• Τελευταία
  • Trending
  • All

Μήνυμα Μητσοτάκη για την MED 9 μέσω El Pais

17 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΟΛΘ Α.Ε. επεκτείνει τις συνδυασμένες μεταφορές στη Νις της Σερβίας

20 Αυγούστου 2022
Σουέζ: Κονβόι 43 πλοίων διαπλέει τη διώρυγα τώρα

Σε ελεύθερη πτώση τα ναύλα!

19 Αυγούστου 2022
Sana Marin

Η Σάνα Μαρίν, τα ναρκωτικά και το playbook αποσταθεροποίησης

19 Αυγούστου 2022
προσοχή ναρκοπέδιο

Χρηματιστήριο: Μπαίνει με φόρα σε ναρκοπέδιο

19 Αυγούστου 2022
gazprom

Η Gazprom κλείνει πάλι τον Nord Stream 1

19 Αυγούστου 2022
οι μέγιστες θερμοκρασίες στη χώρα την Παρασκευή 19 Αυγούστου ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς,

Meteo: Πάνω από 40 βαθμούς το θερμόμετρο την Παρασκευή

19 Αυγούστου 2022
Βλάντιμιρ Πούτιν και Εμάνουελ Μακρόν

Ζαπορίζια: Συμφωνία Πούτιν – Μακρόν – Οι κρυφοί κίνδυνοι για την Ευρώπη

19 Αυγούστου 2022
Breaking News

Έπίθεση με όπλο σε εμπορικό κέντρο στη Σουηδία

19 Αυγούστου 2022
Monkey pox

Ευλογιά των πιθήκων: Αλλαγές στον εμβολιασμό ανακοίνωσε ο EMA

19 Αυγούστου 2022

Απόψε η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 1 με δυνατές αναμετρήσεις

19 Αυγούστου 2022
Α
προσδόκητη αύξηση σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις στη Βρετανία τον Ιούλιο, ανακόπτοντας πτωτικό σερί τριμήνου.

Βρετανία: Απρόσμενη αύξηση λιανικών πωλήσεων

19 Αυγούστου 2022
apple

Apple: Τρύπα ασφαλείας σε iPhone, iPad και Mac… ανοίγει την πόρτα σε hackers

19 Αυγούστου 2022

Προσφυγικό: Η ελληνική κυβέρνηση στήνει… κρίση

19 Αυγούστου 2022
Καίνε ξανά οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη

Καίνε ξανά οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη

19 Αυγούστου 2022
Απρόσμενη μείωση των επιτοκίων ανακοίνωσε η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας, για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες, καθώς προσπαθεί να αναζωογονήσει την οικονομία

Η Κίνα μείωσε τα επιτόκια – Αγχώθηκαν Fed – ΕΚΤ και όχι μόνο

19 Αυγούστου 2022
War economics

Οι Ευρωπαίοι αδειάζουν τον Ζελένσκι – Δεν στέλνουν όπλα!

19 Αυγούστου 2022
Risk, Ρίσκο

Η Ελλάδα σε δίνη – Σειρήνες στο Αιγαίο

19 Αυγούστου 2022
Roberta Metsola

Αντίδραση Μέτσολα για το ΕΥΠGate!

19 Αυγούστου 2022
Σε υψηλό μήνα το δολάριο

Σε υψηλό μήνα το δολάριο

19 Αυγούστου 2022

Η Κίνα πιέζει το καουτσούκ σε χαμηλά 19 μηνών

19 Αυγούστου 2022
Σε υψηλό 8ετίας σκαρφάλωσε ο πληθωρισμός στην Ιαπωνία, ανεβαίνοντας για 11ο συνεχόμενο μήνα,

Ιαπωνία: Σε υψηλό 8ετίας πληθωρισμός

19 Αυγούστου 2022

Η Fed πιέζει αφόρητα τον χρυσό

19 Αυγούστου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Μήνυμα Μητσοτάκη για την MED 9 μέσω El Pais

NewsRoomΑπόNewsRoom
17 Σεπτεμβρίου 2021
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Πολιτική & Οικονομία
Reading Time: 1 min read
18 0
0
49
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Να θέσει ψηλά, σε σημειολογικό επίπεδο, τον πήχη των προσδοκιών για το κοινό μήνυμα της EU MED 9 επιχείρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ισπανική εφημερίδα El Pais.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκιαγράφησε την τοποθέτηση των ηγετών της Μεσογείου στην κατεύθυνση υιοθέτησης κοινής διακήρυξης για τον προσανατολισμό δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων και την στοχοθέτηση της δημιουργίας “καθαρών” υποδομών.

Σχετικάθέματα

Comeback με παροχές στη ΔΕΘ ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

18 Αυγούστου 2022
Ο Αλέξης Παπαχελάς

Παπαχελάς: Οι εκλογές είναι μια λύση – Τα προβλήματα του Μητσοτάκη

15 Αυγούστου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα γερμανικά media σφυροκοπούν τον Μητσοτάκη

13 Αυγούστου 2022

Το άρθρο του Έλληνα πρωθυπουργού έχει γραφεί πριν την ανακοίνωση της AUKUS και δεν λαμβάνει υπόψη την άρδην μεταβολή του γεωπολιτικού κλίματος. Ούτως ή άλλως τα γεωπολιτικά δεν βρίσκονται στην ατζέντα της συνόδου η οποία θα διαρκέσει ελάχιστα και στο τέλος της οποίας θα δοθεί το προαποφασισθέν κοινό ανακοινωθέν.

«Οφείλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον δικαιοσύνης, όπου οι άνθρωποι και η φύση θα συνυπάρχουν αρμονικά και γόνιμα. Ένα μέλλον, στο οποίο οι επόμενες γενιές θα κοιτάζουν πίσω με υπερηφάνεια για τα όσα εμείς καταφέραμε. Θα είναι μια μάχη σίγουρα δύσκολη. Την οποία, όμως, δεν έχουμε δικαίωμα να χάσουμε»

σημειώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην ισπανική εφημερίδα «El País», με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής των κρατών-μελών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMED 9), που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Η πρόταση Μητσοτάκη

Ο Έλληνας πρωθυπουργός προτείνει δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος στη σκιά της κλιματικής κρίσης, και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον.

Το άρθρο του κ. Μητσοτάκη, με τίτλο «Τι θα σκεφτούν για εμάς; Το πράσινο μήνυμα από την Αθήνα για τη Μεσόγειο», αναφέρεται εκτενώς στις καταστροφές που βιώνει ο πλανήτης εξαιτίας της κλιματικής κρίσης και τονίζει ότι πρέπει να ληφθούν εγκαίρως μέτρα, επισημαίνοντας ότι η Σύνοδος Κορυφής των κρατών μελών του νότου της ΕΕ καλείται να εισηγηθεί λύσεις, οι οποίες δεν θα αφορούν μόνον τον ιστορικό του μέλλοντος, όσο την παρούσα και τις επόμενες γενιές.

«Κάτι που βεβαιώνει η εμπειρία του φετινού καλοκαιριού στη Μεσόγειο και την Ευρώπη, οι οποίες δοκιμάστηκαν ταυτόχρονα από φωτιές και πλημμύρες» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης εισηγείται, μεταξύ άλλων, την ευθυγράμμιση δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων στην κατεύθυνση της κλιματικής προσαρμογής και της κλιματικής ουδετερότητας, την επιτάχυνση υποδομών απαλλαγμένων από την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, άμεση αποκατάσταση των περιβαλλοντικών ζημιών από πλημμύρες και πυρκαγιές, καθώς και ανταλλαγή εμπειριών και τεχνολογιών. Τέλος, θεωρεί πολύ σημαντικό τον συντονισμό κοινών δράσεων και μέσων επέμβασης, τον έλεγχο της υπεραλίευσης, τη διαχείριση ανάκαμψης τουρισμού με βάση τα νέα μοντέλα μετά την Covid, και την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «El País»:

«Η Μεσόγειος αποτελεί λίκνο ιστορικών πολιτισμών με κοινό στοιχείο τους τη ριζοσπαστική σκέψη, τους υψηλούς στόχους και τη διαρκή δράση. Είναι αυτοί που συνέβαλαν ώστε η ανθρωπότητα να κινείται προς τα εμπρός, μέσα στους αιώνες. Και αυτή η αναμορφωτική τους επιρροή παραμένει ισχυρή ακόμα και σήμερα.

Στο φως της ίδιας παράδοσης των μεσογειακών λαών κινείται και η σημερινή Συνάντηση της Αθήνας, που φιλοξενεί τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων του Νότου της ηπείρου μας, δίπλα στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωκοινοβουλίου. Ένα φόρουμ-απάντηση στις προκλήσεις του κοινού μας μέλλοντος. Με πρώτη, ανάμεσά τους, την κλιματική κρίση.

Οι Πρόεδροι Γαλλίας και Κύπρου, οι Πρωθυπουργοί της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Κροατίας, της Μάλτας, της Σλοβενίας και της Ελλάδας και ο Υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας βρίσκονται στην πόλη που γέννησε τη Δημοκρατία για να υπηρετήσουν δύο οικουμενικούς στόχους: την ειρήνη, την ασφάλεια και τη συνεργασία στη Μεσόγειο. Αλλά και την προστασία της ζωής από την εκδίκηση της φύσης.

Η 8η Σύνοδος της EUMED είναι, λοιπόν, ένα κορυφαίο γεγονός σε μία κρίσιμη συγκυρία, που καλείται να εισηγηθεί λύσεις οι οποίες δεν θα αφορούν μόνον τον ιστορικό του μέλλοντος, όσο την παρούσα και τις επόμενες γενιές. Κάτι που βεβαιώνει η εμπειρία του φετινού καλοκαιριού στη Μεσόγειο και την Ευρώπη, οι οποίες δοκιμάστηκαν ταυτόχρονα από φωτιές και πλημμύρες.

Στην Ελλάδα καταγράφηκαν, ήδη, θερμοκρασίες ρεκόρ που μαζί την πολύμηνη ξηρασία, την μετέτρεψαν σε πυριτιδαποθήκη. Το ίδιο συνέβη και σε πολλές χώρες. ‘Αλλες έχασαν ζωές και δάση από πυρκαγιές. Ενώ άλλες θρήνησαν θύματα, υποδομές και περιουσίες από τις βροχές. Η κλιματική κρίση, συνεπώς, δεν είναι πλέον μια αφηρημένη έννοια. Αποβιβάστηκε στις όμορφες ακτές μας.

Αποτελεί μία ορατή απειλή για το περιβάλλον, για τις κοινωνίες και τις οικονομίες μας. Γι’ αυτό κι είμαι βέβαιος ότι οι ηγέτες της EUMED θα υποστηρίξουμε από κοινού ένα σχέδιο άμεσης και φιλόδοξης δράσης. Η οποία θα περιλαμβάνει πολλά επίπεδα, θα συντονίζεται διαρκώς και ασφαλώς θα απλώνεται στον χρόνο.

Πρώτα απ’ όλα, οφείλουμε να επαναβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας για περιορισμό της αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά 1,5 βαθμό. Διασφαλίζοντας ότι η φωνή της Μεσογείου θα ακούγεται πιο δυνατά στην παγκόσμια σκηνή σε θέματα Περιβάλλοντος.

Επιτακτική είναι, επίσης, η ευθυγράμμιση δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων στην κατεύθυνση της κλιματικής προσαρμογής και της κλιματικής ουδετερότητας. Και εδώ πρέπει να υπάρξουν καινοτόμα σχήματα συνεργασίας για την εφαρμογή τολμηρών ιδεών.

Πρέπει, ακόμη, να επιταχυνθούν υποδομές απαλλαγμένες από την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα. Και να εργαστούμε από κοινού με όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενόψει των στόχων και της Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή 2021 (COP26).

Δεύτερον, βλέπουμε τη ζωντάνια της μεσογειακής βιοποικιλότητας να απειλείται απ’ την απώλεια οικοτόπων. Τα δάση μας να καίγονται. Τη διάβρωση των εδαφών να προχωρεί. Και τα χαρακτηριστικά των υδρογραφικών λεκανών να αλλάζουν. Οι συνέπειες είναι τεράστιες, ήδη. Και οι λύσεις επείγουσες όσο ποτέ.

Οφείλουμε να αποκαθιστούμε αμέσως κάθε ζημιά. Ανταλλάσσοντας εμπειρίες και τεχνολογίες. Συντονίζοντας κοινές δράσεις και μέσα επέμβασης. Αλλά και αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους με ενιαία συστήματα πρόβλεψης και έγκαιρης παρέμβασης.

Σχετικά με το θαλάσσιο περιβάλλον μας, το Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης για την Προστασία της Φύσης έδωσε το σύνθημα, στη Μασσαλία. Εκεί, συμφωνήσαμε στην προστασία του 30% των θαλάσσιων και παράκτιων περιοχών έως το 2030 και στον έλεγχο της υπεραλίευσης, Ο ρόλος της Γαλάζιας Οικονομίας στην επιτυχία του ευρωπαϊκού Green Deal στη Μεσόγειο είναι καθοριστικός.

Η κλιματική κρίση, ωστόσο, απαιτεί οριζόντια αναπροσαρμογή κάθε δημόσιας πολιτικής. Για παράδειγμα, η διαχείριση της ανάκαμψης του τουρισμού μετά την Covid πρέπει να γίνει με βάση νέα μοντέλα. Όχι πια με βάση τον αριθμό των επισκεπτών. Αλλά μέσω μιας προσέγγισης με επίκεντρο τη φύση και την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Είναι κάτι που ενδιαφέρει ιδίως τα μοναδικά νησιά και τις ακτές μας. Το βλαβερό ενεργειακό αποτύπωμα πρέπει εκεί να δώσει τη θέση του σε πράσινες πρωτοβουλίες. Κι η χαρά του κάθε επισκέπτη τους να ενταχθεί στη συνύπαρξή του με τη φυσική ομορφιά του τόπου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την Πολιτική Προστασία και την πρόληψη, η συνεργασία των μεσογειακών χωρών είναι μονόδρομος. Το προφίλ των οικολογικών καταστροφών είναι κοινό. Συνεπώς, κοινή πρέπει να είναι και η άμυνα. Κι αυτό σημαίνει αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας. Και ενίσχυση του RescEU στη Μεσόγειο, μέσω ενός ειδικού Ευρωπαϊκού Αποθεματικού.

Η EUMΕD, ως μεσογειακή συνιστώσα της Ευρωπαϊκής οικογένειας, καλείται να αρθεί, τώρα, στο ύψος που θέλει η νέα πραγματικότητα στην ήπειρό μας και στον εύθραυστο πλανήτη μας. Και η 8η Σύνοδός της, με τις αποφάσεις της, είναι μία σοβαρή ευκαιρία να αποδείξει την πρωτοπόρα δυναμική της.

Οφείλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον δικαιοσύνης, όπου οι άνθρωποι και η φύση θα συνυπάρχουν αρμονικά και γόνιμα. Ένα μέλλον στο οποίο οι επόμενες γενιές θα κοιτάζουν πίσω με υπερηφάνεια για τα όσα εμείς καταφέραμε. Θα είναι μια μάχη σίγουρα δύσκολη. Την οποία, όμως, δεν έχουμε δικαίωμα να χάσουμε».

Σχετικά

Tags: MED 9Ανατολική Μεσόγειοςκλιματική αλλαγήκλιματική κρίσηΚυριάκος Μητσοτάκης
Share20Tweet12Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Πολιτική & Οικονομία

Comeback με παροχές στη ΔΕΘ ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

18 Αυγούστου 2022
Ο Αλέξης Παπαχελάς
Πολιτική & Οικονομία

Παπαχελάς: Οι εκλογές είναι μια λύση – Τα προβλήματα του Μητσοτάκη

15 Αυγούστου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική & Οικονομία

Τα γερμανικά media σφυροκοπούν τον Μητσοτάκη

13 Αυγούστου 2022
Επόμενο άρθρο

Στα Public η action camera GoPro HERO10 Black

Μάριο Ντράγκι και Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ντράγκι στο περιθώριο... της EUMED

MostPopular

  • Risk, Ρίσκο

    Η Ελλάδα σε δίνη – Σειρήνες στο Αιγαίο

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Οι Ευρωπαίοι αδειάζουν τον Ζελένσκι – Δεν στέλνουν όπλα!

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Χρηματιστήριο: Μπαίνει με φόρα σε ναρκοπέδιο

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Αντίδραση Μέτσολα για το ΕΥΠGate!

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Η Σάνα Μαρίν, τα ναρκωτικά και το playbook αποσταθεροποίησης

    51 shares
    Share 20 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}