• Τελευταία
  • Trending
  • All
Χρηματιστήριο traders

Τραπεζικό «πάρτι» με οδηγό την Πειραιώς στο Χρηματιστήριο

16 Μαρτίου 2021
Ο Ταγίπ Ερντογάν

Στο στόχαστρο ο Ερντογάν: Τί μπορεί να συμβεί

26 Μαΐου 2022
Δένδιας - Γκουτιέρες

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

26 Μαΐου 2022
Ergo Building Logo

ERGO My Fund, τα νέα καινοτόμα Unit-Linked προϊόντα της ERGO

26 Μαΐου 2022

Ο Fourlis ψάχνει επενδυτή για την Trade Estates – βλέπει Χρηματιστήριο

26 Μαΐου 2022
Ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος της GfK στη Γερμανία έφτασε στο -26 τον Ιούνιο του 2022, βελτιούμενος οριακά

Γερμανία: Βελτιώθηκε οριακά το καταναλωτικό κλίμα

25 Μαΐου 2022
Δυναμική διαφοροποίησης του πολιτικού τοπίο διακρίνεται στην Ελλάδα από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega

Δημοσκόπηση Metron: Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ

25 Μαΐου 2022
Ο Φωκίωνας Καραβίας

Eurobank: Ο Καραβίας ρίχνει δόλομα για funds

25 Μαΐου 2022
Ιμπραχίμ καλί και Ταγίπ Ερντογάν

Ο Ερντογάν έδωσε to do list και χρονοδιάγραμμα σε Σουηδία – Φινλανδία

25 Μαΐου 2022
Η Μαρία Ζαχάροβα

Επίθεση Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη για Μεσολόγγι – Αζόφ

25 Μαΐου 2022
Jerome Powel

Fed: Έρχεται νέα 50άρα αύξηση στα επιτόκια

25 Μαΐου 2022
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Σε υψηλό 15 συνεδριάσεων το Χρηματιστήριο – Πάνω από τις 870 μονάδες ο ΓΔ

25 Μαΐου 2022
Παραβιάσεις του εναερίου χώρου της Ταϊβάν από κινεζικά μαχητικά

Η Κίνα κάνει σουρωτήρι τον εναέριο χώρο της Ταϊβάν

25 Μαΐου 2022
Russian Central Bank

Ρωσία: Αχαλίνωτο το ρούβλι – Έρχεται μεγάλη μείωση επιτοκίων

25 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Davos

Μητσοτάκης: Ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με Ερντογάν

25 Μαΐου 2022

Ξεκίνησε το Smart Cities – City Connect Conference 2022

25 Μαΐου 2022

Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων από την Τράπεζα Πειραιώς

25 Μαΐου 2022
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν

Παιχνίδια χρεοκοπίας με τη Ρωσία – Οι Ευρωπαίοι κρατούν τα κλειδιά

25 Μαΐου 2022

Ήξερες την τέλεια παράδοση του Μουρίνιο στους ευρωπαϊκούς τελικούς;

25 Μαΐου 2022
DCIM100MEDIADJI_0201.JPG

Η Bureau Veritas πιστοποιεί τα Ποσειδώνια 2022

25 Μαΐου 2022

ΗΠΑ: Τα στατιστικά της ένοπλης βίας

25 Μαΐου 2022
Τζο Μπάιντεν και Μαρκ Μίλει

Μπάιντεν: Να σταματήσουμε το λόμπι των όπλων

25 Μαΐου 2022

Μακελειό στις ΗΠΑ: 21 νεκροί στο Τέξας (UPD)

25 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Τραπεζικό «πάρτι» με οδηγό την Πειραιώς στο Χρηματιστήριο

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
16 Μαρτίου 2021
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Reading Time: 1 min read
37 0
0
Χρηματιστήριο traders
101
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Επίδειξη δύναμης αλλά και ενθύμησης του πόσο καταλυτικό ρόλο δύναται να διαδραματίσει στην ελληνική αγορά, αν και εφόσον «καθαρίσει» με όλα τα τοξικά του έκανε (και) την Τρίτη ο τραπεζικός κλάδος, με την Πειραιώς Financial να ηγείται του ξεσπάσματος με κέρδη 26,17%! 

