα με αυτή δημιουργεί και δομές ασφάλειας, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν και δοκιμάστηκαν στην περίπτωση του Καζακστάν. Το φυσικό αέριο και ο άνθρακας αποτελούν όμως συνεκτικούς κρίκους με την Ευρώπη. Η Μόσχα όμως έχει δείξει διάθεση εργαλειοποίησης της εξαρτησιακής αυτής σχέσης με την Ευρώπη, εντείνοντας έτσι την ήδη υποβόσκουσα ενεργειακή κρίση, σε βαθμό μάλιστα “στραγγαλισμού” της ΕΕ.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, αποκλείοντας τόσο την Ουκρανία, όσο και την ΕΕ. Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι προσπάθησε να παρέμβει στις εξελίξεις ζητώντας τριμερή Σύνοδο Κορυφής. Παρεμβάσεις έχει αποπειραθεί να κάνει και η ΕΕ αρχικά μέσω του ‘Ύπατου Εκπροσώπου Ζοζέπ Μπορέλ και εν συνεχεια και μέσω άλλων οδών, αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Εν τέλει, Η Γερμανία υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τη Ρωσία, εκμεταλλευόμενη το αδιέξοδο στις διμερείς επαφές Μόσχας – Ουάσιγκτον.

Το στενό format του διαλόγου μπορεί να απέκλειε και να υποβάθμιζε τα γεωπολιτικά και γεωοικονομικά συμφέροντα των Ευρωπαίων, αποτελούσε όμως μια fast track διαδικασία αποκλιμάκωσης. Είναι σαφές ότι η πολυπλοκότητα της ΕΕ δεν επιτρέπει ενιαία έκφανση, ενώ το διαφορετικό επίπεδο σχέσεων της Ρωσίας με Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία δεν επιτρέπει ενιαία αντιμετώπιση. Για να αποφευχθεί ένα ακόμη έμφραγμα οι διαπργματεύσεις επιχειρήθηκε να γίνουν σε επίπεδο μεγάλων δυνάμεων.

Πλέον, η εμπλοκή της ΕΕ με προστάσεις, σχέδια και διαβουλεύσεις αναμένεται να εντείνει το χάος που έχει ήδη διαμορφωθεί, διαχέοντας την ένταση και ανοίγοντας το πλαίσιο των συζητήσεων και ενδεχιμένως και των λύσεων.

Σε πρώτη φάση πάντως, μετά το αδιέξοδο στις διμερείς επαφές Ουάσιγκτον – Μόσχας, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το ευρωπαϊκό… μπάχαλο.

Η αποτίμηση της κατάστασης

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε και πάλι ότι το ΝΑΤΟ θα εξετάσει το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατευμάτων στην Ανατολική Ευρώπη εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία. Σύμφωνα με αναφορές, η ΕΕ αναθεώρησε επίσης το σχέδιο εγγράφου στρατιωτικής στρατηγικής της για να δώσει έμφαση στην ισχυρότερη υποστήριξη προς τους ανατολικούς εταίρους της.

Οι Ρώσοι έχουν περιγράψει την κατάσταση ως «αδιέξοδο». Το χάσμα μεταξύ των ζητημάτων για τα οποία ήταν προετοιμασμένοι να συζητήσουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους – δηλαδή η θέσπιση αμοιβαίων ορίων στα πυραυλικά συστήματα και τις στρατιωτικές ασκήσεις σε συνδυασμό με άλλα μέτρα με στόχο την οικοδόμηση εμπιστοσύνης – και των απαιτήσεων της Μόσχας που περιλάμβαναν την παροχή εγγυήσεων ότι η Ουκρανία και άλλα κράτη που ανήκαν στη Σοβιετική Ένωση δεν θα ενταχθούν ποτέ στο ΝΑΤΟ, παραμένει εξίσου αγεφύρωτο όσο ήταν και πριν την έναρξη των συνομιλιών. Όμως τουλάχιστον, παρατηρεί ο Μπόργκερ, δόθηκε μια ευκαιρία στη διπλωματική οδό και στην πιθανότητα εύρεσης κοινού εδάφους.

