• Τελευταία
  • Trending
  • All
cyber Security

Cybersecurity: Η to and not to do list του 2022

10 Ιανουαρίου 2022
Ευάγγελος Βενιζέλος

Βενιζέλος: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μπορούν να συνεννοηθούν

1 Απριλίου 2023
Hand with ballot and box on Flag of Greece

Δημοσκόπηση Prorata: Δεν βγαίνουν τα κουκιά για κυβέρνηση

1 Απριλίου 2023

Beta Weekender: Εύθραυστη ανακωχή

1 Απριλίου 2023
ΚΕΒΕ_Εγκαταστάσεις

Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος: Στρατηγικές επενδύσεις στην παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας 

1 Απριλίου 2023

Εκδηλώσεις Απριλίου στα Public

1 Απριλίου 2023

Coca-Cola Ελλάς: Δενδροφύτευσε τη Βαρυμπόμπη

1 Απριλίου 2023
Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

Sir Στέλιος Χατζηιωάννου: Έπαθλο €10.000 για καθένα από τους 20 νικητές

1 Απριλίου 2023
Ηλίας Κασιδιάρης

Συστημικό bypass επιδιώκει ο Κασιδιάρης: Επικεφαλής στους “Έλληνες” πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

31 Μαρτίου 2023
NATO, Famly photo

Το NATO απαγόρευσε το TikTok

31 Μαρτίου 2023
Τις κινήσεις στην κατεύθυνση διεύρυνσης του μετώπου αντιπαράθεσης συνεχίζει η Μόσχα, στοχεύοντας να εντείνει την πίεση στη Δύση ώστε να περιορίσει τη στήριξη στην Ουκρανία

Με ασύμμετρα μέτρα και πυρηνικά απειλεί η Ρωσία

31 Μαρτίου 2023
Επέκταση του φράχτη στον Έβρο υπέγραψε ο Μητσοτάκης

Επέκταση του φράχτη στον Έβρο υπέγραψε ο Μητσοτάκης

31 Μαρτίου 2023
Αύξηση των πωλήσεων του ξεχασμένου NFT του Ντόναλντ Τραμπ καταγράφεται από τις αρχές του έτους με αποκορύφωμα το τελευταίο 24ωρο

Έκρηξη πωλήσεων για το NFT του Τραμπ… λόγω επανεμφάνισης

31 Μαρτίου 2023
Businessmen stand on charts with falling stock prices

Η ακτινογραφία της αγοράς: Window dressing λόγω τριμήνου – Οι καταλύτες και τα σενάρια

31 Μαρτίου 2023

Brands In Greece – ΕΣΒΕΠ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

31 Μαρτίου 2023

Delphi Economic Forum: Ο ρόλος της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο

31 Μαρτίου 2023

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο ΟΠΑΠ Game Time με τον Τάσο Καπετανάκο

31 Μαρτίου 2023

Καζίνο Κόκκαλη-Λασκαρίδη στο Μαρούσι: Πράσινο φως από το ΣτΕ

31 Μαρτίου 2023

Οκτώ σχήματα διεκδικούν το λιμάνι του Βόλου (ΟΛΒ)

31 Μαρτίου 2023
Οι πρωτεύουσες της κοκαΐνης διεθνώς!

Οι πρωτεύουσες της κοκαΐνης διεθνώς!

31 Μαρτίου 2023
Economic Growth concept on the gearwheels, 3D rendering

Η HSBC ανεβάζει τον πήχη της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία

31 Μαρτίου 2023

Γιατί “ξεχειλώνουν” τα spreads επιτοκίων δανείων – καταθέσεων

31 Μαρτίου 2023

Μεγάλη αποκλιμάκωση του πληθωρισμού σε Ελλάδα και ΕΕ – Η κρυμμένη αντίφαση

31 Μαρτίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

Cybersecurity: Η to and not to do list του 2022

Γιάννης ΛεοντάρηςΑπόΓιάννης Λεοντάρης
10 Ιανουαρίου 2022
Στις Cyber Security, On the Radar, Spotlight, The Wire
Reading Time: 2 mins read
15 1
0
cyber Security

Τί πρέπει λοιπόν να κάνετε το 2022 για να είστε λίγο περισσότερο ψηφιακά ασφαλής; Ή μάλλον, τί ΔΕΝ θα πρέπει να κάνετε για αυτό;

43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Το 2021 ήταν μία από τις πιο «παραγωγικές» χρονιές για τους κυβερνοεγκληματίες, καθώς μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2021 εκτέθηκαν σχεδόν 19 δισεκατομμύρια αρχεία.

Αυτή η «έκθεση» μπορεί να σημαίνει κάτι που εάν είστε τυχεροί, ίσως να μη σας στοιχίσει ακριβά (οικονομικά και όχι μόνον), αλλά μπορεί να σας στοιχίσει και πολύ ακριβά, και όχι μόνον οικονομικά. 

Σχετικάθέματα

NATO, Famly photo

Το NATO απαγόρευσε το TikTok

31 Μαρτίου 2023
TikTok

Tik Tok τέλος για τος Ευρωπαίους αξιωματούχους

28 Φεβρουαρίου 2023

Οι επιχειρήσεις αυξάνουν τις δαπάνες κυβερνοασφάλειας

18 Φεβρουαρίου 2023

Για παράδειγμα, επιχειρήσεις που δέχτηκαν επίθεση με κακόβουλα προγράμματα ransomware, όχι μόνον αναγκάστηκαν σε πολλές περιπτώσεις να πληρώσουν πολλά λύτρα σε κρυπτονόμισμα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους για ένα διάστημα, γεγονός που δε στοίχισε μόνον οικονομικά, αλλά και σε επίπεδο εταιρικής φήμης, που σε πολλές περιπτώσεις είναι ακόμα χειρότερο.

Τί πρέπει λοιπόν να κάνετε το 2022 για να είστε λίγο περισσότερο ψηφιακά ασφαλής; Ή μάλλον, τί ΔΕΝ θα πρέπει να κάνετε για αυτό; Οι ειδικοί της παγκόσμιας εταιρείας κυβερνοασφάλειας ESET έχουν μερικές ιδέες για αυτό…

  1. Χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα Wi-Fi;

Όλοι μας βγαίνουμε και κυκλοφορούμε λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες. Και αυτό φέρνει μαζί του τον πειρασμό να χρησιμοποιήσουμε δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Αλλά υπάρχουν κίνδυνοι. Οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια δίκτυα για να παρακολουθήσουν τις διαδρομές που κάνετε στο internet, να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς σας, και να κλέψουν τα στοιχεία σας. Για να παραμείνετε ασφαλείς, προσπαθήστε να αποφύγετε εντελώς τα δημόσια hotspots. Αν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, μη συνδέεστε σε σημαντικούς λογαριασμούς ενώ είστε συνδεδεμένοι σε δημόσια δίκτυα. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές για τα mail, τα social media κλπ, επιδιώκουν να δημιουργούν end – to – end ασφαλείς συνδέσεις, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ορισμένοι επιτήδειοι να έχουν βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο δημόσιο δίκτυο. Βέβαια οι υπεύθυνοι του δικτύου υποτίθεται πως μεριμνούν για την ασφάλειά του. Αλλά καλό είναι να μην το ρισκάρετε με το login σε σημαντικούς λογαριασμούς εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητο…

  1. Χρησιμοποιείτε αδύναμους κωδικούς πρόσβασης;

Οι κωδικοί πρόσβασης αποτελούν τα κλειδιά της ψηφιακής μας πόρτας. Δυστυχώς, καθώς έχουμε τόσους πολλούς κωδικούς να θυμόμαστε στις μέρες μας (περίπου 100 κατά μέσο όρο) τείνουμε να τους χρησιμοποιούμε χωρίς να σκεφτόμαστε την ασφάλεια.

Η χρήση του ίδιου κωδικού πρόσβασης για πολλαπλούς λογαριασμούς και η χρήση εύκολων κωδικών δίνουν στους χάκερ ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Διαθέτουν λογισμικό για να σπάσουν την αδύναμη κρυπτογράφηση, να δοκιμάσουν παραλλαγές κωδικών που χρησιμοποιούνται συχνά, και να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν παραβιασμένους κωδικούς πρόσβασης σε άλλους λογαριασμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για να θυμάστε και να χρησιμοποιείτε ισχυρούς, μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης ή φράσεις πρόσβασης. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) σε κάθε λογαριασμό που τον προσφέρει. Αυτό είναι και το πλέον ασφαλές, καθώς αυτός που «καλοβλέπει» το λογαριασμό σας θα πρέπει να έχει ταυτόχρονη φυσική πρόσβαση και στην κινητή σας συσκευή ώστε να αποκτήσει πρόσβαση.

  1. Σκεφτείτε πριν κάνετε «κλικ»!

Το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) είναι μία από τις πιο διαδεδομένες απειλές στον κυβερνοχώρο. Χρησιμοποιεί μια τεχνική γνωστή ως κοινωνική μηχανική, όπου ο επιτιθέμενος προσπαθεί να ξεγελάσει το θύμα του ώστε να κάνει κλικ σε έναν κακόβουλο σύνδεσμο ή να ανοίξει ένα συνημμένο αρχείο με κακόβουλο λογισμικό. Εκμεταλλεύονται την έμφυτη ευπιστία μας και συχνά προσπαθούν να μας εξαναγκάσουν στο να πάρουμε πολύ γρήγορα μια απόφαση προσδίδοντας στο μήνυμα μια αίσθηση επείγοντος.

Ο νούμερο ένα κανόνας για την αποτροπή αυτών των επιθέσεων είναι να σκέφτεστε πριν κάνετε κλικ. Ελέγξτε δύο φορές το πρόσωπο ή την εταιρεία που στέλνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να βεβαιωθείτε ότι είναι νόμιμο. Πάρτε μια ανάσα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. 

  1. Δεν χρησιμοποιείτε προγράμματα ασφαλείας σε όλες τις συσκευές;

Είναι αυτονόητο ότι σε μια εποχή που οι απειλές στον κυβερνοχώρο αυξάνονται, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα προστασίας κατά του κακόβουλου λογισμικού από αξιόπιστη εταιρεία σε όλους τους υπολογιστές και τις φορητές συσκευές σας. Αλλά πόσοι από εμάς ενισχύουμε την ασφάλεια στις κινητές συσκευές και τα tablet μας; Σύμφωνα με έρευνες, περνάμε σχεδόν 5.000 ώρες κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας αυτές τις συσκευές. Και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να συναντήσουμε κακόβουλες εφαρμογές και κακόβουλα website σε αυτόν τον χρόνο.

  1. Επισκέπτεστε μη ασφαλή websites;

Τα website που έχουν μπροστά την ένδειξη «https://» χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση για την προστασία της κίνησης από το πρόγραμμα περιήγησής σας προς την ιστοσελίδα. Το https έχει δύο σκοπούς: να πιστοποιεί ότι το εν λόγω website είναι γνήσιο και όχι προϊόν ηλεκτρονικού «ψαρέματος» ή απάτης, και να διασφαλίζει ότι οι κυβερνοεγκληματίες δεν μπορούν να κρυφακούσουν τις επικοινωνίες σας για να κλέψουν κωδικούς πρόσβασης και οικονομικές πληροφορίες. 

ΔΕΝ αποτελεί 100% εγγύηση ότι δε θα συμβεί τίποτα κακό, καθώς σήμερα ακόμη και phishing ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το https. Αλλά είναι μια καλή αρχή. Να αναζητάτε πάντα το σύμβολο του «λουκέτου». 

  1. Συνδέετε την επαγγελματική με την προσωπική ζωή;

Πολλοί από εμάς έχουν περάσει ένα μεγάλο μέρος των τελευταίων δύο ετών σβήνοντας τη διαχωριστική γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική μας ζωή. Καθώς η γραμμή έχει γίνει ασαφής, ο κίνδυνος στον κυβερνοχώρο έχει παρεισφρήσει. Π

πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη διεύθυνσή του email και τους κωδικούς πρόσβασης της δουλειάς για να γραφτούμε σε ιστοσελίδες αγορών και άλλα website. Τι γίνεται αν παραβιαστούν αυτά τα website; Οι hackers μπορεί να είναι σε θέση να παραβιάσουν το λογαριασμό που έχετε στη δουλειά. Η χρήση μη προστατευμένων προσωπικών συσκευών για επαγγελματικούς σκοπούς προσθέτει επίσης επιπλέον κίνδυνο. Αξίζει να κάνετε την επιπλέον προσπάθεια και να διαχωρίσετε τις διαδικασίες μεταξύ εργασίας και  διασκέδασης.

  1. Δίνετε λεπτομερή προσωπικά στοιχεία μέσω τηλεφώνου;

Ακριβώς όπως το phishing μέσω email και SMS, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί τεχνικές κοινωνικής μηχανικής για να εξαπατήσει τους χρήστες ώστε να κάνουν κλικ, έτσι και το phishing μέσω τηλεφώνου, που ονομάζεται vishing, είναι ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος για να αποσπάσουν οι απατεώνες προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες από τα θύματα. 

Οι απατεώνες συχνά καμουφλάρουν τον πραγματικό τους αριθμό για να προσδώσουν νομιμότητα στην επίθεση. Ο καλύτερος κανόνας είναι να μη δίνετε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω τηλεφώνου. Ρωτήστε ποιοί είναι και από πού τηλεφωνούν και, στη συνέχεια, τηλεφωνήστε απευθείας στην εταιρεία για να το ελέγξετε, και όχι χρησιμοποιώντας τηλεφωνικούς αριθμούς που παρέχονται από τον καλούντα.

  1. Δεν κάνετε backup;

Το ransomware (ransom = λύτρα) κοστίζει στις επιχειρήσεις εκατοντάδες εκατομμύρια ετησίως. Όμως υπάρχουν παραλλαγές ransomware που απειλούν και τους καταναλωτές. Φανταστείτε αν ξαφνικά σας κλειδώσουν έξω από τον υπολογιστή που έχετε στο σπίτι. Όλα τα δεδομένα σε αυτόν, και ενδεχομένως και τα αρχεία που αποθηκεύσατε στο cloud, όπως οικογενειακές φωτογραφίες και σημαντικά έγγραφα θα μπορούσαν να χαθούν για πάντα. Η τακτική λήψη αντιγράφων ασφαλείας παρέχουν ψυχική ηρεμία σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο.

  1. Δεν προστατεύετε το «έξυπνο» σπίτι;

Σχεδόν το ένα τρίτο των ευρωπαϊκών σπιτιών διαθέτουν «έξυπνες» συσκευές, όπως φωνητικοί βοηθοί, έξυπνες τηλεοράσεις και κάμερες ασφαλείας. Όμως, οι συσκευές αυτές είναι ένας ελκυστικός στόχος για τους εγκληματίες. Μπορούν να παραβιαστούν και να μετατραπούν σε botnet για να εξαπολύσουν επιθέσεις σε άλλους, ή να χρησιμοποιηθούν ως πύλη πρόσβασης στις υπόλοιπες συσκευές και τα δεδομένα σας.

Για να τις διατηρήσετε ασφαλείς, αλλάξτε τους προεπιλεγμένους κωδικούς πρόσβασης κατά την εκκίνηση. Επίσης, φροντίστε να επιλέξετε έναν προμηθευτή που έχει ιστορικό διόρθωσης γνωστών ευπαθειών στα προϊόντα του και ερευνήστε πιθανά ελαττώματα ασφαλείας πριν αγοράσετε ένα gadget.    

  1. Χρησιμοποιείτε μη ενημερωμένο λογισμικό;

Ένας από τους κυριότερους τρόπους με τους οποίους οι κυβερνοεγκληματίες μπορούν να επιτεθούν στους υπολογιστές και τις συσκευές σας είναι οι ευπάθειες στα λειτουργικά συστήματα, τα προγράμματα περιήγησης, και κάποιο λογισμικό. 

Το 2020 εντοπίστηκαν περισσότερες ευπάθειες από κάθε άλλη χρονιά: πάνω από 18.100. Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερα από 50 νέα τρωτά σημεία λογισμικού ανά ημέρα! Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης και να κάνετε «κλικ» στην ενημέρωση όταν σας ζητηθεί, οπότε αυτή η εργασία δεν χρειάζεται να απασχολεί πολύ από τον χρόνο σας καθημερινά. Τα κακά νέα είναι πως αυτή η ενημέρωση δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει εάν το λογισμικό δεν είναι νομίμως αγορασμένο…

Σχετικά

Tags: cybercrimeCybersecurityESET
Share17Tweet11Share3Send
Γιάννης Λεοντάρης

Γιάννης Λεοντάρης

ΣχετικάΆρθρα

NATO, Famly photo
Cyber Security

Το NATO απαγόρευσε το TikTok

31 Μαρτίου 2023
TikTok
Cyber Security

Tik Tok τέλος για τος Ευρωπαίους αξιωματούχους

28 Φεβρουαρίου 2023
Δελτία Τύπου

Οι επιχειρήσεις αυξάνουν τις δαπάνες κυβερνοασφάλειας

18 Φεβρουαρίου 2023
Επόμενο άρθρο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΕΜΥ: Έρχεται η κακοκαιρία Διομήδης - Επικίνδυνα φαινόμενα και κρύο

Ο επικεφαλής της Egon Zehnder στην Ελλάδα, Ανδρέας Γαβρηιλίδης

ΕΧΑΕ: Οι υποψήφιοι CEO που κάηκαν και ο survivor

MostPopular

  • Lamda Development Project Ελληνικό

    Lamda Dev: Στον αέρα το Ελληνικό – Η Πειραιώς φεύγει, η Eurobank ψάχνει διέξοδο και ο Περιστέρης… λεφτά

    3983 shares
    Share 1593 Tweet 996
  • Συστημικό bypass επιδιώκει ο Κασιδιάρης: Επικεφαλής στους “Έλληνες” πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

    128 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Δημοσκόπηση Prorata: Δεν βγαίνουν τα κουκιά για κυβέρνηση

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Καζίνο Κόκκαλη-Λασκαρίδη στο Μαρούσι: Πράσινο φως από το ΣτΕ

    128 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Βενιζέλος: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μπορούν να συνεννοηθούν

    57 shares
    Share 23 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}