• Τελευταία
  • Trending
  • All

Απαγωγές αθλητών και αυτομολήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

2 Αυγούστου 2021

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Απαγωγές αθλητών και αυτομολήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Δήμητρα ΤζιαΑπόΔήμητρα Τζια
2 Αυγούστου 2021
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
25 0
0
69
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπορεί η Ολυμπιάδα του Τόκιο να είναι εκβιασμένη και εν πολλοίς αποτυχημένη τόσο εμπορικά όσο και οργανωτικά, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να εξελιχθεί σε γεωπολιτικό hotspot και πεδίο για proxy wars.

Χωρίς θεατές και με την τηλεθέαση σε ιστορικά χαμηλά, η Ολυμπιάδα του Τόκιο έμοιαζε να περνάει απαρατήρητη, μέχρι τη στιγμή που η Λευκορωσίδα αθλήτρια Κριστίνα Τσιμανούσκαγια διακοίνωσε μέσω των social media ότι κινδυνεύει να απαχθεί από τον προπονητή της, καθώς δεν ήθελε να επιστρέψει στη χώρα της. Η δήλωση αυτή αποτέλεσε την απαρχή ενός νέου διπλωματικού θρίλερ δημιουργείται με το καθεστώς Λουκασέκνο.

Σχετικάθέματα

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Η υπόθεση Τσιμανούσκαγια

Σε διπλωματικό και πολιτικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της φερόμενης απαγωγής και μετέπειτα αυτομόλησης της Λευκορωσίδας αθλήτριας, Κριστίνα Τσιμανούσκαγια. Οι αυτομολήσεις αθλητών κατά τη διάρκεια μεγάλων διοργανώσεων και ιδίως των Ολυμπιακών Αγώνων δεν αποτελούν νέα πρακτική, αλλά διαχρονική επιλογή. Αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστές Κινέζους, Ρώσους και Βορειοκορεάτες.

Αυτή τη στιγμή, η Τσιμανούσκαγια κατάφερε να καταφύγει στην αστυνομία του Τόκιο, κάνοντας δημόσιο το γεγονός μέσω των κοινωνικών δικτύων, όντας παράλληλα στις συζητήσεις για τη χορηγία ασύλου.

Εδώ σημειώνονται δύο σημαντικές εξελίξεις παγκοσμίου εμβέλειας:

  • Πρώτον, το γεγονός ότι η Τσιμανούσκαγια προστατεύεται ως ένα βαθμό από τα social media, αναδεικνύουν τον όλο και πιο καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η παγκόσμια ηλεκτρονικά διασυνδεδεμένη κοινότητα στις πολιτικές και  γεωπολιτικές εξελίξεις. Τα Social Media μετά την “αραβική Άνοιξη” μπορούν αποδεδειγμένα να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές και να επιβάλλουν ατζέντα στον δημόσιο διάλογο..
  • Ταυτόχρονα, σε διπλωματικό επίπεδο εξελίσσονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις. Oi δίαυλοι επικοινωνίας που έχουν δημιουργηθεί διαμορφώνουν ένα πρώτο επίπεδο διεργασιών. Τα ζευγάρια είναι πολλά: ΗΠΑ, ΕΕ από τη μια πλευρά, Λευκορωσία, Ρωσία από την άλλη, η Κίνα που αναζητά μοχλό πίεσης απέναντι στην Ουάσιγκτον και ο ρόλο της Ιαπωνίας ως καταλυτικού παίχτη, σκιαγραφούν μια ένα εξαιρετικά σύνθετο και ρευστό γεωπολιτικό τοπίο.

Οι ανατολικοί παίκτες

Πρώτη από όλους, η Ιαπωνία έχει αναλάβει το μεγάλο βάρος της τύχης της Τσιμανούσκαγια. Ποιος μπορεί όμως να πείσει το Τόκιο να κάνει κάτι; Οι ΗΠΑ… Παρόλα αυτά, οι Ιάπωνες θα διαπραγματευθούν για κάτι σε άλλο επίπεδο που τους ενδιαφέρει κάνοντας τις διαπραγματεύσεις μεταξύ τους πιο περίπλοκες, αλλά και ενδιαφέρουσες παράλληλα ως προς το πεδίο των «ανταλλαγών».

Όσον αφορά τη Ρωσία και την Κίνα, με δεδομένο ότι τέτοια σκηνικά έχουν γίνει πρωτίστως σε δικούς τους αθλητές, θα είναι πιο κοντά στο Μίνσκ, αλλά τηρώντας ουδέτερη στάση και πράττοντας κάθετί διακριτικά ώστε να μην χρεωθούν πρακτικές και εντάσεις με τις ΗΠΑ.

Ο ρόλος της ΕΕ

Η πολιτική διαχείρηση από την ΕΕ, σε χώρα της οποίας στρέφεται για Άσυλο η αθλήτρια, θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς οι ισορροπίες είναι εύθραυστες στο εσωτερικό και οι μικρομεσαίοι παίχτες αναζητούν τέτοια ζητήματα ώστε να μπορέσουν να αναβαθμίσουν τη γεωπολιτική τους θέση.

Αν και οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και διπλωματικοί φορείς διαθέτουν playbooks για τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, εντούτοις ακόμα είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες

Εδώ έγκειται η διαχείριση που θα κάνει η ΕΕ από τη στιγμή που η αθλήτρια ζητάει άσυλο σε χώρες της Ένωσης όπως Γερμανία ή Αυστρία. Δύο είναι τα κυρίαρχα σενάρια για την ΕΕ που θα κριθούν καίρια για την διαχείρηση κρίσεων:

Από τη μία, αν της δώσουν εντέλει το άσυλο πριν μπει σε αεροπλάνο ή κατά τη διάρκεια της πτήσεις, οι ευρπωπαίοι θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στη Λευκορωσία για τις αντιδημοκρατικές της πρακτικές με  ανύψωση του πολιτικού γοήτρου της ΕΕ, από τη στιγμή που το γεγονός έχει λάβει παγκόσμιες διαστάσεις.

Από την άλλη, αν η αθλήτρια μπει στο αεροσκάφος και δεν της έχει δοθεί άσυλο, τότε κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά της, δεδομένης της απαγωγής Προτασέβιτς από πράκτορες της Λευκορωσίας μέσε αεροσκάφος που είχε απαγειωθεί από την Ελλάδα. να επαναληφθεί σκηνικό Προτάσεβιτς, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια των επιβατών και της αθλήτριας μετέπειτα, όσο και προκαλώντας ισχυρό πλήγμα στο κύρος της ΕΕ, μένοντας ξανά εκτεθημένη στο διεθνές γίγνεσθαι.

Για να παρέμβουν όμως και οι ΗΠΑ, η ΕΕ θα υπολογίσει και το ανάλογο σχέδιο δράσης. Όμως, αυτό προϋποθέτει ότι θα βρούν από κοινού ένα modus operandi με την Αυστρία ή οποία στη πιθανότητα να ζητήσει ανταλλάγματα, οπότε είναι πιθανόν να αναθέσουν τη χορήγηση ασύλου σε άλλον παίκτη.

Οι παίκτες

Ανάμεσα στους ευρωπαίους υποψηφίους, η Γαλλία δύσκολα θα αναλάμβανε αυτό τον ρόλο λόγω των σχέσεων της με Ρωσία. Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία θα μπορούσε να κάνει την κίνηση χορήγησης ασύλου, δεδομένου ότι είχε πράξει τα αντίστοιχα στην περίπτωση της Τουρκίας. κάνοντας ευκολότερη την επιλογή της Γερμανίας ως χώρας ασύλου.

Από την άλλη πλευρά, δύσκολο να ανατεθεί στην Ελλάδα αυτός ο ρόλος, μετά τα γεγονότα με τον Προτάσεβιτς. Βέβαια, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποκαταστήσει τη διεθνή φήμη της χώρας και την αξιοπιστία των υπηρεσιών πληροφιριών της. Χώρες όπως η Εσθονία και η Πολωνία θα επιθυμούσαν να εμπλακούν σε υποθέσεις εξ ονόματος της ΕΕ, καθώς διεκδικούν ρόλο στο εσωτερικό. Θεωρείται όμως απίθανο να ανοίξουν τέτοια κερκόπορτα οι χώρες του διευθυντηρίου.

Ως συνέπεια, έχουμε μια δύσκολη εξίσωση στο πλαίσιο της ΕΕ όπου οι κινήσεις θα είναι αρκετά προσεκτικές ώστε να μην εκτεθούν ξανά στο διεθνές προσκήνιο.

Τι συνέβη

Η Λευκορωσίδα αθλήτρια κατηγορεί μέλη της προπονητικής της ομάδας οι οποίοι φαίνεται να εισέβαλαν στο δωμάτιό της και την υποχρέωσαν να μαζέψει τα πράγματά της και να πάει διά της βίας στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στη χώρα της, ενώ δεν έχει ολοκληρώσει τις αθλητικές της υποχρεώσεις.

Αφορμή φαίνεται να είναι η συμμετοχή της στις πρόσφατες διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος Λουκασένκο καθώς και η κριτική που έχει ασκήσει κατα καιρούς δημοσίως εναντίον του.

Κάνοντας δημόσιο το γεγονός μέσω social media,  ανέφερε πως κατέφυγε στην αστυνομία και μετά με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram δήλωσε: «Νομίζω είμαι ασφαλής. Είμαι με την αστυνομία» σημειώνοντας: «Δεν πρόκειται να γυρίσω στο Μινσκ».

Σχετικά

Tags: γεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΛευκορωσία
Share28Tweet17Share5Send
Δήμητρα Τζια

Δήμητρα Τζια

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου
On the Radar

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Cyber Hacker

Check Point: Έκρηξη cyberattacks το τελευταίο 6μηνο

ΗΠΑ - ΙΡΑΝ

ΗΠΑ - Ιράν: Συμφωνία υπάρχει, αναζητούνται εγγυήσεις

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    970 shares
    Share 388 Tweet 243

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr