• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κυρώσεις στην Τουρκία: Η Ευρώπη θα μείνει στα λόγια; Τα διλήμματα και οι λύσεις

8 Δεκεμβρίου 2020
Ακραία καιρικά φαινόμενα: Σίφωνες στην Ελλάδα! - Εικόνες

Ακραία καιρικά φαινόμενα: Σίφωνες στην Ελλάδα! – Εικόνες

14 Αυγούστου 2022
Άλμα επί κοντώ

Ευρωαγορές: Ανοδικό σερί και νέα υψηλά

14 Αυγούστου 2022
OPEC

Ταβάνι στα 100 βρίσκει το πετρέλαιο – Αδύναμη η άνοδος

14 Αυγούστου 2022
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

14 Αυγούστου 2022

60 χρόνια Nissan σε 30 δευτερόλεπτα

14 Αυγούστου 2022
Rally

Ράλι στη Wall Street: Η δυναμική και γιατί μπορεί να κολλήσει… στην άμμο

14 Αυγούστου 2022
Σε υψηλό τριμήνου το καταναλωτικό κλίμα στις ΗΠΑ

Σε υψηλό τριμήνου το καταναλωτικό κλίμα στις ΗΠΑ

14 Αυγούστου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα γερμανικά media σφυροκοπούν τον Μητσοτάκη

13 Αυγούστου 2022

Το τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 6 εκατ. ευρώ την Κυριακή

13 Αυγούστου 2022
Άστατος θα είναι ο καιρός σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας και το Σάββατο 13/08, απαριθμώντας την τρίτη συνεχόμενη ημέρα καιρικής αστάθειας

Έπαθε… πανσήληνο ο καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι

13 Αυγούστου 2022
Bull VS Bear

Ήπια αποφόρτιση στην τελευταία συνεδρίαση ενόψει τριημέρου

12 Αυγούστου 2022

Χάος στο Μαξίμου: Προσωρινός ΓΓ του πρωθυπουργού ο Κουτνατζής – Ερωτηματικά για Μπρατάκο

12 Αυγούστου 2022

Ευρωζώνη: Εκρηκτική αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής

12 Αυγούστου 2022
Ο
δείκτης Borsa Istanbul 100 σημείωσε ράλι 11% από τις αρχές Αυγούστου για να αγγίξει το ιστορικό υψηλό των 2.879 την Πέμπτ

Ράλι στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης – Τα Erdoganomics η αιτία

12 Αυγούστου 2022
Σ
υρρικνώθηκε για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο σε τριμηνιαία βάση η βρετανική οικονομία

Συρρικνώθηκε η βρετανική οικονομία το β’ τρίμηνο

12 Αυγούστου 2022
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Εθνική Ομάδα Στίβου αναχωρεί για το Μόναχο

12 Αυγούστου 2022
Καταιγίδα Αττική

Meteo: Καταιγίδες και χαλάζι την Παρασκευή

12 Αυγούστου 2022

Έσβησε η φωτιά στη Θάσο – Παρανάλωμα 1300 στρέμματα δάσους

12 Αυγούστου 2022
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες

12 Αυγούστου 2022

Το backstory για το ράλι στο πετρέλαιο

12 Αυγούστου 2022
Καθοδόν για να καταγράψει απώλειες της τάξης του 1% σε εβδομαδιαία βάση βρίσκεται ο δολαριακός δείκτης

Υπό πίεση το δολάριο – Πιο πιθανή 50άρα αύξηση από Fed

12 Αυγούστου 2022
Καταιγίδες

Meteo-Καιρός: Καταιγίδες την Παρασκευή

12 Αυγούστου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Κυρώσεις στην Τουρκία: Η Ευρώπη θα μείνει στα λόγια; Τα διλήμματα και οι λύσεις

Strategical Analysis DptIntelligence DptΑπόStrategical Analysis DptκαιIntelligence Dpt
8 Δεκεμβρίου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Reading Time: 1 min read
37 1
0
102
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η κατάσταση δεν είναι θετική για την Τουρκία στην Ευρώπη. Τη φράση αυτή επέλεξε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για να σκιαγραφήσει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους κόλπους της ΕΕ για την Άγκυρα, μετά από τρεις μήνες άκαρπων προσπαθειών για την έναρξη διερευνητικών επαφών με την Ελλάδα και καθώς η Άγκυρα επιμένει στην τροχιά των κυλιόμενων και κλιμακούμενων προκλήσεων σε Αιγαίο, Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο.

Το τοπίο στις Βρυξέλλες είναι θολό. Η Ευρώπη δεν είναι αποφασισμένη, ενώ φαίνεται να παραμένει διαιρεμένη απέναντι στην Τουρκία. Τα διλήμματα και οι λύσεις είναι παράγωγα του ιδίου πλαισίου. Το μπορεί διευθυντήριο να παραμείνει στα λόγια, προειδοποιώντας την Άγκυρα ή θα αναλάβει δράση, πληγώνοντας το γόητρο του Ταγίπ Ερντογάν με κυρώσεις;

Στην Ευρώπη, ωστόσο, δεν υπάρχουν διλήμματα, αλλά υπερβατικές λύσεις.

Σχετικάθέματα

Άλμα επί κοντώ

Ευρωαγορές: Ανοδικό σερί και νέα υψηλά

14 Αυγούστου 2022
OPEC

Ταβάνι στα 100 βρίσκει το πετρέλαιο – Αδύναμη η άνοδος

14 Αυγούστου 2022
Rally

Ράλι στη Wall Street: Η δυναμική και γιατί μπορεί να κολλήσει… στην άμμο

14 Αυγούστου 2022

Αν η Γερμανία επιλέξει να διατηρήσει το status του μεσολαβητή, τότε Αθήνα και Άγκυρα θα μείνουν με μια πικρή επίγευση από τη Σύνοδο Κορυφής, καθώς θα οδηγούνται σε διαπραγματεύσεις.

Το κλίμα στις Βρυξέλλες

Μεταξύ άλλων, ο Ζοζέπ Μπορέλ δήλωσε, μετά το πέρας του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, ότι οι ηγέτες θα αξιολογήσουν την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο, αναφορικά με τον ρόλο της Τουρκίας. Έτσι, προσδιορίζεται -όπως όλα δείχνουν- ο χαρακτήρας της συζήτησης ως ενημερωτικός και δύσκολα θα μετεξελιχθεί σε αποφασιστικός ή ακόμα και αν γίνει δεν θα είναι καταλυτικός.

Ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν μιλήσει ανοιχτά για κυρώσεις, ενώ άλλοι φαίνεται να έχουν μεταβάλλει τη στάση τους. Ακόμα και το Βερολίνο, φρόντισε να στείλει τα μηνύματά του στην Άγκυρα, όταν επέτρεψε τη νηοψία τουρκικού πλοίου ανοιχτά της Λιβύης.

«Όλα είναι στο τραπέζι» διαμήνυσε για το ενδεχόμενο κυρώσεων στην Τουρκία ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν Πέτερ Στάνο. Οι ηγέτες της ΕΕ θα αποφασίσουν ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει η Ένωση απέναντι στην Τουρκία,

«ποια απόφαση θα ληφθεί, ποια μέτρα θα επιβληθούν ή θα αποφασιστούν»

τόνισε ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Η Τουρκία συνεχίζει με τα βήματα τα οποία οδήγησαν χθες (Δευτέρα) τον ύπατο εκπρόσωπο να δηλώσει ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν θετικές εξελίξεις»

σημείωσε δε ο Πίτερ Στάνο.

Αναφορικά με τη Διάσκεψη για την Ανατολική Μεσόγειο, ανέφερε ότι οι εργασίες «έχουν ξεκινήσει σε τεχνικό επίπεδο», χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς ανακοίνωση.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είχε νωρίτερα υιοθετήσει ψήφισμα που καλούσε τους ηγέτες να επιβάλλουν αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία για τη συνεχιζόμενη παραβατικότητα της σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ είχε επίσης χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα απέναντι στην Τουρκία.

Οι προσδοκίες

Οι γνωρίζοντες δεν περιμένουν πολλά από τη Σύνοδο Κορυφής. Η καταγραφή του αρνητικού κλίματος, της δυσαρέσκειας της ΕΕ και μια τεχνική πειθαναγκασμού της Άγκυρας, είναι το πιθανότερο σενάριο. Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Πήτερ Στάνο, η πολιτική της ΕΕ που χαράσσεται αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα:  ποια μέτρα θα επιβληθούν ή θα αποφασιστούν. Όπερ σημαίνει ότι η ΕΕ θα μπορούσε να ανακοινώσει την απόφασή της να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία, ή να τις επιβάλλει.

Τα εργαλεία που διαθέτει η ΕΕ προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Άγκυρα είναι πολλά. Δεν προσφέρουν όμως όλα την ίδια “απόλαυση” στην Αθήνα. Αν η ιστορία είναι οδηγός, αυτή δείχνει ότι παραδοσιακά η γερμανική διαπραγματευτική σχολή επιλέγει τους πικρούς συμβιβασμούς.

Η Ευρώπη, δεν θα αξιολογήσει όμως μόνο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και τις ευρωτουρκικές. Η αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό σε ένα ιδιαίτερα ευρύ πεδίο.

Η αντίδραση της Τουρκίας

Η Άγκυρα γνωρίζοντας εξ αρχής ότι το τέλος της γραμμής είναι ο Δεκέμβριος, ακολουθούσε αρχικά παρελκυστική πολιτική επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί το κενό εξουσίας που δημιουργεί στην ανατολική Μεσόγειο η αναδίπλωση των ΗΠΑ και επενδύοντας είτε στην επανεκλογή Τραμπ είτε στην ίδια την αναταραχή του προεκλογικού σκηνικού, επέλεξε να κινηθεί παρελκυστικά ως προς τον διάλογο επιβάλλοντας, ώστε να πιέσει Ελλάδα και Κύπρο να αποδεχθούν διεύρυνση της ατζέντας των διερευνητικών επαφών.

Η Τουρκία θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση στη βάση μιας πλήρους συμμετοχής της σ’ αυτήν, υποστήριξε νωρίτερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προσθέτοντας ότι τα μεταξύ τους προβλήματα μπορούν να λυθούν μόνον αν η ΕΕ ενεργήσει «με κοινή λογική» στη Σύνοδο Κορυφής αυτή την εβδομάδα και πέραν αυτής.

Κεντρικό ζήτημα για την Τουρκία είναι η διάρθρωση του διαλόγου και το πλαίσιο διεξαγωγής του. Η Τουρκία έχοντας μεγαλύτερη επιρροή στο πλαίσιο του NATO επιχειρεί να προσεγγίσει τα ζητήματα στο πλαίσιο της Συμμαχίας.

Σε αυτή τη φάση, ο Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται ότι αποχωρούντος του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, γίνεται πιο συζητήσιμος και δεκτικός στις ισορροπίες που προωθούν ΕΕ και η αμερικανική γραφειοκρατία. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε εκτιμάται ότι εντάσσεται η αναδίπλωση Ερντογάν προς τις αγορές με την εκ βάθρων αντικατάσταση του οικονομικού επιτελείου.

Η επιστροφή του Oruc Reis στον ναύσταθμο, μπορεί να μην ικανοποίησε την Ελλάδα και να είναι προδήλως προσχηματική, αλλά αποτελεί μέρος ευρύτερης στρατηγικής και δεν απευθύνεται στην Αθήνα αλλά στη Γερμανία και στο διευθυντήριο.

Η στρατηγική της Ελλάδας

Από την άλλη πλευρά, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις επιλέγουν την οδό της ΕΕ. Συνήθως, η ελληνική στρατηγική εμπεριέχει την “αλλαγή θέσεων βασιλιά-πύργου”, ήτοι την ανάδειξη της Ευρώπης ως διαπραγματευτή, θεωρώντας τα ελληνοτουρκικά ως… ευρωτουρκικά. Η στρατηγική αυτή είναι χρονικά ευαίσθητη, καθώς αν συμπέσει με το λάθος φόρτο θεμάτων, θα μπορούσαν τα ελληνοτουρκικά να αποτελέσουν διαπραγματευτικό χαρτί για τους ισχυρούς της Ευρώπης.

Αυτό συνέβη στο μεταναστευτικό και στη Λιβύη, με αποτέλεσμα η παρουσία και ο ρόλος της Ελλάδας να υποτιμηθούν καίρια και καθοριστικά, για την εξέλιξη της αντιπαράθεσης με την Τουρκία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στις δύο περιπτώσεις αποκλείστηκε από διασκέψεις και οι κινήσεις της ελληνικής διπλωματίας προσεγγίζονταν με μεγάλη επιφυλακτικότητα.

Η Αθήνα, όπως ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, θέτει δύο ζητήματα στο τραπέζι: Κυρώσεις της ΕΕ προς την Άγκυρα, όπως τις έχει σχεδιάσει ήδη η EEAS, μετά από προγενέστερη οδηγία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και εμπάργκο πώλησης όπλων.

Προφανώς η Ελλάδα δεν φιλοδοξεί να πάρει και τα δύο, αλλά βλέπει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μια κάποια λύση που θα ενισχύσει πολιτικά την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με την Άγκυρα, χωρίς να κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση. Ήτοι, η ελληνική κυβέρνηση θέλει το σκηνικό να παραπέμπει σε διαπραγματεύσεις μετά από διπλωματική ήττα και πολιτικό πειθαναγκασμό της Άγκυρας.

Η Αθήνα έχει εσχάτως στοχοποιήσει το Βερολίνο, στο οποίο χρεώνει φιλοτουρκική στάση. Η πολιτική έχει πολλαπλούς στόχους: Αφενός επιχειρεί να καταδείξει το εχθρικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο εξωτερικό, αφετέρου βρίσκει διέξοδο και πλατφόρμα αντιμετάθεσης ευθυνών για την διαφαινόμενη διολίσθηση της διαπραγματευτικής θέσης. Οι διμερείς σχέσεις Αθήνας-Βερολίνου είναι σταθερά επιδεινούμενες σε μια σειρά από μέτωπα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην έχει οικοδομήσει λειτουργική σχέση με την Άγκελα Μέρκελ.

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοδιερευνητικές επαφέςΕλλάδα-Γερμανίακυρώσεις στην ΤουρκίαΣύνοδος ΚορυφήςΣχέσεις Γερμανίας-Τουρκίας
Share41Tweet26Share7Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Άλμα επί κοντώ
Αγορές

Ευρωαγορές: Ανοδικό σερί και νέα υψηλά

14 Αυγούστου 2022
OPEC
Αγορές

Ταβάνι στα 100 βρίσκει το πετρέλαιο – Αδύναμη η άνοδος

14 Αυγούστου 2022
Rally
Αγορές

Ράλι στη Wall Street: Η δυναμική και γιατί μπορεί να κολλήσει… στην άμμο

14 Αυγούστου 2022
Επόμενο άρθρο
Weather Alert

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωση του καιρού σε όλη την Ελλάδα

Κιλκίς: Το πρώτο πρόγραμμα ενημέρωσης και προειδοποίησης πλημμυρών

MostPopular

  • Ακραία καιρικά φαινόμενα: Σίφωνες στην Ελλάδα! - Εικόνες

    Ακραία καιρικά φαινόμενα: Σίφωνες στην Ελλάδα! – Εικόνες

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Τα γερμανικά media σφυροκοπούν τον Μητσοτάκη

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • Ταβάνι στα 100 βρίσκει το πετρέλαιο – Αδύναμη η άνοδος

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ράλι στη Wall Street: Η δυναμική και γιατί μπορεί να κολλήσει… στην άμμο

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Χάος στο Μαξίμου: Προσωρινός ΓΓ του πρωθυπουργού ο Κουτνατζής – Ερωτηματικά για Μπρατάκο

    195 shares
    Share 78 Tweet 49

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}