• Τελευταία
  • Trending
  • All
Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Το Facebook “αναστήθηκε”! Ο Γολγοθάς τώρα ξεκινάει

5 Οκτωβρίου 2021

Άγριο τετ-α-τετ Οικονόμου – Γιούροβα για τους δημοσιογράφους

24 Μαΐου 2022

Η Ελλάδα ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσκτησης F-35

24 Μαΐου 2022
Yunus

Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό στο Αιγαίο – Το μπαλάκι στην ΕΥΠ

24 Μαΐου 2022
traders

Χρηματιστήριο: Αντίδραση που δεν ένιωσε κανείς

24 Μαΐου 2022

Η θέση της ΕΑΕΕ για το σχέδιο του Κλιματικού Νόμου

24 Μαΐου 2022

Νέα υπηρεσία από την Τράπεζα Πειραιώς Winbank Virtual Assistant

24 Μαΐου 2022

Το 1ο “TRADEMARKS & PATENTS LAW FORUM: Strategies for the Digital Age”

24 Μαΐου 2022
Christine Lagarde on Davos

ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

24 Μαΐου 2022
Dendias Xhacka

“Τζαρτζάρισμα” Δένδια στην Αλβανία

23 Μαΐου 2022
Μέγαρο Μαξίμου

Απάντηση Μητσοτάκη σε Ερντογάν μέσω… Οικονόμου

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
ΔΕΠΑ logo

Αέριο: Η ΔΕΠΑ πλήρωσε σε όρους Πούτιν

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν... χωρίς ατζέντα

Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

23 Μαΐου 2022
Φωτιές, πυροσβεστικό αεροσκάφος

Πυροσβεστική: Σε ύφεση οι δύο φωτιές στην Εύβοια

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
Ifo business climate Germany

Ifo: Η γερμανική οικονομία αντέχει στην καταιγίδα

23 Μαΐου 2022
Φωτιές

Φωτιές: Δύο μέτωπα στην Εύβοια- Αλλάζει τακτική η Πυροσβεστική

23 Μαΐου 2022

Κόπωση στο Χ.Α. – Εισροές σε ΕΤΕ και ΜΥΤΙΛ ενόψει MSCI 

23 Μαΐου 2022

Σε χαμηλό 12 εβδομάδων οι ράβδοι χάλυβα

23 Μαΐου 2022
Λιμενικό Σώμα

Μήνυμα Τουρκίας με 590 μετανάστες στο Αιγαίο….

23 Μαΐου 2022
Κομισιόν

Σε νέο είδος… εποπτείας η Ελλάδα

23 Μαΐου 2022
ο κοινό νόμισμα της Ευρώπης δεν απέχει πολύ από το χαμηλό 5 ετών των 1.035 δολαρίων

Η Λαγκαρντ ανεβάζει το ευρώ

23 Μαΐου 2022
Ο δείκτης βιομηχανικής εμπιστοσύνης στην Τουρκία υποχώρησε 0,3 μονάδες στις 109,4 τον Μάιο του 2022

Τουρκία: Υποχώρησε η βιομηχανική εμπιστοσύνη

23 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου για τις φωτιές και την κλιματική κρίση

Πρόωρες εκλογές: Πόσο μπορεί να τις καθυστερήσει ο Μητσοτάκης

23 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

Το Facebook “αναστήθηκε”! Ο Γολγοθάς τώρα ξεκινάει

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
5 Οκτωβρίου 2021
Στις Cyber Security, On the Radar, The Wire, Αγορές, Επιχειρήσεις
Reading Time: 1 min read
32 0
0
Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Ο Μάερκ Ζάκερμπεργκ

88
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μετά από παραπάνω από έξι ώρες το Facebook και τα άλλα sites του ομίλου επανήλθαν σε λειτουργία, αλλά όχι πριν η μετοχή χάσει περί το 6%, η εταιρία 50 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίησή της και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ 7 δισ. από την αξία του χαρτοφυλακίου του. Αν και το blackout ήταν το χειρότερο στην ιστορία του Facebook, η βουτιά της μετοχής δεν ήταν. Το ζήτημα όμως που ανακύπτει τώρα δεν περιορίζεται στη διαχείριση της κρίσης συνδεσιμότητας και της αξιοπιστίας σε αυτό το επίπεδο, αλλά επεκτείνεται στα πρόσθετα ρίσκα για την εταιρία και τους μετόχους που δημιουργούν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο λειτουργίας που έγιναν λίγες ώρες νωρίτερα και έχουν ξεσηκώσει παγκόσμια θύελλα.

Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp λειτουργούν ξανά! Οι τεχνικοί χρειάστηλε -όπως αναφέρουν οι NY Times- να κάνουν manual reset στους servers. Αυτό σημαίνει ότι χρειάστηκε ανθρώπινο χέρι να διακάοψει την τροφοδοσία ρεύματος διαδοχικά στις servers farms του Facebook προκειμένου να ανακτήσουν τις αρχικές τους ρυθμίσεις.

Σχετικάθέματα

Yunus

Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό στο Αιγαίο – Το μπαλάκι στην ΕΥΠ

24 Μαΐου 2022
Christine Lagarde on Davos

ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

24 Μαΐου 2022
Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν... χωρίς ατζέντα

Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

23 Μαΐου 2022

Δυστυχώς, για τον Ζάκερμπεργκ, η “ανάσταση” του Facebook στο παγκόσμιο Internet δεν συνιστά το τέλος του δρόμου του μαρτυρίου, αλλά την αρχή ενός νέου γολγοθά. Έλεγχοι από τις αρχές στις ΗΠΑ, έρευνες από το Κογκρέσο και reputation crisis βρίσκονται μπροστά. ΤΟ μέγεθος των προβλημάτων αναμένεται να αποτυπωθεί στις αντιδράσεις της αγοράς.

Auditor’s note

Καθώς όμως η κρίση συνδεσιμότητας του Facebook αποκαθίσταται, νέες κρίσεις θολώνουν τον επιχειρηματικό ορίζοντα της εταιρίας. Μέχρι στιγμής, το Facebook και ο Μαρκ Ζοάκερμπεργκ έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη αντοχή σε σκάνδαλα ανακάμπτοντας γρήγορα από την υπόθεση παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές και τον απόηχο της Cambrigde Analytica, καθώς και από σειρά άλλων ζητημάτων παραβίασης ιδιωτικότητας. Θα συνεχίσουν όμως να είναι τόσο… ευέλικτοι καθώς ο όγκος και η βαρύτητα των καταγγελιών εις βάρος τους αυξάνονται;Η αξιοπιστία του μέσου επλήγη. Οι χρήστες των εφαρμογών επικοινωνίας αναγκάστηκαν να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις, όπως το signal και το Telegram. Ένα από τα ζητήματα που ανακύπτουν τώρα είναι ο βαθμός αναστρεψιμότητας της εκροής χρηστών και η επιλογή προτιμητέου τρόπου επικοινωνίας.

Σκάνδαλα και blackout

Το μεγαλύτερο Blackout στην ιστορία του Facebook, που επηρέασε όλες τις εφαρμογές του ομίλου διήρκεσε έξι ώρες και ήρθε back-to-back με τις αποκαλύψεις του whistleblower ειδικού δεδομένων της εταιρίας στο 60 minutes του CBS και στους NY TImes, για τον τρόπο λειτουργίας και λήψης αποφάσεων. Για την συστηματική παραπλάνηση της κοινής γνώμης και των αρχών για το hate speech, τους αλγόριθμους επιλογής δημοσιεύσεων και ειδήσεων και την προαγωγή των αντιπαραθέσεων.

Πριν από αυτές τις καταγγελίες το Facebook είχε παραδεχθεί ότι είχε υποβάλλει λανθασμένα και ψευδή στοιχεία στις διαφημιστικές εταιρίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων τους για τους τελευταίους αρκετούς μήνες. Η εταιρία του Μαρκ Ζάκερμπεγκ επέριψε ευθύνες γι αυτό στην… Apple καθώς υποστηρίζει ότι οι αλλαγές στο λογισμικό και τις εφαρμογές του iPhone ευθύνονται για τις λάθος καταγραφές.

Αυξάνεται το ρίσκο για την εταιρία

Οι καταγγελίες αυτές, σε συνδυασμό με παλαιότερες για παρεμβάσεις στις εκλογές, παραβάσεις της ιδιωτικότητας, χρήση και κατάχρηση προσωπικών δεδομένων από την ίδια την εταιρία και τρίτους, καθώς και συμβάντα ασφαλείας με παραβίαση των αρχείων ιδιωτικών μηνυμάτων του messenger και του WhatsApp, σκιαγραφούν μια πολυεπίπεδη κρίση που δεν περιορίζεται στην επικοινωνία και στο brand reputation, αλλά χτυπάει τον πυρήνα λειτουργίας του Facebook.

Έτσι, καθώς τα συστήματα επανέρχονται, η λειτουργία σταθεροποιείται, οι αρχές αναμένεται να ζητήσουν με εντάλματα πρόσβαση σε επίπεδα πληροφοριών που δεν έχουν ζητήσει στο παρελθόν προκειμένου να εξετάσουν την συμμόρφωση της εταιρίας με το κανονιστικό πλαίσιο, τουλάχιστον στις ΗΠΑ. Ακόμα και να καθυστερήσει, μια νέα έρευνα στις πρακτικές και τους αλγορίθμους του Facebook θεωρείται αναπόφευκτη και ως εκ τούτου ανεβάζει το συστημικό και επιχειρηματικό ρίσκο για την εταιρία.

Αυτό, ακόμα δεν αποτυπώνεται στη μετοχή και τις προοπτικές της εταιρίας, καθώς οι περισσότεροι αναλυτές δεν έχουν μεταβάλλει τις συστάσεις για τους. Ωστόσο, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και τα δημοσιεύματα πολλαπλασιάζονται, οι αρχές θα αναγκαστούν να κινητοποιηθούν.

facebook
Δ
υναμική χιονοστιβάδας αποκτά η κατάρρευση του Facebook, καθώς τόσο τα δίκτυα όσο και η μετοχή διαλύονται κυριολεκτικά, μετά τη δημοσιοποίηση κατηγοριών

Γιατί έπεσε το Facebook

Ξανά σε λειτουργία τέθηκαν μετά τα μεσάνυχτα Facebook, Instagram και WhatsApp μετά από την πολύωρη διακοπή τους. Όπως αναφέρουν οι New York Times, σύμφωνα με έγγραφο που έχουν στη διάθεσή τους, έγινε manual reset στους servers με αποτέλεσμα την επίλυση του προβλήματος. Σημειώνεται ότι από τις 18:45 ώρα Ελλάδας, Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp, που ανήκουν στην ίδια εταιρεία άρχισαν να παρουσιάζουν προβλήματα.

Ειδικοί μιλώντας στο CNN έκαναν λόγο για πιθανή αιτία ένα πρόβλημα DNS, κάτι που τελικώς φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Πρόκειται για συστοιχία ονομάτων ιστότοπων σε διευθύνσεις IP που μπορούν να διαβαστούν από έναν υπολογιστή. Συχνά, ονομάζεται και «τηλεφωνικός κατάλογος του Διαδικτύου».

«Επιβεβαιώθηκε: Οι εγγραφές DNS που υποδεικνύουν στα συστήματα πώς “να βρίσκουν” τα https://www.facebook.com και http://Instagram.com αποσύρθηκαν σήμερα το πρωί από τους παγκόσμιους πίνακες δρομολόγησης» έγραψε μέσω Twitter ο δημοσιογράφος – ερευνητής Brian Krebs.

Το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας παρακολούθησης δικτυακών συστημάτων Cisco ThousandEyes, ανέφερε μέσω Twitter ότι μετά από δοκιμές φαίνεται πως η διακοπή οφείλεται σε συνεχιζόμενη αποτυχία του ανωτέρω συστήματος (DNS).

Πωλούνται δεδομένα χρηστών: Αλήθεια ή ρώσικη προπαγάνδα;

Στο μεταξύ, δημοσίευμα του Sputnik αναφέρει ότι πωλούνται δεδομένα δισεκατομμυρίων χρηστών του Facebook σε hackers, την ώρα που η πλατφόρμα της «ναυαρχίδας» των social media είναι επί ώρες εκτός λειτουργίας.

Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευτούν σε αυτή τη φάση., Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το blackout δεν ήταν αποτέλεσμα επίθεσης, αλλά τεχνικού ζητήματος που προκάλεσε την πλήρη εξαφάνιση των επιχειρηματικών domain από το βιβλίο παγκόσμιων ανταποκρίσεων στο internet. Δηλαδή εκτός από τα sites και τα apps του ομίλου του Facebook, εκτός λειτουργίας βρέθηκε το σύνολο των υποδομών της εταιρίας. Δεν δούλευαν τα mail, εσωτερικά και εξωτερικά και οι εφαρμογές διαχείρισης. Η εταιρία έγινε προσωρινά non existent.

Το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και ως εκ τούτου θεωρείται δύσκολο να εμπλέκονται hacker, όχι όμως απίθανο.

Κυβερνοεγκληματίες όμως προσπαθούν συχνά να εκμεταλλευτούν αντίστοιχες συγκυρίες για να εξαπατήσουν πιθανούς αγοραστές πουλώντας μαζικά δεδομένα που μπορεί να διαθέτουν από άλλες περιστάσεις ως ότι τα υπέκλεψαν κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τέτοιες εκστρατείες είναι αρκετά συνηθισμένες στο dark web.

Σχετικά

Tags: Business Riskcyber riskdata protectionfacebookinternetΜάρκ ΖούκερμπεργκρίσκοΤεχνολογία
Share35Tweet22Share6Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Yunus
Ελληνοτουρκικά

Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό στο Αιγαίο – Το μπαλάκι στην ΕΥΠ

24 Μαΐου 2022
Christine Lagarde on Davos
Πολιτική & Οικονομία

ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

24 Μαΐου 2022
Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν... χωρίς ατζέντα
Ελληνοτουρκικά

Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

23 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο
Εικόνα 1. Η πορεία που διένυσε ο Μεσογειακός Κυκλώνας Ιανός (μαύρη καμπύλη) μεταξύ 15 και 21 Σεπτεμβρίου 2020 και οι περιοχές που δέχθηκαν πλημμύρες, κατολισθήσεις και καταστροφικούς ανέμους (ένθετος χάρτης). 

Meteo: Τα μυστικά του... Ιανού

Facebook broken

Το γενικό «blackout» στο Facebook αύξησε τους φόβους για τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση

MostPopular

  • Christine Lagarde on Davos

    ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • “Τζαρτζάρισμα” Δένδια στην Αλβανία

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Φωτιές: Δύο μέτωπα στην Εύβοια- Αλλάζει τακτική η Πυροσβεστική

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Αέριο: Η ΔΕΠΑ πλήρωσε σε όρους Πούτιν

    72 shares
    Share 29 Tweet 18

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
 

Φόρτωση σχόλιων...