Οι τρεις συναντήσεις που έλαβαν χώρα αυτή την εβδομάδα, έδωσαν ευκαιρίες στη Ρωσία να αλλάξει ρότα και να βρει κάποια εναλλακτική λύση, όμως η Μόσχα δεν τις αξιοποίησε. Το πιθανότερο πλέον είναι ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν αναζητά τίποτα λιγότερο από την πλήρη αναδιαμόρφωση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, με σημαντική μείωση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στα σύνορα της χώρας του.

Η επόμενη ημέρα

Οι διπλωμάτες θα επιστρέψουν στις πρωτεύουσες των κρατών τους για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στη Μόσχα και στις κινήσεις των ρώσων στρατιωτών και αρμάτων μάχης στην περιοχή γύρω από την Ουκρανία. Ο ρώσος υπουργός εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. Αυτό θα δώσει στη διεθνή κοινότητα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των σκέψεων του Πούτιν. Οι Ρώσοι έχουν απαιτήσει γραπτά σχόλια των ΗΠΑ επί των προσχεδίων των συμφωνιών που δημοσίευσε η Μόσχα τον Δεκέμβριο, και στις οποίες περιλαμβάνονται τα όρια που προτείνει η χώρα στην παρουσία του ΝΑΤΟ. Προς το παρόν, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η Ουάσινγκτον θα δεχτεί να παραδώσει γραπτές απαντήσεις που θα συνοψίζουν τις ενστάσεις της.

Κίνδυνος πολέμου;

Αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις αυξάνει τις πιθανότες ένοπλης σύγκρουσης, θεωρείται απίθανο τόσο ο Πούτιν, όσο και ο Μπάιντεν να επιδιώξουν μια τόσο θερμή αντιπαράθεση. Έπίσης, μπαράζ δημοσιευμάτων και από τις δύο πλευρές για επιμείμενες προβοκάτσιες, αφήνουν να διαφανεί προσάθεια πρόληψης εκτροχιασμού.

Αυτί δεν σημάνει ότι δεν μπορεί να κλιμακωθούν οι συγκρούσεις δια αντιπροσώπων στη Νότια Ουκρανία και σε άλλες περιοχές στον Καύκασο. Τα σενάρια αυτά δεν φαίνονται ρεαλιστικά σε αυτή τη φάση.

Cyberwar

Οι υβερνοεπιθέσεις εις βάρος της Ουκρανίας, τις οποίες το Κίεβο αποδίδει στη Ρωσία, κάνουν ορισμένους ειδικούς να πιστεύουν πως η γενικευμένη στρατιωτική εισβολή ενδέχεται να είναι το επόμενο βήμα, σε περίπτωση που οι χάκερ καταφέρουν εντέλει να «γονατίσουν» το ηλεκτρικό δίκτυο και άλλα νευραλγικά για τη λειτουργία της χώρας συστήματα.

Βέβαια, με τον τρόπο αυτό εκτονώνονται και πιέσεις, ενώ στέλνονται μηνύματα και αποδυναμώνονται οι προοπτικές ευρείας σύρραξης, καθώς στρατηγικά πλεονεκτήματα έχουν χρησιμοποιηθεί και άρα αποκαλυφθεί.

Σχετικά

Tags: Ανατολική Ευρώπηγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕυρασίαΟυκρανίαΡωσία-Ουκρανία
Share16Tweet10Share3Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

tanker
Ναυτιλία

Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

27 Μαΐου 2022
Ο Νίκος Δένδιας
Αμυνα & Διπλωματία

Δένδιας: Δεν κάνουμε πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών

27 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Ελληνοτουρκικά

“Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

27 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο
Fitch Ratings

Η Fitch δεν αναβάθμισε την Ελλάδα... μόνο τις προοπτικές

πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Νέο υψηλό 7ετίας για το πετρέλαιο

MostPopular

  • tanker

    Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

    86 shares
    Share 34 Tweet 22
  • “Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Alpha Bank: Ολιστική βελτίωση μεγεθών

    97 shares
    Share 39 Tweet 24

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}