if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Blackout στην Αττική και την Πελοπόννησο

Blackout

Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί μεγάλο μέρος της Αττικής αλλά και περιοχές στην Πελοπόννησο, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε σε μετασχηματιστές ή υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Σε blackout έχει βυθίσει ο ΑΔΜΗΕ μεγάλο μέρος της Αττικής και πολλές πόλεις της Πελοποννήσου, μετά από φωτιά που προκλήθηκε σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Από τη διακοπή ρεύματος έχουν επηρεαστεί το Κερατσίνι, ο Πειραιάς, ο Άλιμος, η Νέα Σμύρνη, ο Άγιος Δημήτριος, η Σαλαμίνα τα Μέγαρα, τα Εξάρχεια, το Παγκράτι, το Περιστέρι και το Αιγάλεω. Πληροφορίες αναφέρουν πτώση τάσης και διακοπές ρεύματος σε Κόρινθο, Μεσσηνία, ακόμα και στην Καλαμάτα.

Ακόμα, τα αίτια της φωτιάς στον υποσταθμό παραμένουν άγνωστα, ενώ η ΔΕΗ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για το εύρος της βλάβης και τον χρόνο αποκατάστασης. Προσπάθειες τροφοδότησης από άλλες μονάδες της ΔΕΗ έχουν γίνει για κεντρικές περιοχές, όπως τα Εξάρχεια και το Παγκράτι.

Το ρεύμα επανήλθε μετά από 30 έως 60 λεπτά στις περισσότερες περιοχές που είχαν επηρεαστεί.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από προσπάθεια αποξήλωσης μετασχηματιστών και καλωδίων, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται, από άλλη πηγή.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version