• Τελευταία
  • Trending
  • All

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις φορέας οικονομικής ανάπτυξης και καινοτομίας της Ελλάδας.

17 Δεκεμβρίου 2021
Χάρτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς 28/5

Χάρτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς 28/5

28 Μαΐου 2022
Meteo για φωτιά στο Σχίνο: Τί έγινε στην πιο καταστροφική φωτιά

Meteo για φωτιά στο Σχίνο: Τί έγινε στην πιο καταστροφική φωτιά

28 Μαΐου 2022
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

28 Μαΐου 2022

ΔΕΗ: Έκτακτος φόρος 200 εκατ. για τα υπερκέρδη

27 Μαΐου 2022
tanker

Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς

Μυλωνάς: Μέρισμα από τα κέρδη του 2022

27 Μαΐου 2022
Rally

Πενθήμερο ράλι στο Χρηματιστήριο

27 Μαΐου 2022
Αποκαλυπτικό για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, τη συγκέντρωση του πλούτου είναι το top10 της λίστας των δισεκατομμυριούχων του Bloomberg,

Το top10 πλουσίων και οι επιδόσεις τους

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς

Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

27 Μαΐου 2022
Τουρισμός

Σημαντικές διακρίσεις για το La Mer Resort & Spa

27 Μαΐου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Στρατηγικό Συνέδριο “Επιμελώς Επιχειρείν 2022”

27 Μαΐου 2022
Ο Νίκος Δένδιας

Δένδιας: Δεν κάνουμε πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών

27 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο

“Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

27 Μαΐου 2022
Η τουρκική λίρα υποχώρησε περαιτέρω στα 16,4 ανά USD στα τέλη Μαΐου, πλησιάζοντας στο ιστορικό χαμηλό των 18,4

Τουρκία: Σταθερά τα επιτόκια – Ξύνει πάτο η λίρα

27 Μαΐου 2022
turkey interest rates

Τουρκία: Σταθερά τα επιτόκια -Παροδικός ο πληθωρισμός

27 Μαΐου 2022
OPEC

Με κέρδη κλείνει το πετρέλαιο την εβδομάδα

27 Μαΐου 2022

Ο Ζελένσκι εκβιάζει ανοιχτά τον Ορμπάν – Μπορεί να αντιδράσει η ΕΕ

27 Μαΐου 2022

Κερδοφόρα ξανά η Aegean – Αγχωμένη η διοίκηση

27 Μαΐου 2022
Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

27 Μαΐου 2022
Συρρικνώθηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2022 η αμερικανική οικονομία, καθώς ο πληθωρισμός ροκάνισε το διαθέσιμο εισόδημα,

ΗΠΑ: Συρρικνώνεται το ΑΕΠ- Τα στοιχεία

27 Μαΐου 2022
Russian Central Bank

Ρωσία: Νέα μείωση επιτοκίων κατά 300 μβ

27 Μαΐου 2022
ΔΕΗ LOGO

ΔΕΗ: Αντέχει στην κρίση! Προβληματίζει το υψηλό χρέος

27 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Δελτία Τύπου

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις φορέας οικονομικής ανάπτυξης και καινοτομίας της Ελλάδας.

Χρύσα ΒουλγαρίδουΑπόΧρύσα Βουλγαρίδου
17 Δεκεμβρίου 2021
Στις Δελτία Τύπου
Reading Time: 1 min read
14 0
0
38
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σχετικάθέματα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Στρατηγικό Συνέδριο “Επιμελώς Επιχειρείν 2022”

27 Μαΐου 2022

Ξεκίνησε το Smart Cities – City Connect Conference 2022

25 Μαΐου 2022

Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων από την Τράπεζα Πειραιώς

25 Μαΐου 2022

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παρά τα δομικά προβλήματα μπορούν να γίνουν βασικός φορέας οικονομικής ανάπτυξης και καινοτομίας της Ελλάδας.
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 η υβριδική εκδήλωση του CompeteGR, του Συμβουλίου της Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, με θέμα: «H Δύναμη των μικρών: απελευθερώνοντας το δυναμικό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Στον εξαιρετικά ενδιαφέροντα διάλογο για την ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας μας, μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αλλά και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργος Πιτσιλής.
Το βασικό συμπέρασμα της εκδήλωσης είναι ότι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας, παρά τα βασικά δομικά προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις, όπως για παράδειγμα οι ατομικές επιχειρήσεις, το μικρό αποτύπωμα τους στην αγορά, η προβληματική πρόσβαση στην χρηματοδότηση και οι μικρές οικονομίες κλίμακας, μπορούν να έχουν ταχύτερη ανάπτυξη και περισσότερες ευκαιρίες μέσω της ευκολότερης πρόσβασης σε νέες τεχνολογίες και ψηφιακές υπηρεσίες απ’ όλο τον κόσμο αλλά και μέσω της δικτύωσης και συνεργασίας με άλλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα μπορούν πιο εύκολα να διαχειριστούν νέους κανονισμούς, όπως το ESG για παράδειγμα, και να αποκτήσουν με αυτό το τρόπο ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
Τέλος, μπορούν πιο εύκολα να αποκτήσουν ενιαία πρόσβαση σε προμηθευτές για παράδειγμα μέσω ευρύτερων συμμαχιών, αρκεί βέβαια να υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης, εκπαίδευσης, δικτύωσης και χρηματοδότησης από πλευράς κυβέρνησης αλλά και απ’ το σύνολο του επιχειρηματικού οικοσυστήματος.
Την εκδήλωση άνοιξε η Δρ Βενετία Κουσία, Γενική Διευθύντρια του CompeteGR, η οποία στάθηκε στις χαμηλές επιδόσεις της Ελλάδας σε ότι αφορά την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μια και η χώρα μας χαρακτηρίζεται από «νάνο» – ατομικές επιχειρήσεις, ενώ πολλοί εκ των ιδρυτών τους ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις για λάθος λόγους, χωρίς να έχουν την ικανότητα να διοικήσουν μια ομάδα αλλά και με απουσία οράματος. Στάθηκε ιδιαιτέρως στο πλαίσιο υποστήριξης της επιχειρηματικότητας από πλευράς κυβέρνησης, ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια, το οποίο κινείται προς το σωστό δρόμο, κάτι που θα δώσει τα κίνητρα σε νέους ενδιαφερομένους να επιχειρήσουν.
Ο πρόεδρος του CompeteGR κ. Σίμος Αναστασόπουλος στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Οι χώρες ανακάμπτουν τόσο γρήγορα από την κρίση όσο το επιτρέπει η ανταγωνιστικότητά τους ενώ κρίσιμο μέγεθος σε κάθε περίπτωση είναι η δυνατότητα παραγωγής καινοτομίας  σε όλα τα επίπεδα και ειδικά για την παραγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών». Αυτή η διαπίστωση έγινε και μέσω της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας από την εσωστρέφεια στην εξωστρέφεια και την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών τα οποία μπορούν να ανταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο. «Η καινοτομία είναι η κινητήριος δύναμη για την εξέλιξη και την ευημερία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η εδραίωση ενός σταθερού οικονομικού και επενδυτικού περιβάλλοντος από την κυβέρνηση, το ολοκληρωμένο σχέδιο από το ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης, αλλά και η προσπάθεια ενσωμάτωσης της καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα έχει προσελκύσει ξένες επενδύσεις στην χώρα μας και έχει δώσει στην Ελλάδα τον χαρακτηρισμό μιας βέλτιστης πρακτικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, η μετάβαση σε μια ψηφιακή, πράσινη και βιώσιμη οικονομία θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά μας ανέφερε ο κ. Αναστασόπουλος.
Μάλιστα το CompeteGR σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα διοργανώσουν το Global Innovation Summit για το 2022 στην Αθήνα, βάζοντας για τα καλά την χώρα μας στο παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα της χώρας μας διεθνώς.
Η πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών και Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, ανέφερε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θέλουν την υποστήριξη όλων μας για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα τους. Δυο παράγοντες είναι σημαντικές για το μέλλον τους:
Ο πρώτος είναι η καινοτομία και η τεχνολογία, η οποία αλλάζει δραματικά τα δεδομένα στο επιχειρηματικό περιβάλλον και μπορεί να τους δώσει μια παγκόσμια ώθηση. Ο δεύτερος παράγοντας αφορά την ανάδειξη της γυναίκειας επιχειρηματικότητας η οποία μπορεί να δώσει άλλη οπτική και νέες διαστάσεις στο θέμα μιας και είναι μοχλός οικονομικής ανάπτυξης. Αυτό επιβεβαιώνει και μια πρόσφατη έκθεση της Boston Consulting Group η οποία αναφέρει ότι αν οι γυναίκες συμμετείχαν ισότιμα στην επιχειρηματικότητα το παγκόσμιο ΑΕΠ θα ήταν μεγαλύτερο κατά 3 με 6 %.
Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα είναι πολύ μικρές (1-9 άτομα) ενώ το 5% μικρές (10-49 απασχολούμενους) με τις πολύ μικρές επιχειρήσεις να υστερούν σε πολλούς δείκτες ανταγωνιστικότητας και στην ενσωμάτωση νεών τεχνολογιών που τους εμποδίζουν να μεγαλώσουν, ειδικά στον τομέα της μεταποίησης. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές δράσεις ενδυνάμωσης, συνεργασιών – συνεργιών, ψηφιακού μετασχηματισμού και χρηματοδότησης ωστόσο εφόσον η χρηματοδότηση περνάει μέσα από το τραπεζικό σύστημα, αυτή δεν φτάνει στις μικρές επιχειρήσεις ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου..
Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, στην τοποθέτηση του ανέφερε ότι το μέγεθος μιας επιχείρησης δεν θα πρέπει να επηρεάζει την αντιμετώπισή της από το κράτος και το τραπεζικό σύστημα αλλά από την άλλη πλευρά η λεγόμενη οικονομία κλίμακας θα πρέπει να ενθαρρύνει επιχειρηματικές συνεργασίες και συνενώσεις μια και είναι σημαντικό στοιχείο ανταγωνιστικότητας. Στάθηκε επίσης σε ένα χαρακτηριστικό των ελληνικών μικρών, μεσαίων αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων: αυτές είναι μικρότερες σαν μεγέθη από τις αντίστοιχες ξένων χωρών (μια και υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες στην Ελλάδα) ενώ παράλληλα υπάρχει και σχετικά μεγάλη αδήλωτη επιχειρηματική δραστηριότητα κάτι που νομοτελειακά τις αποκλείει από την τραπεζική χρηματοδότηση αλλά και δυσκολεύει τη πρόσβαση τους σε άλλους παραγωγικούς πόρους. Όλα τα παραπάνω αφαιρούν πόντους ανταγωνιστικότητας από τις ελληνικές μικρές επιχειρήσεις ενώ από την άλλη πλευρά και το τραπεζικό σύστημα δεν εστιάζει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργος Πιτσιλής, κάνοντας έναν απολογισμό των δράσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στάθηκε ιδιαιτέρως στον στόχο της ΑΑΔΕ στο να μειώσει τον χρόνο που αφιερώνει μια μικρομεσαία επιχείρηση στην εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων της, μια και με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρηματίες θα έχουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με τις εταιρείες τους. Αυτό έγινε και γίνεται μέσω της ψηφιοποίησης, απλοποίησης και τυποποίησης δεκάδων διαδικασιών και υπηρεσιών και φυσικά με την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας. Ο κ. Γιώργος Πιτσιλής στάθηκε επίσης στη νέα ψηφιακή υπηρεσία myAADE, όπου ο πολίτης μπορεί να επικοινωνήσει ψηφιακά με πάνω από 90 εφορίες ενώ η ενίσχυση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας έγινε και υλοποιήθηκε ψηφιακά. Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά στην πλατφόρμα των ψηφιακών τιμολογίων η οποία έχει εκδώσει πάνω από 2 εκατ. τιμολόγια μέχρι σήμερα ενώ πολύ σύντομα το σύνολο της διαδικασίας έναρξης μιας επιχείρησης θα γίνεται ψηφιακά, όπως και η παύση εργασιών της.

Σχετικά

Tags: content from partnersΣυνέδρια
Share15Tweet10Share3Send
Χρύσα Βουλγαρίδου

Χρύσα Βουλγαρίδου

Director of Data Analysis του crisismonitor.gr και επικεφαλής της Crisis Labs, ασχολείται με την τεκμηρίωση οικονομικών και επιχειρηματικών μοντέλων και τη διαχείριση ρίσκου στις αγορές. Μαθηματικός, με μεταπτυχιακό σε πρακτικές αναγνώρισης και διαχείριση επιχειρησιακού κινδύνου και υποψήφια διδάκτορ στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. "Οι αγορές είναι ζωντανοί οργανισμοί και αντιδρούν στην επιβολή"

ΣχετικάΆρθρα

Δελτία Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Στρατηγικό Συνέδριο “Επιμελώς Επιχειρείν 2022”

27 Μαΐου 2022
Δελτία Τύπου

Ξεκίνησε το Smart Cities – City Connect Conference 2022

25 Μαΐου 2022
Δελτία Τύπου

Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων από την Τράπεζα Πειραιώς

25 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο

INTERLIFE: Δυναμική Ανοδική Πορεία

Entersoft φτιάχνει τεχνολογικό κόσμο με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Entersoft φτιάχνει τεχνολογικό κόμβο με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας

MostPopular

  • tanker

    Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • “Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Alpha Bank: Ολιστική βελτίωση μεγεθών

    97 shares
    Share 39 Tweet 24

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}