• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο Αλέξης Παπαχελάς

Παπαχελάς: Δεν φταίνε Μητσοτάκης – Ερντογάν που δεν τα βρίσκουν

16 Νοεμβρίου 2021
Mohamed Abara

Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

26 Ιουνίου 2022
Weather news, Καιρός

Meteo: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

26 Ιουνίου 2022
Ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Τζόνσον δεν θέλει άμεση λήξη του πολέμου

25 Ιουνίου 2022
tanker Lana

Ελλάδα – Ιράν: Ελεύθερο το Lana – Eπιστρέφεται το πετρέλαιο

25 Ιουνίου 2022
hellenic police

Έλεγχος ΕΛ.ΑΣ – Μήνυμα Θεοδωρικάκου στη Μαφία της Μυκόνου

25 Ιουνίου 2022

Η Wall Street επέστρεψε από την Άβυσσο… αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει

25 Ιουνίου 2022

Σημαντική πρόοδος στο έργο των Σκουριών

25 Ιουνίου 2022

ΗΠΑ: Το Aνώτατο Δικαστήριοσκότωσε το δικαίωμα στην άμβλωση

24 Ιουνίου 2022
traders

Το πολιτικό ρίσκο “νέκρωσε” το Χρηματιστήριο

24 Ιουνίου 2022
Turkeagean

Η ΕΕ ενέκρινε το Turkeagean – Μεγάλα προβλήματα για την Ελλάδα

24 Ιουνίου 2022

Επιμένει η ζέστη στη Νότια Ελλάδα

24 Ιουνίου 2022
Kyriakos Mitstoakis

Προσπάθεια Μητσοτάκη να κατεβάσει τόνους με Ερντογάν

24 Ιουνίου 2022

Ο Τουρισμός ανακάμπτει αλλά υπάρχουν… κίνδυνοι

24 Ιουνίου 2022

INTERLIFE: «Το στοίχημα της Ανάπτυξης στη νέα Οικονομική & Γεωπολιτική τάξη πραγμάτων»

24 Ιουνίου 2022

Η  Americraft Marine εξαγόρασε το ναυπηγείο St. Johns Ship Building

24 Ιουνίου 2022

Υπό πίεση το βαμβάκι λόγω… ύφεσης

24 Ιουνίου 2022

Γερμανία / Ifo: Η ενεργειακή ανασφάλεια δυναμιτίζει την οικονομία

24 Ιουνίου 2022
Energy Crisis

Η Ελλάδα δεν μπορεί να χτίσει αποθέματα φυσικού αερίου

24 Ιουνίου 2022

Η COSMOTE συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

24 Ιουνίου 2022

Οι ουκρανικές δυνάμεις αναδιπλώνονται: Απόσυρση από το Σεβεροντονέτσκ

24 Ιουνίου 2022

AHK: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

24 Ιουνίου 2022
Πετρέλαιο, oil

Προς δεύτερη εβδομάδα απωλειών το πετρέλαιο

24 Ιουνίου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Παπαχελάς: Δεν φταίνε Μητσοτάκης – Ερντογάν που δεν τα βρίσκουν

Εντοπίζει τις ευθύνες στο βαθύ κράτος της Τουρκίας που έχει επανακάμψει και στηρίζει τώρα τον Τούρκο πρόεδρο υπό... όρους

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
16 Νοεμβρίου 2021
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Reading Time: 1 min read
89 1
0
Ο Αλέξης Παπαχελάς

Ο Αλέξης Παπαχελάς

243
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες για το ενδεχόμενο πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα και την Τουρκία και τα περιθώρια προσέγγισης των δύο χωρών στέλνει με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Αλέξης Παπαχελάς, εντοπίζοντας συγκεκριμένες θέματα τα οποία δρουν ανασταλτικά στην πρόοδο του διαλόγου καθώς και τους… εμπνευστές τους.

Εξαιρετικά περιορισμένα είναι τα περιθώρια λειτουργικής προσέγγισης για την επίλυση των διμερών διαφορών Ελλάδας – Τουρκίας, σύμφωνα με τον Αλέξη Παπαχελά. Σε άρθρο του, ο διευθυντής της Καθημερινής βλέπει το χάσμα να παγιοποιείται, αναγνωρίζει την επικράτηση του τουρκικού βαθέως κράτους και κάνει λόγο για ασύγχρονους πολιτικούς κύκλους Ελλάδας – Τουρκίας.