  •  Παρά το ράλι των τραπεζών, οι μετοχές που υποχώρησαν ήταν περισσότερες
  • «Τρελό» σερί με 12 ανοδικές στις 14 τελευταίες συνεδριάσεις
  • Η αγορά κλείνει το «ρήγμα» που προκάλεσε ο Covid-19
  • Πωλήσεις σε ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Σαράντη και Ελλάκτωρ

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον και με τις ευρωπαϊκές αγορές ξανά σε άνοδο και διαρκή ρεκόρ, το Χ.Α. διεύρυνε τη θετική στατιστική του, συμπληρώνοντας τη 12η ανοδική συνεδρίαση στις 14 τελευταίες. Και μάλιστα, τα δύο αρνητικά κλεισίματα ήταν μόλις 0,03% και 0,24%! Πρόκειται για μια ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι οι long έχουν τον απόλυτο έλεγχο του momentum της αγοράς, επιτρέποντας μόνο ενδοσυνεδριακές διορθώσεις, ενώ εν μέσω ενός ανατροφοδοτούμενου σκηνικού, «τραβούν» το Γενικό Δείκτη προς τις 900 μονάδες. 

Σχετικάθέματα

Δένδιας - Γκουτιέρες

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

26 Μαΐου 2022

Ο Fourlis ψάχνει επενδυτή για την Trade Estates – βλέπει Χρηματιστήριο

26 Μαΐου 2022
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Σε υψηλό 15 συνεδριάσεων το Χρηματιστήριο – Πάνω από τις 870 μονάδες ο ΓΔ

25 Μαΐου 2022

Flash Back

Φυσικά, για άλλη μια φορά θα υπενθυμίσουμε ότι η αγορά δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κλείνει την… ψαλίδα των απωλειών από τον Covid-19, κάτι που το κάνει με μεγάλη καθυστέρηση, δεδομένου ότι σύσσωμες οι διεθνείς αγορές το πέτυχαν αυτό από τα μέσα του 2020. 

Η ελληνική αγορά τον Ιανουάριο του 2020 και πριν την εμφάνιση της πανδημίας στην Ευρώπη, ήταν στις 950 μονάδες, προερχόμενη από το εξαιρετικό ράλι (+50%) το 2019 με αφορμή και την πολιτική αλλαγή εκείνης της χρονιάς, οπότε και το περασμένο έτος ξεκινούσε με άριστους οιωνούς. 

Πλέον, μετά από ένα χρόνο… καθυστέρηση, λόγω της πανδημίας και όλων των επιπτώσεων, το ελληνικό χρηματιστήριο προσπαθεί να κλείσει το ρήγμα των απωλειών λόγω Covid-19, σε μια προσπάθεια να εστιάσει στην επόμενη ημέρα. Η αγορά προσπαθεί να εστιάσει στη νέα εποχή, με εξυγιασμένες τράπεζες, με πολλαπλά deals και μετοχικές ανακατατάξεις στις κατασκευές και τις υποδομές και μια πληθώρα εξελίξεων σε πολλούς άλλους κλάδους. 

Υπερβολές πιθανότατα υπάρχουν, όπως και σε κάθε άλλη παρόμοια συγκυρία, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ελληνική αγορά έχασε εντελώς το υπερδεκαετές bull market των διεθνών αγορών λόγω της δημοσιονομικής χρεοκοπίας και των μνημονίων, που έβαλαν στο «γύψο» όλα τα επενδυτικά assets της χώρας. 

