• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το State Department κατηγορεί την Ελλάδα για pushbacks!

15 Ιουλίου 2021

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Το State Department κατηγορεί την Ελλάδα για pushbacks!

Δήμητρα ΤζιαΑπόΔήμητρα Τζια
15 Ιουλίου 2021
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Διαφθορά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
62 2
0
175
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Κόλαφος για την ελληνική κυβέρνηση είναι η έκθεση του State Department για το human trafficking, καθώς πέρα από τη γνωστή -χρόνια στασιμότητα της Ελλάδας να πληρώσει τις ελάχιστες προδιαγραφές, προστίθενται τώρα με τον πλέον επίσημο τρόπο καταγγελίες για pushbacks.

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η στασιμότητα της Ελλάδας στο human trafficking, ενώ η θέση επιβαρύνεται καθώς το State Department υιοθετεί καταγγελίες για pushbacks μεταναστών. Η θέση αυτή των ΗΠΑ, αφενός είναι πολιτικά καθοδηγούμενη και αφετέρου αντανακλά το επίπεδο των διμερών σχέσεων.

Σχετικάθέματα

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

Τέτοιες κινήσεις εντάσσονται, συνήθως, στο ευρύτερο γεωπολιτικό πόκερ και στέλνουν μηνύματα που υπερβαίνουν τα στενά όρια των διμερών σχέσεων. Με τη διαπίστωση αυτή, η προοπτική συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάπη με τον Τζο Μπάιντεν καθίσταται κατάτι δυσκολότερη και πιο μακρινή. Η Ελλάδα καλείται -εμμέσως πλην σαφώς- να αναλάβει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση των προτάσεων του State Department.

Η κατάσταση

Η Ελλάδα, παρόλο που έχει κάνει βήματα προόδου, δεν πληροί ούτε τις ελάχιστες προδιαγραφές για την αντιμετώπιση του sex trafficking. Όμως, υπάρχουν και θετικά σημάδια πως δυνητικά μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση, με την ελληνική ευβέρνηση καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την καταπολέμηση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση αναφέρεται πως η κυβέρνηση, σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο αναφοράς, επέδειξε αυξανόμενες προσπάθειες, λαμβάνοντας υπόψη τον και τον έντονο αντίκτυπο του κορονοϊού στην ικανότητά αντιμετώπισης του trafficking.

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα παρέμεινε στο Tier 2 της κατάταξης, στο ίδιο επίπεδο με χώρες όπως η Γκάνα, αλλά και η Γερμανία! Αυτό από μόνο του λέει πολλά ως προς την αποτελεσματικότητα και τον συντονισμό των ευρωπαϊκών κράτων, αλλά και την κακή διαχείριση του προσφυγικού, ειδικά από τη στιγμή που χώρες όπως η Γεωργία, βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο της κατάταξης…

Επομένως, δεν εγείρονται ζητήματα μόνο για την Ελλάδα, αλλά κυρίως για την ΕΕ στο σύνολό της και για το ότι πρέπει επιτέλους να υιοθετήσει μια ενιαία στρατηγική αντιμετώπίσης της εγκληματικότητας, μέσω ενίσχυσης της προστασίας των συνόρων και αποτελεσματικού ελέγχου και αποκατάστασης των εισροών.

Τα θετικά

Στα θετικά βήματα περιλαμβάνονται οι εντατικές προσπάθειες συλλήψεων και εκδίκασης περισσότερων εμπόρων καθώς και την έυρεση και αναγνώριση περισσότερων αγνοούμενων θυμάτων sex trafficking. Σημειώνει επίσης τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ δικαστικού συστήματος και της κοινωνίας των πολιτών, όπως ΜΚΟ, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι.

Σημαντικό παράδειγμα εξέλιξης, αν και μικρό, αποτελεί η πρώτη επίσημη αναγνώριση θύματος trafficking από την εισαγγελία, βάσει των συστάσεων εμπειρογνωμόνων των ΜΚΟ -σε συνεργασία με τη Μονάδα κατά της Διακίνησης (ATU)-, με τις ΜΚΟ να δηλώνουν πως υπήρξε εξαιρετική συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.

Η κυβέρνηση διατήρησε τις προσπάθειες επιβολής του νόμου. Σύμφωνα με το άρθρο 323Α του ποινικού κώδικα, ποινικοποιήηκε η εμπορία εργαζομένων, ορίζοντας ποινή φυλάκισης άνω των 10 ετών και την επιβολή μεγάλων προστίμων. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς την αυστηροποίηση των ποινών, όντας ανάλογες με εκείνες αξιέπαινων πράξεων.

Εππρόσθετο βήμα είναι και η υπογραφή Μνημομίου συνεργασίας με Κύπρο και Αλβανία για την ενίσχυση της συνεργασίας. Τέλος, η κυβέρνηση συνεχίζει τις προσπάθειες καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων με βάση εθνικό σχέδιο δράσης για την περίοδο 2019-2023.

Τα κακά μαντάτα

Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν ανταποκρίθκε ούτε στο ελάχιστο στα πρότυπα εξάλειψης της εμπορίας ανθρώπων, και μάλιστα σε βασικούς τομείς, με τη διαχείριση του προσφυγικού σε πρώτο πλάνο!

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση δεν κατέβαλλε περαιτέρω προσπάθειες για τον αποτελεσματικό έλεγχο των αιτούντων άσυλο και των μεταναστών -εκ των οποίων αρκετοί ήταν και θύματα trafficking-, στα σημεία εισόδου της χώρας.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές από αξιόπιστες πηγές σχετικά με τους «βίαες» επαναπροωθήσεις (refoulement) εναντίον μεταναστών και αιτούντων άσυλο που είχαν εισέλθει στην ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων και γυναικόπαιδων.

Δεν περνάει επίσης στην λήθη το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια επί προσφυγικής κρίσης, είχαμε εκτόξευση των θυμάτων sex trafficking, με ένα μεγάλο ποσοστό να αποτελείται από ασυνόδευτα παιδιά, ακόμη και κάτω των 12 ετών..

Δεν είναι όμως μόνο η μειονεκτική  αντιμετώπιση των μεταναστών το πρόβλημα. Σίγουρα η πλειονότητα των θυμάτων sex trafficking προέρχονται από υπανάπτυκτα κράτη, κυρίως των Βαλκανίων. Εντούτοις, υπάρχουν και σημαντικών αριθμός Ελλήνων θυμάτων τα οποία αποθαρρύνονται εξίσου το ίδιο να μιλήσουν στις αρχές καθώς τα διάφορα σκάνδαλα περί εμπλοκής αστυνομικών στα κυκλώματα αυτά δίνουν και πέρνουν, όπως το πρόσφατο γεγονός με την εμπλοκή αστυνομικού στην παράνομη εκπόρνευση της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Η πανδημία ως επιπρόσθετο εμπόδιο

Άλλο αρνητικό στοιχείο, αυτή τη φορά με άρωμα… πανδημίας, ήταν η απαίτηση της κυβέρνησης από τα θύματα να λάβουν ένα αρνητικό τεστ COVID-19 πριν διαμείνουν στα δημόσια καταφύγια, χωρίς όμως τα θύματα να έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες και τα τεστ COVID-19 ήταν αρχικά σπάνια και εξαιρετικά ακριβά.

Επιπρόσθετα, δεν υπάρχουν ακόμη επαρκής πόροι και χώροι για να φιλοξενήσουν όλα τα θύματα, με αποτέλεσμα κάποια να απορρίπτονται από την πρόσβαση τους σε υποστήριξη. Το ζήτημα αυτό οξύνθηκε έτι περισσότερο λόγω του αυξημένου αριθμού περιπτώσεων ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Κλείνοντας, μεγάλη πληγή για την Ελλάδα είναι οι υπερβολικά αργές δικαστικές διαδικασίες οι οποίες εξακολοθούν να διαρκούν από δύο έως έξι χρόνια, παρά τις συστάσεις.

Αποτέλεσμα; η αυξημένη καθυστέρηση παρεμποδίζει τη συνεργασία μεταξύ θυμάτων και βασικών μαρτύρων και κατά συνέπεια οδηγεί ακόμη και σε αθωώσεις ύποπτων εμπόρων, λόγω… έλλειψης στοιχείων.

Προτάσεις

Το State Department, στο τέλος της έκθεσης κάνει κάποιες συστάσεις προς τις χώρες με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εξάλειψης του ζητήματος. Όσον αφορά την Ελλάδα, βασικοί άξονες οι οποίοι χρήζουν βελτίωσης είναι οι εξής:

• Θεσμοθέτηση και εφαρμογή αυστηρών διαδικασιών ελέγχου των ροών μεταναστών, συμπεριλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο και των ασυνόδευτων παιδιών.

• Ενίσχυση εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως επέκταση των καταφυγίων και ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για όλα τα θύματα.

• Αυστηρή επιβολή ποινών στους διακινητές, μηδενός εξαιρουμένου, συμπεριλαμβανομένων και των εμπλεκόμενων αξιωματούχων

• Ενθάρρυνση της συμμετοχής των θυμάτων στις έρευνες. παρέχοντας εναλλακτικές μεθόδους κατάθεσης, όπως απομακρυσμένα ή χρηματοδότηση των εξόδων των θύματα για να παρευρεθούν στις δικαστικές ακροάσεις.

• Επίσπευση της επίσημης διαδικασίας αναγνώρισης των θυμάτων, ανεξάρτητα από τη συνεργασία των θυμάτων στις προσπάθειες επιβολής του νόμου.

• Κατανομή επαρκών πόρων για την εφαρμογή του εθνικού σχεδίου δράσης 2019-2023, για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

• Ανάπτυξη πολιτικών με επίκεντρο τα θύματα και εφαρμογή διατάξεων προστασίας μαρτύρων που έχουν ήδη ενσωματωθεί στην υπάρχουσα νομοθεσία.

• Παροχή εκπαίδευσης σε δικαστές, εισαγγελείς και αστυνομικές αρχές.

• Τυποποίηση της συλλογής δεδομένων και παραγωγή εξατομικευμένων δεδομένων σχετικά με τις προσπάθειες καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων.

• Ενίσχυση των μέτρων για την αποζημίωση -υλική και ψυχική- των θυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δωρέαν παροχής νομικής βοήθειας.

Σχετικά

Tags: human traffickingState Departmentγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδαΕλλάδα-ΗΠΑπολιτικό ρίσκορίσκο
Share70Tweet44Share12Send
Δήμητρα Τζια

Δήμητρα Τζια

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.
On the Radar

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Αν μπορούσαμε με μια φράση να χακατηρίσουμε τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημέρων στη Νότια Αφρική, θα ήταν το «απόλυτο χάος»...

Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου η Νότια Αφρική

Μπρα-ντε-φερ ΕΕ - Πολωνίας για τον έλεγχο της Δικαιοσύνης

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    164 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr