if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Επίθεση Κοτζιά στον Τσαβούσογλου: Είναι σε σύγχυση και λέει ψέμματα

Ο Νίκος Κοτζιάς

Ο Νίκος Κοτζιάς

Επίθεση κατά του Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς, κατηγορώντας τον ανακρίβειες και ψεύδη, όσον αφορά τις διερευνητικές επαφές.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Κοτζιάς επιχειρεί να αποκαστήσει την αλήθεια για ΄την περίοδο και τις αιτίες διακοπής των διερευνητικών επαφών με την Ελλάδα το 2016.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Στην ανάρτησή του Facebook ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρει ότι:

«Σε σύγχυση Τούρκος ΥΠΕΞ διατείνεται ότι διερευνητικές σταμάτησαν το “2016 όταν ανέλαβε” Τσίπρας, που, όμως ορκίστηκε ΠΘ τον Γενάρη του 2015. Συνομιλίες διακόπηκαν πράγματι το 2016, μετά πραξικόπημα στην Τουρκία, καθότι Ερντογάν ΔΕΝ εμπιστευόταν στρατιωτικούς και διπλωματικούς διαπραγματευτές του και απέφυγε να ορίσει καινούργιους. Δίδαγμα: τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και δεν σε πάνε μακριά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανακοίνωδσε ότι η Άγκυρα έστειλε στην Αθήνα πρόσκληση επανέναρξης των διερευνητικών επαφών. Στο πλαίσιο αυτών των δηλώσεων ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επιχείρησε να επιρρίψει στην τότε ελληνική κυβέρνηση την ευθύνη για τη διακοπή τους, προκαλώντας την οργίλη αντίδραση του Νίκου Κοτζιά.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version