• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο Δένδιας στην Άγκυρα: Το πρασκήνιο της πρόσκλησης Ερντογάν

Ο Δένδιας στην Άγκυρα: Το παρασκήνιο της πρόσκλησης Ερντογάν

15 Απριλίου 2021

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Ο Δένδιας στην Άγκυρα: Το παρασκήνιο της πρόσκλησης Ερντογάν

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
15 Απριλίου 2021
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
87 1
0
Ο Δένδιας στην Άγκυρα: Το πρασκήνιο της πρόσκλησης Ερντογάν

Ο Δένδιας στην Άγκυρα: Το πρασκήνιο της πρόσκλησης Ερντογάν

238
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Χωρίς προσδοκίες, με πολλά ερωτηματικά και εν μέσω ανησυχιών για ενδεχόμενες “παγίδες” μεταβαίνει σήμερα στην Άγκυρα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν και εν συνεχεία με τον ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, μάλιστα, φέρεται να ζήτησε τη συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ αργά χθες, ενώ οι υπουργοί Εξωτερικών βρίσκονταν στη Σύνοδο του NATO. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Ταγίπ Ερνογάν ζητά επισήμως να συναντήσει Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, με την πρώτη να είναι το 2017 όταν και συνάντησε τον Νίκο Κοτζιά.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Η συνάντηση του Ταγίπ Ερντογάν με τον Νίκο Δένδια θα πραγματοποιηθεί στο προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας, πριν τη συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και παρουσία του Τούρκου τπουργού Εξωτερικών.

Σε αυτή τη φάση μεγαλύτερη αξία έχει η σημειολογία παρά η ουσία. Ο Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στην Άγκυρα αν και η Τουρκία -σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα- δεν βελτίωσε τις συνθήκες, αλλά τις όξυνε με αποκορύφωμα τις χθεσινές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν. Η Ελλάδα, ωστόσο, επιλέγει τη μετριοπαθιή και κατευναστική αυτή στάση αφενός γιατί δεν θέλει να χρεωθεί αδιέξοδα και αφετέρου γιατί διπλωματικά και πολιτικά εντοπίζονται διαφορετικά εναύσματα για τις κινήσεις της Άγκυρας.

Με  τον τρόπο αυτό, ο Νίκος Δένδιας και η ελληνική κυβέρνηση επιχειρούν να διατηρήσουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και να διαψεύσουν κατηγορίες ότι αναζητούν διέξοδο από έναν δύσκολο και πολιτικά κοστοβόρο διάλογο. Παράλληλα, στην Ελλάδα, θέλουν να αποκτήσουν μια πιο σαφή αίσθηση της στρατηγικής της Τουρκίας τόσο ως προς τις διοερευνητικές εποαφές, όσο και στο Κυπριακό και τα ενεργειακά της ανατολικής Μεσογείου.

Διαρροές

Πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών που επικαλείται ο ΣΚΑΪ διαρέουν λεπτομέρειες για τη συνάντηση Δένδια – Ερντογάν. Το αίτημα, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ διακινήθηκε απευθείας από το προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Στην Αθήνα, οι διαρροές, ερμηνεύουν την προσέγγιση αυτή του Ταγίπ Ερντογάν ως σαφές μήνυμα του Τούρκου Προέδρου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς έτσι ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Επίσης, στο δημοσίευμα του ΣΚΑΪ επισημαίνεται ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και πρόσκληση από τον Ταγίπ Ερντογάν προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία και θα σταλεί μέσω του Έλληνα ΥΠΕΞ.

Ανώτατη πηγή από το Υπουργείο Εξωτερικών τονίζει πως οι εξελίξεις αυτές είναι ιδιαιτέρως θετικές ενώ το γεγονός πως ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα συναντηθεί πρώτα με τον Τούρκο Πρόεδρο κι έπειτα με τον κο Τσαβούσογλου δεν υποβαθμίζει σε καμία περίπτωση το επίπεδο συνομιλιών του με τον τελευταίο αλλά αντιθέτως το ενισχύει.

