• Τελευταία
  • Trending
  • All
Euro 2021 Βόρεια Μακεδονία

Μπάχαλο με Βόρεια Μακεδονία – Συνθήκη των Πρεσπών

14 Ιουνίου 2021
Mytilineos, logo

Η Mytilineos μπαίνει στην Πολωνία μαζί με τη Siemens

21 Μαΐου 2022
Ίλον Μασκ

Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

21 Μαΐου 2022

Η παρουσία των γυναικών στις Θετικές Επιστήμες: Προβληματισμοί και προοπτικές

21 Μαΐου 2022
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022
Gazprom

Φυσικό αέριο: Η Gazprom κλείνει τις βάνες στη Φινλανδία

20 Μαΐου 2022
Η μεταβλητότητα συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στο ΧΑ με την κατεύθυνση της τάσης να υπαγορεύεται από το εξωτερικό.

Μ. Χατζηδάκης / Beta: Εισαγόμενες αναταράξεις στο Χρηματιστήριο

20 Μαΐου 2022
f16

Τουρκικά F-16 κοντά στην Αλεξανδρούπολη

20 Μαΐου 2022
Βλάντιμιρ Πούτιν και Γκέρχαρντ Σρέντερ

«Κάψανε τα δάκτυλα» του Σρέντερ- Εκτός Rosneft

20 Μαΐου 2022
Η απόδοση του Ελληνικού Ομολόγου 10Y ήταν 3,72 τοις εκατό την Παρασκευή 20 Μαΐου, σύμφωνα με τις εξωχρηματιστηριακές διατραπεζικές τιμές απόδοσης για αυτήν τη διάρκεια του κρατικού ομολόγου.

Ελλάδα: Σε υψηλά 26 μηνών η απόδοση του 10ετούς

20 Μαΐου 2022
Σημαντική άνοδο και κόντρα στις προβλέψεις σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένδειξη ανάκαμψης της εγχώριας ζήτησης και κατανάλωσης.

Βρετανία: Η οικονομία αναπνέει – αυξήθηκαν οι λιανικές πωλήσεις

20 Μαΐου 2022

Σε υψηλό 4ετίας το ρούβλι – Η ΕΕ πληρώνει για το αέριο

20 Μαΐου 2022
Αγωγός φυσικού αερείου

Γκρίζες ζώνες στις κυρώσεις: Η Σλοβακία πλήρωσε όρους… Πούτιν

20 Μαΐου 2022
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τις πρωινές ώρες της Κυριακής

Πλησίασε το 0 ο υδράργυρος το πρωί της Παρασκευής

20 Μαΐου 2022

«Λουκούμι» τα ελληνικά ομόλογα για τους επενδυτές…

20 Μαΐου 2022
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Κομισιόν προτείνει ρήτρα διαφυγής και το 2023

19 Μαΐου 2022
Νέα επικοινωνία, αυτή τη φορά σε επιχειρησιακό επίπεδο, είχαν Ουάσιγκτον και Μόσχα, καθώς οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων συνομίλησαν το απόγευμα της Πέμπτης

ΗΠΑ – Ρωσία: Λειτουργεί το κόκκινο τηλέφωνο

19 Μαΐου 2022

ΗΠΑ: Πέρασε το πακέτο 40 δισ. για την Ουκρανία

19 Μαΐου 2022
πετρέλαιο, oil

Roller Coaster το πετρέλαιο: Πολλά τα δεδομένα και η νευρικότητα

19 Μαΐου 2022
ΕΚΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ECB

ΕΚΤ: Τα πρακτικά δείχνουν συμφωνία για αύξηση επιτοκίων

19 Μαΐου 2022

Κυλάει «αίμα» στις αγορές – Στη δίνη και το Χ.Α

19 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Σκοπιανό

Μπάχαλο με Βόρεια Μακεδονία – Συνθήκη των Πρεσπών

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
14 Ιουνίου 2021
Στις Analytics, The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Σκοπιανό
Reading Time: 1 min read
75 1
0
Euro 2021 Βόρεια Μακεδονία

Μπάχαλο με Βόρεια Μακεδονία - Συνθήκη των Πρεσπών

205
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ερωτηματικά για την εφαρμογή, τη δυνατότητα επιβολής και ενδεχόμενες σκοπημότητες πίσω από τη μη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεστών, γεννά η απόφαση της Βόρειας Μακεδονίας να παίξει στο Euro 2021 με φανέλες που αναγράφουν το όνομα της χώρας ως σκέτο… “Μακεοδονία”. Τί πραγματικά συνέβη, όμως; Πρόκειται για δράση ή αντίδραση της κυβέρνησης των Σκοπίων και πως φτάσαμε στο σήμερα; Οι απαντήσεις δεν είναι κρυφές και δεν αποτελούν εικασίες. Ωστόσο αποκρύπτονται συνειδητά. Οι εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί στα Βαλκάνια απορρέουν -κυρίως- από την αλλαγή στάση της Ελλάδας.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βόρειας Μακεδονίας έκανε το βράδυ της Κυριακής την πρώτη της εμφάνιση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα,  προκαλώντας όμως την έντονη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς οι παίχτες φορούσαν φανέλα που ανέγραφε μόνο το λογότυπο “Μακεδονία”, κίνηση που παραβιάζει το πνεύμα και το γράμμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σχετικάθέματα

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022

Η Ελλάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα σε όλα τα επίπεδα και τα διεθνή φόρα, πλην όμως δεν κατάφερε να αναγκάσει τη Βόρεια Μακεδονία να αλλάξει φανέλα. Στον αγώνα, μάλιστα, το παρόν έδωσε και ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ. Η παρουσία του Ζάεφ ενίσχυσε το ήδη ηχηρό μήνυμα που επέλεξε να στείλει η κυβέρνηση του μέσω της αθλητικής διοργάνωσης.

Οι εξελίξεις αυτές πυροδότησαν διάλογο στην Ελλάδα για την ισχύ, την αποτελεσματικότητα και τα κενά της Συμφωνίας των Πρεσπών, εστιάζοντας στη μη-τήρηση των προβλεπόμενων από τη Βόρεια Μακεδονία. Η οπτική αυτή βέβαια είναι αποσπασματική και πόρρω απέχει από την πραγματικότητα.

Η απόφαση της Βόρειας Μακεδονίας να κατέλθει στο Euro 2021 ως “Μακεδονία” και ιδιαίτερα μετά από τις διαμαρτυρίες της Ελλάδας δεν ελήφθη αψήφιστα και δεν ελήφθη τώρα και εν θερμώ. Η γειτονική χώρα συμμετέχει στη διοργάνωση σταθερά τους τελευταίους μήνες με φανέλα όπου αναφέρεται ως “Μακεδονία” και οι ευρωπαϊκές αρχές το αποδέχονται. Η Ελλάδα, δε, δεν είχε διαμαρτυρηθεί αντιστοίχως μέχρι τώρα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι δεν είχε συμβεί το ίδιο στο Euro 2020.

Auditor’ note: Αυξάνεται το ρίσκο

Και πάλι όμως, η εικόνα δεν είναι πλήρης, καθώς αν και περιγράφεται το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί δεν αναδεικνύεται το πλαίσιο μέσα στο οποίο πραγματοποιείται αυτή η αντιπαράθεση. Μια πιο αναλυτική προσέγγιση των διμερών σχέσεων και των εξελίξεων διαφοροποιεί εντελώς την εικόνα, ενώ συμβάλλει και στον αποτελεσματικότερο προσδιορισμό τυχών πολιτικών και διπλωματικών ευθυνών.

Το νέο πλαίσιο σχέσεων στα Βαλκάνια, όπως αυτό διαμορφώνεται ως αποτέλεσμα της ελληνικής πολιτικής, είναι πολύ λιγότερο εύκρατο για τα ελληνικά συμφέροντα απ ότι ένα και δύο έτη νωρίτερα. Συνεπώς, οι εξελίξεις αυξάνουν το γεωπολιτικό ρίσκο και κατ επέκταση τους κινδύνους αποσταθεροποίησης. Επίσης, αναπτύσσεται δυναμική εργαλειοποίησης γειτονικών χωρών, γεγονός που θα μπορούσε να ενισχύσει ασύμμετρα τις πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση σε μια σειρά από ζητήματα.

Οι επιπτώσεις της επιδείνωσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας τόσο στην ελληνική πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, όσο και στην ασφάλεια της χώρας μπορεί να αποδειχθούν οδυνηρές, ενώ θα είναι σίγουρα μεσο-μακροπρόθεσμες.

Η αντιστροφή της υφιστάμενης δυναμικής απαιτεί ριζική αναδιάταξη του δόγματος της εξωτερικής πολιτικής, αποσύνδεση του πολιτικού κόστους από την αναγκαιότητα συνέχειας του κράτους και έμπρακτες αποδείξεις προς τους περιφερειακούς εταίρους.

Τα λάθη της Ελλάδας

Το τελευταίο έτος, η Ελλάδα δεν έχει κυρώσει τις απορρέουσες από την αρχική Συμφωνία των Πρεσπών διακρατικές συμφωνίες. Επίσης, παρά το γεγονός ότι ο Ζόραν Ζάεφ έχει συναντηθεί δύο φορές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καμία από τις συναντήσεις δεν ήταν επίσημη. Επιπροσθέτως, ο Έλληνας πρωθυπουργός απέφυγε σε όλες τις περιστάσεις να αποκαλέσει τον Ζόραν Ζάεφ με τον πλήρη τίτλο του, ήτοι πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας. Η Ελλάδα αποδείχθηκε όμως κατώτερη των περιστάσεων και στο ζήτημα της πανδημίας, καθώς υπαναχώρησε από την αρχική της υπόσχεση – δέσμευση -που είχε αναλάβει στο πλαίσιο της διπλωματίας των εμβολίων– να παραχωρήσει δόσεις των εμβολίων που θα παραλάβει στη Βόρεια Μακεδονία.

Το “κακό αίμα” όπως αποκαλούν οι αγγλοσάξονες τη συσσώρευση αρνητικών και προσβλητικών εκδηλώσεων, δεν σταματά εκεί, Η Ελλάδα εντασσόμενη στη γαλλική σφαίρα επιρροής και απομακρυνόμενη από τη γερμανική δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία για την υποστήριξη της ενταξιακής προοπτικής των δυτικών Βαλκανίων, παρά τις περί που αντιθέτου δηλώσεις. Ως εκ τούτου, οι γειτονικές χώρες κατηγορούν την Αθήνα για ανακολουθία.

Η Τουρκία στα Βαλκάνια

Συνολικά, η στάση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στις βαλκανικές χώρες ήταν ad hoc και χωρίς ενιαία στρατηγική. Έτσι, δημιούργησε χώρο για την αναθέρμανση των σχέσεων της Τουρκίας με τις χώρες της περιοχής, τόσο στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ όσο και στο NATO. Η `Άγκυρα, εκμεταλλευόμενη τα ισχυρά ερείσματα που διαθέτει, λόγω των εδραιωμένων οικονομικών συμφερόντων και χρησιμοποιώντας τη θρησκευτική επιρροή που διαθέτει στις τοπικές κοινωνίες άρχισε να οικοδομεί νέες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Έτσι, προ ολίγων ημερών πρώτα ο Αλβανός πρόεδρος Έντι Ράμα και εν συνεχεία ο Βορειομακεδόνας πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκαν με τον Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενοι από πολυμελείς κυβερνητικές αντιπροσωπείες. Αμφότεροι έλαβαν διαβεβαιώσεις για την εισροή τουρκικών κεφαλαίων με τη μορφή επενδύσεων.

Η αντίδραση της Ελλάδας

Για το επίμαχα αρχικά στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της Βόρειας Μακεδονίας αλλά και για προκλητικές αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Μουάμεντ Σεϊντίνι, υπήρξαν αντιδράσεις τόσο του υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας, Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και της ΕΠΟ προς την UEFA, αλλά και επιστολή διαμαρτυρίας του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια προς τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας.

Στην επιστολή του ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζει την ανάγκη για πλήρη, συνεπή και με καλή πίστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Δένδιας αναφέρει ότι αν και στην εν λόγω Συμφωνία, όπως προβλέπεται στο άρθρο 1, παράγραφος 3, σημείο e, ο κωδικός ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας στον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), παραμένει «MKD», η χρήση του εν λόγω ακρωνυμίου στο EURO 2020 δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την Ελλάδα.

Χαίνουσες πληγές

Στο πλαίσιο της διεθνούς πρακτικής, της πλήρους εφαρμογής της συμφωνίας, καθώς και της προσπάθειας διατήρησης μιας θετικής δυναμικής στις διμερείς σχέσεις, η Βόρεια Μακεδονία οφείλει να χρησιμοποιεί σαν ακρωνύμιο γράμματα που να ανταποκρίνονται στο όνομα της, όπως «NM» (North Macedonia) ή εναλλακτικά «RNM» (Republic of North Macedonia).

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τονίζει ότι εκκρεμεί η αλλαγή της ονομασίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία πρέπει να τροποποιηθεί προκειμένου να ανταποκρίνεται στις προβλέψεις της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ζητά τέλος την παρέμβαση του κ. Οσμάνι, προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα αυτά, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας.

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΗ Τουρκία στα ΒαλκάνιαΣχέσεις Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας
Share82Tweet51Share14Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών
Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16
Ελληνοτουρκικά

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,
Spotlight

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν με ατζέντα Βερολίνου

AstraZeneca εμβόλιο

AstraZeneca: Αλλάζει γνώμη η Επιτροπή Εμβολιασμών. Το κόβει τώρα για τους κάτω των 60

MostPopular

  • Ίλον Μασκ

    Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Τουρκικά F-16 κοντά στην Αλεξανδρούπολη

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Μ. Χατζηδάκης / Beta: Εισαγόμενες αναταράξεις στο Χρηματιστήριο

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • «Λουκούμι» τα ελληνικά ομόλογα για τους επενδυτές…

    52 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}