• Τελευταία
  • Trending
  • All

Propaganda wars για τις ελληνικές φρεγάτες: MMSC VS Belh@rra

7 Νοεμβρίου 2020

Μακελειό στις ΗΠΑ: 14 μαθητές νεκροί και ένας εκπαιδευτικός

25 Μαΐου 2022
State Department

Το State Department αφήνει έκθετο τον Μητσοτάκη απέναντι στον Ερντογάν

25 Μαΐου 2022

Άγριο τετ-α-τετ Οικονόμου – Γιούροβα για τους δημοσιογράφους

24 Μαΐου 2022

Η Ελλάδα ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσκτησης F-35

24 Μαΐου 2022
Yunus

Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό στο Αιγαίο – Το μπαλάκι στην ΕΥΠ

24 Μαΐου 2022
traders

Χρηματιστήριο: Αντίδραση που δεν ένιωσε κανείς

24 Μαΐου 2022

Η θέση της ΕΑΕΕ για το σχέδιο του Κλιματικού Νόμου

24 Μαΐου 2022

Νέα υπηρεσία από την Τράπεζα Πειραιώς Winbank Virtual Assistant

24 Μαΐου 2022

Το 1ο “TRADEMARKS & PATENTS LAW FORUM: Strategies for the Digital Age”

24 Μαΐου 2022
Christine Lagarde on Davos

ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

24 Μαΐου 2022
Dendias Xhacka

“Τζαρτζάρισμα” Δένδια στην Αλβανία

23 Μαΐου 2022
Μέγαρο Μαξίμου

Απάντηση Μητσοτάκη σε Ερντογάν μέσω… Οικονόμου

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
ΔΕΠΑ logo

Αέριο: Η ΔΕΠΑ πλήρωσε σε όρους Πούτιν

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν... χωρίς ατζέντα

Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

23 Μαΐου 2022
Φωτιές, πυροσβεστικό αεροσκάφος

Πυροσβεστική: Σε ύφεση οι δύο φωτιές στην Εύβοια

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
Ifo business climate Germany

Ifo: Η γερμανική οικονομία αντέχει στην καταιγίδα

23 Μαΐου 2022
Φωτιές

Φωτιές: Δύο μέτωπα στην Εύβοια- Αλλάζει τακτική η Πυροσβεστική

23 Μαΐου 2022

Κόπωση στο Χ.Α. – Εισροές σε ΕΤΕ και ΜΥΤΙΛ ενόψει MSCI 

23 Μαΐου 2022

Σε χαμηλό 12 εβδομάδων οι ράβδοι χάλυβα

23 Μαΐου 2022
Λιμενικό Σώμα

Μήνυμα Τουρκίας με 590 μετανάστες στο Αιγαίο….

23 Μαΐου 2022
Κομισιόν

Σε νέο είδος… εποπτείας η Ελλάδα

23 Μαΐου 2022
ο κοινό νόμισμα της Ευρώπης δεν απέχει πολύ από το χαμηλό 5 ετών των 1.035 δολαρίων

Η Λαγκαρντ ανεβάζει το ευρώ

23 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Propaganda wars για τις ελληνικές φρεγάτες: MMSC VS Belh@rra

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
7 Νοεμβρίου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία
Reading Time: 1 min read
89 6
0
258
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Θύελλα αντιδράσεων, δημοσιευμάτων και παρεμβάσεων σε media και κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης, με την οποία ευθυγραμμίζεται η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, για την παραγγελία πολεμικών πλοίων από τις ΗΠΑ. Η ένταση, η εστίαση, οι αναφορές και η έκταση της αντιπαράθεσης είναι ενδεικτικές των παραγόντων που επιδρούν στη λήψη τέτοιων αποφάσεων και στην προετοιμασία του εδάφους στην κοινωνία.

Αναλύοντας σε βάθος τον τρόπο, τα μέσα και τα δημοσιεύματα που χρησιμοποιούνται, στην αντιπαράθεση για τις ελληνικές φρεγάτες, σχηματίζεται η εικόνα πολέμου προπαγάνδας, με πρακτικές που καταδεικνύουν οργάνωση, στρατηγική και στόχευση.

Επίσης, πρόκειται για την πρώτη μεγάλη προμήθεια μετά τα υποβρύχια 214, για οποία καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και τα οποία εν τέλει προσφέρουν στρατηγικό πλεονέκτημα στην Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία. Η διαφορά, όμως, είναι ότι στην προηγούμενη παραγγελία, η αντιπαράθεση περιορίζονταν στα ειδικά media και στις σελίδες του αμυντικού ρεπορτάζ στις μεγάλες εφημερίδες. Σήμερα, το πεδίο της συζήτησης είναι πολύ ευρύτερο. Τα πολλά media, ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων και οι νέες στρατηγικές στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα.

Σχετικάθέματα

State Department

Το State Department αφήνει έκθετο τον Μητσοτάκη απέναντι στον Ερντογάν

25 Μαΐου 2022

Η Ελλάδα ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσκτησης F-35

24 Μαΐου 2022

Musk for president… του Twitter ή των ΗΠΑ (δεν) έχει σημασία

19 Μαΐου 2022

Έτσι τα budget των αμυντικών βιομηχανικών για lobbying που προορίζονταν για πολιτικούς και δημοσιογράφους, τότε, σήμερα κατανέμονται σε πολύ περισσότερους παράγοντες και όχι πάντα της “πρώτης γραμμής”. Η διαμόρφωση δικτύων επηρεασμού της κοινής γνώμης δεν είναι πλέον υπόθεση μόνο των media, αλλά και -ή ακόμα και κυρίως πολλές φορές- των infuencers. Από τη στιγμή που το κοινό έχει διευρυνθεί και η δυνατότητα άσκησης πίεσης στην πολιτική εξουσία έχει διαφοροποιηθεί επίσης. Οι όροι αγοράς εξοπλισμών προσομοιάζουν σε αυτούς της αγοράς καταναλωτικών αγαθών.

Προφίλ μεγάλης επιρροής, μαζικές αντιδράσεις, τακτικές υβριδικού πολέμου, επιχειρήσεις προπαγάνδας που περιλαμβάνουν από unboxing (ναι uboxing) μέχρι smearing campaigns κατά οπλικών συστημάτων, εντάσσονται πολλές φορές στο “οπλοστάσιο” της αμυντικής βιομηχανίας. Οι έμποροι εξοπλισμών διαθέτουν κεφάλαια και τεχνογνωσία εξειδικευμένες επιχειρήσεις επηρεασμού.

Από τη μια πλευρά η γαλλική NAVAL και από την άλλη η αμερικανική Lockheed Martin. Στη μέση ναυπηγεία, εργατικά σωματεία, απόστρατοι, ειδικοί σύμβουλοι, γεωπολιτικοί και στρατιωτικοί αναλυτές. Πρόκειται για σύγκρουση γιγάντων, που θα μπορούσε να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Τί συνέβη

Η ελληνική κυβέρνηση βρισκόταν σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τη NAVAL για τη διαμόρφωση και αγορά δύο φρεγατών Belh@rra. Οι συζητήσεις όμως κατέρρευσαν τον Ιούλιο. Επισήμως, η αιτιολογία που δόθηκε ήταν το μεγάλο κόστος και η αδυναμία της Γαλλίας να βρει λύσεις για να καλύψει το μεσοδιάστημα της κατασκευής των πλοίων. Στα social media οργίασαν οι φήμες για πολιτικές παρεμβάσεις από Γερμανία και ΗΠΑ. Η αλήθεια, θα μπορούσε να βρίσκεται στη μέση.

Ήδη, πριν την κατάρρευση των συνομιλιών μ ε τους Γάλλους, η φημολογία γοα την αγορά των αμερικανικών MMSC ήταν έντονη. Μετά την αποτυχία συνεννόησης με τη NAVAL, το deal με τις ΗΠΑ έλαβε ανανεωμένη δυναμική με τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ενώ φαίνεται ότι κλείδωσε με την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα.

Για λίγο, συζητήθηκαν, στη δημόσια σφαίρα, και άλλες λύσεις.

Η σύγκρουση

Η αντιπαράθεση εστιάζεται στις ικανότητες των πλοίων MMSC που θα παραγγείλει η Ελλάδα από τις ΗΠΑ, έναντι των Belh@rra που ήταν να παραγγείλει από τη Γαλλία.

Αυτό που διαπιστώνεται όμως, μέσα από δημοσιεύματα και αντιδημοσιεύματα και μπαράζ αναρτήσεων, είναι ότι μεγάλο μέρος της διαδικτυακής κοινής γνώμης ασχολείται ενεργά με τους εξοπλισμούς. Πρόκειται κυρίως για απόστρατους, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτούς. Το κοινό για τέτοιες δημοσιεύσεις είναι μεγάλο και διαφοροποιημένο, γνωσιακά, σε εύρος και βάθος. Υπάρχουν πάντα, βέβαια, υπερ-εθνικόφρονες, θερμοκέφαλοι και επιθετικοί. Ωστόσο, η συζήτηση, δεν διεξάγεται πάντα με όρους στείρας αντιπαράθεσης. Υπάρχουν θέσεις και απόψεις αρκετά εμπεριστατωμένες και άλλες διεξοδικά αναλυτικές.

Βέβαια, η πλειονότητα των κειμένων σε ιστοσελίδες και social media επικεντρώνονται στα οπλικά συστήματα. Ελάχιστες είναι οι αναφορές στη διπλωματία των εξοπλισμών, τη γεωπολιτική και τη γεωοικονομία. Η προσέγγιση του ζητήματος από τακτική σκοπιά, φωτίζει μεν αποτελεσματικά κάποιες πτυχές, καταδικάζει άλλες όμως στη “σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού”.

Η άλλη… διάσταση

Οι εξοπλισμοί όμως ποτέ δεν αποφασίζονταν με όρους πεδίου μάχης αποκλειστικά, αλλά με γνώμονα την εξασφάλιση των αναγκαίων γεωπολιτικών ισορροπιών για την αποφυγή μιας τέτοιας αντιπαράθεσης. Η αποτρεπτική ισχύς των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας είναι διαχρονικά καθοριστικός παράγοντας, ωστόσο δεν είναι αυτόνομος. Η λειτουργία των όπλων, η αγορά πυρομαχικών και η δυνατότητα μιας χώρας όπως η Ελλάδα να ενεργήσει, ήταν πάντα αποτέλεσμα πολυδιεργασίας.

Στο μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να κρατήσει τις ισορροπίες με τη Γαλλία και επιζητώντας άμεσες λύσεις για την ενίσχυση της στρατηγικής ισχύος της χώρας, συμφώνησε για την αγορά γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale, ύψους 2,4 δισ. ευρώ.

Για το Πολεμικό Ναυτικό, το budget των 5 δισ. περίπου, αποφασίστηκε να διοχετευθεί στις ΗΠΑ, μέσω διακρατικής συμφωνίας για την αγορά φρεγατών πολλαπλού ρόλου, τύπου MMSC και τον εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχόντων, γερμανικής προέλευσης ΜΕΚΟ. Επίσης, δόθηκε το πράσινο φως για την παραγγελία και εκσυγχρονισμό τορπιλών.

Το κόστος

Ο Βασίλης Νέδος στην “Καθημερινή” αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Με δεδομένη την παράλληλη ναυπήγηση τεσσάρων φρεγατών τύπου MMSC και την αναβάθμιση των τεσσάρων ΜΕΚΟ, πρακτικά θα δημιουργηθεί ομοιοτυπία και οικονομίες κλίμακος, καθώς συνολικά οκτώ μονάδες του Π.Ν. θα έχουν κοινές υποδομές υποστήριξης. Το κόστος για τις τέσσερις νέες φρεγάτες υπολογίζεται στα 4 δισ., ενώ η αναβάθμιση των ΜΕΚΟ μαζί με το πλοίο ενδιάμεσης λύσης αθροιστικά περίπου στο 1 δισ. Ως προς το πλοίο ενδιάμεσης λύσης, πέρα από την υφιστάμενη παραφιλολογία, δεν υπάρχει κάποια οριστική πρόταση, αν και οι λύσεις είναι προφανείς, ανάμεσα σε αντιτορπιλικά Arleigh Burke, τα παλιά καταδρομικά Ticonderoga και τις πρώτες φρεγάτες τύπου LCS. Σημειώνεται ότι βασικό χαρακτηριστικό της εισήγησης του ΑΝΣ είναι η διάσωση των ναυπηγείων, καθώς υφίσταται αμερικανικό ενδιαφέρον γι’ αυτά.

Επίσης, απαντώντας, εμμέσως, στην κριτική που γίνεται στις αμερικανικής προέλευσης φρεγάτες, αναφέρει:

Το σχέδιο αυτό ουσιαστικά οδηγεί σε ένα νέο Π.Ν. με ορίζοντα το 2030, που αν συνδυαστεί με προμήθειες, όπως αυτή των ελικοπτέρων ανθυποβρυχιακού πολέμου τύπου MH-60R, θα είναι κυρίως αμερικανικό. Η πρόταση του ΑΝΣ συγκεντρώνει κάποια κριτική, καθώς αρκετοί ειδικοί στις ΗΠΑ είχαν επικρίνει τον προγενέστερο τύπο των MMSC (LCS) για ορισμένα προβλήματα. Ως σημαντικότερο ιεραρχούν τον τύπο του ραντάρ που φέρουν, το οποίο θα είναι βεβαίως πολύ πιο προηγμένο από οτιδήποτε διαθέτει το Π.Ν., αλλά όχι το άλμα προς τα εμπρός που παρέχει ένα σταθερής διάταξης σύστημα.

Ενώ καταλήγοντας, στο άρθρο της “Καθημερινής” αναφέρεται ότι:

Ο ειδικός Τύπος των ΗΠΑ έχει επίσης ασκήσει κριτική για τα προβλήματα που είχε παρουσιάσει το σύστημα πρόωσης, με βάση τις τουρμπίνες hydrojet που φέρουν οι LCS (παρόμοιας τεχνολογίας τουρμπίνες φέρουν και φρεγάτες άλλων χωρών, δίχως όμως τα συγκεκριμένα προβλήματα). Ενστάσεις είχαν εγερθεί και σχετικά με το υλικό κατασκευής τμημάτων του πλοίου. Στην εισήγηση του ΑΝΣ, πάντως, εκτιμάται ότι η τελική διαμόρφωση του νέου πλοίου μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εντός της άνοιξης του 2021, δίχως περαιτέρω επιβάρυνση του προϋπολογισμού.

Σχετικά

Tags: Belh@rraSocial MediaΑμυντική ΔιπλωματίαΕλλάδα-ΓαλλίαΕλλάδα-ΗΠΑΕξοπλιστικά προγράμματαΠολεμικό Ναυτικόπροπαγάνδα
Share103Tweet65Share18Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

State Department
Ελληνοτουρκικά

Το State Department αφήνει έκθετο τον Μητσοτάκη απέναντι στον Ερντογάν

25 Μαΐου 2022
Αμυνα & Διπλωματία

Η Ελλάδα ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσκτησης F-35

24 Μαΐου 2022
On the Radar

Musk for president… του Twitter ή των ΗΠΑ (δεν) έχει σημασία

19 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο
Ο Μουράτ Ουύσαλ

Ο Ερντογάν καρατόμησε overnight τον κεντρικό τραπεζίτη

Ο Τζο Μπάιντεν

Εκλέγεται πρόεδρος ο Τζο Μπάιντεν

MostPopular

  • Christine Lagarde on Davos

    ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • “Τζαρτζάρισμα” Δένδια στην Αλβανία

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Αέριο: Η ΔΕΠΑ πλήρωσε σε όρους Πούτιν

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Πρόωρες εκλογές: Πόσο μπορεί να τις καθυστερήσει ο Μητσοτάκης

    103 shares
    Share 41 Tweet 26

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
 

Φόρτωση σχόλιων...