• Τελευταία
  • Trending
  • All
Μποξ, ξύλο

Άγριο “ξύλο” από την Κομισιόν στον Σταϊκούρα. Καμπανάκι για Μητσοτάκη

12 Φεβρουαρίου 2021

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Άγριο “ξύλο” από την Κομισιόν στον Σταϊκούρα. Καμπανάκι για Μητσοτάκη

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
12 Φεβρουαρίου 2021
Στις Crisis Zone, The Wire, Ελληνική κρίση, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
194 2
0
Μποξ, ξύλο
532
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Κόλαφος είναι οι αναθεωρημένες χειμερινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, καθώς εμβαθύνει η ύφεση του 2020 και περιορίζεται ο αναπτυξιακός στόχος του 2021. Η Κομισιόν, προσπαθώντας να κρατήσει τα προσχήματα, ανέβασε τον στόχο ανάπτυξης του ελληνικού ΑΕΠ για το 2022.

Σκληρά μηνύματα για το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης και “έγκαιρη προειδοποίηση” για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνιστούν οι χειμερινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία. Σε αυτές, ο Ιταλός επίτροπος Τζεντιλόνι, ανατρέπει το πλαίσιο παραδοχών και εγκαθιστά νέο, με πολύ μεγαλύτερη αβεβαιότητα και πιθανότητες επιδείνωσης.

Σχετικάθέματα

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Η έκθεση της Κομισιόν αναιρεί όχι μόνο οικονομικές παραδοχές, αλλά παράλληλα αποτελεί σαφή ένδειξη αναδιάταξης πολιτικών ισορροπιών. Τέτοια μηνύματα χρήζουν ενδελεχούς ανάλυσης και αξιολόγησης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Σε πολλές περιπτώσεις καταδεικνύουν έλλειψη επικοινωνίας, ασυνεννοησία παραγόντων και προβλήματα σε διαύλους επικοινωνίας. Δεν μπορεί όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα μηνύματα αυτά να αποτελούν αντανάκλαση ευρύτερων γεωοικονομικών ανακατατάξεων.

Risk Profile

Στο μεταξύ, μέχρι τη δημοσίευση των εαρινών προβλέψεων της Κομισιόν θα έχει βελτιωθεί η ορατότητα για την λειτουργία του Ταμείου Ανάκαμψης. Παράλληλα, θα έχει βελτιωθεί η ορατότητα στο γεωπολιτικό γεωοικονομικό πεδίο, καθώς θα έχει μεσολαβήσει η Σύνοδος Κορυφής για την Τουρκία στα τέλη Μαρτίου και θα έχει δρομολογηθεί η Σύνοδος ΕΕ – Τουρκίας. Στο πλαίσιο προετοιμασίας των διεργασιών αυτών εντάσσεται η εμπέδωση του πλαισίου των διερευνητικών επαφών, τα εξοπλιστικά και η επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας για τη διαχείριση του προσφυγικού.

Η αβεβαιότητα που αντανακλάται στις προβλέψεις τις κομισιόν, σε συνδυασμό με το υποδόριο μήνυμα που στέλνει η Κομισιόν στην ελληνική κυβέρνηση αποτελούν παράγοντες αύξησης του πολιτικού ρίσκου για την Ελλάδα. Η κυβέρνηση, επίσης, κινείται στην ίδια κατεύθυνση, επιλέγοντας την πόλωση του πολιτικού σκηνικού στο εσωτερικό. Συνδυαστικά, η Ελλάδα φαίνεται ότι εισέρχεται σε περίοδο αυξημένου ρίσκου, που συνεπάγεται την αποστασιοποίηση των επενδυτών και ενδεχομένως την επανεμφάνηση hedge και volture funds.

Το όξυνση του country risk profile, λόγω της ταυτόχρονης αύξησης χρέους και μείωση του ΑΕΠ, επίσης, αποτελεί εξέλιξη που υπονομεύει τη σταθερότητα της οικονομίας και κατ΄ επέκταση του τραπεζικού συστήματος.

Οι προβλέψεις της Κομισιόν

Ακόμα όμως και προσθετικά, η Ελλάδα θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2019 κάποια στιγμή το 2023, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Κομισιόν, 2021-2022 η ελληνική οικονομία θα τρέξει με ρυθμό 3,5 και 5%. Εν τέλει, μετά τη διετή ανάπτυξη και εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι το ΑΕΠ θα υπολείπεται κατά 15 δισ. αυτό του 2019 στο τέλος του 2022.

Στις προβλέψεις της Κομισιόν, βέβαια, δεν λαμβάνονται υπόψη τα κεφάλαια του αναπτυξιακού Ταμείου, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου υπεγράφη σήμερα. Ενδιαφέρον έχει επίσης η βάση επί της οποίας η Κομισιόν αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει και να αντιστρέψει τους στόχους για 2021-22.

Στον πίνακα, η Κομισιόν αναθεωρεί επί τα χείρω τις προβλέψεις για το 2020 μόνο για την Ελλάδα (ύφεση10% από 9%) και για την Ιρλανδία (ύφεση 3% από 2,3%). Οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ και οι μέσοι όροι ΕΕ και Ευρωζώνης βελτιώθηκαν σημαντικά. Αντιστοίχως, η υποβάθμιση των προβλέψεων για την Ελλάδα κατά 1,5% (από το 5 στο 3,5%) ήταν η δεύτερη χειρότερη μετά την Αυστρία που είχε μείωση 2,1% (από 4,1 στο 2%).

Πίνακας χειμερινών προβλέψεων της Κομισιόν

Εκτός… στόχου

Όπως αναφέρεται στην κατακλείδα των προβλέψεων, ο βαθμός αβεβαιότητας είναι μεγάλος και η δυναμική εξαρτάται από τον εμβολιασμό, την οξύτητα της αντίδρασης και τη διατήρηση των μέτρων στήριξης.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι προβλέψεις της Κομισιόν για το 2020 και το 2021 είναι πολύ χειρότερες από τις παραδοχές του προϋπολογισμού. Αν οι προβλέψεις του Φθινοπώρου της Κομισιόν ήταν αποτέλεσμα guidance από την ελληνική κυβέρνηση, οι νεότερες αποτελούν σαφή απαξίωση των προβλέψεων του προϋπολογισμού του υπουργείου Οικονομικών.

Οι προβλέψεις της Κομισιόν

Σύμφωνα με τις χειμερινές προβλέψεις που δημοσίευσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΑΕΠ υποχώρησε το 2020 κατά 10%, ποσοστό που ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρωζώνη μετά την Ισπανία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις στις 5 Νοεμβρίου, η Επιτροπή αναθεώρησε σήμερα προς το χειρότερο την προηγούμενη εκτίμηση που αναφέρονταν σε υποχώρηση της τάξης του 9.0%.

Η Κομισιόν αποδίδει την επιδείνωση της κατάστασης στη μείωση του τουρισμού και στην υποχώρηση της εσωτερικής κατανάλωσης λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Για το 2021 η Επιτροπή προβλέπει επιστροφή στην ανάπτυξη, με το ΑΕΠ να αυξάνεται κατά 3,5%, ενώ το 2022 η αύξηση θα είναι της τάξης του 5.0%.

Η οικονομία της Ευρωζώνης αναμένεται, σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Επιτροπής, να καταγράψει μεγέθυνση 3,8% τόσο το 2021 (παρότι θα παραμείνει σε ύφεση το α΄ τρίμηνο) όσο και το 2022. Η οικονομία της Ε.Ε., αντίστοιχα, θα αναπτυχθεί κατά 3,7% φέτος και 3,9% το 2022. Η ευρωπαϊκή οικονομία θα ενισχυθεί από την ευρύτερη ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας, καθώς η μεγέθυνση του παγκόσμιου ΑΕΠ (εξαιρώντας την Ε.Ε.) αναμένεται να φτάσει το 5,2% φέτος και το 3,8% του χρόνου.

Δηλώσεις Τζεντιλόνι

Παρουσιάζοντας τις προβλέψεις, ο επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι τόνισε ότι τα νέα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν από το περασμένο φθινόπωρο έχουν επηρεάσει μεν αρνητικά την οικονομική δραστηριότητα, «αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σύγκριση με την περασμένη άνοιξη». Οι προβλέψεις της Κομισιόν βασίζονται στην εκτίμηση ότι τα περιοριστικά μέτρα θα χαλαρώσουν από το β΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους και θα καταργηθούν σταδιακά ως το τέλος της χρονιάς, με κρίσιμο παράγοντα την εξέλιξη της εκστρατείας εμβολιασμού. Στο αρνητικό σενάριο που έχει επεξεργαστεί η Επιτροπή (αργή πρόοδος των εμβολιασμών ή και νέες μεταλλάξεις που δεν καλύπτονται από την πρώτη γενιά εμβολίων), το ΑΕΠ της Ευρωζώνης φέτος θα αυξηθεί κατά μόνο 2%.

Από την άλλη, ο κ. Τζεντιλόνι σημείωσε ότι η ανάκαμψη μπορεί να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική χάρη σε μία «έκρηξη αισιοδοξίας», καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, που θα «πυροδοτήσει πιο ισχυρή συμπιεσμένη ζήτηση και επενδυτικά εγχειρήματα». Σε αυτό, τόνισε, θα μπορούσαν να συμβάλουν τα ιστορικά υψηλά επίπεδα αποταμίευσης των νοικοκυριών, το χαμηλό κόστος δανεισμού και τα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης της οικονομίας.

Ο κ. Τζεντιλόνι επανέλαβε το μήνυμα της Κομισιόν ότι δεν πρέπει να αποσυρθούν πρόωρα τα μέτρα στήριξης της οικονομίας. Οι αποφάσεις για την παράταση ισχύος της ρήτρας γενικής εξαίρεσης (αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης) θα ληφθούν «στις επόμενες εβδομάδες», είπε.

 

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαγεωπολιτικήελληνική οικονομίακυβέρνηση ΝΔπολιτικό ρίσκορίσκο
Share213Tweet133Share37Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025
The Wire

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Jack Daniel's. Τζακ Ντάνιελς

Χρηματιστήριο: Η αγορά σε φάση... Τζακ Ντάνιελς

quarantine, covid-19, καραντίνα

Κορονοϊός: Πονάει το ΕΣΥ... Σε κρίσιμο σημείο οι ιικοί δείκτες

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    320 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    565 shares
    Share 226 Tweet 141
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    70 shares
    Share 28 Tweet 18

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr