• Τελευταία
  • Trending
  • All
cybersecurity

ESET: Τα 22 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το cybersecurity

3 Ιανουαρίου 2022

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

ESET: Τα 22 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το cybersecurity

Γιάννης ΛεοντάρηςΑπόΓιάννης Λεοντάρης
3 Ιανουαρίου 2022
Στις Cyber Security, On the Radar, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης3 mins read
19 0
0
cybersecurity

Cyber Secirity

52
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με την είσοδο του 2022, οι ειδικοί της ESET θεώρησαν σκόπιμο να ετοιμάσουν έναν κατάλογο με 22 στατιστικά στοιχεία για την κυβερνοασφάλεια για τη χρονιά που πέρασε, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει να αντιληφθούμε ότι η κυβερνοασφάλεια επηρεάζει όλες τις πτυχές της ψηφιακής μας ζωής και ότι είναι η ώρα να γίνει μια από τις προτεραιότητές μας. 

Ειδικότερα, οι 22 από τις πιο σημαντικές ή ενδιαφέρουσες στατιστικές για την κυβερνοασφάλεια που, σύμφωνα με την εταιρία, πρέπει να γνωρίζετε για το 2022, είναι οι εξής:

Σχετικάθέματα

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025

Οι Έλληνες CFOs επενδύουν σε ψηφιοποίηση και ανάπτυξη

20 Μαΐου 2025
  1. Το 2021 σημειώθηκε το υψηλότερο μέσο κόστος παραβίασης δεδομένων των τελευταίων 17 ετών, με το κόστος να αυξάνεται από 3,86 εκατ. δολάρια ΗΠΑ σε 4,24 εκατ. δολάρια ΗΠΑ σε ετήσια βάση (IBM Cost of a Data Breach Report 2021).
  1. Η στροφή προς την εξ αποστάσεως εργασία, η οποία οφείλεται στην COVID-19, είχε άμεσο αντίκτυπο στο κόστος των παραβιάσεων δεδομένων. Το μέσο κόστος μιας παραβίασης δεδομένων ήταν κατά 1,07 εκατ. δολάρια ΗΠΑ υψηλότερο όταν η απομακρυσμένη εργασία ήταν παράγοντας πρόκλησης της παραβίασης (IBM Cost of a Data Breach Report 2021).
  1. Η συνηθέστερη αιτία παραβίασης δεδομένων ήταν η κλοπή των διαπιστευτηρίων των χρηστών. Ως παράγοντας επίθεσης ήταν υπεύθυνος για το 20% των παραβιάσεων, με τις παραβιάσεις αυτές να προκαλούν μέσο κόστος 4,37 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ (IBM Cost of a Data Breach Report 2021).
  1. Στα μέσα του 2021, τα συστήματα της εταιρείας πληροφορικής Kaseya παραβιάστηκαν από το Sodinokibi ransomware, με τους εισβολείς να ζητάνε λύτρα 70 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ– αυτή ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει ζητηθεί μέχρι στιγμής για ransomware (ESET Threat Report T2 2021).
  1. Το 36% των παραβιάσεων συνδέθηκε με επιθέσεις ηλεκτρονικού «ψαρέματος», αύξηση 11%, η οποία εν μέρει θα μπορούσε να αποδοθεί στην πανδημία COVID-19. Όπως ήταν αναμενόμενο, παρατηρήθηκε ότι οι φορείς απειλών προσαρμόζουν τις εκστρατείες phishing ανάλογα με τις ειδήσεις που κυριαρχούν στην επικαιρότητα (Verizon 2021 Data Breach Investigations Report).
  1. Οι επιθέσεις κοινωνικής μηχανικής αποτελούν τη σοβαρότερη απειλή για τη δημόσια διοίκηση, αντιπροσωπεύοντας το 69% όλων των παραβιάσεων σε συστήματα δημόσιας διοίκησης που αναλύθηκαν από τη Verizon το 2021 (Verizon 2021 Data Breach Investigations Report).
  1. Λίγο μετά την αποκάλυψη της ευπάθειας Log4Shell το Δεκέμβριο του 2021, η ESET εντόπισε και μπλόκαρε εκατοντάδες χιλιάδες απόπειρες εκμετάλλευσης, με τις περισσότερες από αυτές στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο (ESET Research).
  1. Το 2021 σημειώθηκε μεγάλη αύξηση στον εντοπισμό τραπεζικού κακόβουλου λογισμικού Android. Στο πρώτο τετράμηνο η αύξηση έφτασε το 158,7% και στο δεύτερο τετράμηνο η αύξηση συνεχίστηκε κατά 49%. Αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ανησυχητική τάση, δεδομένου ότι τα τραπεζικά trojans έχουν άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά των στόχων τους (ESET Threat Report T2 2021).
  1. Μετά από τέσσερα χρόνια, το WannaCryptor (επίσης γνωστό ως WannaCry) εξακολουθεί να αποτελεί μια παγκόσμια απειλή που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το δεύτερο τετράμηνο, το διαβόητο trojan που μολύνει μηχανήματα ευάλωτα στο exploit EternalBlue βρέθηκε στην κορυφή των διαγραμμάτων ανίχνευσης ransomware της ESET, αντιπροσωπεύοντας το 21,3% των ανιχνεύσεων (ESET Threat Report T2 2021).
  1. Οι απάτες επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα παραμένουν δημοφιλείς. Μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Μαΐου 2021, τα θύματα εξαπάτησης έχασαν περισσότερα από 80 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Ο πραγματικός αριθμός είναι υψηλότερος, καθώς πολλοί άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι έχουν εξαπατηθεί (Federal Trade Commission).
  1. Τα κρυπτονομίσματα είναι η προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής για τους κυβερνοεγκληματίες, ειδικά όταν πρόκειται για ransomware. Συναλλαγές Bitcoin αξίας έως και 5,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να συνδέονται με πληρωμές ransomware που αφορούν τις 10 πιο κοινές παραλλαγές ransomware (FinCEN Report on Ransomware Trends in Bank Secrecy Act Data).
  1. Στις αρχές του 2021, το διαβόητο botnet Emotet, μια από τις μακροβιότερες και πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού, δέχθηκε καίριο χτύπημα μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση επιβολής του νόμου. Περίπου 700 διακομιστές διοίκησης και ελέγχου τέθηκαν εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης (Europol).
  1. Η έκθεση Cybersecurity Workforce Estimate, η οποία αξιολογεί τον αριθμό των διαθέσιμων επαγγελματιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, εκτιμά ότι η δεξαμενή των ειδικών το 2021 θα είναι περίπου 4,2 εκατομμύρια. Πρόκειται για αύξηση κατά 700.000 άτομα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος (2021 (ISC)2 Cybersecurity Workforce Study).
  1. Η ίδια μελέτη κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά μειώθηκε το χάσμα του εργατικού δυναμικού στην κυβερνοασφάλεια. Ενώ το 2020 ο αριθμός των πρόσθετων ειδικών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας που χρειάζονταν οι οργανισμοί για να υπερασπιστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία ήταν 3,12 εκατομμύρια, ο αριθμός αυτός μειώθηκε σε 2,72 εκατομμύρια το 2021 (2021 (ISC)2 Cybersecurity Workforce Study).
  1. Για να καλυφθούν οι θέσεις επαγγελματιών κυβερνοασφάλειας που απαιτούνται για την αποτελεσματική υπεράσπιση των κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων των οργανισμών, το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό στον τομέα της κυβερνοασφάλειας θα πρέπει να αυξηθεί κατά 65% (2021 (ISC)2 Cybersecurity Workforce Study).
  1. Συνολικά το 82% των οργανισμών παραδέχθηκαν ότι αύξησαν τους προϋπολογισμούς τους για την κυβερνοασφάλεια κατά το προηγούμενο έτος, με τα κονδύλια αυτά να αντιστοιχούν έως και στο 15% των συνολικών δαπανών του τμήματος πληροφορικής (έκθεση State of cybersecurity resilience 2021 της Accenture).
  1. Τα τελευταία χρόνια οι απειλητικοί φορείς έχουν μετακινηθεί από την απλή προσβολή των συστημάτων με ransomware σε διπλό εκβιασμό, απειλώντας επίσης να αποσπάσουν τα δεδομένα και να τα δημοσιοποιήσουν ή να τα πουλήσουν. Οι απειλές για διαρροή των κλεμμένων δεδομένων σημείωσαν απότομη αύξηση, από 8,7% το 2020 σε 81% το δεύτερο τρίμηνο του 2021 (ENISA Threat Landscape 2021).
  1. Έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση του συνολικού κόστους αποκατάστασης μιας επίθεσης ransomware. Ενώ το 2020 το κόστος ήταν 761.106 δολάρια ΗΠΑ, το 2021 το συνολικό κόστος αποκατάστασης μιας επίθεσης ransomware εκτοξεύτηκε στα 1,85 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (ENISA Threat Landscape 2021).
  1. Ο αριθμός των επιθέσεων DDoS παρουσιάζει επίσης ανοδική τάση, εν μέρει λόγω της πανδημίας COVID-19. Το 2020 σημειώθηκαν περισσότερες από 10 εκατομμύρια επιθέσεις, 1,6 εκατομμύρια επιθέσεις περισσότερες από το προηγούμενο έτος (ENISA Threat Landscape 2021).
  1. Το 2020, το Κέντρο Εγκλήματος Διαδικτύου (IC3) του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) έλαβε 791.790 καταγγελίες για κυβερνοεγκλήματα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, ενώ οι αναφερθείσες επιθέσεις ευθύνονται για απώλειες ύψους περίπου 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (FBI’s 2020 Internet Crime Report).
  1. Οι απάτες Business Email Compromise (BEC – απάτη μέσω εταιρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) παραμένουν το πιο δαπανηρό κυβερνοέγκλημα, με απώλειες που θα ξεπεράσουν τα 1,86 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του FBI. Συγκριτικά, η δεύτερη πιο δαπανηρή μορφή απάτης – οι ρομαντικές απάτες ή απάτες εμπιστοσύνης – κατέγραψε απώλειες «μόνο» 600 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. (2020 Internet Crime Report).
  1. Οι ηλικιωμένοι πλήττονται δυσανάλογα από το κυβερνοέγκλημα, καθώς άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών υπέστησαν περίπου το 28% των συνολικών ζημιών από απάτες. Αυτό αντιστοιχεί σε απώλειες ύψους περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ για τα ηλικιωμένα θύματα (IC3 2020 Elder Fraud Report).