Σχετικάθέματα

Mohamed Abara

Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

26 Ιουνίου 2022
Ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Τζόνσον δεν θέλει άμεση λήξη του πολέμου

25 Ιουνίου 2022
tanker Lana

Ελλάδα – Ιράν: Ελεύθερο το Lana – Eπιστρέφεται το πετρέλαιο

25 Ιουνίου 2022

Άρθρο με το οποίο επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τα ελληνοτουρκικά ως zero sum game δημοσίευσε στην Καθημερινή της Κυριακής ο Αλέξης Παπαχελάς, το οποίο μάλστα, λόγω του μάλλον ιδιαίτερου τρόπου γραφής δεν έτυχε ευρείας αναπαραγωγής. Παράλληλα, επιχειρεί ουσιαστική στροφή, προσχωρώντας στο δόγμα της ισχυροποίησης του βαθέως κράτους της Τουρκίας και επικράτησης της στρατηγικής “αποδοτικής έντασης” στις διμερείς σχέσεις. ΜΕταξύ άλλων, αποδίδει την ασδυναμία εξεύρεσης modus vivendi στους ασύγχρονους πολιτικούς κύκλους των δύο χωρών.

Το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά έχει υφανθεί γύρο από τα σενάρια πτώσης του Ταγίπ Ερτντογάν, τα οποία κερδίζουν έδαφος στα ελληνικά media. Ο έγκυρος δημοσιογράφος καταλήγει ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην τουρκική ηγεσία δεν θα έφερνε ουσιαστικές αλλαγές στις διμερείς σχέσεις και στις προοπτικές της περιοχής. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πλέον έχει επανακάμψει το τουρκικό βαθύ κράτος τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών όσο και στο Άμυνας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Παπαχελάς έχει κάνει τις ίδιες διαπιστώσεις και παλιότερα. Τότε επ αφορμής της εμππλοκής με το αεροσκάφος που επέβαινε ο Νίκος Δένδιας, όταν επέστρεφε από το ιρακινό Κουρδιστάν. Ο διευθυντής της Καθημερινής είχε διαγνώσει επ αυτής της αφρμής την απομείωση της επιρροής του Ταγίπ Ερντογάν στις ένοπλες δυνάμεις, υπονοώντας ότι ακόμα κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσιζε να επισκεφθεί την Άγκυρα, δεν θα μπορούσε να του εγγυηθεί μια πτήση χωρίς… επεισόδια απρόοπτα.

Η ανάλυση

Στο άρθρο του ο Αλέξης Παπαχελάς αναφέρει:

Η Ελλάδα είχε μία ευκαιρία να καταλήξει σε μία λογική και έντιμη λύση στα προβλήματα με την Τουρκία όταν ο Ερντογάν βρισκόταν στα πρώτα του βήματα. Ο Τούρκος ηγέτης ήθελε τότε να ξεδοντιάσει το τουρκικό βαθύ κράτος των Ενόπλων Δυνάμεων και του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο συντηρούσε συνεχώς την ένταση με την Ελλάδα. Ταυτόχρονα πουλούσε «Ευρώπη» στον λαό του και εξευρωπαϊσμό στους Ευρωπαίους. Ηταν λοιπόν προς το συμφέρον του να προχωρήσει σε μια θεαματική βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα.

και σημειώνει

Το γιατί δεν μετατράπηκε σε πράξη αυτό το παράθυρο ευκαιρίας θα το λύσει η Ιστορία. Εχει ακουστεί από υπεύθυνα χείλη πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιχείρησε κάποτε μια άτυπη, «υπερβατική» συζήτηση με τον Ερντογάν, η οποία δεν βρήκε καμία ανταπόκριση. Οπως επίσης ότι βρεθήκαμε κοντά σε μια έντιμη λύση σε κάποια φάση των διερευνητικών επαφών. Γεγονός είναι ότι, όπως πάντα, οι πολιτικοί κύκλοι των δύο χωρών δεν συγχρονίσθηκαν ποτέ ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα.

Το ποιος θα έχει την εξουσία στην Αγκυρα μάλλον δεν θα κάνει καμία διαφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Με τον τρόπο αυτό ο δημοσιογράφος αντιμεταθέτει τις όποιες ευθύνες για την μη-λύση και επιχειρεί να καταστήσει την επιδείνωση των σχέσεων αναπόδραστη νομοτέλεια.

Τα δύο καυτά θέματα

Εν συνεχεία, εντοπίζει και τεχνικά ζητήματα:

Εκείνα όμως τα χρόνια υπήρχε μία κρίσιμη διαφορά. Οι εκπρόσωποι της Τουρκίας αναφέρονταν στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και στις γκρίζες ζώνες αλλά χωρίς να επιμένουν ή να διευκρινίζουν ότι πρόκειται για απαράβατες προϋποθέσεις μιας λύσης. Οι Ελληνες διπλωμάτες εκτιμούσαν ότι ίσως τα δύο αυτά θέματα να ήταν «διαπραγματευτικά χαρτιά» που δεν θα έμεναν στο τραπέζι έως το τέλος.

Τώρα αυτό έχει αλλάξει. Η Τουρκία έχει καταστήσει και τα δύο ζητήματα δομικά στοιχεία της θέσης της και της διαπραγμάτευσης. Δεν περνάει μία εβδομάδα χωρίς κάποια ανακοίνωση ή δήλωση αξιωματούχου για το ένα ή και τα δύο ζητήματα. Με άλλα λόγια, έχουν μπει για τα καλά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Για τη σκληρή γραμμή φταίει το τουρκικό βαθύ κράτος

Σε αυτό το σημείο ο διευθυντής της Καθημερινής, ειπεισέρχεται σε πιο τεχνικά ζητήματα, μέσα από τα οποία αναδεικνύει τους κύκλους που χειρίζονται τη διαπραγαμτευτική ατζέντα.

Αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει αν ο Ερντογάν φύγει από την εξουσία. Το βαθύ κράτος έχει καταφέρει να ξαναμπεί στο παιχνίδι καθώς ο Τούρκος ηγέτης το χρειάσθηκε εδώ και λίγο καιρό για να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας σε μία φάση οξυμένης ανασφάλειας. Οι εκπρόσωποί του επιβάλλουν τους όρους τους. Σε μερικές περιπτώσεις –όπως του υπουργού Αμυνας Ακάρ– πιο άγαρμπα από ό,τι σε άλλες.

Έτσι, ο Αλέξης Παπαχελάς επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει το ζήτημα των διμερών σχέσεων, σε ζήτημα σκοπιμοτήτων και ελέγχου του βαθέως κράτους. Με δεδομένο όμως ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία το στρατιωτικό βαθύ κράτος έχουν κοινό σημείο αναφοράς στο NATO, τόσο είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος επιχειρεί υποδόρια επίθεση σε συγκεκριμένα κέντρα.

Πιο αδύναμος και εξαρτημένος ο Ερντογάν

Επίσης, ανανγνωρίζει την αποδυνάμωση του Ταγίπ Ερντογάν και προσδιορίζει τους πολιτικούς συμβιβασμούς που έκανε για να διατηρήσει τον έλεγχο. Εν κατακλείδι, όμως, αναφέρεται και στους περιορισμούς που έχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις:

Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα στέκεται όμως αν συμφωνήσει είτε στην αποστρατιωτικοποίηση κάποιων νησιών, είτε στην απώλεια ελληνικής κυριαρχίας κάποιων, κατοικημένων ή μη, νησιών και βραχονησίδων.

Με αυτή τη διατύπωση ο Αλέξης Παπαχελάς προσδιορίζει τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδας πολιτικά, με τρόπο που δεν απασχολεί τόσο τους διεθνείς ασναλυτές, όσο τους ίδιους τους πολιτικούς. Το κοινό του, σε αυτή τη φράση δεν φαίνεται να βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στην Άγκυρα, στις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον.

Πολιτική αλλαγή σε Ελλάδα ή Τουρκία δεν θα φέρει συμφωνία

Συνεχίζοντας μάλιστα θέτει το θέμα ακόμα και πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα:

Αν λοιπόν η Αγκυρα επιμένει σε αυτές τις απαιτήσεις, ανεξάρτητα από το ποια κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία, και η Αθήνα τις απορρίπτει ασυζητητί, τα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι εμφανώς ανύπαρκτα. Είτε στο Παλάτι ζει ο Ερντογάν είτε όχι.

Έτσι, καταλήγει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια από ελληνικής πλευράς για επικοδομητικό διάλογο και συμφωνία, ανεξαρτήτως του ποιός είναι στην κυβέρνηση, στην Ελλάδα. Αναφέρεται βέβαια στην υπόθεση αλλαγής του Ερντογάν, αλλά πρώτα επισημαίνει ότι… καμία κυβέρνηση στην Αθήνα δεν θα δεχθεί τους συγκριμένους όρους.

Σχετικά

Tags: Αλέξης Παπαχελάςγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοπολιτικό ρίσκορίσκοΤαγίπ Ερντογάν
Share97Tweet61Share17Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Mohamed Abara
Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

26 Ιουνίου 2022
Ο Μπόρις Τζόνσον
Crisis Zone

Ο Τζόνσον δεν θέλει άμεση λήξη του πολέμου

25 Ιουνίου 2022
tanker Lana
Αμυνα & Διπλωματία

Ελλάδα – Ιράν: Ελεύθερο το Lana – Eπιστρέφεται το πετρέλαιο

25 Ιουνίου 2022
Επόμενο άρθρο
phobia gram

Αγορά...phobia: Έκτη ημέρα πτώσης στο Χρηματιστήριο

HP Wolf Security logo

HP Wolf Security: Cyber threats απειλούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας

MostPopular

  • hellenic police

    Έλεγχος ΕΛ.ΑΣ – Μήνυμα Θεοδωρικάκου στη Μαφία της Μυκόνου

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Η ΕΕ ενέκρινε το Turkeagean – Μεγάλα προβλήματα για την Ελλάδα

    183 shares
    Share 73 Tweet 46
  • Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Ελλάδα – Ιράν: Ελεύθερο το Lana – Eπιστρέφεται το πετρέλαιο

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η Wall Street επέστρεψε από την Άβυσσο… αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει

    52 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}