Παράλληλα το γεγονός πως εντός του Παλατιού θα βρεθούν αποκλειστικά οι τρεις τους (Δένδιας, Ερντογάν, Τσαβούσογλου) υπογραμμίζει ακριβώς την σημασία των συναντήσεων αυτών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι κ. Δένδιας και Τσαβούσογλου αναμένεται να συζητήσουν σήμερα για το σύνολο των διμερών θεμάτων αλλά και τις περιφερειακές εξελίξεις. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του σταθμού επισημαίνει ότι υπ’ αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι δύο υπουργοί μπορεί να κάνουν κάτι άλλο πέρα από το να επιβεβαιώσουν την απόσταση που υπάρχει.

Auditor’s note

Η ανάγκη της ελληνικής πλευράς να επισημάνει την μη-υποβάθμιση της συνάντησης Δένδια – Τσαβούσογλου, εξαιτίας της πρόσκλησης από τον Ταγίπ Ερντογάν μαρτυρά επίσης ανησυχία για τον τρόπο με τον οποίο θα αποκωδικοποιηθούν οι εξελίξεις και τον αντίκτυπο που θα έχουν οι ερμηνείες στην παραγόμενη πολιτική. Αντιστοίχως οι διευκρινήσεις για εφ’ όλης της ύλης συζήτηση και η προαναγγελία του αποτελέσματος της αποτελούν επίσης μηνύματα που εκτός από το προφανές, δηλαδή την αποστασιοποίηση από οπποιαδήποτε απόφαση, προδίδουν άγχος για ενδεχόμενο πολιτικό κόστος. Για την ώρα, ο φόβος κυριαρχεί.

Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει και ο κίνδυνος ενεργειών που θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν το κλίμα είναι υπαρκτός. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σε ανύποπτο χρόνο ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς με άρθρο του έθετε τον Ερντογάν σε πιο αδύναμη θέση απ ότι τα πρτοηγούμενα χρόνια και επανέγφερε την ανησυχία απώλειας ερεισμάτων και περιορισμένου ελέγχου επί των ενόπλων δυνάμεων..

Σημείο με ξεχωριστή σημασία είναι η απουσία του Ιμπραχίμ Καλίν από τη συνάντηση. Σε αυτή τη φάση αυτό δεν μπορεί να αξιολογηθεί ελλείψει επαρκών στοιχείων, σημειώνεται ωστόσο.

 

Η συγκυρία

Χρονικά, το αίτημα του Ταγίπ Ερντογάν για συνάντηση με τον Νίκο Δένδια κατατέθηκε μετά από τη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτή τ η φάση δεν μπορεί να πιστοποιηθεί κάποια σύνδεση μεταξύ των δύο, η χρονική αλληλουχία όμως δεν μπορεί να παραβλεφθεί.

Πολιτικά, ο Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται να θέλει κάτι να πει, τόσο με την κίνηση να αιτηθεί συνάντησης με τον Νίκο Δένδια, όσο και με τη στάση του να προκαλέσει πριν από αυτή με δηλώσεις. Τα μηνύματα σε αυτή τη φάση δεν είναι ξεκάθαρα, ενώ διαρροές δεν υπάρχουν από καμία πλευρά. Είναι ωστόσο σαφές ότι η καλά μελετημένη και εμπρηστική ομιλία του Ταγίπ Ερντογάν έστειλε συγκεκριμένα μηνύματα, όχι αποκλειστικά στο εξωτερικό.

Ο επικοινωνιακός χειρισμός της επίσκεψης Δένδια στην Άγκυρα και των συναντήσεων που θα έχει διαφοροποιείται αισθητά από την κάλυψη κινήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι ο σχεδιασμός γίνεται in-house από την ομάδα του Νίκου Δένδια και δεν γίνει outsource ούτε συμμετέχει σε αυτόν το Μαξίμου.

Σε γενικές γραμμές τα πολλά επίπεδα διμερών επικοινωνιών και η συχνόιτητα των επαφών αποτελούν risk-off factors. Ως εκ τούτου, η συνάντηση Δένδια – Ερντογάν, ανξαρτήτως της έκβασης συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης και αντισταθμίζει τον αντίκτυπο των χθεσινών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου.

Παρασκήνιο

Οι συναντήσεις ηγετών με υπουργούς Εξωτερικών δεν είναι ασυνήθιστη πρακτική και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Οι ΥΠΕΞ επιλέγονται πολλές φορές ως αγγελιοφόροι προτίμησης για να κομίσουν μηνύματα αυξημένης ευαισθησίας μεταξύ ηγετών. Ιδιαίτερα όταν οι συνθήκες για απευθείας επικοινωνία και συναντήσεις στο υψηλότερο επίπεδο δεν θεωρούνται ώριμες.

Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει σε αυτή τη φάση και με τον Νίκο Δένδια. Ο Ταγίπ Ερντογάν θέλησε να γνωρίσει τον υπουργό Εξωτερικών και ενδεχομένως να δοκιμάσει την αξιοπιστία του στελνοντας μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο θα μπορούσε να φτάσει και μέσω διαφορετικής οδού.

Στην Τουρκία, απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να υποοδεχθεί τον Νίκο Δένδια στο προεδρικό Μέγαρο επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Με δεδομένο ότι οι σχέσεις με τον Μεβλού Τσαβούσογλου είναι ταραχώδεις, σε βαθμό που έχουν κυκλοφορήσει σενάρια αντικατάστασής του από την Τασνού Τσιλέρ, η συνάντηση με Ερντογάν – Δένδια θα μπορούσε να γίνει αντιληπτή ως υπονόμνευση του Τούρκου ΥΠΕΞ.

Για την Ελλάδα, η κίνηση του Τούρκου προέδρου να εμπλακεί στην πρώτη φάση επανεκκίνησης του πολιτικού διαλόγου αποτελεί ένδειξη της προσπάθειάς άμεσης εμπλοκής και του Μαξίμου, ώστε να χρεώνονται οι αποφάσειες κεντρικά και να περιοριστούν τα περιθώρια ελιγμών και υπαναχωρήσεων.

Στην Ευρώπη, τέτοιες αποφάσεις καταμαρτυρούν καλή πολιτική θέληση και ισχυρή βούληση για την εμπλοκή σε ουσιαστικές συζητήσεις. Ταυτόχρονα όμως προκαλούν ανησυχία για το ενδεχόμενο προσπάθειας επιβολής ατζέντας.

Προσεκτικά παρατηρούν τις εξελίξεις ΗΠΑ και Ρωσία, τόσο στο πλαίσιο του NATO, όσο και ανεξάρτητα. Για τη Ρωσία οι τριβές της Τουρκίας με την Ελλάδα και με άλλες χώρες της ΕΕ δυσχαιρένουν τη λειτουργία της συμμαχίας. Ιδιαίτερα τώρα, οι συμμαχικές αρρυθμίες αποτελούν ατού για τη Μόσχα. Ο Λευκός Οίκος που ενημερώνονται από πολλές οδούς για τα τεκταινόμενα βλέπει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις τόσο υπό το πρίσμα της λειτουργικότητας του NATO, όσο και από την πλευρά του Ισραήλ και της Αιγύπτου.

 

Σχετικά

Tags: MENANATO-ΡωσίαΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΜεβλούτ ΤσαβούσογλουΝίκος ΔένδιαςρίσκοΤαγίπ Ερντογάν
Share95Tweet60Share17Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Lamda Development Logo

Lamda Development: Η πανδημία και τα lockdown έπληξαν τα μεγέθη 

Το Public και η Canon σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις vlogger

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    970 shares
    Share 388 Tweet 243

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr