• Τελευταία
  • Trending
  • All
Εμάνουελ Μακρόν Τζο Μπάιντεν

Η Γαλλία ανακαλεί τους πρεσβευτές από ΗΠΑ και Αυστραλία

18 Σεπτεμβρίου 2021
Mytilineos, logo

Η Mytilineos μπαίνει στην Πολωνία μαζί με τη Siemens

21 Μαΐου 2022
Ίλον Μασκ

Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

21 Μαΐου 2022

Η παρουσία των γυναικών στις Θετικές Επιστήμες: Προβληματισμοί και προοπτικές

21 Μαΐου 2022
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022
Gazprom

Φυσικό αέριο: Η Gazprom κλείνει τις βάνες στη Φινλανδία

20 Μαΐου 2022
Η μεταβλητότητα συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στο ΧΑ με την κατεύθυνση της τάσης να υπαγορεύεται από το εξωτερικό.

Μ. Χατζηδάκης / Beta: Εισαγόμενες αναταράξεις στο Χρηματιστήριο

20 Μαΐου 2022
f16

Τουρκικά F-16 κοντά στην Αλεξανδρούπολη

20 Μαΐου 2022
Βλάντιμιρ Πούτιν και Γκέρχαρντ Σρέντερ

«Κάψανε τα δάκτυλα» του Σρέντερ- Εκτός Rosneft

20 Μαΐου 2022
Η απόδοση του Ελληνικού Ομολόγου 10Y ήταν 3,72 τοις εκατό την Παρασκευή 20 Μαΐου, σύμφωνα με τις εξωχρηματιστηριακές διατραπεζικές τιμές απόδοσης για αυτήν τη διάρκεια του κρατικού ομολόγου.

Ελλάδα: Σε υψηλά 26 μηνών η απόδοση του 10ετούς

20 Μαΐου 2022
Σημαντική άνοδο και κόντρα στις προβλέψεις σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένδειξη ανάκαμψης της εγχώριας ζήτησης και κατανάλωσης.

Βρετανία: Η οικονομία αναπνέει – αυξήθηκαν οι λιανικές πωλήσεις

20 Μαΐου 2022

Σε υψηλό 4ετίας το ρούβλι – Η ΕΕ πληρώνει για το αέριο

20 Μαΐου 2022
Αγωγός φυσικού αερείου

Γκρίζες ζώνες στις κυρώσεις: Η Σλοβακία πλήρωσε όρους… Πούτιν

20 Μαΐου 2022
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τις πρωινές ώρες της Κυριακής

Πλησίασε το 0 ο υδράργυρος το πρωί της Παρασκευής

20 Μαΐου 2022

«Λουκούμι» τα ελληνικά ομόλογα για τους επενδυτές…

20 Μαΐου 2022
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Κομισιόν προτείνει ρήτρα διαφυγής και το 2023

19 Μαΐου 2022
Νέα επικοινωνία, αυτή τη φορά σε επιχειρησιακό επίπεδο, είχαν Ουάσιγκτον και Μόσχα, καθώς οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων συνομίλησαν το απόγευμα της Πέμπτης

ΗΠΑ – Ρωσία: Λειτουργεί το κόκκινο τηλέφωνο

19 Μαΐου 2022

ΗΠΑ: Πέρασε το πακέτο 40 δισ. για την Ουκρανία

19 Μαΐου 2022
πετρέλαιο, oil

Roller Coaster το πετρέλαιο: Πολλά τα δεδομένα και η νευρικότητα

19 Μαΐου 2022
ΕΚΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ECB

ΕΚΤ: Τα πρακτικά δείχνουν συμφωνία για αύξηση επιτοκίων

19 Μαΐου 2022

Κυλάει «αίμα» στις αγορές – Στη δίνη και το Χ.Α

19 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις

Η Γαλλία ανακαλεί τους πρεσβευτές από ΗΠΑ και Αυστραλία

Τριγμοί στις διατλαντικές σχέσεις από την AUKUS. Το Πεκίνο δεν βιάζεται να αντιδράσει

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
18 Σεπτεμβρίου 2021
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις
Reading Time: 1 min read
49 1
0
Εμάνουελ Μακρόν Τζο Μπάιντεν

Εμάνουελ Μακρόν Τζο Μπάιντεν

135
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Να ανακαλέσει τους πρεσβευτές της από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία αποφάσισε η Γαλλία αντιδρώντας έτσι στην AUKUS, στο πλαίσιο της οποίας το Παρίσι χάνει εξοπλιστικό συμβόλαιο άνω των 30 δισ. ευρώ. Μετά από 48 ώρες δηλώσεων ο Εμάνουελ Μακρόν προσπάθησε να φανεί απρόβλεπτος και να καταστήσει σαφές ότι οι κινήσεις των ΗΠΑ δεν εντάσσονται στο συμμαχικό πλαίσιο.

Με την ανάκληση των πρεσβευτών της από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία για διαβουλεύσεις, όχι όμως από τη  Μεγάλη Βρετανία, ο Εμάνουελ Μακρόν δείχνει την πρόθεσή του να αμφισβητήσει τον διατλαντικό άξονα, δεν κλείνει όμως όλα τα κανάλια επικοινωνίας, καθώς διατηρεί την διπλωματική παρουσία στο Λονδίνο.

Σχετικάθέματα

Ίλον Μασκ

Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

21 Μαΐου 2022
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022

Η αντίδραση της Γαλλίας αποτελεί, πλέον, προοίμιο για την απάντηση της ΕΕ, η οποία θα είναι δύσκολο να εκφράσει ενιαία θέση, δεδομένων των δεσμών της Ουάσιγκτον με τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και της επικείμενης υπογραφής της επέκτασης της αμυντικής συμφωνίας MDCA με την Ελλάδα, αλλά και ενόψει των εκλογών στη Γερμανία.

Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε την Αυστραλία για αθέτηση της μεταξύ τους συμφωνίας. Σε κοινή δήλωσή τους, ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Ζαν-Ιβ Λεντριάν, και η υπουργός Άμυνας, Φλοράνς Παρλί, ανέφεραν την Τετάρτη: «Η επιλογή των ΗΠΑ να αφήσουν στο περιθώριο ένα Ευρωπαίο σύμμαχο σαν τη Γαλλία από μια συμφωνία με την Αυστραλία σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουμε τεράστιες προκλήσεις στην περιοχή του Ειρηνικού και Ινδικού Ωκεανού, δείχνει έλλειψη συνοχής την οποία η Γαλλία αναγνωρίζει για λυπάται πολύ».

Ο Μπάιντεν… λυπάται

Η πρώτη αντίδραση από τον Λευκό Οίκο δεν άργησε να έρθει, με αξιωματούχο της κυβέρνησης Μπάιντεν να εκφράζει τη λύπη του για την απόφαση της Γαλλίας.

Μπάιντεν όπως… Τραμπ

Η κίνηση του Τζο Μπάιντεν να αγνοήσει την Ευρώπη και να προκαλέσει ζημιά στη Γαλλία, ενώ συμπορεύεται με τη Μεγάλη Βρετανία σε μια ξεκάθαρα επιθετική πολιτική απέναντι στην Κίνα, διαψεύδει πρόωρα τις όποιες ελπίδες επαναπροσέγγισης ΗΠΑ και ΕΕ ακόμα και σε ζητήματα διατήρησης του παγκόσμιου γεωπολιτικού status quo. Τέτοιες αποφάσεις δεν διευρύνουν μόνο το χάσμα στις διατλαντικές σχέσεις αλλά υπονομεύουν προοδευτικά την έκφρασή τους σε μια σειρά από μέτωπα.

Πρώτη κίνηση, έπονται κι άλλες

Παρ’ όλα αυτά, η κίνηση του Εμάνουελ Μακρόν εκτιμάται ότι κινείται στο άνω εύρος των προσδοκιών και θα μπορούσε ενδεχομένως να χαρακτηριστεί και απρόβλεπτη καθώς συνιστά απομάκρυνση. Η αντίδραση αυτή αναμένεται να έχει αντανάκλαση σε μια σειρά από πολιτικά και διπλωματικά μέτωπα, όπως απέναντι στη Ρωσία, εντός του NATO και ενδεχομένως και ως προς την Κίνα.

Η ανάκληση των πρέσβεων είναι μεν ένα ηχηρό πρώτο βήμα, αλλά το μείζον, για τον Εμάνουελ Μακρόν, είναι η κάλυψη του κενού των 30 και πλέον δισ. που δημιουργεί η απώλεια του συμβολαίου για τα αυστραλιανά υποβρύχια. Το πρόβλημα για τον Γάλλο πρόεδρο μεγεθύνει η άτυπη προεκλογική περίοδος, στην οποία έχει εισέλθει η Γαλλία, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022.

Όπερ σημαίνει ότι η Γαλλία θα αναγκαστεί να αναζητήσει λύσεις outside the box. Αυτό το μήνυμα θέλησε να στείλει στις ΗΠΑ με την τόσο ηχηρή διπλωματική αντίδρασή της. Αν σύντομα δεν υπάρξει αναπλήρωση, τότε οι ΗΠΑ θα έχουν θέσει επί κινδύνω τις διατλαντικές σχέσεις ευελπιστώντας ότι το Παρίσι να συνεχίσει να ακολουθεί μη έχοντας εναλλακτική. Η στρατηγική TINA (There Is No Alternative) είναι στην κορυφή των επιλογών του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος την επικαλέστηκε και όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί το χάος που δημιούργησε ο ελλιπής σχεδιασμός και η πρόωρη και άτακτη αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν.

 

Η AUKUS

Η τριμερής αμυντική συμφωνία Αυστραλίας, Βρετανίας και ΗΠΑ στόχο έχει να καταστήσει την Αυστραλία περιφερειακή υπερδύναμη, δίνοντας στο μεταξύ στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία μεγαλύτερη δυνατότητα παρέμβασης ως αμυντικοί εταίροι της Αυστραλίας. Απώτερος στόχος είναι η άσκηση πίεσης στο Πεκίνο και η διαμόρφωση αντίπαλο δέους που θα ανασχέσει τα επεκτατικά σχέδια του Σι Ζινπίν στο πλαίσιο αναπροσαρμογής του γεωπολιτικού προσανατολισμού.

Στο πλαίσιο του συμφώνου αυτού, που στρέφει το βλέμμα προς την Κίνα, η Αυστραλία θα λάβει τεχνολογία για την κατασκευή πυρηνικών υποβρυχίων, κάτι που οδήγησε την Καμπέρα να ακυρώσει τη «συμφωνία του αιώνα» με τη Γαλλία για την αγορά υποβρυχίων δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι αντιδράσεις

Παρά τις προσπάθειες των τριών συμβαλλόμενων χωρών να καθησυχάσουν φίλους, συμμάχους και αντιπάλους σχετικά με τον χαρακτήρα της συμφωνίας AUKUS, που έχει προφανή και εμμέσως ομολογημένο στόχο να ελέγξει τη δράση και την επέκταση της επιρροής της Κίνας στον Ινδο-Ειρηνικό, οι αντιδράσεις συνεχίζονται. Τόσο από την Ε.Ε. που στην ουσία πιάστηκε στον ύπνο και τώρα τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις, από την Κίνα που είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη, αλλά και εντός της Βρετανίας.

Η αντίδραση της Γαλλίας δεν ήταν η πρώτη, ούτε η μόνη από συμμάχους των ΗΠΑ, ενώ δεν θα είναι η τελευταία. Νωρίτερα, αποστάσεις είχε λάβει η Νέα Ζηλανδία με την πρωθυπουργό να δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει τη διέλευση πυρηνικών υποβρυχίων της Αυστραλίας στα χωρικά της ύδατα. Σιωπηρή, αλλά όχι αμελητέα, ήταν η στάση του Καναδά,  ο οποίος -όπως και η Νέα Ζηλανδία- συμμετέχει στην ομάδα Five Eyes, αλλά απείχε από την AUKUS.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ρενμίν στην Κίνα, Σι Γιχόνγκ, η συμφωνία AUKUS «αναμφισβήτητα» έχει στόχο να αποτρέψει την Κίνα και το Πεκίνο «σίγουρα θα αντιδράσει, αλλά το ερώτημα παραμένει ποια θα είναι αυτή η αντίδραση».

Καθώς οι αντιδράσεις απέναντι στις αμερικανικές πολιτικές κλιμακώνονται και διευρύνονται γεωγραφικά, το Πεκίνο δεν βιάζεται να απαντήσει. Αντιθέτως, κινείται υποδόρια και κινείται παρασκηνιακά εκμεταλλευόμενο τις παράπλευρες απώλειες των ΗΠΑ ώστε να σφυριλατήσει ισχυρότερο μέτωπο και να αναδυθεί ως de facto πόλος.

Ήδη, αποστάσεις από τις ΗΠΑ πήρε πρώτα το Βιετνάμ, εκθέτοντας την Καμάλα Χάρις, εν συνεχεία η Νέα Ζηλανδία, ενώ σημειώνεται και η απουσία του Καναδά. Η ρήξη Ουάσιγκτον Γαλλία αποτελεί ανέλπιστο δώρο για το Πεκίνο.

 

Σχετικά

Tags: AUKUSΑυστραλίαΓαλλίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕξοπλιστικά προγράμματαΗΠΑ - ΓαλλίαΝότια Σινική Θάλασσαπολιτικό ρίσκορίσκοσχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ
Share54Tweet34Share9Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Ίλον Μασκ
Crisis Management

Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

21 Μαΐου 2022
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών
Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16
Ελληνοτουρκικά

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο
Χρηματιστηριακή «πυραμίδα» ’99 – 22 χρόνια μετά…

Χρηματιστηριακή «πυραμίδα» ’99 – 22 χρόνια μετά…

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

EU MED 9: Σκληρή αλλά χωρίς ήχο η απάντηση της Τουρκίας

MostPopular

  • Ίλον Μασκ

    Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Τουρκικά F-16 κοντά στην Αλεξανδρούπολη

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Γκρίζες ζώνες στις κυρώσεις: Η Σλοβακία πλήρωσε όρους… Πούτιν

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Μ. Χατζηδάκης / Beta: Εισαγόμενες αναταράξεις στο Χρηματιστήριο

    51 shares
    Share 20 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}