• Τελευταία
  • Trending
  • All
2022 loading

Προβλέψεις για το 2022: Θα μάθουμε το ρίσκο!

31 Δεκεμβρίου 2021

Pre-game show με Χάρη Κοπιτσή και Γιώργο Λιβάνη

13 Μαΐου 2025

Αλβανία: Πρωθυπουργός για τέταρτη φορά ο Ράμα

13 Μαΐου 2025

Τραμπ και Ζελένσκι έτοιμοι για… Τουρκία – Ο Πούτιν ψάχνει… εισητήρια

13 Μαΐου 2025
Το απίστευτα λεφτά στο ταμείο της Berkshire

Το απίστευτα λεφτά στο ταμείο της Berkshire

13 Μαΐου 2025

Η Κίνα παραλαμβάνει ξανά Boeing…

13 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ ήρε όλες τις κυρώσεις στη Συρία

13 Μαΐου 2025

Τα δύσκολα θέματα στη συνάντηση Μητσοτάκη – Μερτς

13 Μαΐου 2025

Ο Μερτς εξέθεσε τον Μητσοτάκη για την εργασιακή απορρύθμιση

13 Μαΐου 2025
Close up of stock market trader looking at graph of share prices

Η αγορά βλέπει νέο ανοδικό οικονομικό κύκλο

13 Μαΐου 2025

Στα δικαστήρια με επενδυτές για την επαναγορά ομολόγων η Ελλάδα

13 Μαΐου 2025

Φωτιά ξέσπασε τώρα στο McArthurGlen στα Σπάτα

13 Μαΐου 2025

Η Noval Property παρουσιάζει το “Ardittos House”

13 Μαΐου 2025

Η AKTOR εξαγοράζει Φ/Β 20MW για 7,5 εκατ.

13 Μαΐου 2025
Η Εθνική Ασφαλιστική πωλείται! Σήμερα η απόφαση του ΤΧΣ

ΕΕΑ: Ο εξορθολογισμός της Εθνικής Ασφαλιστικής πλήττει τους ασφαλισμένους

13 Μαΐου 2025
Τράπεζα της Ελλάδας

ΤτΕ: Ορκωμοσία των νέων μελών του Γενικού Συμβουλίου

13 Μαΐου 2025

ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές

13 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για τη ΝΔ – δεύτερο το ΠΑΣΟΚ

13 Μαΐου 2025

METLEN: 10ετές PPA με την Iliad για προμήθεια «πράσινης» ενέργειας

13 Μαΐου 2025

Τι λέει για Ελλάδα, Τουρκία και οικονομία ο Τζον Κατσιματίδης

13 Μαΐου 2025

Χρωματιστά τιμολόγια και στο φυσικό αέριο

13 Μαΐου 2025

Οι cyber-σταυροφόροι του Βατικανού

13 Μαΐου 2025

Το δολάριο κρατάει, το γιουάν απογειώνεται μετά το deal ΗΠΑ–Κίνας

13 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Spotlight

Προβλέψεις για το 2022: Θα μάθουμε το ρίσκο!

Η έλλειψη προβλεψιμότητας για την πανδημία και η αύξηση των επιτοκίων για τον έλεγχο του πληθωρισμού σκιαγραφούν ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Η κλιματική αλλαγή και οι φυσικές καταστροφές καθιστούν επιτακτικές τις συμπεριληπτικές πολιτικές από τις κυβερνήσεις για την πρόληψη και τον μετριασμό των επιπτώσεων

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
31 Δεκεμβρίου 2021
Στις Crisis Management, Crisis Zone, On the Radar, Spotlight, The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
29 1
0
2022 loading
80
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αβεβαιότητες, έλλειψη ορατότητας, διαφορά φάσης οικονομικού κύκλου για τις μεγάλες οικονομίες και η κλιματική αλλαγή αποτελούν τις βασικές ανησυχίες και ρίσκα για το 2022. Μετά από το 2021 στο οποίο η παγκόσμια οικονομία αντέδρασε εν είδη ελατηρίου, η Omicron -αν και αποδείχθηκε… ήπια- επανάφερε φόβους για την ασφάλεια των προβλέψεων δεδομένης  της αδυναμίας διασφάλισης σταθερότητας των συνθηκών.