Την ώρα που οι διεθνείς αγορές καλπάζουν διαρκώς σε νέα ιστορικά υψηλά, η ελληνική αγορά βρίσκεται κάτω από τις 1.000 μονάδες, απέχοντας παρασάγγας από το υψηλό 20ετίας και τις 5.300 μονάδες που βρέθηκε το 2007. Ο τραπεζικός κλάδος έχει μηδενίσει πολλαπλώς χρηματιστηριακά, με αλλεπάλληλα reverse split για να μην πάει στο απόλυτο… μηδέν. Reverse split έχουν λάβει χώρα και στον τραπεζικό δείκτη! 

Η εικόνα της αγοράς

Η αγορά λοιπόν, μολονότι τα προβλήματα σε καμιά περίπτωση δεν έχουν λυθεί, προσπαθεί να προεξοφλήσει τα μελλούμενα και να καλύψει ένα πολύ μικρό μέρος του χαμένου εδάφους. Από το βαθμό που θα κινηθεί η οικονομία το 2021, από την πορεία της πανδημίας, τις επιδόσεις του τουρισμού και την ταχύτητα «καθαρισμού» των χαρτοφυλακίων των τραπεζών, θα κριθεί και η… δίκαιη αποτίμηση του ελληνικού χρηματιστηρίου. 

Μια αποτίμηση που (στα χρηματιστήρια) ποτέ δεν «ζυγίζεται» με… λογιστικούς όρους και με αληθοφανείς προσθαφαιρέσεις αριθμών, αλλά είναι απαύγασμα μιας σειράς σύνθετων παραγόντων που άπτονται των ιδιοτήτων των συμμετεχόντων και εμπερικλείουν όλες τις ανθρώπινες ιδιότητες. 

Ψυχολογία, όραμα, πίστη, απληστία, πλεονεξία, διορατικότητα, αλαζονεία, ενσυναίσθηση, ταπεινοφροσύνη, σύνεση, πονηριά και πλείστες άλλες ιδιότητες και χαρακτηριστικά των ανθρώπων, συνθέτουν το οικοδόμημα ενός χρηματιστηρίου και «γενούν» ή επιβάλλουν το εκάστοτε momentum. 

Ποτέ οι αγορές δεν «καθρεφτίζουν» με λογιστικούς και συμβατικούς όρους την πορεία των οικονομιών και των επιχειρήσεων και αυτός είναι ο λόγος που διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ειδικά πηγαίνοντας κόντρα σ’ αυτό που αναμένουν οι… πολλοί. 

Ράλι +80% από τα περυσινά χαμηλά 

Μέσα σ’ αυτό το… μωσαϊκό κινείται και το ελληνικό χρηματιστήριο που μολονότι είναι μια μικρή, περιφερειακή αγορά χωρίς μεγάλη σύνδεση με το παγκόσμιο momentum, εντούτοις δείχνει διαθέσεις ανασκουμπώματος, έχοντας ήδη απομακρυνθεί σε ποσοστό 80% από το ναδίρ των 469,55 μονάδων του Μαρτίου το 2020. 

Η πορεία του Γενικού Δείκτη τον τελευταίο χρόνο

Την Τρίτη λοιπόν ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 860,26 μονάδες με άνοδο 1,23% σχεδόν στα υψηλά ημέρας που ήταν στις 860,72 μονάδες (+1,28%), ενώ το χαζμηλό ήταν στις 851,95 μονάδων (+0,25%), μισή ώρα μετά το άνοιγμα. 

Ο FTSE 25 έκλεισε στις 2.072,52 μονάδες με άνοδο 1,34%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης έκανε ράλι +5,57% με κλείσιμο στις 572,62 μονάδες. Η αξία συναλλαγών μετά τα 152 εκατ. ευρώ της περασμένης Παρασκευής (λόγω των πακέτων στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), σήμερα διαμορφώθηκε στα 121,47 εκατ. ευρώ, με τα 33 εκατ. ευρώ, ήτοι το 27% περίπου να είναι πακέτα, εκ των οποίων τα 28 εκατ. ευρώ στην Τέρνα Ενεργειακή. 