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά στις απειλές κυβερνοασφάλειας που αντιμετωπίζουν τόσο τα άτομα όσο και οι οργανισμοί. Σε καθημερινή βάση οι ψηφιακές απειλές είναι πολύ περισσότερες και σε πολλές περιπτώσεις ο κίνδυνος δεν προέρχεται από κάποια εξωτερική απειλή, αλλά από το εσωτερικό της εταιρείας, είτε πρόκειται για σκόπιμη δολιοφθορά, είτε για ψηφιακό «ρήγμα» που προκάλεσε κάποιος εργαζόμενος χωρίς να το θέλει, ή να το ξέρει.

Σχετικά

Tags: cyber riskCybersecurityESETΤεχνολογία
Share21Tweet13Share4Send
Γιάννης Λεοντάρης

Γιάννης Λεοντάρης

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Cyber Security

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025
The Wire

Οι Έλληνες CFOs επενδύουν σε ψηφιοποίηση και ανάπτυξη

20 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Πραξικόπημα στο Σουδάν

Σε δίνη το Σουδάν: Η Χούντα δεν αφήνει τα ηνία. Αγανάκτηση σε ΗΠΑ και ΕΕ

Στους -5 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία

Στους -5 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    88 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

    41 shares
    Share 16 Tweet 10

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr