if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Διορθώνει το πετρέλαιο εν αναμονή των αποθεμάτων

Δεν έπιασε τους στόχους παραγωγής ο OPEC+ για τον Σεπτέμβριο

Διορθωτικά κινούνται την Τετάρτη, λίγοι μετά το άνοιγμα της συνεδρίασης, οι τιμές του πετρελαίου, με το BRent να είναι χαμηλότερα από τα 85 δολάρια και το WTI κάτω από τα 83.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Brent καταγράφουν απώλειες 0,7% στα 84,6 δολάρια το βαρέλι, υποχωρώντας από τα πρόσφατα υψηλά, καθώς οι traders κατοχυρώνουν κέρδη εν όψει της ανακοίνωσης των στοιχείων για τα αποθέματα στις ΗΠΑ.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Το πετρέλαιο βρίσκεται ρυθμούς ράλι το τελυταίο δίμηνο, καθώς η παγκόσμια οικονομία ανακάμπτει, αλλά ταυτόχρονα οι OPEC+ εμμένουν σε ένα πιο αργό πλάνο αύξησης παραγωγής

Οι αυξανόμενες τιμές άνθρακα και φυσικού αερίου στην Ασία ανάγκασαν τους παραγωγούς ενέργειας να στραφούν στο πετρέλαιο ως εναλλακτική λύση εν μέσω αυξανόμενων απαιτήσεων για ανάγκες θέρμανσης καθώς πλησιάζει ο χειμώνας στο Βόρειο Ημισφαίριο. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο OPEC+ δεν πέτυχε τους στόχους παραγωγής για τον Σεπτέμβριο. Η Αγκόλα, η Νιγηρία και το Αζερμπαϊτζάν δεν κατάφεραν να αυξήσουν την παραγωγή λόγω έλλειψης επενδύσεων.

Εν τω μεταξύ, τα επίσημα ακατέργαστα στοιχεία αποθέματος στις ΗΠΑ θα δημοσιοποιηθούν την Τετάρτη από την IEA.

Η πορεία της τιμής του Brent
Διορθώνει το πετρέλαιο εν αναμονή των αποθεμάτων
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version