Αυτό σημαίνει ότι ο «καθαρός» τζίρος συναλλαγών έφτασε τα 88,41 εκατ. ευρώ, επίδοση εξαιρετική, που δείχνει ότι δραστηριοποιούνται ισχυρά χαρτοφυλάκια, ενώ εισρέει και καινούριο χρήμα. 

Στο ταμπλό

Στον FTSE 25 εντυπωσίασε η Πειραιώς Financial που έκλεισε με ράλι +26,17% στα 0,94 ευρώ και όγκο 8,86 εκατ. μετοχές, εν μέσω πληροφορικών ότι η αύξηση κεφαλαίου θα γίνει στο 1 ευρώ και άνω. Η Εθνική ενισχύθηκε κατά 5,94%, η Alpha Bank +4,26% και η Eurobank +3,37%.

20210316_piraeus_fin_6m
20210316_piraeus_fin_intraday
20210316_piraeus_fin_1m
20210316_piraeus_fin_1y

H προοπτική ανοίγματος του λιανικού εμπορίου έδωσε ώθηση σε Jumbo και Fourlis που έκλεισαν στο +2,96% και +2,92% αντίστοιχα, η Viohalco +2,59%, EXAE (λόγω αύξησης συναλλαγών) +2,30% και ΟΤΕ +2,21%. Στον αντίποδα, οι επενδυτές έφυγαν από αμυντικά χαρτιά όπως Σαράντης -3,42% και ΟΠΑΠ -2,63%, ενώ η ΔΕΗ (-3,42%) πιέστηκε λόγω της έρευνας της Κομισιόν για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος. 

Στον Mid Cap εξαιρετική εικόνα είχαν οι Attica Bank (+6,21%), Autohellas, Κρι Κρι (νέα ιστορικά υψηλά), Quest Συμμετοχών, AVAX και Profile, ενώ στο σύνολο της αγοράς, παρά το ράλι του Γ.Δ. και των τραπεζών, οι μετοχές που υποχώρησαν ήταν περισσότερες όσων ενισχύθηκαν, με το συσχετισμό στις 60 και 52 αντίστοιχα. 

Σχετικά

Tags: Γενικός ΔείκτηςρίσκοΤράπεζα ΠειραιώςΧρηματιστήριο
Share40Tweet25Share7Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

Δένδιας - Γκουτιέρες
Ελληνοτουρκικά

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

26 Μαΐου 2022
Επιχειρήσεις

Ο Fourlis ψάχνει επενδυτή για την Trade Estates – βλέπει Χρηματιστήριο

26 Μαΐου 2022
χρηματιστήριο, χρηματιστής
On the Radar

Σε υψηλό 15 συνεδριάσεων το Χρηματιστήριο – Πάνω από τις 870 μονάδες ο ΓΔ

25 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο
Το ΕΣΥ στον "αναπνευστήρα". Η κατάσταση θα χειροτερεύσει

Τεστ; Ποιά τεστ; 605 σε ΜΕΘ και ανοίγει η αγορά

Χρήστος Μεγάλου και Γιώργος Χατζηνικολάου

Τράπεζα Πειραιώς: ΑΜΚ 1 δισ. με book building τον Απρίλιο

MostPopular

  • Δυναμική διαφοροποίησης του πολιτικού τοπίο διακρίνεται στην Ελλάδα από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega

    Δημοσκόπηση Metron: Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
  • Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

    88 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Ο Fourlis ψάχνει επενδυτή για την Trade Estates – βλέπει Χρηματιστήριο

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Επίθεση Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη για Μεσολόγγι – Αζόφ

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Ο Ερντογάν έδωσε to do list και χρονοδιάγραμμα σε Σουηδία – Φινλανδία

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
 

Φόρτωση σχόλιων...