if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Υποχώρηση της κακοκαιρίας – Σημαντικά ύψη βροχής στην Κρήτη

Μετεωρολογικός χάρτης

Εικόνα. Τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής της Κυριακής 19/12/2021, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Μετεωρολογικού Παρατηρητηρίου Κρήτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με τη δορυφορική εικόνα κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, όπως την επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr. Στην εικόνα παρουσιάζονται με κίτρινες κουκκίδες οι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, όπου καταγράφουν υετό (βροχή/χιόνι).

Σταδιακή υποχώρηση παρουσίασε η κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της Κυριακής 19/12, με τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες να περιορίζονται στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Σύνταξη άρθρου: Ι. Κωλέτσης, Κ. Λαγουβάρδος,
Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, 18:00

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Σύμφωνα με την εικόνα του ευρωπαϊκού μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat, την οποία επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 19/12 αυξημένες νεφώσεις επικρατούν στο Αιγαίο, ενώ βροχές εκδηλώνονται στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr (κίτρινες κουκκίδες στην παρακάτω Εικόνα).

Σημαντικά ήταν τα ύψη βροχής στο νησί της Κρήτης, όπως κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Μετεωρολογικού Παρατηρητηρίου Κρήτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με το μεγαλύτερο ύψος βροχής να καταγράφεται στο οροπέδιο Ασκύφου Χανίων με 66 mm. Τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής έως το απόγευμα της Κυριακής 19/12 στο νησί της Κρήτης, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της εικόνας.

Πηγή: meteo.gr

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version