  • Η έλλειψη προβλεψιμότητας για την πανδημία και η αύξηση των επιτοκίων για τον έλεγχο του πληθωρισμού σκιαγραφούν ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.
  • Η κλιματική αλλαγή και οι φυσικές καταστροφές καθιστούν επιτακτικές τις συμπεριληπτικές πολιτικές από τις κυβερνήσεις για την πρόληψη και τον μετριασμό των επιπτώσεων
  • Η νέα κανονικότητα με τον ενδημικό κορονοϊό και τις αρρυθμίες στην εφοδιαστική αλυσίδα δημιουργεί ανάγκη επαναξιολόγησης της πυραμίδας των αναγκών
  • Οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία της κοινωνίας, το πολιτικό κλίμα και την οικονομία θα αποτυπώνονται ταχύτερα και πιο ξεκάθαρα στην πορεία των δεικτών στα χρηματιστήρια.

Μετά τον οικονομικό κατακλυσμό του 2020 και την ανάκαμψη το 2021, υπάρχει κίνδυνος για παγκόσμια επιβράδυνση το 2022; Η ανάκαμψη ήταν ισχυρή όμως οι σπασμοί συνεχίζονται λόγω των ελλείψεων, του πληθωρισμού και των υγειονομικών ανησυχιών σε ένα υπόβαθρο επιτακτικών κλιματικών αξιώσεων.

Σχετικάθέματα

Αλβανία: Πρωθυπουργός για τέταρτη φορά ο Ράμα

13 Μαΐου 2025

Τραμπ και Ζελένσκι έτοιμοι για… Τουρκία – Ο Πούτιν ψάχνει… εισητήρια

13 Μαΐου 2025

Η Κίνα παραλαμβάνει ξανά Boeing…

13 Μαΐου 2025

Αν μια λέξη θα μάθουν όλοι πλέον αυτή είναι το ρίσκο. Καθώς οι κεντρικές τράπεζες αρχίζουν να ανεβάζουν τα επιτόκια, ο κίνδυνος αποτιμάται εκ νέου σε ολόκληρο το φάσμα. Το ρίσκο πλέον καθίσταται ορατό και αισθητό, καθώς με μηδενικά και αρνητικά επιτόκια ήταν μόνο… θεωρητικό.

Η άνοδος των χρηματιστηρίων εν μέσω αυξανόμενων κρουσμάτων και παρά τις όποιες αντιξοότητες θα είναι πλέον ανέφικτη. Η πλεονάζουσα ρευστότητα που κυκλοφορεί ανά τον πλανήτη θα αρχίσει να κινείται προς τα γκισέ των τραπεζών και σε επενδύσεις στην πραγματική οικονομία, διεκδικώντας σταθερές αποδόσεις και υπολογίσιμο κίνδυνο.

Οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία της κοινωνίας, το πολιτικό κλίμα και την οικονομία θα αποτυπώνονται ταχύτερα και πιο ξεκάθαρα στην πορεία των δεικτών στα χρηματιστήρια.

Βέβαια, ενώ οι ΗΠΑ έχουν σηματοδοτήσει την προοπτική αύξησης των επιτοκίων εντός του 2022, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην ΕΕ, όπου η Κριστίν Λαγκάρντ επιμένει στην υπερχαλαρή νομισματική πολιτική, καθώς τα σοκ την υγειονομική κρίση και τη συνεπακόλουθη ενεργειακή ανεπάρκεια και την ασύμμετρη ανάκαμψη δεν έχουν… παρέλθει.

Ανάκαμψη πολλών ταχυτήτων

Από την Κίνα μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Ευρώπη μέχρι την Αφρική, η πανδημία ισοπέδωσε σχεδόν ταυτόχρονα τις οικονομίες όλων των χωρών την άνοιξη του 2020. Δυόμιση χρόνια αργότερα, η έξοδος από την κρίση δεν είναι ομοιόμορφη.

Οι πλούσιες χώρες επωφελήθηκαν από μια προνομιακή πρόσβαση στα εμβόλια: οι ΗΠΑ διέγραψαν ήδη τα ίχνη της χειρότερης ύφεσής τους από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1930, η ευρωζώνη μπορεί να έχει κάνει το ίδιο μέχρι τα τέλη του έτους, αν και η ραγδαία άνοδος ενός ακόμη επιδημικού κύματος και ο εντοπισμός μιας νέας παραλλαγής προκαλούν ανησυχία. «Η Covid-19 θα παραμείνει μια απειλή», προβλέπει σε σημείωμά του ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s.

Απειλή που έχει ήδη υλοποιηθεί σε περιοχές με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, όπως η υποσαχάρια Αφρική όπου μόνο το 2,5% του πληθυσμού είχε εμβολιαστεί μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και που είναι καταδικασμένη, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σε μια πιο αργή ανάκαμψη.

Το ξέφωτο αργεί

Έως το 2024, η πλειονότητα των αναδυόμενων και αναπτυσσόμενων χωρών δεν αναμένεται να επιτύχουν τους ρυθμούς ανάπτυξης που προέβλεπαν πριν από την πανδημία, αναφέρει το ΔΝΤ. Ορισμένες κεντρικές τράπεζες (στη Βραζιλία, τη Ρωσία, τη Νότια Κορέα…) αύξησαν τα επιτόκιά τους προκειμένου να προφυλαχθούν από έναν πληθωρισμό που καλπάζει, κινδυνεύοντας να υπονομεύσουν την ανάκαμψή τους.

Ακόμα και στην Κίνα, ατμομηχανή της παγκόσμιας ανάπτυξης, η ανάκαμψη συμπιέζεται στον βαθμό που συσσωρεύονται οι κίνδυνοι, προέβλεψε πρόσφατα το Ταμείο: κατανάλωση των νοικοκυριών που δυσκολεύεται να φθάσει τα προ πανδημίας επίπεδα, κρίση στην αγορά ακινήτων με τις δυσκολίες του υπερχρεωμένου κολοσσού Evergrande, διακοπές ρεύματος που επιβαρύνουν τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων.

Χάλασαν τα γρανάζια

Αν μη τι άλλο  πανδημία και τα lockdown απορρύθμισαν τα γρανάζια της παγκόσμιας οικονομίας. Τα lockdown και οι διαφορετικές πολιτικές στήριξης έθεσαν επιχειρήσεις εκτός λειτουργίας, ενώ οι διαφορετικοί χρόνοι επανάκαμψης και άρσης περιορισμών δημιούργησαν χάος στην παραγωγή βγάζοντας την εφοδιαστική αλυσίδα από τα γρανάζια της.

Το σύνολο των covid και post covid συμπτωμάτων αποτυπώθηκαν γλαφυρά την έκρηξη του πληθωρισμού και στις ελλείψεις προϊόντων. Παγκοσμίως, επιχειρήσεις, χώρες και καταναλωτές αναγκάστηκαν να βρουν νέο, πιο ευέλικτο βηματισμό και να αναθεωρήσουν την πυραμίδα των αναγκών τους με γνώμονα όχι μόνο την αναγκαιότητα μόνο αλλά και τη διαθεσιμότητα.

Ο πληθωρισμός τροφοδοτείται από την αλματώδη αύξηση των τιμών των πρώτων υλών (ξύλο, χαλκός, χάλυβας) και της ενέργειας (βενζίνη αέριο, ηλεκτρισμός).

Η αύξηση των τιμών, που χαρακτηρίζεται «προσωρινή» από τους κεντρικούς τραπεζίτες, προκαλεί ανησυχία στο υψηλότερο επίπεδο: η αναστροφή της τάσης είναι «απόλυτη προτεραιότητα», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στις αρχές Νοεμβρίου.

Αναλυτές αμφιβάλουν για την προοπτική εξόδου από την κρίση, προκρίνοντας το περιβάλλον αλληλεπικαλυπτόμενων κρίσεων. «Το θέμα είναι αν είμαστε πράγματι στην έξοδο της κρίσης», δήλωσε στο AFP ο Ρόελ Μπίτσμα, καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Πράγματι, πολλές επιχειρήσεις αναφέρουν δυσκολίες λόγω των ελλείψεων και του πληθωρισμού.

Το κλίμα δεν είναι καλό

Το 2021 υπήρξαν αρκετές φυσικές καταστροφές, τυφώνες, πλημμύρες και πυρκαγιές. Τεράστιες εκτάσεις καταστράφηκαν και μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες έζησαν τις συνέπειες. Πολλά απ αυτά τα φαινόμενα μπορούν να αποφευχθούν, σε επίπεδο συνεπειών και άλλα να μετριαστούν με τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Ακόμα και μετά από τις κρίσεις υπάρχουν μέτρα που μπορούν να συμβάλλουν καταλυτικά στην ανάταξη μεγάλων περιοχών. Οι κοινότητες ανά τον κόσμο ζητούν ετοιμότητα και δράση σε αυτά τα επίπεδα, μιας και η κλιματική αλλαγή είναι πλέον δεδομένη και εξελισσόμενη απειλή.

Ταυτόχρονα όμως απαιτούνται και ενέργειες στην κατεύθυνση της κλιματικής σταθεροποίησης, οι οποίες όμως δεν μπορούν να είναι μονόπλευρες και να οδηγούν σε νέες κρίσεις. Η Ευρώπη τώρα βιώνει το κόστος της προσπάθειας εφαρμογής πολιτικών ενεργειακής μετάβασης χωρίς επαρκή σχεδιασμό και υποτιμώντας τον γεωπολιτικό παράγοντα.

Εμπόριο

Μετρήσεις από το Climate Leadership Council αναφέρουν ότι η αμερικανική οικονομία είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο καθαρή από άλλες χώρες αντίστοιχου μεγέθους και διεθνούς αντικτύπου.

Χρειάζονται 80% περισσότερες εκπομπές άνθρακα για να δημιουργηθούν προϊόντα ίδιας δολαριακής αξίας οπουδήποτε αλλού στον κόσμο — στην Κίνα, την Ινδία και τη Ρωσία, απαιτούνται τετραπλάσιες εκπομπές ρύπων για τη δημιουργία των ίδιων ειδών αγαθών.

Με δεδομένο ότι η οικονομία των ΗΠΑ είναι πολύ καθαρή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, εάν τιμολογηθούν οι εκπομπές ρύπων και διαχωριστούν αυτές που σχετίζονται με το εμπόριο, τότε θα είναι ευκολότερη η διαμόρφωση συνεκτικής πολιτικής για περιβάλλον και την ανάπτυξη.

Αυτή βέβαια η οπτική που προωθείται από τις ΗΠΑ είναι υποκειμνενική, καθώς λαμβάνει το επίπεδο των τιμών ως τεκμήριο συγκρισιμότητας για την καθαρότητα των οικονομιών, καταδικάζοντας τις αναπτυσσόμενες ως προς τις ανεπτυγμένες.

 

Σχετικά

Tags: Αναλύσειςγεωπολιτικό ρίσκοπολιτικό ρίσκορίσκο
Share32Tweet20Share6Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Αλβανία: Πρωθυπουργός για τέταρτη φορά ο Ράμα

13 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Τραμπ και Ζελένσκι έτοιμοι για… Τουρκία – Ο Πούτιν ψάχνει… εισητήρια

13 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η Κίνα παραλαμβάνει ξανά Boeing…

13 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
ταύροι και αρκούσες

Χρηματιστήριο: Χρονιά της μεσαίας τάξης το 2021

Νίκος Καπραβέλος

Τα rapid δεν έπιασαν τη Δέλτα στη 16χρονη που διασωληνώθηκε

MostPopular

  • Ο Μερτς περιμένει τον Μητσοτάκη με …νάρκες

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    592 shares
    Share 237 Tweet 148
  • Ο Μερτς εξέθεσε τον Μητσοτάκη για την εργασιακή απορρύθμιση

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Τα δύσκολα θέματα στη συνάντηση Μητσοτάκη – Μερτς

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Τα datacenters απειλούν να “στραγγίσουν”… ακόμα και την Αθήνα

    115 shares
    Share 46 Tweet 29

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr