if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Νέα βουτιά στα Ναύλα: Στα χαμηλά 2,5 μηνών ο Baltic Dry

Τάνκερ

Νέα βουτιά στα χαμηλότερα επίπεδα από τις 11 Αυγούστου σημείωσε ο Baltic Dry Index, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για υπερπροσφορά που αντισταθμίζει και με το παραπάνω το ελλειμματικό ισοζύγιο.

Απώλειες 2,6% στα 3.428 δολάρια σημείωσε τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ο Baltic Exchange Dry Index, υποχωρώντας στο χαμηλότερο από τις 11 Αυγούστου, καθώς οι ναύλοι υποχώρησαν σε όλο το εύρος πλοίων λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών για ζητήματα ζήτησης και προσφοράς, καθώς και από την παρέμβαση της Κίνας στις αγορές άνθρακα.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Ο δείκτης capesize, ο οποίος παρακολουθεί φορτία σιδηρομεταλλεύματος και άνθρακα 150.000 τόνων, έγραψε απώλειες 3,4%, κλείνοντας σε χαμηλό τριμήνου στα 4.202 δολάρια.

Ο δείκτης panamax που παρακολουθεί φορτία περίπου 60.000 έως 70.000 τόνων άνθρακα και σιτηρών, υποχώρησε 2,1% στα 3.815, το χαμηλότερο επίπεδο σε ενάμιση μήνα.

Μεταξύ των μικρότερων πλοίων, ο δείκτης supramax υποχώρησε 62 μονάδες στις 3.042, το χαμηλότερο από τις 10 Αυγούστου.

Ν έα βουτιά στα χαμηλότερα επίπεδα από τις 11 Αυγούστου σημείωσε ο Baltic Dry Index, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για υπερπροσφορ
Ν
έα βουτιά στα χαμηλότερα επίπεδα από τις 11 Αυγούστου σημείωσε ο Baltic Dry Index, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για υπερπροσφορ
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version