• Τελευταία
  • Trending
  • All
Η οργανωμένη διαφυγή Χρυσοχοΐδη από τα... εγκλήματα

Η οργανωμένη διαφυγή Χρυσοχοΐδη από τα… εγκλήματα

20 Μαΐου 2021

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone Διαφθορά

Η οργανωμένη διαφυγή Χρυσοχοΐδη από τα… εγκλήματα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
20 Μαΐου 2021
Στις Crisis Zone, The Wire, Διαφθορά, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
55 1
0
Η οργανωμένη διαφυγή Χρυσοχοΐδη από τα... εγκλήματα

Η οργανωμένη διαφυγή Χρυσοχοΐδη από τα... εγκλήματα

151
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Κινήσεις που φέρουν μηνύματα προς πολλαπλούς αποδέκτες κάνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθώς η σκληρή εγκληματικότητα εμφανίζει ενδείξεις έξαρσης. Η απόφαση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ να καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο με τα πρόσωπα, τη διάρθρωση και τη δράση ομάδων της νύχτας στην Αττική και τη Μύκονο, φαίνεται ότι εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για διάχυση της ευθύνης, ενώ υποκρύπτει και αναγνώριση βαθύτερων εσωτερικών προβλημάτων και δομικών ανεπαρκειών στην Αστυνομία.

Οι εν ψυχρώ δολοφονίες του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, της Καρολάιν στα Γλυκά νερά και σειρά εκτελέσεων, στην Ζάκυνθο, την Αττική και αλλού, δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, αλλά η βιαιότητα με την οποία διαπράχθηκαν προδίδει τη δραστηριοποίηση εκπαιδευμένων εκτελεστών.

Σχετικάθέματα

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα σε ρεπορτάζ που δεν διαψεύδεται, αναβαθμίζει την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος. Ωστόσο, οι περισσότερες υποθέσεις και οι ιδιαίτερα οι δολοφονίες αφορούν τη Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Επίσης, αρκετές από τις υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος χειρίζεται το Τμήμα Εκβιαστών, που ανήκει στην ΥΔΕΖΙ. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι θα υπάρξει ευρεία αναδιάρθρωση της Ασφάλειας, είτε ότι οι συγκρούσεις αρμοδιοτήτων θα ενταθούν. Σε ένα τόσο πολύπλοκο σκηνικό, ρόλο παίζουν άλλοι παράγοντες, όπως ο βαθμός, η αρχαιότητα και τα ερείσματα του εκάστοτε διοικητή των υπηρεσιών.

Παράλληλα, η απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να καταθέσει τον φάκελο στη Δικαιοσύνη, αποτελεί κίνηση που επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Επικοινωνιακά με τον τρόπο αυτό ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ αντιμεταθέτει τις ευθύνες στη Δικαιοσύνη. Πολιτικά, φαίνεται να επιζητά τη διεύρυνση της νομιμοποίησης και την ενεργοποίηση της Δικαιοσύνης ως εγγυητή της αξιοπιστίας των ερευνών. Η παραδοχή αυτή, ωστόσο, μπορεί να υποκρύπτει το γεγονός ότι μεταξύ των εμπλεκομένων που έχει εντοπίσει η Ασφάλεια είναι και πρόσωπα που απολαμβάνουν πολιτικής κάλυψης, ή που έχουν σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Διαδικαστικά, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φαίνεται να παραδέχεται ότι η Ασφάλεια δεν έχει την ικανότητα να σχηματίσει δικογραφίες που στέκονται και πετά το μπαλάκι των ευθυνών στη Δικαιοσύνη.

Τα κίνητρα του Χρυσοχοΐδη

Σε δεύτερη ανάγνωση, όμως, οι δολοφονίες και η ανταπόκριση κυβέρνησης και αστυνομίας σε αυτές θα μπορούσαν να αποτελούν ενδείξεις για ακόμα βαθύτερα προβλήματα. Η μετάθεση της ευθύνης των ερευνών από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη Δικαιοσύνη, θα μπορούσε να στοχεύει στην επίκληση του τεκμηρίου της ανεξαρτησίας. Τέτοιες κινήσεις αποτυπώνονται στους διεθνείς δείκτες διαφάνειας, όπως και οι δολοφονίες δημοσιογράφων. Εκτός από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ανεπίλυτη παραμένει και η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Για την εκτέλεση του Καραϊβάζ, μάλιστα, παρενέβη και η πρόεδρος της Κομισιόν. Μείζον ζήτημα αποτελεί όμως και η εξιχνίαση των δύο δολοφονιών στη Ζάκυνθο. Ο επιχειρηματίας που εκτελέστηκε φέτος ήταν μάρτυρας που κατέθεσε σε βάρος βρόμικων αστυνομικών, αν και επιχειρήθηκε να σκιαγραφηθεί προφίλ εμπλεκόμενου σε εμπόριο ναρκωτικών και εν γένει υπόπτου.

Για την ώρα, η δολοφονία της νεαρής μητέρας Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μέχρι στιγμής, προβάλλεται ως αποτέλεσμα ληστείας από βίαιη συμμορία. Ως εκ τούτου δεν αποτελεί ζήτημα που πλήττει την αξιολόγηση της χώρας στο εξωτερικό. Ως τέτοια, όμως, αποτελεί την πρώτη στην Ελλάδα και αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή ανησυχίας.

Δύσκολες ερμηνείες

Η συνεκτίμηση των παραπάνω γεγονότων, δεν παράγει αυτόματα συμπεράσματα, δημιουργεί όμως μια νέα γραμμή σκέψης, η αξιοποίηση της οποίας πολιτικά και επιχειρησιακά θα μπορούσε να φωτίσει έτι περαιτέρω τις αποφάσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Παράλληλα, με δεδομένο ότι οι δολοφονίες δημοσιογράφων και οι στυγνές εκτελέσεις αποτελούν παράγοντες αξιολόγησης της ασφάλειας πολιτών και επισκεπτών, η πρόοδος των ερευνών συνδέεται όχι μόνο με την αποκαστάσταη του αισθήματος ασφάλειας, αλλά και με τις συστάσεις για ταξίδια.

Παραδοσιακά, πάντως, οι δολοφονίες δημοσιογράφων του αστυνομικού ρεπορτάζ και δη οι ηχηρές, αποτελούν μήνυμα που προέρχεται από τα σπάργανα μεγάλων οργανισμών που απολαμβάνουν κάλυψη είτε πολιτική, είτε επιχειρησιακή μέσω προσβάσεων στον μηχανισμό λειτουργίας της αστυνομίας.

Εν τέλει, οι πρωτοβουλίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη φαίνεται να δημιουργούν ζώνη ασφαλείας για τον ίδιο και ενδεχομένως για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανεξαρτήτως έκβασης των υποθέσεων που περιγράφονται στον ογκώδη φάκελο. Η διαρροή, δε, ότι πρόκειται για φάκελο με πλήρως στοιχειοθετημένες υποθέσεις, επιχειρεί να προκαταλάβει τη Δικαιοσύνη και να υπονομεύσει τον τρόπο χειρισμού του, εξαναγκάζοντας το χέρι των δικαστών, υπό την απειλή να χρεωθούν την ευθύνη.

Ο φάκελος του οργανωμένου εγκλήματος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον  επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη κατέθεσαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, έρευνα-μελέτη που περιλαμβάνει όλο το οργανωμένο έγκλημα της τελευταίας δεκαετίας.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι η διαδικασία διερεύνησης από την Ασφάλεια διήρκεσε ένα μήνα, ενώ η περίοδος που καλύπτεται είναι 10ετής. Ειδικότερα, ο φάκελος φέρεται να περιλαμβάνει όλη τη «νύχτα» της Αθήνας. Συμβόλαια θανάτου, δολοφονίες, εκβιασμοί, μαστροπεία, ναρκωτικά, τοκογλυφίες και λαθρεμπόριο. Οι ίδιες διαρροές, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν γενικόλογες αναφορές, αλλά ονόματα, διευθύνσεις και οργανώσεις, από την εποχή της οικονομικής κρίσης, το 2008 και μετά.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται επίσης και στη… Μύκονο, γεγονός που επίσης αποτελεί μήνυμα, καθώς η δράση της μαφίας δεν προσδιορίζεται στην υπόλοιπη χώρα.

Η λειτουργία του Οργανωμένου Εγκλήματος

 

Η λειτουργία του Οργανωμένου Εγκλήματος
Η λειτουργία του Οργανωμένου Εγκλήματος, by Europol

Αντιμετάθεση ευθυνών

Επίσης, στη συνέχεια το ρεπορτάζ ψέγει, εμμέσως πλην σαφώς, τη Δικαιοσύνη, καθώς αναφέρει ότι:

Το απίστευτο είναι ότι τα περισσότερα από τα 500 ονόματα έχουν συλληφθεί πολλές φορές από την Αστυνομία, έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, κάποιοι πέρασαν και από τη φυλακή, όμως όλοι συνέχιζαν την παράνομη δραστηριότητά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 58χρονος δολοφονηθείς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Μεταμόρφωση, με το προσωνύμιο «Κεφάλας», από το 2011 που συνελήφθη, δεν δικάστηκε ποτέ!

Η αναφορά αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης προς  τη Δικαιοσύνη. Δεν προκύπτει όμως ο στόχος μιας τέτοιας κίνησης, πέρα από τα επικοινωνιακά οφέλη της αντιμετάθεσης ευθυνών από έναν κυβερνητικό οργανισμό, σε έναν απρόσωπο… θεσμό.

Το δημοσίευμα καταλήγει με αναφορά στη διασύνδεση των υποθέσεων, ως εφαλτήριο για την αναβάθμιση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας της Ασφάλειας…

Με δεδομένο ότι η μελέτη της Ασφάλειας περιλαμβάνει όχι μόνο ονόματα, αλλά και διευθύνσεις, τις ομάδες-συμμορίες, αλλά και τις διασυνδέσεις μεταξύ τους, η έρευνα αναμένεται να τρέξει πολύ γρήγορα και να υπάρξουν άμεσα εξαρθρώσεις, εξιχνιάσεις και συλλήψεις. Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναβαθμίζεται πλήρως η Υπηρεσία Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη φάση, αλλά και όλες τις μεγάλες υποθέσεις.

Η εγκληματικότητα στην Ευρώπη 2016-2018

Η θέση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό δείκτη εγκληματικότητας την περίοδο 2016-2018, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Eurostat. Σύντομα αναμένεται και η δημοσίευση των σχετικών στοιχείων για τη διετία 2018-2020. Σε αυτά θα καταγραφεί ο αντίκτυπος και συνεπώς η απόδοση, του δόγματος αστυνόμευσης από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ωστόσο, σε αυτά δεν θα περιλαμβάνονται τα τελευταία δεδομένα, θα αποτελούν όμως μια ακόμη ένδειξη…

Σχετικά

Tags: αστυνομίαΔικαιοσύνηκυβέρνηση ΝΔΜιχάλης Χρυσοχοΐδηςοργανωμένο έγκλημαπολιτικό ρίσκορίσκο
Share60Tweet38Share11Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο
The Wire

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Ceasefire

Συμφωνία εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας

Κομισιόν

Συμφωνία λάστιχο για το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr